Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dary
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8613 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 11:11
"W przypadku spadku pierwszego zespołu spółki do III ligi lub zaprzestania finansowania i porzucenia klubu, Antoni Ptak zobligowany jest do zwrotu wraz z prawem do gry w minimum IV lidze rozgrywkowej, nie zadłużonego klubu piłkarskiego Pogoni Nowej"

i dzięki temu będziemy mieć 4 ligę

POGOŃ TO MY !
Cywil
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 12:04

dary napisał:  
"W przypadku spadku pierwszego zespołu spółki do III ligi lub zaprzestania finansowania i porzucenia klubu, Antoni Ptak zobligowany jest do zwrotu wraz z prawem do gry w minimum IV lidze rozgrywkowej, nie zadłużonego klubu piłkarskiego Pogoni Nowej"

i dzięki temu będziemy mieć 4 ligę

Zapomniałeś dodać: "o ile uda się to wyegzekwować" bo wydaję mi się, że to może nie być takie proste.

dary
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 12:09
niekoniecznie ;)

POGOŃ TO MY !
kiko
Kibic
Na forum od 7034 dni

*

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 12:24
Wydział Gier Zachodniopomorskiego Związku Piłki Nożnej informuje, że dokonał losowania par I rzutu Pucharu Polski na szczeblu województwa zachodniopomorskiego region szczeciński.

Mecze te zostaną rozegrane 22.08.2007 roku (środa) o godzinie 17:30

12/ Pogoń Nowa Szczecin (A 3) - Stal Szczecin (V)

Ciężko widze nasze rezerwy w meczu ze Stalą, ale derby się szykują :D

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 15:43
Potrzebuje jak najdokladniejszy terminarz rozgrywek z uwzglednieniem meczy naszej Pogonki (wystarczy na sierpień, wazne w jaki dzien jest mecz), nie mam czas na wertowanie stron bo siedze w pracy :).

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 15:53

Shivan napisał:  
Potrzebuje jak najdokladniejszy terminarz rozgrywek z uwzglednieniem meczy naszej Pogonki (wystarczy na sierpień, wazne w jaki dzien jest mecz), nie mam czas na wertowanie stron bo siedze w pracy :).

Kolejka 1 - 4-5 sierpnia

Dąb Dębno - Stal Szczecin
Ina Goleniów - Astra Ustronie Morskie
Gryf Kamień Pomorski - Błękitni Stargard Szczeciński
Lech Czaplinek - Pogoń Szczecin
Victoria 95 Przecław - Victoria Sianów
Pogoń Barlinek - Wybrzeże Rewalskie Rewal
Energetyk Gryfino - Sława Sławno
Leśnik/Rossa Manowo - Sokół Pyrzyce
Piast Choszczno - Darzbór Szczecinek

Kolejka 2 - 11-12 sierpnia

Stal Szczecin - Darzbór Szczecinek
Sokół Pyrzyce - Piast Choszczno
Sława Sławno - Leśnik/Rossa Manowo
Wybrzeże Rewalskie Rewal - Energetyk Gryfino
Victoria Sianów - Pogoń Barlinek
Pogoń Szczecin - Victoria 95 Przecław
Błękitni Stargard Szczeciński - Lech Czaplinek
Astra Ustronie Morskie - Gryf Kamień Pomorski
Dąb Dębno - Ina Goleniów

Kolejka 3 - 15 sierpnia

Ina Goleniów - Stal Szczecin
Gryf Kamień Pomorski - Dąb Dębno
Lech Czaplinek - Astra Ustronie Morskie
Victoria 95 Przecław - Błękitni Stargard Szczeciński
Pogoń Barlinek - Pogoń Szczecin
Energetyk Gryfino - Victoria Sianów
Leśnik/Rossa Manowo - Wybrzeże Rewalskie Rewal
Piast Choszczno - Sława Sławno
Darzbór Szczecinek - Sokół Pyrzyce

Kolejka 4 - 18-19 sierpnia

Stal Szczecin - Sokół Pyrzyce
Sława Sławno - Darzbór Szczecinek
Wybrzeże Rewalskie Rewal - Piast Choszczno
Victoria Sianów - Leśnik/Rossa Manowo
Pogoń Szczecin - Energetyk Gryfino
Błękitni Stargard Szczeciński - Pogoń Barlinek
Astra Ustronie Morskie - Victoria 95 Przecław
Dąb Dębno - Lech Czaplinek
Ina Goleniów - Gryf Kamień Pomorski

Kolejka 5 - 25-26 sierpnia

Gryf Kamień Pomorski - Stal Szczecin
Lech Czaplinek - Ina Goleniów
Victoria 95 Przecław - Dąb Dębno
Pogoń Barlinek - Astra Ustronie Morskie
Energetyk Gryfino - Błękitni Stargard Szczeciński
Leśnik/Rossa Manowo - Pogoń Szczecin
Piast Choszczno - Victoria Sianów
Darzbór Szczecinek - Wybrzeże Rewalskie Rewal
Sokół Pyrzyce - Sława Sławno

Kolejka 6 - 29 sierpnia

Stal Szczecin - Sława Sławno
Wybrzeże Rewalskie Rewal - Sokół Pyrzyce
Victoria Sianów - Darzbór Szczecinek
Pogoń Szczecin - Piast Choszczno
Błękitni Stargard Szczeciński - Leśnik/Rossa Manowo
Astra Ustronie Morskie - Energetyk Gryfino
Dąb Dębno - Pogoń Barlinek
Ina Goleniów - Victoria 95 Przecław
Gryf Kamień Pomorski - Lech Czaplinek

Kolejka 7 - 1-2 września

Lech Czaplinek - Stal Szczecin
Victoria 95 Przecław - Gryf Kamień Pomorski
Pogoń Barlinek - Ina Goleniów
Energetyk Gryfino - Dąb Dębno
Leśnik/Rossa Manowo - Astra Ustronie Morskie
Piast Choszczno - Błękitni Stargard Szczeciński
Darzbór Szczecinek - Pogoń Szczecin
Sokół Pyrzyce - Victoria Sianów
Sława Sławno - Wybrzeże Rewalskie Rewal

19WTJ89
Kibic
Na forum od 6751 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 18:41
Kibice Pogoni będą się nudzili troche w tym sezonie . Praktycznie będziecie w miastach w których są same wasze fc . Oczywiście poza okręgiem Koszalińskim (Sianów fc Gwardii, Manowo leży pod samym Koszalinem czyli tam atrakcje powinny byc) U nas w Sławnie jest mała grupa kibiców do 60 dych na derbach raczej stosunki obojętne do Pogoni . Jednym słowem macie same agroturystyczne wyjazdy.

SłAWA SłAWNO !!!
MKS 78
Kibic
Na forum od 7685 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 22:57

19WTJ89 napisał:  
Kibice Pogoni będą się nudzili troche w tym sezonie . Praktycznie będziecie w miastach w których są same wasze fc . Oczywiście poza okręgiem Koszalińskim (Sianów fc Gwardii, Manowo leży pod samym Koszalinem czyli tam atrakcje powinny byc) U nas w Sławnie jest mała grupa kibiców do 60 dych na derbach raczej stosunki obojętne do Pogoni . Jednym słowem macie same agroturystyczne wyjazdy.

no jest astra ustronie morskie fc lecha poznan!!

Fanatycy ze stolicy
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 23:19

mks78 napisał:  

19WTJ89 napisał:  

no jest astra ustronie morskie fc lecha poznan!!

poczekamy zobaczymy.... takie wielkie spekulacje odnosnie FC w Naszym regionie a najbardziej ciekawi mnie ile pojedzie ludzi do Czaplinka.

zek18
Kibic
Na forum od 6751 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 23:38

Szymon! napisał:  
poczekamy zobaczymy.... takie wielkie spekulacje odnosnie FC w Naszym regionie a najbardziej ciekawi mnie ile pojedzie ludzi do Czaplinka.

A tak wogole to wiadom o ktorej jest ten mecz dokladnie bo ja bym sie tam z checia wybral i czy bedzi tam organizowany jakis wyjazd??

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 23:59

zek18 napisał:  

Szymon! napisał:  

A tak wogole to wiadom o ktorej jest ten mecz dokladnie bo ja bym sie tam z checia wybral i czy bedzi tam organizowany jakis wyjazd??

17.00 . Nie wydaje mi sie . Trzeba zobaczyc połączenia do Czaplinka i każdy pojedzie PKP i tak o tej samej godzinie ;) wiec mozna powiedzieć ,że prawie zorganizowany ;]

christoph
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 28/07/2007 08:09
Poczekajcie, aż będzie wiadomo na 100%, że gramy w ogóle w tej lidze...

Dziękuję :)
Halk
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 28/07/2007 09:15
Na dzis to niestety ptaszek gra w 4 lidze a nie my...

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
Ramzes_
Kibic
Na forum od 7168 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 28/07/2007 11:25

Szymon! napisał:  

zek18 napisał:  

Szymon! napisał:  

17.00 . Nie wydaje mi sie . Trzeba zobaczyc połączenia do Czaplinka i każdy pojedzie PKP i tak o tej samej godzinie ;) wiec mozna powiedzieć ,że prawie zorganizowany ;]

Szczecin Dąbie-Czaplinek...odjazd 8:51.

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 28/07/2007 11:35

Ramzes_ napisał:  

Szymon! napisał:  

zek18 napisał:  

Szymon! napisał:  

Ramzes ale mecz dopiero o 17 :P

EDIT : oile bedzie , jestem jednak dobrej myśli.

G.
*zablokowany
Na forum od 7030 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 28/07/2007 20:05

Cytat:  
Pierwotnie, inauguracyjne spotkanie Pogoń miała rozegrać czwartego sierpnia, wyjazdowym spotkaniem z Lechem Czaplinek. Działacze Pogoni starali się jednak opóźnić start naszego zespołu, proponując by Pogoń zaczęła od drugiej kolejki, meczem z Victorią Przecław. Miało to dać kilka cennych dni przygotowania więcej. Do dziś nie było jasne, jakie będzie rozstrzygnięcie. Otrzymaliśmy zapewnienie, że zapadła pomyślna decyzja. - To już jest pewne - twierdzi członek rady nadzorczej, Mariusz Kotkowski. - Pierwszy mecz zostanie przełożony. Zaczniemy sezon meczem z Victorią Przecław. /KRY/

Obrazek jpg wstawiony na forum
Rch.
Kibic
Na forum od 7028 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 28/07/2007 21:37

Szymon! napisał:  

Ramzes_ napisał:  

Szymon! napisał:  

zek18 napisał:  

Szymon! napisał:  

Ramzes ale mecz dopiero o 17 :P

EDIT : oile bedzie , jestem jednak dobrej myśli.

Nawet jak by się odbył mecz to pociąg jest 14:35 i przyjeżdza 16:54 do Czaplinka. Trochę Lipa bo na stadion w 5 min nie dojdziemy chyba.ale nie jeden mecz wchodzilismy już po rozpoczęciu.
Ale co jak co ja wole aby przełozyli ten mecz.
1. W ten weekend bedzie zlot żaglowców
2. Fajnie jest zacząc runde od meczu u siebie aby ogarnąć skład i zobaczyć drużyne w akcji. ta przerwa miedzy rozgrywkami dla nas się strasznie ciągnie. OE już wystartowała.

Jeśli chodzi o FC w Czaplinku to mysle,że napewno ludzie są za Pogonią. Ta 4 Liga pomoże przyciagnąć nowych kibiców własnie z takich miasteczek jak Czaplinek.:) pzdr

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 28/07/2007 22:32
Pierwszy mecz, a więc ten z Czaplinkiem, ma być przłożony więc zaczniemy meczem II kolejki z Victorią Przecław na naszym stadionie. Decyzja o przełożeniu nie dziwi, te parę dodatkowych dni przygotować może okazać się przydatne...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 29/07/2007 00:11
ja najbardzije czekam na jakies oficjalne ogloszenie z grup kibicowskich mniej wiecej takie jak przed poczatkiem sezonu ;)

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 29/07/2007 00:30

Szymon! napisał:  
ja najbardzije czekam na jakies oficjalne ogloszenie z grup kibicowskich mniej wiecej takie jak przed poczatkiem sezonu ;)

Na jakie Ty ogłoszenie czekasz? Czy będą wyjazdy, oprawy? Bo jeśli chodzi o to odpowiedź jest oczywista. Czy na inne? Może czy będą darmowe taxówki? bo nie za bardzo rozumiem.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768779309 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005