JuStyNa - udalo sie odtworzyc zdjecia?, jesli nie to wytlumaczcie dokladnie dziewczynie jak to zrobic, nie mozemy pozwolic by kurwom sie upieklo, jak widac na dziennikarzy liczyc nie mozna.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 16/10/2007 15:17
Nie dałam rady zdjęc odzyskać. Gdybym wiedziała, że jest taka możliwość nie robiła bym kolejnych zdjęć na meczu. A co do prasy i kar finansowych TO jest jakaś kpina?! 7 szyb wybitych?! Jakich szyb?! To policja już od samego początku dawała popisy. Zaczynając od wejścia do pociągu w Szczecinie gdzie siłą został wyprowadzony (nie wiem za co...równie dobrze pan władza mógł powiedzieć, że ja mam wysiadać) jeden kibic - oczywiście więcej osób było wyznaczonych - nie wiadomo mi o nich. Zakończywszy aferą po meczu! Gdzie w głosie pisze, że to kibice zaczeli rzucać butelkami... Gdzie ja widziałam - możliwe mam cos ze wzrokiem, słuchem, w głowie mi się miesza... ale to kibice zaczeli wychodzić z "sektoru" i rozległy się strzały a następnie zaczeły latać butelki... PARODIA. Jak dla mie koniec tematu. Mam dość czytania i sluchania głupot.
Z tego to wiem to my będziemy płacić za to z tych dodatkowych złotówek , jeśli się mylę proszę mnie poprawić ... szkoda ze na tym zebraniu władz , milicji i ZZPN nie był żaden przedstawiciel kibiców ... jeśli można to przydało by się napisać odwołanie do ZZPN o złagodzenie kary ponieważ sprawcą tych zdarzeń była psiarnia i dołaczyć do tego zdjęcia ... to taka propozycja żeby tez nie było że tu się wymądrzam a nic nie robie bo w sumie nie dysponuje odpowiednimi materiałami etc . Pozdrawiam
takkk bo na debilne zachowanie psiarni to rzeczywiscie rządy pisu maja wplyw:d
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
no to milicja-zomo zrobiła w ten sposób sabotaż-wiadomo za kilka dni wybory i wszycy idziemy głosować na PO ewentualnie LiD. Na inne ugrupowania i tak nie ma sensu bo przyszła koalicja i tak bedzie sie składała z tych ugrupowań.
takkk bo na debilne zachowanie psiarni to rzeczywiscie rządy pisu maja wplyw:d
nie,nie do końca,poprostu psiarnia też nie lubi kaczorków i w ten radykalny sposób chce odsunąć ich od władzy
Gdzie w głosie pisze, że to kibice zaczeli rzucać butelkami... Gdzie ja widziałam - możliwe mam cos ze wzrokiem, słuchem, w głowie mi się miesza... ale to kibice zaczeli wychodzić z "sektoru" i rozległy się strzały a następnie zaczeły latać butelki... PARODIA. Jak dla mie koniec tematu. Mam dość czytania i sluchania głupot.
Ty to wiesz, ja to wiem i wszyscy co tam byli, ale przecietny obywatel czytajacy gazete, znow zostanie pozywiony bzdurami, jakoby kibice zniszczyli kolejne spokojne miasteczko, i tylko strozom prawa mozna zawdzieczac, ze nie splonelo cale a tylko polowa. Nastaly czasy, ze nawet kibic ma prawo przedstawiania swojej wersji wydarzen, lecz do tego potrzebne sa dowody bardziej przekonujace niz opowiesci zainteresowanych. Szkoda, ze nie uda sie odzyskac tych zdjec .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Gdzie w głosie pisze, że to kibice zaczeli rzucać butelkami... Gdzie ja widziałam - możliwe mam cos ze wzrokiem, słuchem, w głowie mi się miesza... ale to kibice zaczeli wychodzić z "sektoru" i rozległy się strzały a następnie zaczeły latać butelki... PARODIA. Jak dla mie koniec tematu. Mam dość czytania i sluchania głupot.
Ty to wiesz, ja to wiem i wszyscy co tam byli, ale przecietny obywatel czytajacy gazete, znow zostanie pozywiony bzdurami, jakoby kibice zniszczyli kolejne spokojne miasteczko, i tylko strozom prawa mozna zawdzieczac, ze nie splonelo cale a tylko polowa. Nastaly czasy, ze nawet kibic ma prawo przedstawiania swojej wersji wydarzen, lecz do tego potrzebne sa dowody bardziej przekonujace niz opowiesci zainteresowanych. Szkoda, ze nie uda sie odzyskac tych zdjec .
teraz każda akcja psiarni będzie nagłaśniana wybory w drodze. Fakty w tej chwili się nie liczą jest pewna propaganda, walka z chuligaństwem i bantytyzmem. Brany pod uwagę jest raport, a oficjalnego stanowiska kibiców brak. Ciekawiej zresztą sprzedają się fakty z kibicami niż oczernianie policji.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770552 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.