45' Przerwa. Pogoń w pierwszej części spotkania była równorzędnym rywalem dla I-ligowej Korony Kielce, a powiedzieć można nawet, że w większej części spotkania to Portowcy dyktowali warunki gry. Czekamy na drugą połowę.
No no, tego to się nie spodziewał chyba nikt, ładny początek dnia
no az chcialoby sie zobaczyc tak grajaca Pogoń
Z tego co wiem po stracie bramki znów Pogoń jest lepsza.
Martwi mnie obecność Binkowskiego w pierwszym składzie...
Dlaczego? Niech się ogrywa, Wójcik jest pewniakiem a jeśli (nie daj Boże) w czasie sezonu znów coś mu się przytrafi to Binkowski musi być w formie i ogarniać, a nie tak jak sezon temu dopiero uczyć się grać.
Martwi mnie obecność Binkowskiego w pierwszym składzie...
Dlaczego? Niech się ogrywa, Wójcik jest pewniakiem a jeśli (nie daj Boże) w czasie sezonu znów coś mu się przytrafi to Binkowski musi być w formie i ogarniać, a nie tak jak sezon temu dopiero uczyć się grać.
nie jestem pewien czy jest takim pewniakiem, powoli myślę, że 11 wyjściowa się krystalizuje, a chyba jednak Binkowski gra w pierwszym składzie... Zobaczymy jak to będzie funkcjonowało wszystko
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 25/02/2009 16:29
Mam nadzieję, że Wójcik nie jest pewniakiem. Pogoń powinna mieć bramkarza o lepszych od niego warunkach fizycznych. Takich jak np Bińkowski, ale z lepszymi umiejetnościami oczywiście.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 25/02/2009 18:29
Meczyk bardzo dobry.
Portowcy byli równorzędnym rywalem dla Korony i nawet przeważali bardzo często.
Gra cieszy, tylko martwi brak ostatniego podania.
bardzo dobry występ Ropiejko, Sieniawski też dobrze
Binkowski dzisiaj miał pare dobrych parad i ratował nas przed stratą bramki z 2 razy.
i cała lewa strona pochwalona przez trenera
Mam nadzieję, że Wójcik nie jest pewniakiem. Pogoń powinna mieć bramkarza o lepszych od niego warunkach fizycznych. Takich jak np Bińkowski, ale z lepszymi umiejetnościami oczywiście.
Ale Wójcik swoje warunki fizyczne nadrabia swoją skocznością, zrwynością i refleksem. Źle grał jesienią?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 26/02/2009 22:49
Wójcik juz nie raz pokazał ze wzrost to nie wszystko jest to dobry bramkarz ale niestety został odsuniety całkowicie od zespołu to niestety potwierdzona informacja 1 bramkarzem bedzie niestety Binkowski
Wójcik juz nie raz pokazał ze wzrost to nie wszystko jest to dobry bramkarz ale niestety został odsuniety całkowicie od zespołu to niestety potwierdzona informacja 1 bramkarzem bedzie niestety Binkowski
Nie było go w Świnoujściu - trener mówił, że będzie bronił w meczu rezerw. Dziś pojawiła się informacja o kontuzji Wójcika, która jest pewnie oficjalną wersją odsunięcia od zespołu. Sprawa do zbadania [:
I jeszcze: Wcale to nie oznacza, że Binkowski będzie bronił. Okienko transferowe jeszcze trwa...
Ostatnio edytowany przez: Plum, 26 lutego 2009, 23:20 [2 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 28/02/2009 14:09
Mecz bardzo przeciętny, Police nic nie grały sytuacje może 2-3 mieli z czego jedna to dość farciarska bramka.
Pogoń strasznie raziła nieskutecznością, dużo bardzo niedokładnych podań i multum sytuacji niewykorzystanych.
Na uwagę według mnie zasługują wyśmienite stałe fragmenty gry wykonywane przez Petasza, 3 rogi 3 świetnie bite piłki - wreszcie po rożnych jakieś zagrożenie będzie, tylko trzeba poćwiczyć ustawienia bo w polu karnym przy rogach straszny kocioł i chaos.
Dobrze Sieniawski, bardzo fajną technikę ma i widać że myśli. Wójcik w drugiej połowie wszedł wybronił ze 2 strzały, przy bramce nie miał nic do powiedzenia.
Na sparingu obecny (przynajmniej przez chwilę) Edi
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.