Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Akcja Protestacyjna << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
A..
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8568 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 18/01/2003 19:07
W takie akcje angazuje sie coraz wiecej ludzi i to musi cieszyc.Na wypadek kolejnych masowych akcji - jak widac mamy niezla ekipe do robienia tzw.pompy przed ta impreza:D

Pozdro dla wszystkich walczacych.

Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8958 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 18/01/2003 19:31
prodżekt namber 3
Przy współpracy z pilsem takie cos mi wyszlo...

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
antek
Kibic
Na forum od 8737 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 18/01/2003 20:29
Projekt elegancki tresc strasznie dobrze dociera. :)

PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 18/01/2003 20:43
no bez kitu haslo jest wypasione z butów..........piwo

20.01- Walczymy o swoje!!!!!!!
:greenhammer:
pozdr

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
V...
Kibic
Na forum od 8781 dni

*

Odp: Akcja Protestacyjna - 18/01/2003 21:31
To co powiecie aby jutro poplakatowac?? 18 pod grzybkiem? PASUJE?

MKS
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: Akcja Protestacyjna - 18/01/2003 22:19
Kolega w szkole moowil mi dzis (18o1.2003:)ze z bydgoszczy (tam mieszka) jego koledzy przyjezdzaja do szczecina na demonstracje pomoodz nam
ponoc wybiera sie spora grupka:)
kurcze fajnie w takich chwilach jakies slowa otuchy slyszec az mialem dreszcze jak mi to powiedzial i podoba mi sie ze sprawa POGONI to nie tylko regionalny temat.....po prostu DZIEKUJE ....

dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Akcja Protestacyjna - 19/01/2003 18:42
qrwa to juz jutro...eh nie moge sie doczekac

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
josh
Kibic
Na forum od 8721 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 19/01/2003 20:02
TYLKO POGOŃ UKOCHANA POGOŃ!!!
JUTRO POKAŻMY CAŁEMU SZCZECINOWI ŻE TEN KLUB TO WIZYTÓWKA W POLSCE!!!
POGOŃ WALCZĄCA!!!!

LEGIA - POGOŃ!!!
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: Akcja Protestacyjna - 20/01/2003 01:23
TO JUZ DZISIAJ !!! CALA POLSKA CZEKA NA NASZA DEMONSTRACJE !!! WIEC OSZCZEDZAJMY SILY NA 17:00 :) DZISIAJ OKAZE SIE ILU JEST TAK NA PRAWDE PRAWDZIWYCH KIBICÓW POGONI !!!
W S Z Y S C Y P O D P O M N I K NA 1 7 : 0 0 !! !! !! !! !! !!

POLICCY FANATYCY
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8958 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 20/01/2003 02:12
jutro mimo choroby sie stawiam o 17:00, kazdy wie gdzie!
juz sie nie moge doczekac...

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: Akcja Protestacyjna - 20/01/2003 08:42
Panowie i Panie damy rade, dzisiaj musimy uratowac klub kurcze moze zrozumieja ze POGON dla duzej liczby szczecinian i nie tylko szczecinian jest czyms wiecej niz tylko malo znaczaca nazwa, to jest przeciez czesc zycia, kocham ten klub i nie chce zeby bylo zle.

V...
Kibic
Na forum od 8781 dni

*

Odp: Akcja Protestacyjna - 20/01/2003 19:48
N atej ulicy to bylo wiecej ludzi niz pod pomnikiem.

MKS
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8958 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 20/01/2003 20:29
> Na tej ulicy to bylo wiecej ludzi niz pod pomnikiem.
Właśnie... na placu nie wydawało się że jest dużo, ale jak sie obejrzałem na Krzywegoryja, to normalnie szok.. cala ulica w kibicach.
ale pozniej juz troche przesadzili...

pils
Kibic
Na forum od 8509 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 21/01/2003 00:34
dobra spoko!!!!!! sama manifestacja to najwieksze cudo jakie w zyciu widzialem wokol ojcowie z dziecmi . mezowie z zonami i zwykli mlodzi kibice dla ktorych POGON to cos wiecej.........
to c co sie dzialo po manifestacji to z jednej strony sie ciesze bo kibice pokazali ze nie sa typowymi ciotami i ze naprawde chca walczyc o swoj klub a w polskich warunkach tylko taka walka jest skuteczna i tu H.W.D.P:
a co do ziomkow z Warszawy to wielkie yoooo dla nich i nie pekajcie bo niedlugo wypijemy :all_coholic:
ogolne podsumowanie to mega plusior dla wszystkich ktorzy byli i ktorzy walczyli :)
Ja ze swojej strony dodam ze zmobilizowalem oprucz mnie 3 ziomkow z uniwerku i to z dalszych stron kraju w tym jeden z Warszawy za co wielkie YOOOOOOO dla nich!!!!!::)
Mimo iz ta akcja nie byla zbyt pozytywna to jestem wrecz pod wrazeniem zwlaszcza starszych ludzi ktorzy byli obecni i ktorym los Naszej Kochanej druzyny Nie byl Obojetny
troszke sie rozpisal em ale to dla tego ze jestem jabol wiec wielkie dzieki dla tych ktorzy brali udzial w akcji no i WALCZYMY DALEJ!!!!!!!
piwo

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
bocian_LegijnyPatriota
Kibic
Na forum od 8402 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 21/01/2003 11:34
u nas było koło 400 moze 500 . pod koniec zanosiło sie na jakieś starcie z psami ale do niczego nie doszło! po protescie koło 150 osób poszło pod polonie gdzie czekało na nas mnóstwo psiarni. poszło troche kamieni pare przepuchanek a co warto dodac robole z pobliskiej budowy pomagali nam bijac brawo i dając kawałki cegieł :) powrót spokojny, tylko zostało Pogońionych jakiś 3 pajaców z ksp.

jedna wiara jeden klub
Jay-J
Kibic
Na forum od 8412 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 21/01/2003 16:01
Bylo SUPER!!! Ale na ile to POGONI pomoze to zobaczymy... Na razie to tylko jest coraz gorzej zespol nie trenuje kolejni zawodnicy odchodza(Dubiela, Pokladowski). Ale POGON bedzie istniec wiecznie!!! :)

Obrazek gif wstawiony na forum
henieq
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 21/01/2003 20:07
> (skad tam sie wzial cytat: henieq bo nie widze u
> nas), generalnie jezeli sie cytuje kogos wypowiedzi to wypada wpisac skad one
> sie wziely, poniewaz sa 3 fora Pogoni a napisanie: z konkurencyjnego forum...
> moze nic nie znaczyc dla kogos.........

Jun przeczytałem ten twoj post i za bardzo nie wiem o co ci chodziło (bez obrazy ale musisz wiecej interpunkcji stosowac ),czy piszesz do mnie czy do gradusa;nie jestem pewien ale jesli chodzi o krociotki cytat ktorego urzyłem to jest autorstwa pana Zdzisia z bramy, ktorego spotkałem na manifestacji na placu kościuszki (a własciwie to ju nie była manifestacja :));zwracał sie on do pewnej starszej pani ktora zaparkowała na krzywoustego swrgo nowego passata chcac udać sie z córka na zakupy;chciałem jednocześnie zaznaczyć ze nieznam pana zdzisia i nie posiadam z nim jakichkolwiek kontaktów abyście mogi sprawdzic czy owy cytat przeszedł autoryzacje i został zaakceptowany przez pana żdzisława hehe

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8958 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 21/01/2003 20:10
henieq nie do Ciebie :) do Gradusa to bylo, poprostu nie widzialem tego co napisales, sorry za pomylke

czaja_
Kibic
Na forum od 8402 dni

Odp: Akcja Protestacyjna - 21/01/2003 22:38
Po przeczytaniu wypowiedzi nt. wczorajszych wydarzen doszedlem do wniosku, ze musze zabrac glos w tej sprawie i w koncu pokazac sie na forum.

Na demonstracje poszedlem majac zamiar wesprzec - najbardziej jak moglem - nasz klub, ktory takiej pomocy bezdyskusyjnie potrzebuje. Inicjatywa, ktora wyszla od PW, byla jedyna, jaka podjeto w ostatnim czasie w sprawie Pogoni. Z tego powodu po prostu musialem sie tam pojawic, poniewaz sprawa jest niezwykle powazna. Odnosnie czesci przy Placu Lotnikow - byla bardzo udana, pojawilo sie na niej wiele znanych osobistosci i poza kilkoma niedociagniecami, oceniam ja wysoko.

Decyzja, by uderzyc na Brame Portowa, byla spontaniczna. Dlaczego? Dlatego, ze wielu ludzi dopiero podczas manifestacji zdalo sobie sprawe, w jak nieciekawej pozycji znajduje sie teraz Pogon. Nie byl to plan tylko zadnych rozroby chuliganow, mozna rzec, ze nawet pokojowo nastawione osoby z zadziwiajaca latwoscia daly sie przekonac do kontynuacji demonstracji na ulicach miasta.

Jaki byl przebieg "ulicznej demolki" (jak to okrzynely jednoglosnie media) ? Na pewno inny niz ten lansowany na forum przez kilku(nascie) osob. Zaskakujace, ze wiekszosc wypisujacych tu klamstwa na manifestacji nie byla, a swoja wiedze opiera na prasie, telewizji i internecie.

Pierwszy mit to ten, w ktorym mowi sie, ze na czele pochodu stali 15to i 16tolatkowie. Tak NIE BYLO. Sam, a dotrwalem az do finalu, widzialem jedynie kliku malolatow. Na wlasne oczy mialem tez okazje zobaczyc kilka aktow wandalizmu - dziwne, ale braly w nich udzial osoby co najmniej 20to letnie...

Drugim, szytym grubymi nicmi klamstwem jest fakt zlapania przez policje "najbardziej agresywnych chuliganow". G*** prawda. Na demonstracje wybralem sie w towarzystwie dwoch znajomych. Przez caly czas jej trwania zadnemu z nas nie przyszlo nawet do glowy uderzyc smietnikiem w wystawe czy rozbic szybe w tramwaju. I co? Owych dwoch znajomych zgarnela, a takze z wielka radoscia oblozyla swymi gumowymi palami, polska policja. Robiac swego rodzaju "lapanke" zebrali wystarczajaca ilosc osob, by pewien pan poznym wieczorem w Kronice mogl powiedziec, ze cala akcja byla wzorowa i jej glowni prowodyrzy zostali zlapani. A kto byl, to wie, ze najbardziej aktywni uczestnicy wyszli z calego zajscia bez szwanku...

Kolejna sprawa to obraz zajsc. Na pierwszy plan wysuwa sie jedynie niszczone ekspozycje oraz atakowane autobusy. Na tej podstawie wielu cwaniaczkow wysuwa dalekoidace wnioski oraz formuluje "blyskotliwe" teorie. Ten, kto nie szedl wraz z kilkoma tys kibicow ulica Krzywoustego skandujac glosno "Pogon Szczecin" nie zdaje sobie nawet sprawy, jak niesamowite jest to uczucie.

Dalej - bzdury wypisywane wszedzie odnosnie skutkow poniedzialkowej rozroby. Wg pewnych ludzi, pokazalismy, ze jestesmy debilami, 15tolatkami wypuszczonymi z dzungli, ze ze swojej strony dolozylismy sie do pogrzebu Pogoni. Taki obraz kreuja media oraz - niestety - osoby uwazajace sie za kibicow...

Zastanowcie sie - co moze dzis pisac prasa, o czym moga mowic w telewizji? Takie teorie, jakoby teraz nie bylo dla kogo ratowac klubu, sa jedynei zabiegiem, majacym na celu wystraszenie nas oraz zniechecenie przed kolejna proba sil. Co z tego wynika? Ano to, ze jednak cos zdzialalismy. Ktos nas nie tylko dostrzegl, ale w jasny sposob reaguje i probuje sie bronic! Teraz dopiero p. Jurczyk poczuje oddech na plecach, i chociaz nie okaze tego z wiadomych przyczyn, zda sobie sprawe z naszej sily.

Taka droga moze i nie jest najbardziej wyrafinowana i ucywilizowana forma protestu. Ale jak ktos juz slusznie zauwazyl, pokojowe protesty juz byly. Jakie sa ich efekty? ZADNE. Owa droga, ktora sobie wybralismy wczoraj, jest w danej chwili najwlasciwsza.

Jezeli ktos sie nie zgadza, do czego ma pelne prawo, niech chociaz ruszy glowa i oprocz komentowania naszych poczynan WYMYSLI cos lepszego. O to w koncu chodzi, zeby pomoc Pogoni...

__
Pogon Walczaca do konca!

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Akcja Protestacyjna - 21/01/2003 23:10
CZAJA - wielkie uznanie dla Ciebie za tego posta.

Nie ma slow,ktore moga okreslic to co sie czuje idac w tlumie na Krzywoustego.Kilka tysiecy gardel (2 tys??wiecej bylo - conajmniej 3 tysiace) i echo,ktore dodatkowo wzmagalo atmosfere.Dla takich chwil warto byc kibicem...

P.S. Gdybym byl redaktorem - juz na wstepie dostal bys gwiazdke.Oby wiecej takich ludzi na forum,ktorzy naprawde maja cos do powiedzenia.

1948
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769087557 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005