Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon - Wisla 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Persona non grata
SKPS Portowcy
IP: zapisany
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 15:13

gosia napisał:  

Szymon! napisał:  

gosia napisał:  

Szymon! napisał:  

gosia napisał:  

...po 2. "interwencja" szumnie nazwana polegala na tym, ze wpadlo na sektor paru napakowanych kolesi pokrzyczalo, ponadymalo sie i sobie poszli - po co to tylko oni wiedza - szkoda ze nie interweniuja wtedy kiedy trzeba bylo (wszyscy wiedza kiedy)

widac ze masz troche plytkie pojecie skoro nie wiesz dlaczego przyszli... prosze Cie nie komentuj wiecej takich kwesti...

gdyby mieli choc troche racji moze miala bym wieksze zrozumienie i "glebsze" pojecie o tym

no nie mow i tak nie dociera. Nie bedzie takie cos tolerowane nawet jezeli tam bylo Pogon spiewane bo to nie jest kurwa Krakow aby tak spiewac , wielka napinke dostali i tak zaczeli spiewac , pomysl troche...

okej okej juz mi ktos wytlumaczyl dobitniej czemu miala sluzyc ta "akcja" tylko moim zdaniem sluszniej by bylo ja przeprowadzac w momencie, gdy na prawde jest cos nie tak, a nie wlaza na sektor i ustawiaja bogu ducha winnych ludzi. tyle...

mozesz nie poruszac tantego tematu , kto ma wiedziec co sie stalo z jakich przyczyn to wiec i koniec , a nie bedziesz brac jakies argumenty z dupy skoro nie wiesz dlaczego co i jak. Tyle odmnie.

Skrot meczu:
1-0 Czesc 1
Postaram sie wieczorem wrzucic druga czesc ! ;)

Ostatnio edytowany przez: Persona non grata, 15 kwietnia 2007, 15:20 [1 raz(y)]

Maly09
Kibic
Na forum od 8596 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 15:55

Shivan napisał:  

Czy Ty jestes chorym czlowiekiem?
rozpedzili sie z bluzganiem na Wisle i chcac im dokopac zaspiewali "kazdy to powie, crac... i tak dalej" i nie pierdolcie ze bylo inaczej, bo akurat na druga polowe stalem za 6 sektorem i bylo dokladnie slychac, kazda sylabe.

a ja siedzialem 4 rzedy nad tymi co spiewali i tam nic nie bylo o crac.... , wiec nie pitol glupot

Janie Pawle II - [*]
Sz.
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 17:33

p@blo napisał:  

Nirvaq napisał:  

eM napisał:  
Poraz kolejny okazało sie ze polowa stadionu to typowe chorągiewki. Wystarczyło ze bambusom udało strzelić sie bramke i fartownie zremisować a ptakofani popadli w euforie!Nikt juz nie pamiętał o kurewskich zagrywkach ptaszystka , o tym ze w dupie ma dobre imie Pogoni , dla nich liczy się tylko Ekstraklasa! Nikt tez nie odwazy sie sprzeciwic polityce antka , bo przeciez gotów on sie jeszcze obrazić i zabrać swoje gwiazdy! Dla naszych fanów sukcesów bylby to ogromny cios. Dlatego lepiej byc gamoniem i udawać ze wszystko jest ok.
Ale już za tydzien dostana wrzutke w Łęcznej i znowu będzie psioczenie na murzynów.
Żenada do potęgi! Tak samo jak stary żul Baran który mało sie nie poplakał kiedy Wisła strzeliła gola.Jego zachowania po meczu nawet nie ma sensu komentować.Obraz nędzy i rozpaczy tak jak cała SSA!

Jak ktoś się cieszy z bramki dla Pogoni, to jest ptakofanem? Bez przesady... Po co ludzie mają chodzić na mecze, jeśli nie po to, by dopingować swoją drużynę i cieszyć się z Jej bramek? Zaraz może powiecie, że to źle, że Pogoń strzela bramki?

Spojrz na zachowanie tych samych kibicow, ktorzy tak sie swietnie cieszyli i teraz sa w euforii po remisie z Wisla, gdy Pogon dostanie baty od jakiegos innego zespolu.
Po jednym lepszym meczu juz jest wszystko cacy?
I liga, nic wiecej sie nie liczy?
Nie wazne jak, wazne ze I liga bedzie w Szczecinie?
eM 100% poparcia.

I ci wszyscy "ptakofani" przyszli na mecz po porażkach z arką, koroną, wisłą p. i bezndziejnej grze, bo popierają ptaka? Nie, oni przyszli na mecz dla Pogoni. Nie bronię ptakofanów, chcę, żeby ludzie nie byli dzieleni na ptakofanów i antyptakowców.

P. S.
g
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 17:59
ludzie skończcie wreszcie juz ta napinke na necie, bo żal dupe ściska, a taki piekny mamy dzien!

- Tylko Pogoń -
p@blo
Kibic
Na forum od 7238 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 18:17

Nirvaq napisał:  

p@blo napisał:  

Nirvaq napisał:  

eM napisał:  
Poraz kolejny okazało sie ze polowa stadionu to typowe chorągiewki. Wystarczyło ze bambusom udało strzelić sie bramke i fartownie zremisować a ptakofani popadli w euforie!Nikt juz nie pamiętał o kurewskich zagrywkach ptaszystka , o tym ze w dupie ma dobre imie Pogoni , dla nich liczy się tylko Ekstraklasa! Nikt tez nie odwazy sie sprzeciwic polityce antka , bo przeciez gotów on sie jeszcze obrazić i zabrać swoje gwiazdy! Dla naszych fanów sukcesów bylby to ogromny cios. Dlatego lepiej byc gamoniem i udawać ze wszystko jest ok.
Ale już za tydzien dostana wrzutke w Łęcznej i znowu będzie psioczenie na murzynów.
Żenada do potęgi! Tak samo jak stary żul Baran który mało sie nie poplakał kiedy Wisła strzeliła gola.Jego zachowania po meczu nawet nie ma sensu komentować.Obraz nędzy i rozpaczy tak jak cała SSA!

Jak ktoś się cieszy z bramki dla Pogoni, to jest ptakofanem? Bez przesady... Po co ludzie mają chodzić na mecze, jeśli nie po to, by dopingować swoją drużynę i cieszyć się z Jej bramek? Zaraz może powiecie, że to źle, że Pogoń strzela bramki?

Spojrz na zachowanie tych samych kibicow, ktorzy tak sie swietnie cieszyli i teraz sa w euforii po remisie z Wisla, gdy Pogon dostanie baty od jakiegos innego zespolu.
Po jednym lepszym meczu juz jest wszystko cacy?
I liga, nic wiecej sie nie liczy?
Nie wazne jak, wazne ze I liga bedzie w Szczecinie?
eM 100% poparcia.

I ci wszyscy "ptakofani" przyszli na mecz po porażkach z arką, koroną, wisłą p. i bezndziejnej grze, bo popierają ptaka? Nie, oni przyszli na mecz dla Pogoni. Nie bronię ptakofanów, chcę, żeby ludzie nie byli dzieleni na ptakofanów i antyptakowców.

Nie mam pretensji do nikogo ze chodzi na mecze. Ale niektorzy potrafia po jednym lepszym meczu popasc w wielki optymizm i mowic ze jak to jest super i moze nie wszystko jeszcze przepadlo a po porazce popadaja w skranie przeciwne przekonania. Ja staram sie miec zawsze takie same zdanie na jakis temat a nie jak mi w danej chwili wygodniej. I tylko o to mi chodzi.
Pozdrawiam.

...zbyt wielkich nadziei nie ma co pokładać, im wyżej wejdziesz tym dłużej będziesz spadać...
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 19:50
Pytanie do tych wszystkich "prawdziwych" kibiców, którzy uważają, że ci którzy śpiewają i dopingują Pogoń to ptakofani.
Czy cała ekipa jeżdżąca z Pogonią na mecze wyjazdowe to ptakofani i ludzie Rzgowa? No bo przecież też śpiewają i dopingują Pogoń. Więc idąc tym tokiem rozumowania to ptakofani.

A co do zachowania Baranowskiego. Żenada. Według mnie to jego cyniczna gra na przypodobanie się kibicom w momencie gdy przewiduje, że pobyt Ptaka w Szczecinie może być już bliski końca.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 21:36

s_portowiec napisał:  
Pytanie do tych wszystkich "prawdziwych" kibiców, którzy uważają, że ci którzy śpiewają i dopingują Pogoń to ptakofani.
Czy cała ekipa jeżdżąca z Pogonią na mecze wyjazdowe to ptakofani i ludzie Rzgowa? No bo przecież też śpiewają i dopingują Pogoń. Więc idąc tym tokiem rozumowania to ptakofani.

A co do zachowania Baranowskiego. Żenada. Według mnie to jego cyniczna gra na przypodobanie się kibicom w momencie gdy przewiduje, że pobyt Ptaka w Szczecinie może być już bliski końca.

nie pamiętam żeby na wielu wyjazdach odkąd trwa napieta sytuacja w klubie i biega stado czarnuchów na boisku był prowadzony doping o jakim mowisz...jezeli jezdzisz to powinienes wiedziec...jezeli nie to chyba komentarz zbędny..czyż nie??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
WH02
Kibic
Na forum od 7048 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 22:17

s_portowiec napisał:  

Watpie ze na wyjazdach jest prowadzony doping chyba ze dla Ptaka i jego ludzi :) kto jezdzi ten wie

Jedność Lojalność Braterstwo
n
Kibic
Na forum od 6891 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 22:44
no tak - napina hools'ów w Pogoni, to tylko uciszanie "swoich"...

a kiedy usłyszymy, że hools Pogoni zdobyli flage inną niż Huragana Pierdziszewo (Sigmy)??

rzadkie g. aż się przelewa (bez analogii do zioma z takim x. Dark Side Of The Moon ;-) )

jak to Lech krzyczał - chuliganka - 3cia liga ... mijali się z prawdą ... B klasa...

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 22:45
Właśnie oglądam sobie TVN 24 OE rozmowa z Julicmarem i jak pięknie został pożegnany, "prosto z łódzkiego studia gracz "Pogoni" "
Więcej mówić nie trzeba ;)

Z daleka nie będzie widać.
WH02
Kibic
Na forum od 7048 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 22:55

n napisał:  
no tak - napina hools'ów w Pogoni, to tylko uciszanie "swoich"...

a kiedy usłyszymy, że hools Pogoni zdobyli flage inną niż Huragana Pierdziszewo (Sigmy)??

rzadkie g. aż się przelewa (bez analogii do zioma z takim x. Dark Side Of The Moon ;-) )

jak to Lech krzyczał - chuliganka - 3cia liga ... mijali się z prawdą ... B klasa...

Flaga pod twoim loginem wyjasnia wszystko

Jedność Lojalność Braterstwo
n
Kibic
Na forum od 6891 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 23:03
taaaak. ale czy moja flaga coś zmienia? ;-) ja mogę zmienić flagę - bez problemu ... wiem, że akurat taka strasznie razi, co bynajmniej usprawiedliwia wasze odpisywanie nie na temat ...

na forach Pogoni nie pisze sie o 'pewnych tematach' tylko dlatego, ze sa one zwykle zbyt wstydliwe ...

eM
Kibic
Na forum od 7360 dni

**

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 23:04
Ważne ze hools Macabi Haifa są na topie.
Marna prowokacja parchu.
Szalom!

Ostatnio edytowany przez: eM, 15 kwietnia 2007, 23:58 [1 raz(y)]

n
Kibic
Na forum od 6891 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 23:07
jaka prowokacja?

na tak rzadkie gówno się złapałeś jak flaga pod loginem?
hehhehe... b

Błagam was, jeszcze zapomnę o obszczanych nogawkach, tyle tu killerów ... szalom mnie nie obraża (kogo by mógł?), a maccabee piłem, lepsze niz wasz chemiczny bosman-sik

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 23:09

Maly09 napisał:  

Shivan napisał:  

Czy Ty jestes chorym czlowiekiem?
rozpedzili sie z bluzganiem na Wisle i chcac im dokopac zaspiewali "kazdy to powie, crac... i tak dalej" i nie pierdolcie ze bylo inaczej, bo akurat na druga polowe stalem za 6 sektorem i bylo dokladnie slychac, kazda sylabe.

a ja siedzialem 4 rzedy nad tymi co spiewali i tam nic nie bylo o crac.... , wiec nie pitol glupot

tak, tak oczywiscie masz racje, tylko wszystkie sektory od 6 po przez luk a nawet goscie slyszeli, "crac", ale spoko paru typkow spiewalo "Pogon" wiec wszystko oki, jak dla mnie koniec tematu.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
n
Kibic
Na forum od 6891 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 23:14
pytanie do dbających o odpowiednie przyspiewki - tzn. do tych co "interweniuja", by na brazylijskiej Pogoni nie spiewano niczego zbyt dopingujacego:

jak weszliscie na stadion? dokladacie do tego "interesu"? z tego co czytam w necie, to nie powinno was byc nawet w okolicach...

AlterB
Kibic
Na forum od 7732 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 23:21
Aha. Co tam jeszcze?

Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 23:36

n napisał:  
jak weszliscie na stadion? dokladacie do tego "interesu"? z tego co czytam w necie, to nie powinno was byc nawet w okolicach...

o nasze finanse i dokładanie się nie martw. Jesteśmy stabilni finansowo (każdy wyjazd to stówka) co nie znaczy że zawsze za wszystko płacimy

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 23:42
hehehe, jest bez kitu coraz smieszniej. "n" to prawdziwy hit -wiedzy nie masz, a probujesz zaistniec.
s_portowiec - na wyjazdach od dluzszego czasu nie ma tradycyjnego dopingu.Nie spiewa sie zeby strzelili gola, bo srednio juz ludziom na tym zalezy.Spiewa sie, zeby zaakcentowac, ze sie przyjechalo i repertuar jest odpowiednio dobrany.

Sami przeciw wszystkim!!!
n
Kibic
Na forum od 6891 dni

Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 16/04/2007 00:00

P. napisał:  
hehehe, jest bez kitu coraz smieszniej. "n" to prawdziwy hit -wiedzy nie masz, a probujesz zaistniec.
s_portowiec - na wyjazdach od dluzszego czasu nie ma tradycyjnego dopingu.Nie spiewa sie zeby strzelili gola, bo srednio juz ludziom na tym zalezy.Spiewa sie, zeby zaakcentowac, ze sie przyjechalo i repertuar jest odpowiednio dobrany.

no i jak wy wyglądacie ? po co jezdzicie? zastanowiłeś się ? jaką "Pogoń" reprezentujecie...?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775421 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005