Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Warszawa&Szczecin
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 4881 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 16:54
9 tys sprzedanych miejsc tragedia. Myślałem że po powrocie do Ekstraklapy będziemy na luzie zapełniać nasz mały stadionik, Udało się tylko na Legii, nawet OL i nie możemy zapełnić masakra. W nowym sezonie też nic nie wskazuje na to że będzie lepiej oprócz meczu z Legią. Trzeba się mobilizować (patrz Jaga) bo to wstyd na sali jest. W tym sezonie będziemy najgorszą ekipą nie licząc Podbeskidzia ( oni mają 40 kiboli). Frekwencja na wyjazdach i meczach u siebie dramat, ekipa sportowa dramat, jedynie to ultraska jakiś poziom prezentuje. Trzeba się mobilizować póki czas, działać bo nowy sezon tuż tuż. Sorry za wylew flustracji ale myślałem że bilety na OL spokojnie w 3-4 dni pójdą na luzie. To była szansa do mobilizowania środowiska kibicowskiego przed ligą. Szczecin miasto ponad 300 tys, brak rywala w województwie i nie możemy wypełnić stadionu. Nie wspominając już o meczach na których jest 3-4 tys.

Tylko Wariaci
manisz
Kibic
Na forum od 7608 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 17:11
Grupa piłkarzy na mecz z Pogonią Szczecin: Lopes – Gorgelin – Bisevac – Dabo – Koné.B – Ngouma – Zeffane – Ferri – Fofana – Gonalons – Gourcuff – Grenier – Malbranque – Mvuemba – Bahlouli – Briand – Danic – Fekir – Ghezzal – Lacazette – Lisandro – Njie – Benzia

Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 7119 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 17:37

Warszawa&Szczecin napisał:  
Frekwencja na wyjazdach i meczach u siebie dramat, ekipa sportowa dramat, jedynie to ultraska jakiś poziom prezentuje.

Przesadzasz, faktycznie jako gospodarze zawodzimy i trzeba to poprawić, ale wyjazdy mamy bardzo dobre. W zakończonym sezonie z pewnością byliśmy jedną z lepszych ekip w Polsce pod tym względem. W tym sezonie będzie jeszcze lepiej na wyjazdach, a i u siebie poprawimy liczebność młyna :)

SamAxe
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 17:54

9 tys sprzedanych miejsc tragedia.

Pojemność stadionu na ten mecz została zgłoszona na 10 tys. Więc biorąc pod uwagę, że pewną pule muszą sprzedawać przed meczem to, sprzedały się prawie wszystkie bilety. ;)

kęsik
*uciszony
Na forum od 6059 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 17:57

caffrey napisał:  

Pojemność stadionu na ten mecz została zgłoszona na 10 tys. Więc biorąc pod uwagę, że pewną pule muszą sprzedawać przed meczem to, sprzedały się prawie wszystkie bilety. ;)

I znając życie, jutro pod kasami będzie 5x więcej ludzi niż biletów... I znowu będzie skandal...

Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5653 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 18:01

. Szczecin miasto ponad 300 tys, brak rywala w województwie i nie możemy wypełnić stadionu. Nie wspominając już o meczach na których jest 3-4 tys.

Ja wiem, że jest niż demograficzny ale Szczecin ma ponad 400 tyś mieszkańców już nie wspominając o naszych FC w całym województwie...Potencjał jest ogromny. 2003/2004...

Obrazek jpg wstawiony na forum

...Ale to nie temat o naszej frekwencji tylko o meczu z Lyonem - na którym powinniśmy sie pokazać jak najlepiej także...mobilizacja !

thomithomass
Kibic
Na forum od 6465 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 18:07
Promo meczu wykonane przez Lyon.pl

fajnie zrobione promo ;)

Klim
Kibic
Na forum od 6100 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 18:12

caffrey napisał:  

Nie zdziwię się jak jutro po 14 będą sprzedane wszystkie bilety na ten mecz, pamiętajmy że dużo kibiców będzie chciało jutro kupić bilety, wiec myślę że spokojnie 15 tyś by mogło przyjść ;) Gdzieś przeczytałem że teraz na stadion Pogoni może wejść 11.5tyś kibiców.

Szczecin moim Miastem, Pogoń moim życiem.
Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5653 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 18:22
Obrazek JPG wstawiony na forum

Okazjonalne szale.

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8139 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 18:42

9 tys sprzedanych miejsc tragedia. Myślałem że po powrocie do Ekstraklapy będziemy na luzie zapełniać nasz mały stadionik, Udało się tylko na Legii, nawet OL i nie możemy zapełnić masakra. W nowym sezonie też nic nie wskazuje na to że będzie lepiej oprócz meczu z Legią. Trzeba się mobilizować (patrz Jaga) bo to wstyd na sali jest. W tym sezonie będziemy najgorszą ekipą nie licząc Podbeskidzia ( oni mają 40 kiboli). Frekwencja na wyjazdach i meczach u siebie dramat, ekipa sportowa dramat, jedynie to ultraska jakiś poziom prezentuje. Trzeba się mobilizować póki czas, działać bo nowy sezon tuż tuż. Sorry za wylew flustracji ale myślałem że bilety na OL spokojnie w 3-4 dni pójdą na luzie. To była szansa do mobilizowania środowiska kibicowskiego przed ligą. Szczecin miasto ponad 300 tys, brak rywala w województwie i nie możemy wypełnić stadionu. Nie wspominając już o meczach na których jest 3-4 tys.

Dramat to Twój wpis, szkoda nawet komentować, ale pogrubienie to już jest hit, gorsza jakość auuu ;)

Better dead than red!
Plum
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 21:31

Joy napisał:  
Obrazek JPG wstawiony na forum

Okazjonalne szale.

Co się stało temu misiu? Czy mi się wydaje, czy herb Pogoni wygląda jakoś dziwnie na tym szalu. Coś z kształtem nie tak - może to wina ułożenia materiału, ale napis Pogoń w herbie wydaje się być pogrubiony.

Dobra, już wiem. Ktoś chciał, żeby oba herby wyglądały podobnie - miały zbliżone proporcje. W efekcie nasz herb rozciągnięto o prawie 50%...

Ostatnio edytowany przez: Plum, 9 lipca 2013, 21:37 [1 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Maxvell
Kibic
Na forum od 6061 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 21:41
Zobaczę jak to wygląda na żywo, niby fajna pamiątka, ale wykonanie jak zwykle. Lata świetlne za gadżetami od SKPS.

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
kubełek
Kibic
Na forum od 5496 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 21:56

Po części się zgadzam... oczywiście oprócz tekstu z wyjazdami bo kolega to chyba nigdy na wyjeździe nie był... ;) co do meczów u nas to faktycznie dramat... jak nas przekrzykuje jakiś widzew czy inne śmieszne klubiki to jest lekko żenaujące... na usprawiedliwienie można powiedzieć, że ostatnio mamy pod górkę zakazy z dupy, mandaty z dupy, KK przez co wiele osób odpada (są np. przejazdem w Szczecinie i na mecz nie pójdą bo nie mają KK), generalnie jakoś się nam ekipa rozpier... i aż łza się kręci jak się wspomina te lata 2002/2003 ... Oby teraz było lepiej.

Ojciec Jima
Kibic
Na forum od 5511 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 22:04
Na 12zawodniku jesteśmy na 3-cim miejscu, biorąc pod uwagę ilość przejechanych kilometrów do liczby wyjazdowiczów :)

TYLKO POGOŃ!
kibicMKS
Kibic
Na forum od 5078 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 09/07/2013 22:09
nie ma co sie napinac co do frekwencji.niech kazdy z nas przypowadzi na mecz w nowym sezonie doslownie JEDNA osobe to bedzie duzy postep.czesc z tych osob wroci.jak my nie przyciagniemy ludzi na stadion to nikt za nas tego nie zrobi.pamietajcie,ze Pogoń to my wszyscy kibice.

Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8366 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 10/07/2013 00:00
Od jutra bilety tylko w kasach nie przychodzić do Pubu bo i tak biletów nie będzie

Surowi rodzice
ManeS
Kibic
Na forum od 5948 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 10/07/2013 00:32
Dobra panowie my tu gadu gadu, a za paręnaście godzin:
Obrazek jpg wstawiony na forum!!!

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Warszawa&Szczecin
Kibic
Na forum od 4881 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 10/07/2013 09:50
Mi raczej chodzi w poście nie o narzekanie a przełożenie potencjału (miasto 400 tys, dużo FC, brak konkurencji kibicowskiej w mieście i województwie- Gwardii czy Kotwy nie liczę, na to co prezentujemy. Wyjazd na mecz na sektory do 1 tys powinny odbywać się w komplecie z naszej strony, wiadomo że wszędzie mamy daleko ale gdy walczymy o utrzymanie np z Ruchem to powinien być komplet. Derby z Lechią również komplet mimo iż tam sektor 2 tys, daliśmy radę na Lecha to dlaczego nie damy na Lechię. Mi przykro jako Szczecinianinowi że ludzie z FC lepiej śmigają niż szczecinianie, taka prawda i dla tych ludzi należy się szacun. Wyjazd na KSP pojechało jakieś 20 osób i się po stolicy rozeszło zamiast podejść pod bramy w 400-500 osób. Do Jagii pojechaliśmy, mimo pomocy Jagiellończyków i tak dużo osób wątpiło w wejście na sektor. Teraz mamy mieć stadion 11.5 tys i bez problemu co mecz powinien być komplet. Bo to stadionik a nie stadion. Chcemy w Szczecinie stadion 25-30 tys pojemności a nie możemy zapełnić 10 tys. Polonia Warszawa wiadomo jaka to ekipa potrafi przyjść na stadion w 5-6 tys a stadion mają na 6,5 tys. Ja nie mówię że z wyjazdami jest mega dramat ale proszę zobaczyć jak śmigają ekipy w innych ligach. Mam nadzieję że razem zmienimy od nowego sezonu dużo. Bo pewne osoby wylewają krwawicę za Pogoń a inne tylko wpadają gdy są wyniki.

Tylko Wariaci
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 10/07/2013 10:03
Ale o co Ty walczysz?

Od dawien dawna wiadomo, że w Szczecinie na mecze chodzi ok. 3-4 tys. wiernych fanów, którzy na mecze przychodzą niezależnie od wyników, zespołu, warunków atmosferycznych etc., a reszta to kibice sukcesu, których na stadionie można spotkać tylko przy okazji meczu z bardziej medialnym rywalem (Lyon, Legia, Lech) albo po dłuższej serii wygranych meczów. Tego nie da się zmienić ot tak - tym bardziej, że kto jak kto ale tutaj ludzie z forum podejrzewam, że w znakomitej większości zaliczają się do tych wymienionych przeze mnie wyżej stałych bywalców.

Wbrew pozorom nakłonić do przyjścia na stadion kogoś ze swoich znajomych wcale nie jest tak prosto. Szczególnie w momencie kiedy mają oni masę argumentów przeciwko tj. wysokie ceny biletów (razem z wyrobieniem karty kibica), nikły komfort oglądania meczów na naszym wysłużonym stadionie, kiepska gra (słaby poziom widowiska), mało atrakcji 'okołomeczowych'. Na ludzi, którzy nie są wiernymi fanami Pogoni samo hasło 'Pogoń Szczecin' nie działa niestety pobudzająco i tutaj powinno pojawić się działanie klubu, który powinien takich właśnie ludzi traktować jako poważny target i stworzyć jakieś udogodnienia, które by ich zadowoliły oraz przede wszystkim zachęciły do regularnego chodzenia na mecze. Niestety niedawne działania klubu idą w zupełnie innym kierunku. Afera z koszulkami, nowe (wyższe) ceny karnetów, ograniczenie wielkości stadionu (na taki mecz jak z Lyonem to śmiech na sali) itd.

Ps. Dyskusja raczej nie na ten temat na forum.

Cytat:  
Polonia Warszawa wiadomo jaka to ekipa potrafi przyjść na stadion w 5-6 tys a stadion mają na 6,5 tys.

Ile razy oni ten stadion w zeszłym sezonie zapełnili? Z tego co pamiętam to tylko przy okazji meczu z Legią, a i wtedy było to raczej 4,5-5 tys. - co jest liczbą śmieczną jak na mecz o takim ciężarze gatunkowym.

kryta
Kibic
Na forum od 4871 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Olympique Lyon, 10.07.2013 - 10/07/2013 11:38
Mecz transmitowany we francuskim Canal + Sport na żywo , można mieć pewność że obejrzy go wielu kibiców Olympique Lyon , zamiast wzajemnie się nakręcać to trwają tu dysputy o tematach wałkowanych od lat...
Proponuje dziś o tym zapomnieć i dać z siebie wszystko na trybunach, bez względu na zajmowany sektor pokazać jak się bawi szczecińska brać !

WOJNAAAA !!!!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768712661 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005