Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 11:27
Prawda jest taka, ze brakuje terroru w mlynie.Powinien byc jakis szacunek i respekt do prowadzacego a nie banda dzieci sie smiejacych i mogacych pozwolic sobie na za wiele...
MOze cos warto zmienic....
Ostatnio edytowany przez: V..., 9 kwietnia 2006, 11:38 [1 raz(y)]
Racja,zreszta mowilem juz o tym w temacie ,wogole przydaloby sie kilku ogarniaczy,i kilka ``mocnych okrzykow`` wpierd***** kilku osobom zeby reszta nabrala szacunku,za dziecinnie tu jest, za radosna atmosfera,za wesolo....tez nierozumiem tego dlaczego nikt niechce nic zmieniac,zle sie dzieje a nic sie nie zmienia, warto by sprobowac czegos nowego.
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 12:01
I jeszcze ograniczyc wpuszczanie tych piszczacych, wytapetowanych szmul, ktore jak przychodzi co do czego (spiew dot. Pogoni) to nie spiewaja a jak zaczynaja sie jakies bluzgi (np. na pzpn) to od razu lapia wiatr w zagle ... zal
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 12:03
pamietam jak ja zaczolem chodzic na Pogon 1990 to mlyn bym w 7 a przepustka do niego byla znajomosc piosenek i ludzi....heh pamietam jakza malolata przed wejsciem spiewalismy.... od szczecina do opola a dzis chuj z tego kazdy robi co chce zdjecia w galerii to posmiewisko dla nas na cala Polske dzieci na plotach w mlynie...
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 12:07
jeszcze mi sie przypomnialo. zauwazyliscie ze we "Wczoraj obiecalas mi napewno..." duzo ludzi po "...wiec my ufamy Ci.Pogoń..." spiewa "ukochana Pogoń" i tam jakis bełkot dalej zamiast "ukochana ma drużyno wygralabys ten mecz..." czy to takie trudne do nauczenia jest?? tak samo jak akcja z bebnem i klaskaniem gdzie zawsze przy trzecim klaskaniu czesc stadionu falstartuje chcecie swiat naprawiac - zacznijcie od siebie a nie sie smiejecie z Sandała i Grubego ktorzy cos robia.
Zgadza się,S. doskonale się sprawdza w tej roli a że kibicom się nie chce to całkiem inna bajka.... za dużo smarkateri.Na innych sektorach co niektórym nawet dupy nie chce się podnieść z krzesełka.
Ta, albo jak się wydrze jedna z drugą (tzn wydrze to źle powiedziane - wyda z siebie ogłuszający i przerażający pisk) to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.
I te ich wspaniałe komentarze "no niech chuj lepiej się nie podnosi" etc. Czy to dziewczynie przystoi coś takiego? o_O
te przypadki opisywane ta sa tak zw czarne owce tylko troche duzo ich jest... bo jest grupka dziewczyn ktore wiedza po co przychodza na mecz i dopinguja Pogoń tu pozdro dla Dropsika
Dajcie spokoj S., wg mnie to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Wklada facet serce w to co robi i naprawde dla jak dla mnie jest ok - a to ze nie spiewa caly stadion (mlyn czasami) to nie Jego wina, tylko kibicow nie sadzisz ?
ps. z wyprzedzeniem pisze - to nie jest zadna wazelina, tylko moje wlasne zdanie
Zgadza się,S. doskonale się sprawdza w tej roli a że kibicom się nie chce to całkiem inna bajka.... za dużo smarkateri.Na innych sektorach co niektórym nawet dupy nie chce się podnieść z krzesełka.
Ja też popieram te słowa... Doping w meczu z łęczną był kiepski :/ za dużo dzieciarni przychodzi
na ten najświętszy sektor (12) i za dużo manych którzy przychodzą sobie postać i spokojnie pooglądać mecz... niech sobie go oglądają na VIPach gdzie siedzą same święte krowy... Myślę że trzeba coś z tym zrobić...
Pozdro POGOŃ TO MY
Bylismy, Jestesmy i Zawsze Będziemy!
Możecie na Nas Liczyć,Nigdy Was Nie Zawiedziemy... POGOŃ TO MY!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 13:10
Tak się dzieje, dlatego, że bilety na młyn są najtańsze...
To i pewnie wielu ludzi wychodzi z założenia - "zapłace sobie 5 zł mniej, pojde na młyn ale chuja wyłoże i spiewac nie bede bo mi się nie chce"
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 09/04/2006 13:36
Mecz:
Szybko stzrelona bramka rzobudziła nadzieję na więcej, jednak dobra gra trwała do 5 minuty i powoli zmierzaliśmy do bronienia korzystnego wyniku. Szybkie wyrównanie. I tu mógłby skończyć się mecz.
Gra Pogoni, to 1-2 podania i 40 metrowy wykop, może ktoś to przejmie, może nie. Moim zdaniem lepsze były by którkie szybkie podania... mieliśmy za to wiele niewymuszonych strat piłki. Na szczęscie Górnik zbyt dobrą drużyną nie jest, więc mecz był wyrównany pomimo beznadziejnej gry Pogoni. Obie strony miały jakieś okazje, ale zdarzało się to rzadko. Kaźmierczak? Znowu nic nie pokazał. Jedno z tych długich "podań" okazało się celne, Kaźmierczak przyjął, i zamiast strzelać, zaczyna tańczyć i traci piłkę.
Druga połowa wyglądała podobnie, momentami przewaga Górnika.
Sędziowanie:
Znowu na korzyść przeciwnika, wiele niezrozumiałych decyzji, no i to zbieranie karteczek przez zawodników Górnika. Dziwi fakt, że Bledzewski nie zarobił żółtej kartki, za to przedłużanie w 90 minucie. Gdyby tak zachował się Boris, pewnie dostał by co najmniej żółtko.
Kibice:
+ za pamięc o Florianie
- dla tych narąbanych gości na 12
- za przekręcenie "Człowiek zyje tak długo, jak długo trwa pamięc o nim" w wersji na transparaencie brzmi to niezbyt popranie.
Kolejny - za doping, tym razem siedziałem na środku 12 i było wielu nie śpiewających, (czas przesunąć się bliżej gniazda). Sam miałem momenty, keidy traciłem energię do dopingowania, kiedy widziałęm kolejne straty i błedy Pogoni...
Heh, ciekawe jak skończyła się podróż, jedym z podstawionych tramwajów (chyba "D")...
Dziewczyny na stadionie?
Nie, jeśli są to 12-14 letnie, wytapetowane, ubrane jak na dyskotekę, często narabane, które na młyn przychodzą, bo to jest modne, żeby się pokazać
Tak, jeśli są to "normalne dziewczyny", które dopingują, wiedzą o co biega i po co przyszły na młyn, a takie istnieją, co dla nie których może okazać się szokiem.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Dziewczyny na stadionie?
Nie, jeśli są to 12-14 letnie, wytapetowane, ubrane jak na dyskotekę, często narabane, które na młyn przychodzą, bo to jest modne, żeby się pokazać
Ta, była wczoraj jedna taka, co się chyba zrąbała z krzesełka "piętro" niżej - nie wiem dokładnie bo usłyszałem tylko huk i jak się odwróciłem to już ja podnosili - widać było, że albo się naćpała albo była pijana.
I to jeszcze dość młoda była...
A jeszcze dodać do tego obrazek 11-12 letniego bachora ze szlugiem stojącego kilka krzesełek dalej to już w ogóle piękny obraz młodzieży polskiej.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768802766 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.