Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 19:52
Odchodzę z Radomiaka - ze łzami w oczach powiedział po meczu z Podbeskidziem były już trener "zielonych" Mariusz Kuras. Kuras po pięciu porażkach z rzędu podał się do dymisji.
- Przed tym meczem powiedziałem chłopakom, że jeżeli przegramy to mnie tutaj nie będzie - wyjaśniał szkoleniowiec. Kto będzie następcą trenera Kurasa? Zapytany o to członek zarządu Władysław Kot, odpowiedział: - Jesteśmy zaskoczeni tą decyzją. Sprawą zajmiemy się po świętach.
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 19:52
Mecz był słaby na maksa. Takich 11 minut w Szczecinie to dawno nie widziałem. Doping też marny, a w drugiej połowie to już wogóle go nie było.
P.S. Ten gość w okularach co chciał się wbić na gniazdo to wygrał zawody.
Może może może.. już nie raz było mówione że obecnie do Pogoni nie przyjdzie ani Kasperczak, ani Kuras ani Smuda. Żaden z tego typu trenerów nie pozwoliłby sobie ingerować w skład. Panik jest tylko pionkiem. A panowie Ptak&Son nie posiadają żadnej wiedzy piłkarskiej.
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 20:05
Dalbym sobie reke uciac gdyby w tym meczu zagral jesienny skład + Amaral + Elton to Groclin nie miałby nic do powiedzenia. A tak jestesmy skazani na ogladanie cyrku...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 20:08
Panik musi odejsc.jak czytam wypowiedzi to żygac mi sie chce.a to sedzia,murawa,piłka była kwadratowa a teraz że źle sa przygotowani i ze odbjął drużyne 1 przed meczem i gdymy był od początku to by byli zajebiści.może i są źle przygotowani ale zwalanie na kogos wine i pierdolenie głupot ze przegrali bo to juz szkoda czytac...wogóle nie umie zmotywować zespołu,zgrać ich,ustawić nic nie umie.tylko pierdolić głupoty i zwalanie winy na kogoś.on juz przygotował zespoł to było tak samo albo jeszce gorzej.to nie jest trener.ja sądze gdyby był pozadny trener to by z tamtej i z tej drużyny by zrobił dobry zespół.on musi odejsc ale Ptak tez nie ma manewru z trenerami,lepszy trener mu nie przyjdzie.Panik żegnamy i nie wracja już 4 raz.Chciałbym żeby był Mario,Stawowy nie wiem kogos sie wymyśli
------------------------Peskovic--------------------
Michalski--------Julcimar-------Magdon--------Matlak
Lilo (Parzy)----Amaral-----Kaźmierczak---Grzelak
-------------------Edi-----------Elton------------------
I w ten sposób naprawde możnaby spokojnie o coś fajnego powalczyć.
No powiem Ci ze zamienilbym bez chwili zastanowienia naszych "gwiazdorow" na Fabianskiego, Rzezniczaka,Burkharta, Szłachowskiego, Gottwalda, Klatta i Janczyka. Z tych zawodnikow mamy polowe druzyny, polowa z jeseni i sytuacjia wyglada inaczej niz dzisaj. Jezeli 6 "mlodych gniewnych" w druzynie ktora najprawdopodobnie zdobedzie mistrza to dla Ciebie malo to pozdro.
Nie mowlem ze cala druzyna ma sie skladac z mlodych.Sytuacja w jakiej znajduje sie w Legii moim zdaniem jest idealna. 4 mlodych w pierwej jednastce, 4 graczy zagranicznych(grajacych na wysokim pozimie, w preciwiestwie do naszych). Wiem ze latwo sie mowi, ze to Legia i wogle, ale jezeli Ptak mowi ze Pogon ma najwiekszy budzet w lidze wiec w czym problem. Smieszy mnie jego pierdolenie ze nie kupi Polakow bo juz m najlepszych, Rafala i Przemka. Kurwa nie wiem czy ten many jest nienormalny, nieogarniety czy moze robi to dla jaj. Mam coraz wieksze obawy ze Antonio robi nas wszystkich w chuja i ma z tego jakas dzika satysfakcje, ze sie kiedys obudzimy a na oficjalce bedzie zdjecie Ptaka ktory pokazuje nam wszystki fuck'a i powie ze ma wszystko w dupie i ze mozemy mu naskoczyc.
Pozdro!
Odp: Pogoń - Groclin 1:3 - 15/04/2006 20:16
Myslalem ze mowimy o mlodych (wychowankach czy graczach z regionu) a nie sciagnietych z innych klubow - z tym co u gory napisales w pelni sie zgadzam
...Chciałbym żeby był Mario,Stawowy nie wiem kogos sie wymyśli
taaa Stawowy byłby idealnym trenerem Pogonii, bo, jak sam wielokrotnie powtarzał, kocha... Cracovię
co do Panika, to w tej chwili jest najlepszym trenerem z pośród tych, którym "brakuje jaj", a przecież trener z "jajami" do Pogoni (czyt. do Ptaków) nie przyjdzie... zresztą kim ma grać nasz czeski trenerzyna? Krawiec tak kraje, jak materiał staje
PS. Gorsze od dzijejszego mecze w Szczecinie widziałem ostatnio za Gondora..
No racja moze troche na wyrost przed sezonem wierzylem ze cos z tej druzyny moze byc, teraz niestety wyszlo szydlo z worka i widac kompletny brak pomyslu na jakakolwiek gre.
Nadal nie uwazam ze 1 liga to miejsce na gre juniorami, z nimi pewnie nie mielibysmy duzo lepszych wynikow - chociaz lepsi oni niz tacy pseudo gracze rodem z Brazylii. Mozna wplesc do druzyny paru mlodych zdolnych graczy, ale nie hurtem tak jak to ptak zrobil z brazylijczykami.
w kontekscie wynikow, pozycji i perspektyw Legii.
a tam w tej Legii az tyle tych mlodych zdolnych jest ?
No powiem Ci ze zamienilbym bez chwili zastanowienia naszych "gwiazdorow" na Fabianskiego, Rzezniczaka,Burkharta, Szłachowskiego, Gottwalda, Klatta i Janczyka. Z tych zawodnikow mamy polowe druzyny, polowa z jeseni i sytuacjia wyglada inaczej niz dzisaj. Jezeli 6 "mlodych gniewnych" w druzynie ktora najprawdopodobnie zdobedzie mistrza to dla Ciebie malo to pozdro.
Nie mowlem ze cala druzyna ma sie skladac z mlodych.Sytuacja w jakiej znajduje sie w Legii moim zdaniem jest idealna. 4 mlodych w pierwej jednastce, 4 graczy zagranicznych(grajacych na wysokim pozimie, w preciwiestwie do naszych). Wiem ze latwo sie mowi, ze to Legia i wogle, ale jezeli Ptak mowi ze Pogon ma najwiekszy budzet w lidze wiec w czym problem. Smieszy mnie jego pierdolenie ze nie kupi Polakow bo juz m najlepszych, Rafala i Przemka. Kurwa nie wiem czy ten many jest nienormalny, nieogarniety czy moze robi to dla jaj. Mam coraz wieksze obawy ze Antonio robi nas wszystkich w chuja i ma z tego jakas dzika satysfakcje, ze sie kiedys obudzimy a na oficjalce bedzie zdjecie Ptaka ktory pokazuje nam wszystki fuck'a i powie ze ma wszystko w dupie i ze mozemy mu naskoczyc.
Pozdro!
A tak w ogóle to przegraliśmy bo Groclin buty miał szybsze...
hmm... zabawne
Ostatni tak cienki mecz u nas jaki pamietam to chyba z Odra za czasow Gondora ( 1:7) dzisiejsza druzyna jest nie wiele lepsza od tamtej... ale jesli chodzi o ta z czasow Gondora to przynajmniej nie byla az tak przereklamowana jak Nasi bracia brazylijscy. POGOŃ TO MY!!!
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
...Chciałbym żeby był Mario,Stawowy nie wiem kogos sie wymyśli
taaa Stawowy byłby idealnym trenerem Pogonii, bo, jak sam wielokrotnie powtarzał, kocha... Cracovię
co do Panika, to w tej chwili jest najlepszym trenerem z pośród tych, którym "brakuje jaj", a przecież trener z "jajami" do Pogoni (czyt. do Ptaków) nie przyjdzie... zresztą kim ma grać nasz czeski trenerzyna? Krawiec tak kraje, jak materiał staje
PS. Gorsze od dzijejszego mecze w Szczecinie widziałem ostatnio za Gondora..
Ptak i dwa jaja tego nam wlasnie prakuje jedno juz mamy :/
Panik musi odejsc.jak czytam wypowiedzi to żygac mi sie chce.a to sedzia,murawa,piłka była kwadratowa a teraz że źle sa przygotowani i ze odbjął drużyne 1 przed meczem i gdymy był od początku to by byli zajebiści.może i są źle przygotowani ale zwalanie na kogos wine i pierdolenie głupot ze przegrali bo to juz szkoda czytac...wogóle nie umie zmotywować zespołu,zgrać ich,ustawić nic nie umie.tylko pierdolić głupoty i zwalanie winy na kogoś.on juz przygotował zespoł to było tak samo albo jeszce gorzej.to nie jest trener.ja sądze gdyby był pozadny trener to by z tamtej i z tej drużyny by zrobił dobry zespół.on musi odejsc ale Ptak tez nie ma manewru z trenerami,lepszy trener mu nie przyjdzie.Panik żegnamy i nie wracja już 4 raz.Chciałbym żeby był Mario,Stawowy nie wiem kogos sie wymyśli
W pełni sie z toba zgadzam.Są ludzie co go jeszcze bronią,o zzgrozo!!!
A ja sie pytam ich kiedy pan "FIZJOLOG" cos zrobił pozytywnego??
Przecież miał już do dyspozycji nie tylko brazylijczyków i co było?? Panic co!!! remis!!!
Niektórzy juz zapomnieli chyba.A białe chusteczki w Poznaniu Tam też byli brazylijczycyOstrzegali nas przed "szamanem ze strzykawką" co piłkarzą kazał się modlic do księżyca.Wystarczy prześledzic jak ten "taktyczny wizjoner" czyta grę.Ciekawe czy jego obrońcy pamiętają jak na jesieni zmienił w meczu z Górnikiem przy remisie najlepszego na boisku Grzelaka przy 1:1!!Jak po pierwszej połowie meczu z Amicą (0:3) zdjął dwóch najlepszych na boisku(Grzelak,Junior) i po przerwie zespół siadł w ofensywie zupełnie.Mecz z Wisłą ,jest remis w 63 min.Gramy cały czas na połowie Wisły z lekką optyczną przewagą i co robi Panic....nie chce mi się już pisać wystarczy pogrzebać na forum.Dzisiaj zmiana stopera w 14 min. i trzymanie "spacerowicza" Claissona przez 70 min. to też świadczy o kompletnym ignoranctwie.Nawet wówczas przy stanie 0:3 przy stałych fragmentach cała drużyna bez wyjątku cofnięta jest pod pole karne blokując możliwość jakiejkolwiek kontry!!
P.S. Swoją drogą ten nierealizujący zadań taktycznych Grzelak musiał mieć super polewkę siedząc na trybunach jako za słaby by w tej drużynie grać.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768806648 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.