Rozumiem, że wstyd byłby przed całą Polską gdybyśmy po prostu pomachali flagami na meczu, albo użyli takich wiejskich gadżetów, jak konfetti, czy serpentyny?
Ludzie, bez przesady.
To łap nożyczki i tnij konfetti, biegaj po sklepach i zbieraj serpentyny, masz czas do następnej soboty. Albo pozamykajcie te ryje bo dość aby lamusy dykotwały tym co na Pogoni zapierdalają, co mają robić. Skoro tylu was jest to zakładajcie grupę ultras i opraw będzie dwa razy więcej .
Co się tak napinasz? Powiedz mi w twarz, że jestem lamusem.
jakw filmie.....czekamy na ciag dalszy
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Rozumiem, że wstyd byłby przed całą Polską gdybyśmy po prostu pomachali flagami na meczu, albo użyli takich wiejskich gadżetów, jak konfetti, czy serpentyny?
Ludzie, bez przesady.
To łap nożyczki i tnij konfetti, biegaj po sklepach i zbieraj serpentyny, masz czas do następnej soboty. Albo pozamykajcie te ryje bo dość aby lamusy dykotwały tym co na Pogoni zapierdalają, co mają robić. Skoro tylu was jest to zakładajcie grupę ultras i opraw będzie dwa razy więcej .
Co się tak napinasz? Powiedz mi w twarz, że jestem lamusem. Chodzi tylko o to, że nie wszyscy są przeciw flagom. I ja z nich nie wyrosłem
Zrozum że chłopaki robiący oprawy mają zbyt dużo do roboty aby zajmować się tnięciem konfetti. Dziś przygotowanie oprawy to dla kilku z nich 2-3 dni załatwiania niezbędnych ''gadzetów'' i cała sobota na stadionie. Jeśli oprawy nie ma na jakimś meczu to może po prostu chcą normalnie sobie usiąść i obejrzeć mecz. Do tego przed meczem i po meczu wieszanie flag co też się wiąże ze straconym czasem i poświęconą energią. Najłatwiej usiąść przy kompie i nawijać że tego czy tamtego za mało. Jeśli tobie i innym krytykantom czegoś brakuje to sami zakładajcie grupę ultras i to zorganizujcie.
Dla mnie koniec tematu,sądze że jeśli mamy kontynuować inny wątek to już -> 4476047 podbij jeśli masz taką potrzebę.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 08/05/2006 22:48
Sorki, że tak pózno odpisuje ale długi weekend spędziłem nad morzem.
HL? Nie ma chętnych uwierz mi, że są, np ja, np Ci ludzie co pomogali w oprawach na meczach...
Jak jest możliwość pomocy, to ja się zgłaszam (jakby co to gg albo e-mail)
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2006 18:16
Sorki, nie chcę się kłócić, o takie rzeczy, ale napisałem, że chcę ( i inni też) w odpowiedzi na stwierdzenie, że nie ma chętnych.
Myślisz,ze po tym jak pomacham na meczu flagą, to rozpowiadom o tym swoim znajomym? Jesli tak to jesteś w błędzie...
Aha i na zakończenie poweim, że popełniłem jeden błąd, przyznaje się... poruszyłem tematp tym, że ostatnio coś podupadliśmy z oprawami.(nie jest to tylko moje zdanie, ale ok)
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Grzegorz Gilewski, arbiter spotkania Górnik Zabrze - Arka Gdynia, otrzymał najwyższą notę spośród sędziów prowadzących mecze 27. kolejki Orange Ekstraklasy. Najniżej oceniono Artura Szydłowskiego (Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław).
Noty sędziów w 27. kolejce Orange Ekstraklasy:
Tomasz Mikulski - 8,2 (Amica Wronki 0-1 Wisła Kraków), obserwator: Żelazko.
Artur Szydłowski - 7,1 (Pogoń Szczecin 1-0 Odra Wodzisław), obserwator: Woźny.
Marcin Borski - 7,9 (Lech Poznań 4-1 Dyskobolia Grodzisk Wlkp.), obserwator: Stachura.
Paweł Gil - 8,1 (Wisła Płock 0-1 GKS Bełchatów), obserwator: Wylot.
Marek Mikołajewski - 8,1 (Zagłębie Lubin 2-0 Górnik Łęczna), obserwator: Kobierski.
Grzegorz Gilewski - 8,5 (Górnik Zabrze 2-0 Arka Gdynia), obserwator: Hańderek.
Krzysztof Słupik - 8,2 (Korona Kielce 2-2 Legia Warszawa), obserwator: Walczak.
Marek Ryżek - 8,2 (Polonia Warszawa 1-3 Cracovia), obserwator: Orłowski.
22' GOL dla Odry. Jeden z obrońców Pogoni interweniuje tak niefortunnie, że trafia ona do Jakuba Grzegorzewskiego, który w sytuacji sam na sam z Majdanem zachowuje zimną krew i bez problemu lokuje piłkę w bramce.
Ciekawe, który tym razem :F
ps. a Odra gra na 5 wygraną z rzędu - nice
Z relacji wynika, że Odra cały czas groźnie atakuje (nawet pomimo tego, że prowadzi już 2:0) a Pogoń nic nie gra, widać Baniak się już wkurzył, zmiana - za Eltona wchodzi Kowal.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 9 maja 2007, 19:40 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 19:39
spojzcie na date dokladnie rok temu .
skoro wydala sie informacja o profesjonalistach z brazilieros to czemu nie graja chlopaki z rezerw? Czyzby Baniak az tak autonomiczny nie byl, jak mowi?
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
skoro wydala sie informacja o profesjonalistach z brazilieros to czemu nie graja chlopaki z rezerw? Czyzby Baniak az tak autonomiczny nie byl, jak mowi?
moze dlatego ze ci wasi ulubiency pokroju: kowala, skorskiego, grosickiego sa jeszcze wiekszymi patalachami niz pierwszy lepszy sprzedawca krawatow grajacy po pracy?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
moze dlatego ze ci wasi ulubiency pokroju: kowala, skorskiego, grosickiego sa jeszcze wiekszymi patalachami niz pierwszy lepszy sprzedawca krawatow grajacy po pracy?
a moze Baniak za bardzo slucha sie glosow z Brazylii i Miedziaka...
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 09/05/2007 20:10
Ja tam do Pogońi nic nie mam wiec nie bede tu wypisywał żadnych bredni. U nas w wodzisławiu to anty jesteśmy tylko na Legie i Górnika Zabrze (szczególnie). A co do Pogońi to wydaje mi sie ze robienie z klubu takiej miedzynarodówki nie było zbyt dobrym pomysłem... Pamietam jeszcze starą dobrą Pogoń której pozycje oscylowały w górnej cześci tabeli, teraz jest wręcz odwrotnie i co wiecej nie widać żadnych perspektyw na poprawę tej sytuacji :/ Chyba troche świeżości by się przydało w drużynie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775304 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.