Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
..Misiek 33..
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7185 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 22/09/2006 07:25

kondzik napisał:  

misiek 33 napisał:  
Zamówiłem na allegro koszulke tydzień temu i jak dotąd nie przyszła.Coś nie tak :/

W aukcjach pisze dokładnie że towar zostaje wysłany w ciągu 5 dni od wpłaty na konto !!

Gdy zamówiłem tego samego dnia już zapłaciłem.

Sara
Kibic
Na forum od 7194 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 22/09/2006 12:17

misiek 33 napisał:  

kondzik napisał:  

misiek 33 napisał:  
Zamówiłem na allegro koszulke tydzień temu i jak dotąd nie przyszła.Coś nie tak :/

W aukcjach pisze dokładnie że towar zostaje wysłany w ciągu 5 dni od wpłaty na konto !!

Daj im czas i dolicz jszcze prace Poczty Polskiej tez czekam wiec radze uzbroić się w cierpliwość

..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 23/09/2006 14:56

Sara napisał:  

misiek 33 napisał:  

kondzik napisał:  

misiek 33 napisał:  

Daj im czas i dolicz jszcze prace Poczty Polskiej tez czekam wiec radze uzbroić się w cierpliwość

Ale ile można czekać ;/

Sara
Kibic
Na forum od 7194 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 23/09/2006 22:15

misiek 33 napisał:  

Sara napisał:  

misiek 33 napisał:  

kondzik napisał:  

misiek 33 napisał:  

Ale ile można czekać ;/

To nie Ameryka jeśli nawet udalo im się wysłać koszulke 5 dni po zaksięgowaniu kasy to masz teraz wekend i dopiero w poniedzilaek albo we wtorek dostaniesz, jak dobrze pojdzie mnie paczka z miejscowosci oddalonej o 20 kilometrów szla 2 tygodnie, wieć myśle e żjeśli pretensje to tylko do poczty. I naprawde zalecam cierpliwośc bo Twoje nerwy nikomu nie pomogą a Tobie tylko zaszkodzić mogą, powodzenia o byś dostał koszulke jak najszybciej pozdrawiam :)

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7655 dni

**

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 24/09/2006 00:11

misiek 33 napisał:  

Sara napisał:  

misiek 33 napisał:  

kondzik napisał:  

misiek 33 napisał:  

Ale ile można czekać ;/

Misiek ale Ty się rzucaj :P

a na powanie odczekaj, nikt w chuja Cię niez zobi

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 24/09/2006 11:42

antyC napisał:  

misiek 33 napisał:  

Sara napisał:  

misiek 33 napisał:  

kondzik napisał:  

misiek 33 napisał:  

Ale ile można czekać ;/

..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 24/09/2006 11:43

antyC napisał:  

misiek 33 napisał:  

Sara napisał:  

misiek 33 napisał:  

kondzik napisał:  

misiek 33 napisał:  

Ale ile można czekać ;/

o to się nie martwie ze mnie w chuja zrobia :D spoko

markzakole
Kibic
Na forum od 7289 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 24/09/2006 16:49
Byłem dzisiaj na Turzynie i widziałem koszulki są w sprzedaży ( stary rynek wejście od ul. krzywoustego)

Ostatnio edytowany przez: markzakole, 24 września 2006, 19:36 [1 raz(y)]

http://www.e-turysta.pl
x-pack
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 28/09/2006 23:29
ja tez zamowilem koszulke i czekam juz x czasu mam nadzieje ze sie doczekam ......pozdro

Szczecińska albo Zadna
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 29/09/2006 09:01
No panowie z tymi koszulkami troche za dlugo to trwa,juz prawie 2 tyg. czekam na zamowienie i paczki nie widac....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
kondzik
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 29/09/2006 14:07
Ja takze czekam 2 tygodnie,od wplaty na konto,mam nadzieje ze koszulki juz niedlugo dojda !! Ponoc zostaly wyslane tydzien temu w piatek,poczekamy,zobaczymy...

..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 29/09/2006 19:40

kondzik napisał:  
Ja takze czekam 2 tygodnie,od wplaty na konto,mam nadzieje ze koszulki juz niedlugo dojda !! Ponoc zostaly wyslane tydzien temu w piatek,poczekamy,zobaczymy...

Ja tak samo.Oby doszły !

nara
Kibic
Na forum od 7680 dni

**

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 03/10/2006 15:57
Helmut mam sprawę do Ciebie, mógłbyś odezwać się do mnie na gg albo na maila? [email protected] z góry dzięki

kondzik
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 03/10/2006 16:13
Doszły już do kogoś koszulki zamawiane przez allegro ? Ja czekam już drugi tydzień od...wpłaty na konto...

..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 03/10/2006 17:55

kondzik napisał:  
Doszły już do kogoś koszulki zamawiane przez allegro ? Ja czekam już drugi tydzień od...wpłaty na konto...

ja 3 tygodnie czekam już na koszulke od wpłaty na konto i nic :( bądzmy dobrej myśli :)

kondzik
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 03/10/2006 18:06

misiek 33 napisał:  

kondzik napisał:  

ja 3 tygodnie czekam już na koszulke od wpłaty na konto i nic :( bądzmy dobrej myśli :)

Przepraszam za pomyłke,ja także 3 tydzień...

..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 04/10/2006 16:15
Koszulka już dzisiaj doszła :D

kondzik
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 04/10/2006 17:31

misiek 33 napisał:  
Koszulka już dzisiaj doszła :D

Do mnie także ;)

Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 04/10/2006 18:07
Przepraszam tych którzy czekali tak długo ale to nie moja wina, 1wsza partia była rozsyłana 2 tygodnie temu ponad, ale Pani na poczcie pomyliła się przy ważeniu przesyłek i zacząłem otrzymywać zwroty, obecnie wszystko jest naprostowane.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
rolnik
Kibic
Na forum od 7110 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 05/10/2006 12:28
Helmut czy zostały jeszcze jakieś XXLki?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784113 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005