| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 16:09
> > I co,dalej wieszajcie psy na ptaku.Kurwa jego mać,chce stworzyć drużynę na
> miarę
> pierwszej Ligii a wy pierdolicie!Marudzcie dalej to wylądujecie w czwartej i
> nici z meczów przyjazni... 
Dlugi dla Ciebie numerem jeden powinny byc
> sprawy Legii.....jak to Maly napisal taki z ciebie Legionista jak z koziej dupy
> trabka i z tym sie zgodze!!!!pozdro dla normalnych!
[Ostatnio edytowane przez W
Byś się kurwa mendo zdziwił jeszcze.Róbcie sobie co chcecie,możecie sobie grać w 4 lidze.Tak to jest zawsze,że jak ktoś chce coś dobrze to zawsze bardziej prócz tego co zrobił(pełny stadion,lider w 2 lidze) patrzy się na jakieś głupoty.Życzę wam szczęścia,a miałem taką ochotę znowu wpaść do Szczecina na mecz do dobrych kumpli. [Ostatnio edytowane przez Długi: 2004-01-17 16:19]
|
Pij Króla,będziesz Wielki!
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 16:16
Byś się kurwa mendo zdziwił jeszcze.Róbcie sobie co
> chcecie,możecie sobie grać w 4 lidze.Tak to jest zawsze,że jak ktoś chce coś
> dobrze to zawsze bardziej prócz tego co zrobił(pełny stadion,lider w 2 lidze)
> patrzy się na jakieś głupoty.Rzyczę wam szczęścia,a miałem taką ochotę znowu
> wpaść do Szczecina na mecz do dobrych kumpli.
to mozesz wpadac niekoniecznie przy okazji meczow przyjazni, heh szkoda slow...
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 16:18
Bardzo chętnie ale jeżdząc na każdy wyjazd swojego klubu nie zawsze starcza pieniędzy ani czasu by jechać 500 km w jedną stronę na Pogoń!Może się mylę co do Ptaka ale bez niego wydaje mi się,ze będzie gorzej,takie jest moje zdanie i mam do tego prawo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 16:37
> prosze cie dlugi juz przestan .... po twoich wypowiedzich widac ze.
> ......
ja jakos dotarem to tej waszej warszawy ponad 10 razy i nie nazekalem
> na koszta....
I chwała ci za to.Jak bym był kibicem Pogoni to bym myślał inaczej,mowie,że mecz Legii z Pogonią jest dużo lepszy niż Pogoni np z Kszo Ostrowiec.Jak tego nie rozumiesz to sorry.
A nie tylko ja twierdze,że Pogoń bez Ptaka będzie miała ciężko,tak samo jak my bez ITI i co z tego,ze chcą oni zarobić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 16:48
no i ptaszysko zrobi sobie prywatny zydowski folwark, a jak ktos powie ze to zle to odejdzie, o kurwa wolne zarty.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 16:53
Nie jest moze to akceptowane wszystko ale pamiętacie jak było u nas?Przyszedł Smuda,ściągnął paru Widzewiaków ale to zawsze była Legia!Przecież liczy się klub,a klub to my(wy) kibice a nie piłkarzecze ,działacze a w Pogoni drużynę przejął tak jak by Ptak,ale klub stanowicie wy!.Mówie,może się mylę ale naprawdę wolicie by Ptak odszedł?Pamiętacie jakie były problemy rok temu czy wogóle Pogoń dokończy rozgrywki?Ja nie rozumiem lekko tego,wiem,ze Ptak nie jest świetny,chce zarobić itp, nie wszyscy jednak tak jak ja Legii czy wy Pogoni są kibicami,chodzącymi na każdy mecz,sparing ,płacąc pieniądze za to.U nas ITI tez jeśli przejmie chce zarobić,chodzi tylko o to by klub też na tym zyskał.Przy takiej wielkiej orkiestrze Ś.P pan Owsiak zakasowal z procentów bankwoych olbrzymie sumy dla siebie,ale czy nie lepiej by on zakasował pieniądze i uratował życie wielu dzieciakom!!A niektórzy też fo nienawidzą bo zarobił na tej akcji,ja tak uważam,nie musicie się zgadzać. [Ostatnio edytowane przez Długi: 2004-01-17 16:56]
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 16:57
Długi mało wiesz...Ptak nie przejął Pogoni...Ptak przeniósł siedzibę swojej spółki z Piotrkowa do Szczecina i zmienił nazwę z Piotrkovia na MKS Pogoń Szczecin co wielu niestety nie zauważa lub niechce zauważyć...a zresztą chuj wbijam w to ile można tłumaczyć... [Ostatnio edytowane przez Rafał_MKS: 2004-01-17 16:59]
|
Better dead than red!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 17:04
Jeszcze 2 tygodnie temu Ptak nie mogl sie nachwalic jaka dobra decyzje podjal przenoszac sie do Pogoni... wiec dlaczego po tych dwoch tygodniach tak wiele sie zmienilo Jak tu mozna uwazac Ptaka za normalnego?? Wywala symbol klubu czyli Drumlaka i sie dziwi ze nam sie to nie podoba! A co mamy z radosci skakac?? Gdyby Real wywalal Raula to kibice tez by cicho siedzieli??(taki mi przyklad akurat do lba przyszedl ). Mam nadzieje ze i Drumi (jesli se jakis klub w 2 lidze znajdzie) i Kaczor i Dymek i chocby Kaszczyc z Adamskim strzeka Pogoni kupe bramek, ktore zadecyduje o tym ze Pogon nie awansuje. Ciekawe czy Ptak wtedy tez bedzie na dziennikarzy i na kibicow wine zwalal?? Z kazdym meczem coraz wieksza wiez z tym klubem czulem, teraz jest odwrotnie staje mi sie on coraz bardziej obojetny Wiecej Portowcow jest w LKSie i GKSie niz u nas samych... a u nas wiecej ŁKSu... .
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 17:30
Dopóki pewne osoby nie pogodzą się z tym, że historia się już nie zmieni, w Szczecinie nie będzie piłki na poziomie. Idąc tokiem Waszego rozumowania, Pogoni już nie ma i trzeba zbudować nową. Żadnej Piotrcovii też już nie ma i nie będzie. A to, że będziecie Ptakowi na każdym kroku podkładać kłody pod nogi, NIC NIE ZMIENI.
Przyszło mi do głowy takie spostrzeżenie - jesteście jak stare, pojebane wsioki. Każdy człowiek spoza środowiska jest traktowany jak "obcy", jak zagrożenie. Ptak jest be, a - na przykład - Rafek już jest OK... Wytłumaczy mi to ktoś? Macie szansę - załóżcie klub od podstaw. Powodzenia życzę i szerokiej drogi. A jeśli nie kibicujecie temu klubowi, to przynajmniej się od niego odjebcie.
Ja nawet rozumiem to, że na starcie Ptak dostał krzyżyk od wielu z Was. Ale nie rozumiem ciągłej chamskiej krytyki. Czego Ptak nie zrobi i tak dostanie porcję wyzwisk. Drumlak jest cienki jak dupa węża, a z jego odejścia robi się aferę. Baniak o trenerce wie tyle, co ja o szydełkowaniu, ale Wy chcecie żeby został, musi być inaczej niż chce Ptak (a to ciekawe, przypomnijcie sobie ilu z Was kochało Baniaka gdy został trenerem). Adamski grzałby ławę i obciążał budżet. Ptak zmienił co do niego zdanie, to nagle wszyscy Adamskiego pokochali.
Paranoja! Cokolwiek ten człowiek nie zrobi, i tak zostanie zaatakowany przez tą samą grupę ludzi. Jak tu pracować w takich warunkach?
I błagam, nie zasłaniajcie się ideałami, Wy się w tym po prostu gubicie... Slogany ("Ptaszysko, kurwisko, won na wysypisko") są dla kretynów pozbawionych argumentów... Pachnie LPR i Samoobroną...
Pozdrawiam tych, którzy na to zasługują.
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 17:35
heh najabrdziej szkoda mi trych kibicow co bluzgaja tera Ptaka i mowiac ze Pogoń to piotrcovia i pomimo to chodza na drugo ligowe mecze.... Pogoń to my kibice a nie 11 grajków , Pogoń nigdy nie zginela i nie zginie.....Ja chcialbym zeby Ptak zostal bo jednak wole ogladac mecze Pogoń-Legia niz Pogon-Wybrzeże Rewal....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 18:45
> Dopóki pewne osoby nie pogodzą się z tym, że historia się już nie zmieni, w
> Szczecinie nie będzie piłki na poziomie. Idąc tokiem Waszego rozumowania, Pogoni
> już nie ma i trzeba zbudować nową. Żadnej Piotrcovii też już nie ma i nie
> będzie. A to, że będziecie Ptakowi na każdym kroku podkładać kłody pod nogi, NIC
> NIE ZMIENI.
A powiedz mi jak my podkładamy te kłody? Heh, że ktoś napisze na Ptaka ,,Antoni ty trelemorele" nie bądźmy śmieszni, gdyby każdy tak postępował to wiesz co by sie teraz działo?... W Szczecinie może być piłka na poziomi ale niektórym ludziom na tym nie zależy. Mi zależy - i to bardzo, ale na czystych zasadach, na zasadach fair. Nawet gdyby to miało być od 4 ligi - jak Pogoń Nowa. Zauważ, że Ptak w sumie zachamował rozmach Pogoni N. Piotrkovia w sumie jest, tyle, że w Szczecinie - Ja tak uważam
> rzyszło mi do głowy takie spostrzeżenie - jesteście jak stare,
> pojebane wsioki. Każdy człowiek spoza środowiska jest traktowany jak "obcy", jak
> zagrożenie. Ptak jest be, a - na przykład - Rafek już jest OK... Wytłumaczy mi
> to ktoś? Macie szansę - załóżcie klub od podstaw. Powodzenia życzę i szerokiej
> drogi. A jeśli nie kibicujecie temu klubowi, to przynajmniej się od niego
> odjebcie.
Stare to może nie, ale pojebane - niektórzy tak 
Nie każdy spoza środowiska jest be. Bekdas zrobił coś dla Pogoni ale wg mnie władze mu to skutecznie utrudniały. Zrobił silną drużyne, było pikników podobnie jak teraz, ale wtedy każdy sie z tą drużyną utożsamiał. Potem Gondor...jego przemilcze podobnie jak Ptaka. Chociaż za Gondora to było widać ilu Pogoń ma tak naprawde kibiców...(Pogoń-Ruch) Co prawda ludzie spoza Szczecina są czasami inaczej nieprzychylniej traktowani ale nie wszyscy. Czemu Rafek jest ok? Bo w trudnej sytuacji postanowił zadziałać na co wielu z nas nie było wtedy stać!
>Ja nawet rozumiem to, że na starcie Ptak dostał krzyżyk od wielu z
> Was. Ale nie rozumiem ciągłej chamskiej krytyki. Czego Ptak nie zrobi i tak
> dostanie porcję wyzwisk. Drumlak jest cienki jak dupa węża, a z jego odejścia
> robi się aferę. Baniak o trenerce wie tyle, co ja o szydełkowaniu, ale Wy
> chcecie żeby został, musi być inaczej niż chce Ptak (a to ciekawe, przypomnijcie
> sobie ilu z Was kochało Baniaka gdy został trenerem). Adamski grzałby ławę i
> obciążał budżet. Ptak zmienił co do niego zdanie, to nagle wszyscy Adamskiego
> pokochali.
> aranoja! Cokolwiek ten człowiek nie zrobi, i tak zostanie
> zaatakowany przez tą samą grupę ludzi. Jak tu pracować w takich warunkach?
Ja tam Baniaka nigdy nie kochałęm a po ,,Bo wszystko to bo eLcha kocham...." juz przestałem go szanować. Drumlak słaby nie jest, może czasami gra jak panienka ale słaby nie jest.
Baniak słabym trenerem moze jest na I lige. Zauważ, ze ma przydomek ,,specjalisty od wprowadzania drużyn do I ligii" Jak juz mówiłem nie lubie go i uważam za pajaca. Wg mnie trenerem powinien być ktoś inny. Adamski czy gżałby ławe to akurat by trener zadecydował . Dobrze grał w Błękitnych nie powiem. I nie zawsze Ptak jest ,,atakowany" przez tą samą grupe ludzi. Jak robi coś źle to dlaczego inne osoby nie mają tego powiedziec, ze cos im sie nie podoba? BO co bo tak nie wypada? Bo Ptak wyłożył kase i teraz mamy mu dupe lizać i całować? Kurwa pomnik mu wybudujmy jeszcze. Sorry Shawn ale powtóze jeszcze raz. Gdyby biznesmeni mieli przejmować się krytykami ludzi postronnych to nie wiem czy ktokolwiek miałby jakiś biznes w Polsce! Serio. Zobacz np. Drzymałe, była krytyka na niego, ze sprzedaje Niedzielana i chce tez Mile. I co on ma teraz sie obrazić i pwoeidziec ,,dobra chuj kłade na was ide do Będzina" Zastanówmy sie....
> ozdrawiam tych, którzy na to zasługują.
Ja również pozdrawiam
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 19:35
> Zobacz np. Drzymałe, była krytyka na niego, ze sprzedaje Niedzielana i chce tez Mile.
Nie widziałem, aby ktoś krytykował Drzymałę. Podpisał tak skonstruowane kontrakty, że musiał graczy puścić. Zarobił na nich kupę pieniędzy, kupi nowych i jakoś to będzie. Ale nieważne, co mnie jakiś Groclin obchodzi 
Nie chodzi o to, aby lizać dupę Ptakowi. Chodzi o to, aby zachować choć minimum obiektywizmu. Jak coś spieprzy - zjebać go, jak coś zrobi dobrze - pochwalić (lub przynajmniej nie mówić nic).
A w tej chwili wygląda to tak: Ptak zrobi dobrze = jest chujem, Ptak zrobi źle = też jest chujem. A moim zdaniem powinien raczej zebrać więcej pochwał...
Tego człowieka trzeba zachęcić do angażowania się w Pogoń... A jeśli ktoś widzi lepszego sponsora, niech go ściągnie... To nie są lata 70-te, bez kasy nie zdziałamy NIC (patrz Błękitni czy Zorza). Chyba, że ambicją Wielkich Kiboli są potyczki z Wichrem Reptowo czy Bizonem Cerkwica...
Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 20:12
shawn po czescie sie z toba zgodze ,ptak uratowal pilke w szczecinie na jakims poziomie(w kazdym razie w najblizszym czasie ,nie twierdze ze Pogoń nowa oznaczalaby upadek pilki w szczecinie ale sadze ze przez pare ladnych lat nie ogladalibysmy na twardowskiego pilki na zaslugujacym dla kibicow poziomie) ale tez poki co to moge pochwalic go za ledwie pare rzeczy
1.Nie chcial terenow przy stadionie(te w podjuchach nie licze jako pazerstwa ,przydalaby sie ta "sniezna gorka")
2.Sprowadzil pilkarzy zwiazanych ze szczecinem vide drumlak ,moskalewicz ,bilinski ,matlak
3.Sprawil ze na stadion przychodza ludzie(mniejsza o to ze tylko siedza i slbo dopinguja ,wazne ze placa za bilety i sprawiaja ze Pogoń jest atrakcyjniesza marketingowo(moze kiedys naucza sie ze na stadion nie chodzi sie tylko po to aby obejrzec mecz))
4.Nawiazal dobre stosunki z miastem(co patrzac w przeszlosc wydaje sie istotnym faktem)
5.No i znowu mozemy spiewac "Mamy lidera ,w Szczecinie mamy lidera"
Natomiast ganic moge ptaka ze rzeczy typu
1.Po co ta cala konferencja prasowa ??(psuje tylko atmosfere wokol klubu)
2.Czesny i bez komentarza(moze jestem uprzedzony ale coz ,nie lubie go i juz)
3.Zapowiadal wzmocnienia a tu tylko straty(drumlak,adamski)
4.Cos mowil o stworzeniu pilkarskiej szkolki i wzmocnieniu wiezi z miastem ,niestety jakos nie zauwazylem
5.Czy to nie jego pomysl zeby podzielic bilety na sektory ?? dla mnie nietrafiony ale coz to w sumie malo istotny szczegol 
6.Bogus baniak - dla mnie trener z niego zaden ,ale jak ktos tu juz wspominal jest specjalista od wprowadzania zespolow do pierwszej ligi(no w sumie to Pogoń jest liderem )
to chyba tyle w sumie reasumujac to wychodzi ze te jego wpadki sa mniej istotne od sukcesow ,ale coz jakos nie moge sie do niego przekonac ,chyba za krotko jeszcze dziala w szczecinie
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 20:20
> > Zobacz np. Drzymałe, była krytyka na niego, ze sprzedaje Niedzielana i chce
> tez Mile.
Nie widziałem, aby ktoś krytykował Drzymałę. Podpisał tak
> skonstruowane kontrakty, że musiał graczy puścić. Zarobił na nich kupę
> pieniędzy, kupi nowych i jakoś to będzie. Ale nieważne, co mnie jakiś Groclin
> obchodzi 
Nie chodzi o to, aby lizać dupę Ptakowi. Chodzi o to, aby
> zachować choć minimum obiektywizmu. Jak coś spieprzy - zjebać go, jak coś zrobi
> dobrze - pochwalić (lub przynajmniej nie mówić nic).
A w tej chwili wygląda to
> tak: Ptak zrobi dobrze = jest chujem, Ptak zrobi źle = też jest chujem. A moim
> zdaniem powinien raczej zebrać więcej pochwał...
Tego człowieka trzeba zachęcić
> do angażowania się w Pogoń... A jeśli ktoś widzi lepszego sponsora, niech go
> ściągnie... To nie są lata 70-te, bez kasy nie zdziałamy NIC (patrz Błękitni czy
> Zorza). Chyba, że ambicją Wielkich Kiboli są potyczki z Wichrem Reptowo czy
> Bizonem Cerkwica...
Pozdrawiam!
ale zauwaz Shawn, ze w trakcie rundy jak Pogoni szlo dobrze, jak byly wyniki to nikt na ptaszysko nie bluzgal, wiec nie mozesz mowic, ze niewazne co by zrobil i tak wszyscy mowia, ze jest chujem, bluzgow bylo troche na poczatku, ale my (w domysle kibice Pogoni) dalismy mu kredyt zaufania, ktory dobrze wykorzystal, ale teraz ta niejasna sytuacja w klubie, dziwne posuniecia transferowe, a raczej ich brak, to straszenie odejsciem , nie dzieje sie dobrze, nie dziw sie wiec glosa krytyki w strone Ptaka
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9