Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na Pogoni ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
U-96
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 19:32
pytanie do ladnej Kasi - uwazasz sie za stara kibicke od 2 ligi, a to ja sie spytam czy od 2 ligi w 2003 czy 1996 ?

Szlugi, wóda, gołe baby !
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 19:34

kaska26 napisał:  

Ibdzia15 napisał:  
Kaśka..jestem dziewczyna kibicuje tak smao jak ty z całego serca...Daj spobie spokój! Z pewnymi zreczami tzreba sie pogodzić! Jeżeli kibicujesz z całego serca to można kibicować z każdego inne sektoru...! Też mi troche skzoda było ze nie weszłam wczoraj Patrzac jak moja kumpela z osiedla weszła z dwoma kumplami..ale tu nic nie wskurasz! A Doping naprawde sie polepszył ! Jestem jak najbardziej za selekcja! Pozdro!

Pewnych rzeczy nie mozna przemilczec, bo będą nas (kobiety) dymać nie tylko w łóżku... Ale jesli robią selekcje, i płeć piekna zakaz na 12 ma, to niech sie tyczy wszystkich dziewczyn, plus takich XXX jak młody_ps

... kobieto, to ze ktos jest wobec ciebie szczery to jest XXX ?!?!

mlody_ps jest zawsze mile widziany na 12 - pozdrawiamy mlodego_ps

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Ori
Kibic
Na forum od 7267 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 19:43
Kasiu o co Ty wogole walczysz?? Ty nie tylko nie mozesz wejsc na sektor dlatego ze jestes kobieta,ale masz za malo lat... O ile mi wiadomo to 15 :D

...SZCZECIN MOIM MIASTEM - POGOŃ MOIM ŻYCIEM...
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 19:45

SISMIC napisał:  

Plum napisał:  

SISMIC napisał:  

eF^ napisał:  

Cytat:  
PS. tak troche odchodzac to jakby si ezorbanizowala ekipa gdzies obok 12 np. na 10 czy 13 to moznaby bylo spiewac cos na wzor PAO - wiecie jeden sektor spiewa do drugiego

jeszcze jakby obydwa "młyny" były podobne to by było super, ale narazie to marzenie - ogarnijmy na poczatek nasz 1 młyn ;) a jestesmy na dobrej drodze !

Jeszcze lepiej by było, aby nasz młyn zasiadał na 12 i 13 sektorze. Wtedy mielibyśmy praktycznie 4 sektorowy doping (11 i 14). Ale co tam, to tylko marzenia ;)

Nasz młyn po selekcji spokojnie mieściłby się na 1 sektorze ,a Ty wyskakujesz tu z czterama sektorami...

Dlatego napisałem, że to tylko marzenia :D

A moim marzeniem, jest to, żeby kazdy prawdziwy kibic mógł wejść na młyn... spełni się? (pytanie retoryczne jakby co)

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 19:48
1.po co pierdolisz głupoty skoro nawet nie potrafisz podac konkretnych argumenow??
2. mowisz 15 szmul a ciekawe dlaczego tam były?? naprzyklad bo sie angazuja,bo wszyscy znaja je ze chodza od dlugiego czasu na mecze,bo czesc z nich ma wiecej niz 10 wyjazdow a Ty jak masz wyjazd na druga lige na Stal Szczecin albo na B-klase do Komarowa to myslisz ze jestes zajebista??!!
3.skoro nie potrafisz wejsc na mlyn a chodzisz tam od tylu lat to co jest tutaj nie tak
4.nie bylo selekcji nigdy?? to faktycznie chodzisz od paru...meczy chyba
5.jak masz problem to napisz do Pani Domu albo idz do kolegow na komende,ewentualnie Marek Pawlak podtrzyma Cie na duchu
6.Pogoń to nie jest 12 a skoro tak uwazasz to wiemy juz dlaczego Cie nie wpuscili
7.a skoro uwazasz ze jestes taka ogarnieta to jedz do Wodzislawia ktorys z kolegow wyslucha Twoich zali sam na sam
8.pozdrawiam Banda Rogala :D

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 20:07
Dobra przebrnęłam jakoś przez te żale i lamenty. I jedno co mogę Ci powiedzieć droga Kasiu to to że jesteś żałosna...Czy też jesteś jedną z tych zdesperowanych dziewcząt, które za wejście na 11,12 proponowały pokazywanie biustów i inne atrakcje....żeby tylko tam wejść?? ? Jak czytam te Twoje słabe argumenty i zobaczyłam wczorajsze "wysiłki" niektórych pań, które bóg wie komu kibicują to zastanawiam się czy płakać czy się śmiać, czy może ja jestem już jakaś stara i z innej epoki. Temat o kobietach na stadionie był już tutaj wałkowany, dlatego czekam na kolege Vasylka, który z taką uporczywością wykładał swoje racje ;)

PS. Kasieńko jeśli chodzi o młyn to nie był on zawsze na 11 i 12 jak twierdzisz....;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 20:18
Kasia jesteś krewną ALLY ;) :D
ty jeżu ty
ta dyskusja jest juz niepotrzebna chyba, wszystko wyjasnilo jednej Kasi jakies 31289 osob, wiec teraz juz kasiu przenies swoje "argumenty" na gadu- gadu :D

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Stachura
Kibic
Na forum od 7191 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 20:20
A moim zdaniem kobiety na młynie poprostu nas rozpraszają (bez urazy) co było widać na meczu z Lechem większość siedziała ze szmulami, pili i to ostro a do tego nie chcieli śpiewać na 11 i gościu który rozkręcał wszystko musiał zainterweniować więc moim zdaniem potrzebna jest ta selekcja.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 20:33
jedno jest pewne kasienko .... zostalas gwiazda dnia

...... i teraz na meczu z Legia chlopaki z Bandy Rogla beda kazda szmule pytac czy to moze nie nasza Kasienka

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 7120 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 20:44
Hej a jak mam 17lat, 184 cm wzrostu, ale jestem chudy, przez co nie wyglądam "poważnie" :P to będę mógł wejść ? Na tym meczu mnie nie wpuścili, ale się nie chciałem kłócić ani nic i poszedłem sobie na 7 skorzystałem na tym tyle, że miałem lepszy widok a było tam parę osób, które dopingowały, więc śpiewałem z nimi. Było cool :D I nie rozumiem jak się można tyle wykłócać o to czy wpuszczą na "12" czy nie, jeżeli można iść na inne sektory i tam dopingować, co daje tylko korzyść dla ogólnego dopingu.

monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 20:46
1. Kasia to kolezanka po szalu niejakiej ALLY, jednak zwleka z uszyciem fany w barwach ze swoim nickiem..
2. Wszystkie lachony akysz na S10, ew. S13, Wasz dobry doping zostanie nagrodzony.
3. Ktokolwiek, kto nie przeszedł selekcji, a jednak wejdzie na młyn, ZOSTANIE Z NIEGO WYNIESIONY (lachony), tudzież zostaną zastosowane inne śrdoki.
4. Chęci pokazywania cycków nie pomogły i nie pomogą w wejściu na młyn.

Ave BANDA ROGALA !!

MKS Pogoń Szczecin Polska
eM
Kibic
Na forum od 7361 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 20:50
Firley najpierw na bramce będziesz musial zaprezentować swoje możliwości wokalne.
Twoim atutem może być tez umiejętnosc gry na instrumentach - najlepiej na bębnie.
Jeśli się postarasz , istnieje duze prawdopodobieństwo ze pomyślnie przejdziesz selekcje.Wszystko w rękach Bandy Rogala.Nie mniej jednak zycze powodzenia!

PS.Ci co sie czepiaja Kachy to nie ludzie! to wilki!eek?

Prawy jegomość
Kibic
Na forum od 7120 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 21:12

PSG. napisał:  
Firley najpierw na bramce będziesz musial zaprezentować swoje możliwości wokalne.
Twoim atutem może być tez umiejętnosc gry na instrumentach - najlepiej na bębnie.
Jeśli się postarasz , istnieje duze prawdopodobieństwo ze pomyślnie przejdziesz selekcje.Wszystko w rękach Bandy Rogala.Nie mniej jednak zycze powodzenia!

PS.Ci co sie czepiaja Kachy to nie ludzie! to wilki!eek?

Hmm "Prawie jak Idol" :P Jeszcze trzeba tylko Wojewódzkiego zaprosić i mamy ŻYRI hehe
Niestety nie gram na bębnie jednakże mogę zrobić mały beatbox :D
W gruncie rzeczy to uważam że Banda Rogala jest fajna :)
Ogólnie to dzięki za życzenie powodzenia ale raczej nie bedę się pchał na siłę na 12 bo to bez sęsu. Wole usadowic się na innym, sektorze i tam podopingować :D
Żeby nie było to jestem w 100% za selekcją i nie mam do was żadnego żalu :P W końcu doping wyglądał nieźle :D

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 21:30
Zeby wyjaśnić kwestie wpuszczania chłopaków jak i dziewczyn: Wiek to podstawa! ale są także ważniejsze czynniki ktore skadają sie na mozliwosc wejscia. Jezeli taki ktoś, ktory ma 17 lat ale często angażuje sie w oprawach,jeździ także na wyjazdy i widać ze mu zależy to dlaczego ma zostać nie wpuszczony? To samo tyczy sie dziewczyn. Jest równouprawnienie czego dowodem moze być ilosc dziewczyn na wczorajszym meczu. Najwyższy czas zrozumieć pewne sprawy ktore dotąd lezały. NAZWA MŁYN DO CZEGOŚ ZOOBOWIAZUJE!
Dziewczyny 16 letnie i tym podobne 12 sektor to nie kurwa Elit i czym predzej to zrozumiecie tym lepiej dla was. Koniec zmiłuj sie! A lamentowanie typu śpiewam cały czas, chodze tu od zawsze - jest waszą porazką. Smutne ale prawdziwe! Są osoby ktore po prostu zasługują by zasiadać pod zegarem i są osoby ktore psują ten wizerunek.. Dla nieogarniających temat proponuje zadać sobie jedno podstawowe pytanie: Czy spełniam wystarczające wyzej wymienione warunki by moc wejsc na MŁYN. Czas wrocic tam gdzie nasze miejsce!! Mam nadzieje ze pomogłem..

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
BTR
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 22:23

Ł. napisał:  
Jest równouprawnienie czego dowodem moze być ilosc dziewczyn na wczorajszym meczu.

Nie ma równouprawnienia! I niech przynajmniej tak na młynie zostanie. A ilość dziewczyn i facetów to żaden dowód, wczoraj dowód to co najwyżej można było znaleść tylko i wyłącznie na to że nie ma.

Widać Kasia się poddała... nie łatwo jest być Don Kichotem. ;)

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
mysterious
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 22:37
Podziwiam Ciebie Kasia za wytrwałość choć i tak nic tym nie osiągniesz tylko wręcz przeciwnie. Niestety taka prawda. Jestem jedną z tych 15 szmul, które siedziały na młynie na wczorajszym meczu. Dzień wcześniej przyjechałam z Niemiec specjalnie na mecz i gdy usłyszałam od chłopaków stojących przy wejściu, że nie wejdę na sektor, ponieważ jestem dziewczyną to załapałam niezłego zonka. Jednakże nie zamierzałam nikogo prosić o to żeby móc tam siedzieć - bez przesady. Zostałam wpuszczona przez jednego z chłopaków mimo tego, że nie zabiegałam o to jakoś specjalnie czy coś. Potem gdy dowiedziałam się od kumpla, że jedna z tych szmul płakała, żeby ją tam wpuścili czy jak tu czytam, że dziewczyny chciały cycki pokazać po to żeby móc tam wejść to chyba coś jest tu nie tak :/ załamać się idzie :/ na młyn chodzę od 3 lat byłam na paru wyjazdach na mecze chodzę od X lat ale nie robię scen jak te puste szmule :/ szczerze to wiele razy podczas meczy myślałam, że coś mnie strzeli patrząc na to jak gówniarze w wieku 12-14 lat bluzgają albo różowe laski przychodzą na mecz, żeby pogadać sobie o dupie np.Majdana albo popatrzeć na chłopaków :/ skoro już przychodzą na ten sektor to niech troszkę się ogarną i niech drą gębę w konkretnym celu czyli dopingowaniu Pogoni. Ja tak robię i robiłam to wcześniej na innych sektorach i gówno mnie obchodzi co inni sobie pomyślą o mnie, że jestem dziewczyną a drę się w niebogłosy. Miłość do Pogoni wszczepił mi mój Ś.P dziadek i na zawsze tak zostanie obojętnie na jakim sektorze będę siedzieć. Pozdrawiam.

drewniak
Kibic
Na forum od 7433 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 22:44
Kasiu,powiedzmy sobie prawdze w oczy:).Tobie nie podoba sie selekcja na Mlynie,a mi sie nie podobaja panowie Kaczynscy w rzadzie:)zmienisz to??raczej nie:)wiec nie wiem o czym my tutaj gadamy.odpowiedz jest prostaL "ZYCIE!!"pozdro

maluch
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 23:30
juz niektorzy przeginacie !! bez kitu !! bo wiekszosc szmul jest jednym slowem PIERDOL**** i przychodzi sie lansowac nie znaczy c ze kazda cycki pokazuje i idzie ubrana na bialo w szpilkach i na dodatek nie wie ktorzy to nasi.. dziewczyna ma prawo wypowiedziec swoje zdanie od tego jest forum..jezeli kocha Pogoń i chodzi kibicowac to na sile na inny sektor tak?? wiec moze ci co tu sie wypowiadają skoro wchodza na 12 zeby byl lepszy doping niech sobie pojdą na rodzinny.. postawcie sie na jej miejscu i tyle...

a ty Katarzyno sytuacji nie zmienisz niestety nie ma o co walczyc poprostu kazdy tu pilnuje swojej dupy i tyle

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 00:39
chyba sie zaraz kurwa popłacze :D ...ze smiechu :D a moze tutaj jest kącik anonimowego kawosza?? tnijcie temat po chuj sie meczyc coraz gorsze wypociny a argumenty zostaly dawno wypowiedzaine...skoro nawet inne klientki to rozumiejai niektore nawet takie ktore weszly by spokojnie za zaangazowanie to widac ze te co tego nie rozumieja slusznie tam nie wlazly......admini blokujcie temat

PS Kasia wez na nastepny mecz napisz sobie na czole kaska26 a zapewniam Cie ze wejdziesz....a skorto juz jestes taka ogarnieta to chociaz napisz kto to jest Rogal?? :D

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 25/09/2006 01:57
Ze wzruszeniem czytałam kolejne posty... no nic, zostałam pojechana :) tak bywa, nie bede płakała, nie bedę sie juz zaliła, jak mi to zle :) cieszy mnie to, ze na 12-stce są tak 'mądrzy' ludzie.

Sądząc po waszych wypowiedziach (co niektorzy) - selekcji w podstawówce byscie nie przeszli :)

malolat_ps - ty garbaty buraku :) To tak od serca, czlowieku, zastanow sie co Ty wogle do mnie piszesz? Zreszta, nie znizam sie do twojego poziomu, n/c...

Chcialam podziękowac osobom, które w kulturalny sposób przedstawily swoje wypowiedzi :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768793842 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005