Odp: Przywitanie Judasza?! - 11/11/2004 11:02
Ostatnio gdy Cracovia grała z Pogonią nie mogłem grać i może kibice doszukiwali się asekuracji z mojej strony. Chcę udowodnić, że tak nie było. Jeśli wyjdę na boisko, zrobię wszystko, żeby zespół Cracovii odniósł zwycięstwo. Nie boję się przyjęcia kibiców, psychika jest moją mocną stroną. Szczecin ma wiernych fanów, którzy zasługują na pierwszą ligę. Z zespołu w którym grałem został tylko Olgierd Moskalewicz. Gdy odchodziłem, to przedstawiano tę sytuację, że jestem skłócony z zespołem, a prawda była inna.
HMM NIEBOI SIE NAS TO TRZEBA MU ZROBIC JESZCZE GORSZE POWITANIE
Odp: Przywitanie Judasza?! - 11/11/2004 13:08
No to zobaczymy czy tak normalnie przyjmie to co zobaczy i uslyszy napewno tylko tak mowi wczesniej myslalem ze on nie jest zdrajca ale jak dokladnie czytalem te jego wypowiedzi to sie dowiedzialem.Sam sobie na takie potraktowanie pracowal chwalac tak kibicow Craxy.
Odp: Przywitanie Judasza?! - 11/11/2004 14:47
Ja mam nadzieję że na meczu będzie coś takiego że pan Drumlak nie zapomni tego do końca życia. I niech dalej wychwala kibiców cracovi jacy to oni wspaniali jebany pies.
Odp: Przywitanie Judasza?! - 11/11/2004 15:47
Trzeba mu pokazać jak sie żyje w niezgodzie z kibicami Pogonii!!!!!!!!Będzie żałował że odszedł!!!!!
I oczywiście 3 pkt zostaja w Szczecinie!!!
Pozdro all
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 00:27
Ja Tak samo myslalem ze Pawel jest wporzodku ale po jego wypowiedziach o cracovi i po tym jak zobaczylem jak spiewa razem z nimi to trzeba pokazac jak sie wita zdrajców w Szczecinie
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 10:08
Sorki, ja troszke off topic, ale mam takie male pytanko. CZy wedlug Was KAziu Węgrzyn moze liczyc na jakies mile powitanie w SZczecinie?? IMHO powinnismy go milo powitac. Z gory dzieki za odpowiedzi, a jezeli moj wpis nie nadaje sie do tego tematu to przepraszam i usuncie go. Pozdrawiam
Wiesz co ciekawe jak bedzie jeszcze ze Sławkiem Olszewskim ale zdaje mi sie ze tylko Drumlak będzie pojechany, ale sie okaże.
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 10:30
maluch69 poruszyl kwestie ktora mnie zastanawia. Spoko, sam bede jechal po sprzedawczyku, nawet powyzyal bym Olszewskeigo za to ze udzielil wyiwaidu ze kibice Sraxy sa najwspanailsi na swiecei i cieszy sie ze odsedl ze Szczecina. Ale Kazimierza Wegrzyna bym przywital. Byl nasza podpora w obronie przez 1,5 roku i mial charyzme aby kazdym w skladzie potrzasnac. I nie przypominam sobie aby udzielal jakis debilnych wywiadow.
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 11:08
Popieram, Kaźiu Węgrzyn zasługuje na szacunek !
Drumlak ? Sam już nie wiem to nasz chłop , wiec głupio tak go jechać ale cóż life is brutal and kopas w dupas
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 12:58
Dal Wegrzyna szacunek... nie przyszedl do nas tylko dla tego poniewarz konczy kariere i chce to zrobic w swoim miescie. a z pawelkiem jak jest to kazdy wie...
Odp: Przywitanie judasza?! - 12/11/2004 13:48
Nie wiem jak Wy ale ja K. Węgrzyna przywitam oklaskami ponieważ, on stał sie idolem dla kibiców nie dlatego że mówił jacy oni są dobrzy tylko przez swoją grę zasłużył sobie na szacunek wśród kibicó Cracovii a Drumlak odrazu zaczął sie podlizywać krakusom i dlatego będzie jechany w Szczecinie. Takie jest moje zdanie a Wy jak sądzicie?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768872563 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.