Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PS.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6698 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 09:28
Do 16 lat włącznie mam nadzieję? :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
P.
Do końca!
Na forum od 8127 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 10:41

MKS 78 napisał:  

Animal. napisał:  
rozumiem że innym niewybierającym sie na młyn moge szepnąć słówko o zakupie tego specjalnego biletu ;)

no trzeba kupowac bilety na 11 i 12 nawet jak sie tam nie wybierasz przynajmniej kasa pojdze na szczytny cel:)

I tu tkwi sedno:D.Przeciez wejdziecie na inne sektory spokojnie z tymi biletami.Oczywiscie zalezy nam, zeby w mlynie byla stala liczba osob, ale jesli w mlynie bedzie 2000 osob ;), a biletow sprzeda sie 3 tysiace hehe, to tez bedzie okej:D

POSLUCHAJCIE LUDZIE OPOWIESCI MEEEEJ!!!

Sami przeciw wszystkim!!!
Artur10
Kibic
Na forum od 7597 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 11:51
Siema. Pytanie mam. Jeżeli mam 18 lat (nie łapię się na zniższkę na bilet "młynowski"), to ile zapłacę chcąc kibicować z tych też sektorów? 10 czy 20zł? Bo nie rozumiem za dobrze treści plakatu odnoście kwot.

Pozdro ;)

http://pomorzanin.nd.pl -> Pomorzanin Nowogard Fans
Piona!
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 12:04

Artur10 napisał:  
Siema. Pytanie mam. Jeżeli mam 18 lat (nie łapię się na zniższkę na bilet "młynowski"), to ile zapłacę chcąc kibicować z tych też sektorów? 10 czy 20zł? Bo nie rozumiem za dobrze treści plakatu odnoście kwot.

Pozdro ;)

20zł

PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 12:32
Czyli dobrze rozumiem bilety będą sprawdzane przy wejściu na młyn? ;>

Jak mam 16 lat właśnie, to przysługuje mi jeszcze ulgowy? Bo do 16 lat włącznie? Wolę się upewnić. :P

Przejebanie, w wiosnę trzeba będzie już normalny kupować, ech. :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 13:11

PS. napisał:  
Czyli dobrze rozumiem bilety będą sprawdzane przy wejściu na młyn? ;>

Jak mam 16 lat właśnie, to przysługuje mi jeszcze ulgowy? Bo do 16 lat włącznie? Wolę się upewnić. :P

Przejebanie, w wiosnę trzeba będzie już normalny kupować, ech. :D

edit coś mi sie pojebało :D

ale nie lamentuj że bedziesz musiał później płacić wiecej bo też i 50% z tej ceny biletów normalnych idzie dla Stowarzyszenia, a 20% z ulgowych to chyba prosta kalkulacja :]

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Artur10
Kibic
Na forum od 7597 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 13:29

Klr napisał:  

Artur10 napisał:  

Pozdro ;)

20zł

To się nazywa zachęta na pójście na młyn, tak czy siak się pójdzie, ale przesada trochę jak na GKS dawałem dychę, no cóż zobaczymy jak będzie ;)

Ru(L)koś
Kibic
Na forum od 6012 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 13:46
mam wielką prośbę może mi ktoś załatwić taki plakat zachęcający na przyjście na mecz z podbeskidziem. jestem z warszawy i nie mam możliwości żeby sobie zerwać jbc to piszcie na forum

Brodo
Kibic
Na forum od 6321 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 13:47

Ru(L)koś napisał:  
mam wielką prośbę może mi ktoś załatwić taki plakat zachęcający na przyjście na mecz z podbeskidziem. jestem z warszawy i nie mam możliwości żeby sobie zerwać jbc to piszcie na forum

Ja mam plakaty u siebie. Podbij na gadu

Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 14:00

Ru(L)koś napisał:  

mam nadzieje że gdybyś miał możliwośc to taki plakat zerwałbyś sobie PO meczu :]

a poza tym był ktoś w okolicach kołłątaja dziś i ostał sie jakis plakat?

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 6130 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 18:00
Wiek uprawniajacy do wchodzenia na bilet ulgowy ustala klub. Na meczu z GKS-em mozna bylo zakupic bilety ulgowy bedac uczniem szkoly sredniej. Teraz ten pulap zostal obnizony do 16. roku zycia (wlacznie), nie tylko na mlyn, ale na wszystkie sektory.

Bilety na mlyn w przedsprzedaży można nabywać w następujących punktach:

Redbox Soccer World, ul. Piłsudskiego 31 (były salon Pogoni przy pl. Grunwaldzkim)
CH Fala, ul. Wyzwolenia 44a
ULTRA Shop, ul. Jagielońska 10 (otwarty w dzień meczu)
TURZYN, stoisko z pamiątkami SKPS Portowcy

Oraz w kasach biletowych wokół stadionu przed meczem.

W w/w punktach mozna jeszcze nabywac ostatnie karnety (w CH Fala i ULTRA SHOP rowniez te na trybune kryta)

Ostatnio edytowany przez: SKPS Portowcy, 13 sierpnia 2009, 19:53 [3 raz(y)]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Corny
Kibic
Na forum od 6472 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 19:03

SKPS Portowcy napisał:  
(...)Na meczu z GKS-em mozna bylo zakupic bilety ulgowy bedac uczniem szkoly sredniej. Teraz ten pulap zostal obnizony do 16. roku zycia (wlacznie)(...)

Jak mam karnet dla młodzieży szkolnej (chodzę do szkoły średniej)to zostaje on aktualny ? Bo teraz się pogubiłem

SamAxe
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 19:04

SKPS Portowcy napisał:  
Wiek uprawniajacy do wchodzenia na bilet ulgowy ustala klub. Na meczu z GKS-em mozna bylo zakupic bilety ulgowy bedac uczniem szkoly sredniej. Teraz ten pulap zostal obnizony do 16. roku zycia (wlacznie), nie tylko na mlyn, ale na wszystkie sektory.

Mam nadzieje ze ten obniżony pułap wieku na ulge został obniżony tylko w przypadku biletów, a karnety zakupione przed pierwszym meczem pozostają tak samo, czyli szkoły średnie również.?

StargardBoy
Kibic
Na forum od 6303 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 19:15
jeżeli to prawda że wiek został obniżony do 16 lat to zostałem nieźle w chuja zrobiony !
bo jak już ludzie kupili karnety to raczej już na jakiś okres i będą mogli wejść na ulgowym karnecie normalnie ! Trzeba było kur## od razu kupywać karnet !

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 6130 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 19:43
Karnety ulgowe zostaja bez zmian. Nowe ograniczenia wiekowe dotycza tylko biletow. Jako Stowarzyszenie wskazywalismy ze taka zmiana regul gry w trakcie ich trwania to blad. Niestety - bezskutecznie

Obrazek jpg wstawiony na forum
PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 19:52

SKPS Portowcy napisał:  
Karnety ulgowe zostaja bez zmian. Nowe ograniczenia wiekowe dotycza tylko biletow. Jako Stowarzyszenie wskazywalismy ze taka zmiana regul gry w trakcie ich trwania to blad. Niestety - bezskutecznie

Profesjonalizm ponad wszystko! heh

Artur10
Kibic
Na forum od 7597 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 19:52

SKPS Portowcy napisał:  

Parodia! Może to się ładnie odbić na na frekwencji, szczególnie na meczach ze słabszymi rywalami... :

Kuba.
Kibic
Na forum od 7150 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 21:12

Animal. napisał:  

Ru(L)koś napisał:  

mam nadzieje że gdybyś miał możliwośc to taki plakat zerwałbyś sobie PO meczu :]

a poza tym był ktoś w okolicach kołłątaja dziś i ostał sie jakis plakat?

ja widzialem na kollataja plakaty po obu stronach przestankow lini 2,3,12
wiecej nie widzialem bo to tylko przejazdem.

PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 21:50
Centrum pozaklejane! ;) I ze trzy tramwaje. Nawet w jednym monopolowym babka się zgodziła, aby przykleić. :D

Zobaczymy jak długo w centrum powiszą...

Patrz komu ufasz!
maciu
Kibic
Na forum od 6094 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 22:02
no to wkońcu jesli ktos gra w Pogońi i bedzie wchodził ,,na liste,, to będzie mógł sie dostac na młyn czy nie?:))) pozdrawiam

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768762059 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005