A po ...uj ma się męczyć ? Lepiej ponarzekać ale żeby się wykazać to nie jest taki chętny
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
0:30! Myślałem, że od jakiegoś czasu ta przyśpiewka wychodzi dużo słabiej niż jeszcze 3 lata temu. Na filmiku widać, że moc przy tym jest taka jaka być powinna!
Była zarzucana chociażby na Lubinie i też wychodziło całkiem przyzwoicie.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
To tak jakbyś skrytykował w restauracji kucharza , że potrawa jest nie dobra, a kucharz ci odpowiedział , "idź i ugotuj lepiej"
hmm powidasz "płacę , więc wymagam"? Czy może ktoś Cię "poczęstował"?
To jest film z dopingu ze strony oficjalnej Pogoni Szczecin więc chyba wypadałoby zrobić relacje z dopingu profesjonalnie jak to wygląda w innych klubach. Wystarczy trochę chęci. Myślę , że ktoś dostał za to pieniądze.
0:30! Myślałem, że od jakiegoś czasu ta przyśpiewka wychodzi dużo słabiej niż jeszcze 3 lata temu. Na filmiku widać, że moc przy tym jest taka jaka być powinna!
Była zarzucana chociażby na Lubinie i też wychodziło całkiem przyzwoicie.
Po Lubinie nie było filmu i oceniając wtedy tylko z sektora nie sądziłem, że wychodzi tak elegacnko.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Pogoń w ekstraklasie - kibicowsko - 20/09/2012 18:20
Dobra panowie kucharze, ta dyskusja to raczej nie w tym temacie. Ostatnimi czasy przydałby się dział w Hyde Parku - "Narzekanie i smęcenie", parę stron szybko by przyrosło.
Pierwszy raz w tym sezonie gramy w sobotę więc frekwencja może być naprawdę niezła , godzina chujowa, ale to standard... Jak dzień dobry to godzinę muszą zrobić chujową..
Dobra kurwa !
Musimy zacząć sie nakręcać. Ja ze swojej strony , mam dość pierdolenia, że ciągle jest źle, że mało osób itd.
Każdy, powtarzam każdy kto jest na tym forum, powinien mieć obowiązek pójść na taki mecz, i zabrać ze sobą minimum 2 kumpli , wtedy frekwencja by była zajebista i byście tak nie narzekali.
Musimy wreszcie przekroczyć te jebane 12 tysięcy, bo na razie to jest cienizna...
Ja od jutra z kolesiami , zaczynamy rozwieszać.
WSZYSCY NA MŁYN !
Pierwszy raz w tym sezonie gramy w sobotę więc frekwencja może być naprawdę niezła , godzina chujowa, ale to standard... Jak dzień dobry to godzinę muszą zrobić chujową..
Dobra kurwa !
Musimy zacząć sie nakręcać. Ja ze swojej strony , mam dość pierdolenia, że ciągle jest źle, że mało osób itd.
Każdy, powtarzam każdy kto jest na tym forum, powinien mieć obowiązek pójść na taki mecz, i zabrać ze sobą minimum 2 kumpli , wtedy frekwencja by była zajebista i byście tak nie narzekali.
Musimy wreszcie przekroczyć te jebane 12 tysięcy, bo na razie to jest cienizna...
WSZYSCY NA MŁYN !
jak na razie to sam sobie zaprzeczyles.
a co do Jagi to mysle ze nie bedzie wiecej niz 8 tys(co jak na Jage , bedzie dobrym wynikiem ) , zimno zaczyna sie robic pikniki zaczna sie wykruszac , ale i tak WSZYSCY NA MLYN !!!!!!
Dobra kurwa !
WSZYSCY NA MŁYN !
a co do Jagi to mysle ze nie bedzie wiecej niz 8 tys(co jak na Jage , bedzie dobrym wynikiem ) , zimno zaczyna sie robic pikniki zaczna sie wykruszac , ale i tak WSZYSCY NA MLYN !!!!!!
Co ty gadasz jakie 8tyś, frekwencja będzie dobra, gramy w sobotę. Jak uda się zgarnąć 3pkt z Lechem to jestem pewnie że będzie ponad 12tyś ! Wszyscy na Młyn !
Dobra kurwa !
WSZYSCY NA MŁYN !
Co ty gadasz jakie 8tyś, frekwencja będzie dobra, gramy w sobotę. Jak uda się zgarnąć 3pkt z Lechem to jestem pewnie że będzie ponad 12tyś ! Wszyscy na Młyn !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.