Widzisz tak to jest z tymi ludzmi, najlepiej napisac wg nich "ptak chuj" i tyle. Tak samo jak bylo z dopingiem - jak go nei bylo to zle, jak sie zaczal to od razu bluzgi, vide Arka i Korona...
z niecierpliwoscia czekam na ogloszenie form protestu, ktore trafia bezposrednio we wlodarzy klubu.
Ja też. Zawsze byłem ciekaw, ile bluzgów można pomieścić na 1 metrze transparentu
A kto powiedzial, ze beda tam bluzgi?
Widzisz tak to jest z tymi ludzmi, najlepiej napisac wg nich "ptak chuj" i tyle. Tak samo jak bylo z dopingiem - jak go nei bylo to zle, jak sie zaczal to od razu bluzgi, vide Arka i Korona...
Wpisałem się z przymrużeniem oka, spokojnie Do tej pory prostackich transparentów na Pogoni nie było i tym się różnimy od chociażby Cracovii (tekst "Wisła - dzieci wykarmione spermą z zomowskiej pały" pobił wszelkie rekordy głupoty), oby tak pozostało na wieki
Odp: Protest kibiców - 03/09/2006 22:34
Ja także jestem bardzo zadowolony z powrotu dopingu, a dowiedziałem się o tym z Kuriera (rubryka Pogon Fans właśnie).
Protest <--- Taki link dostałam dziś na gg od ?? nieznajomego... Zaczyna się znów, czy to sprawka INTERNETOWYCH wyjazdowiczów?
popieram to - 2007-03-18 19:44:30
popiram to co to za Pogoń wogule co oni wyprawiaja opraw wogule niema i mało wiary jak mnie nie bedzie to z polic tesz nie bedzie troche osub z polic rubcie protes i tak ma byc nie zobacza i sie naucza ze pogan ma byc z grana a nie brazylijaska lepiej było w tamtej jesieni nisz w tej wiosen nara i na mecze jusz nie jerzdze głade na ta brazylie
autor: ~lewy 89 police
A to jedyny komentarz do tego ,ktory tam sie znajduje. Dobre
Protest <--- Taki link dostałam dziś na gg od ?? nieznajomego... Zaczyna się znów, czy to sprawka INTERNETOWYCH wyjazdowiczów?
popiram to co to za Pogoń wogule co oni wyprawiaja opraw wogule niema i mało wiary jak mnie nie bedzie to z polic tesz nie bedzie troche osub z polic rubcie protes i tak ma byc nie zobacza i sie naucza ze pogan ma byc z grana a nie brazylijaska lepiej było w tamtej jesieni nisz w tej wiosen nara i na mecze jusz nie jerzdze głade na ta brazylie
Miodek dostałby zawału
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Miodek dostałby zawału
Hej LEWY 89 police- widac, ze jestes lewy..
Czyzbys juz zakonczyl edukacje, a moze dopiero zaczynasz ... Ludzie trzymajcie mnie.....Jak Ty mozesz tak kaleczyc j.polski..
Hej LEWY 89 police- widac, ze jestes lewy..
Czyzbys juz zakonczyl edukacje, a moze dopiero zaczynasz ... Ludzie trzymajcie mnie.....Jak Ty mozesz tak kaleczyc j.polski..
Jak widać można kaleczyć i jeszcze to publikować w sieci. Do rowów kopania...
Strasznie infantylnie napisane. Trzy punkty zupelnie wyrwane z kontekstu, jest wiele innych postulatow, ktore sa dla nas wazniejsze.
Wiem, że na chwilę obecną są rzeczy ważniejsze. Dlatego zdziwiłam się jak dostałam ten link - teraz już wszystko jasne.
Odp: Protest kibiców - 15/09/2007 11:10
Kibice w ten weekend protestuja przeciwko karaniu klubow za odpalanie rac. obok siedzoby zarzadu Ekstraklasy wywieszono plakat-flage "To my nadajemy kolorytu szarej, polskiej piłce nożnej. Bez kibiców nie ma kasy, nie ma ekstraklasy".
Na Legia.net jakis facet poszperal albo znal kodeks i tu kopiuje jego komentarz
W Polsce, na mocy art. 118 Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej, prawo inicjatywy ustawodawczej przysługuje:
Senatowi
Prezydentowi RP
Radzie Ministrów (rządowi)
posłom, przy czym Regulamin Sejmu wymaga, by projekt był zgłoszony przez:
grupę 15 posłów lub
stałą komisję sejmową
grupie 100 tysięcy obywateli.
Wiec prawnie gdyby zebrac 100 000 podpisow a kibicow bez problemu mysle ze tylu by sie znalazla to z racami juz problemow nie bedzie tylko trzeba o tym glosno mowic jak o ultraprotest.pl
Odp: Protest kibiców - 15/09/2007 11:32
MKSMarek wsyzstko ladnie , pieknie tylko po pierwsze 100 tys podpisow to ogromna ilosc. Po drugie po zebraniu tych podpisow trzeba jeszcze przekonac wiekszosc poslow , wiekszosc senatorow do poparcia ustawy i prezydenta do nie wetowania ustawy . Taki drobny szczegol
Odp: Protest kibiców - 15/09/2007 13:00
tak w sumie to na upartego ten protest nas nie dotyczy jeszcze(w koncu w IV lidze kar za race nie ma), i mysle ze wychodzenia z sektora nie ma potrzeby... no ale to zostawmy siłą wyzszym
tak w sumie to na upartego ten protest nas nie dotyczy jeszcze(w koncu w IV lidze kar za race nie ma), i mysle ze wychodzenia z sektora nie ma potrzeby... no ale to zostawmy siłą wyzszym
Wszyscy za jednego jeden za wszystkich... Ja jestem za,no ale zobaczymy jak bedzie JLB
ale na mapie kibicowskiej Polski sie liczymy, kibice Pogoni = uznana marka
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770568 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.