Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 30/04/2013 09:54
Wedlug danych z 30 czerwca 2012r. jest 409 211 mieszkancow w Szczecinie, liczac ze na meczu jest srednio 4000 to wyszlo mi 0,009%... nie wiem czy dobrze obliczylem ale to jest smieszne...
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 30/04/2013 10:19
nie zmienia to postaci rzeczy, ze wygląda to mizernie. ale co ma powiedzieć np Legia jak tam ludnosc liczy się w milionach (celowo prowokuje, wiem ze tam w weekendy miasto "nagle" staje sie opustoszałe)
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Wedlug danych z 30 czerwca 2012r. jest 409 211 mieszkancow w Szczecinie, liczac ze na meczu jest srednio 4000 to wyszlo mi 0,009%... nie wiem czy dobrze obliczylem ale to jest smieszne...
Osoby podzielilem przez mieszkancow zapomnialem na koniec pomnozyc przez 100 to wychodzi 0,97...
nie zmienia to postaci rzeczy, ze wygląda to mizernie. ale co ma powiedzieć np Legia jak tam ludnosc liczy się w milionach (celowo prowokuje, wiem ze tam w weekendy miasto "nagle" staje sie opustoszałe)
Wystarczy porownac wspolczynnik zapelnienia trybun,a tu golym okiem widac jak jest
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 23/10/2013 00:45
jakby ktos nie wiedzial to srednia na mecz w tej chwili u nas jest 6800!!!!!! a teraz wpisz w wikipedie ile jest ludzi w kazdym wojewodztwie i porownaj z innymi. a masz wkleje ci:http://www.stat.gov.pl/gus/5840_6106_PLK_HTML.htm
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 24/10/2013 17:32
Taki mały incydencik:
Pogoń na swoim profilu na FB reklamuje profil firmy księgowej EPAomnia (jak rozumiem jest to część firmy EPA, której prezesem jest Jarosław Mroczek).
Tymczasem EPAomnia jest partnerem i sprzedawcą programów firmy Comarch, czyli głównego sponsora cracovii...
Nie mogliby SAGE symfonia czy innego programu sprzedawać, tylko muszą taki, który wspiera nożowników ?
Taki mały incydencik:
Pogoń na swoim profilu na FB reklamuje profil firmy księgowej EPAomnia (jak rozumiem jest to część firmy EPA, której prezesem jest Jarosław Mroczek).
Tymczasem EPAomnia jest partnerem i sprzedawcą programów firmy Comarch, czyli głównego sponsora cracovii...
Nie mogliby SAGE symfonia czy innego programu sprzedawać, tylko muszą taki, który wspiera nożowników ?
Nie przesadzasz trochę ? Idąc tą filozofią, zrzeczmy się obywatelstwa, bo Skarb państwa sponsoruje Zagłębię (KGHM), zbojkotujemy wszystkie sklepu z wędliną (Sokołów - Lech), a następnie obijmy wszystkich ludzi z fabryki kabli w Załomiu bo pracują ku chwale Wisły...
Taki mały incydencik:
Nie przesadzasz trochę ? Idąc tą filozofią, zrzeczmy się obywatelstwa, bo Skarb państwa sponsoruje Zagłębię (KGHM), zbojkotujemy wszystkie sklepu z wędliną (Sokołów - Lech), a następnie obijmy wszystkich ludzi z fabryki kabli w Załomiu bo pracują ku chwale Wisły...
Napisałem, że jest to mały incydent, a nie jakieś wielkie halo... I możesz się śmiać, ale ja prywatnie nie kupuje piwa lech, ani kiełbasy z sokołowa...
Taki mały incydencik:
Oprocz tego szerokim lukiem omijac zaklady STS,a od stycznia rowniez Fortune.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.