Czterech znajomych namówionych, bilety już kupione NA MŁYN. Masz rację, zamiast narzekać przydało się troche pokory i wypada dać coś od siebie. A nie wiem ile razy do mnie pisałeś, bo codziennie nie przeglądam działów.
a Wy bracia zamiast płakać, to sami kupować bilety już i zabierać ze sobą znajomych po nie! no chyba, że chcecie być tylko zwykłymi płaczkami jak Owczarek, który nawet nie raczy nigdy opisać
Czterech znajomych namówionych, bilety już kupione NA MŁYN. Masz rację, zamiast narzekać przydało się troche pokory i wypada dać coś od siebie. A nie wiem ile razy do mnie pisałeś, bo codziennie nie przeglądam działów.
Lepiej późno niż wcale.
wiele razy pisałem bezpośrednio do Ciebie, ostatnio w tym temacie w sprawie plakatów, ale nigdy nie było odzewu.
ale teraz to nieważne, ważne że wracasz na właściwą stronę trybun i to nie sam! i oby więcej ludzi wzięło przykład!!!
tym razem parę miejsc na krytej będzie pustych, miło będzie wrócić po latach na 12 pozdro wszyscy , będzie ogień !
i takie informacje też bardzo fajnie się czyta, oby było więcej takich pustych miejsce na krytej!
tym razem parę miejsc na krytej będzie pustych, miło będzie wrócić po latach na 12 pozdro wszyscy , będzie ogień !
Takie puste miejsca na krytej zajmie np. mój znajomy z pracy, który na mecze nie chodzi ale widząc mobilizacje na mieście i korzystając z dobrego terminu spotkania wybiera się jutro na Twardowskiego
a Wy bracia zamiast płakać, to sami kupować bilety już i zabierać ze sobą znajomych po nie! no chyba, że chcecie być tylko zwykłymi płaczkami jak Owczarek, który nawet nie raczy nigdy opisać
Lepiej późno niż wcale.
Brawo Owczarek brawo TeHaCe
Jutro każdy ma dawać maksa - pamiętajcie o wcześniejszym przybyciu
Jeżeli brawo Ja i brawo TeHaCe to brawo jeszcze Polanski93, który napisał żeby jeszcze rozplakatować miasto a nie patrzyć na frekwencję.
Ja właśnie kończę drukowanie, zaczynam wycinanie i lecę w miasto póki jeszcze trochę czasu zostało namawiać innych do przyjścia na mecz i do młyna Jak ktoś ma jeszcze wątpliwości czy siedzieć i narzekać czy obudzić się z letargu to polecam to drugie. Fajnie poczuć, że warto to robić, także niezdecydowani - NIE MA NA CO CZEKAĆ.
Dzisiaj caly dzień licznik biletów z biletynaPogon na drugą strefe pokazuje 23% zapełnienia.. zacięlo sie cos?
Przestańcie się już tym podniecać. Kupiłeś bilet? Namówiłeś znajomych? To jest najważniejsze a nie to, że się zaciął licznik. Ilu nas będzie to się okaże jutro. Do zobaczenia na MŁYNIE!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.