Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Amica 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
maluch
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7750 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 12:22

Power napisał:  
Przychodzisz na mecze tylko po to, bo inni chodzą?

no własnie ;/ pójdą to pójdą...

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
RosSi
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 12:23

(Misiek) napisał:  
w tym że zawodnicy Pogoni Szczecin nie przepadają za zimnem a jak do przerwy będą dostawać 0:3 to sporo ludzi sobie odpusci i pojdą do domu po przeciesz po co patrzeć w minusowej temperaturze jak dostają kolejne bramki

A kiedy zawodnicy Pogoni strzelą gola to kibice się będą cieszyć, bo po co płakać ...
Przepraszam, ale jaki związek ma Twój post z tematem? :D

tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 12:24

(Misiek) napisał:  
w tym że zawodnicy Pogoni Szczecin nie przepadają za zimnem a jak do przerwy będą dostawać 0:3 to sporo ludzi sobie odpusci i pojdą do domu po przeciesz po co patrzeć w minusowej temperaturze jak dostają kolejne bramki

1 miejsce za wypowiedz i "przeciesz"
i nominacja do pokemona;)

a tak btw jak juz posta pisze:
w "dzien dobry tvn" madrzy ludzie znowu "zablysneli" wiedza;) "pilkarzom przyjdzie grac na zmrozonej murawie" i "w Szczecinie zimno bo wiatr od morza wieje"... najsmieszniejszy jest ten placek Salak czy jak mu tam. nie wiem skad go wytrzasneli:D fason trzymala tylko Kinga:)

100% PD
A K
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 12:24

Power napisał:  
Przychodzisz na mecze tylko po to, bo inni chodzą?

Albo po to bo kolesie z osiedla tez chodz co nie? Chcesz wkoncu byc taki jak on:>
P.S. Power napisales w swoim poscie dokladnie to samo co ja chcialem wczesniej napisac:P :Pzdr

PS!
gregm
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 12:36
do boju MKS!!!! bedzie dobrze....a jeśli zobaczę przebłyski geniuszu u niektórych to i nawet z remisu bede zadowolony:)heh

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
Szamil
Kibic
Na forum od 7506 dni

Salak, TVN a Pogoń.....opinie na temat Piotra salaka i programu orange ekstraklasa..... - 11/03/2006 12:58
Salak z TVN to debil, nie zna sie na piłce, ciągle się myli, strzela gafy. Wogóle dziennikarze z TVN i Rzeczpospolitej (ten drugi co prowadzi orange ekstraklasę to po prostu porażka) są do niczego. Zauważyłem że ciągle się śmiali z Pogoni nawet jak grali w niej Polacy, a beZ przerwy w samych superlatywach gadają o słabej jak anorektyczka Legii warszawa. Żenujacy są ci pseudodziennikarze i tyle. TVN pod względem relacji nawet do pięt nie dorasta dziennikarzom Canal+, gdzie ich poziom jest sto razy wyższy, mimo, że za Pogonią też nie przepadają. Cieszyłbym się jakby Pogoń wzorem Barcelony miała własną telewizję, w której byłyby relacjonowan4e mecze przynajmniej te w Szczecinie, bo nie każdy regularnie może w weekend wybrać się na mecz...wtedy nie oglądałbym tak żenujących programów jak Orange Ekstraklasa, bo po co...

AVE Szamil! Bawi się cala Papricana gdy piłka jest kopana
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Salak, TVN a Pogoń.....opinie na temat Piotra salaka i programu orange ekstraklasa..... - 11/03/2006 13:09
Dobrze, po części masz rację, ale....
Podobny temat już istnieje
Orange Ekstraklasa-komentarze, newsy,wyniki...
albo
Odp: Rusza magazyn Ligowy w TVN...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Salak, TVN a Pogoń.....opinie na temat Piotra salaka i programu orange ekstraklasa..... - 11/03/2006 13:11
duzo na ten temat jest tez w Pogoń - Amica;)

100% PD
vasyl89
Kibic
Na forum od 7319 dni

Odp: Salak, TVN a Pogoń.....opinie na temat Piotra salaka i programu orange ekstraklasa..... - 11/03/2006 13:15
Dokłądnie zgadam się z toba!!!! Trzeba z tym Salakiem i tym drugim coś zrobić bo ten program orange ekstrakalsa to jakas parodia jest, co jest mowa o Pogoni to te dwa cwele się ciagle czepiaja naszego ukochanego klubu!! Tylko nie wiem czemu?? Zrobiliśmy im coś ?? Jaks mi się nie wydaje!! Orange Ekstraklase ogladam tylko dla bramek i dla niczego wiecej, a pan salak to już ciagle się myli w tym sowim jebanym programie

Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Salak, TVN a Pogoń.....opinie na temat Piotra salaka i programu orange ekstraklasa..... - 11/03/2006 13:33

vasyl89 napisał:  
Dokłądnie zgadam się z toba!!!! Trzeba z tym Salakiem i tym drugim coś zrobić bo ten program orange ekstrakalsa to jakas parodia jest, co jest mowa o Pogoni to te dwa cwele się ciagle czepiaja naszego ukochanego klubu!! Tylko nie wiem czemu?? Zrobiliśmy im coś ?? Jaks mi się nie wydaje!! Orange Ekstraklase ogladam tylko dla bramek i dla niczego wiecej, a pan salak to już ciagle się myli w tym sowim jebanym programie

To trzeba brać przyklad ze mnie i nie oglądać tego shitu :D

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Salak, TVN a Pogoń.....opinie na temat Piotra salaka i programu orange ekstraklasa..... - 11/03/2006 13:36
Chyba najlepiej zrobic jeden zbiorczy temat media o Pogoni bo juz jest o Fakcie teraz o TVN a za chwile pewnie o Onecie bedzie. Mnie tez to wszystko wkurwia, niekompetencja, tendencyjnosc itp i najchetniej odpowiadal bym tym wszystkim bucom i punktowal ich bledy.

Z drugiej jednak strony nie wiem czy takie zachownie nie jest w stylu "jedynej szlusznej partii" i milosciwie panujacego nam prezytenta. Media sa "be" bo krytykuja... W dupe z nimi. Chyba lepiej robic swoje i lac na Salaka.

Kto nie pije ten donosi....
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 13:40

trib napisał:  

(Misiek) napisał:  

1 miejsce za wypowiedz i "przeciesz"
i nominacja do pokemona;)

a tak btw jak juz posta pisze:
w "dzien dobry tvn" madrzy ludzie znowu "zablysneli" wiedza;) "pilkarzom przyjdzie grac na zmrozonej murawie" i "w Szczecinie zimno bo wiatr od morza wieje"... najsmieszniejszy jest ten placek Salak czy jak mu tam. nie wiem skad go wytrzasneli:D fason trzymala tylko Kinga:)

Kinga zawsze trzyma fason:D A na tego buraka szkoda słów,robi z siebie wielkiego prezentera i znawce futobolu a z Pogoni zna tylko trenera....Dobra trzeba sie zbierac powoli ,bo jeszcze gardelko oplukac:)

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Salak, TVN a Pogoń.....opinie na temat Piotra salaka i programu orange ekstraklasa..... - 11/03/2006 13:47
To ze gada głupoty to oczywiste...ale dzisiaj w "DDT" w kilku zdaniach niestety miał racje....A magazyn oglądam tylko dla bramek bo nie mam okazji gdzie indziej :P

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Szamil
Kibic
Na forum od 7506 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 13:47
A ja i tak będę wierny Pogoni Szczecińsko- brazylijskiej nawet jak beda dostawać po 5:0. Pogoń to Pogoń i z mojego kibicowskiego serca nigdy nie zniknie. I nie zniechęcą mnie do Pogoni takie durnie jak dziennikarze z TVN, którzy nie lubią naszego klubu.

AVE Szamil! Bawi się cala Papricana gdy piłka jest kopana
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Salak, TVN a Pogoń.....opinie na temat Piotra salaka i programu orange ekstraklasa..... - 11/03/2006 13:51

śmielaq89 napisał:  
To ze gada głupoty to oczywiste...ale dzisiaj w "DDT" w kilku zdaniach niestety miał racje....A magazyn oglądam tylko dla bramek bo nie mam okazji gdzie indziej :P

na interii sobie skroty w poniedzialek obejrzyj. sa o wiele dluzsze niz w orange extraklasie i zawsze mozna wylaczyc jak sie znudzi;) a i glupich komentarzy nie ma:)

100% PD
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 14:33

Szamil napisał:  

Randall McMurphy napisał:  

Szamil napisał:  
A i jeszcze jedno!
Cała Papricana niech świętuje już od rana,
niech rozbrzmiewa Brasiliana!
Niech piłkarze pięknie grają,
niech obcych cieci ogrywają!
POOOOOOOOGOOOOOOOOOOOŃ!
Ludki z 12 pokażmy dziś na co nas stać! Musimy drzeć ryje, aby nasza Pogoń czuła się jak na Maracanie:)

to oni musza przed nami zablysnac a nie my przed nimi....my robimy swoje...

Masz rację, chcialem tylko powiedzieć żebyśmy zgotowali na stadionie totalny kocioł, to prawda że oni muszą się wykazać, ale my też musimy pokazać Polsce, ze nadal jesteśmy najlepszymi kibicami....

Kociol to jest na stadionie Lecha :)

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 14:34

MKSfaza napisał:  

Szamil napisał:  

Szamil napisał:  
A i jeszcze jedno!
POOOOOOOOGOOOOOOOOOOOŃ!
Ludki z 12 pokażmy dziś na co nas stać! Musimy drzeć ryje, aby nasza Pogoń czuła się jak na Maracanie:)

Masz rację, chcialem tylko powiedzieć żebyśmy zgotowali na stadionie totalny kocioł, to prawda że oni muszą się wykazać, ale my też musimy pokazać Polsce, ze nadal jesteśmy najlepszymi kibicami....

Widocznie nie wszyscy o tym wiedzą :D

Szczecińska albo żadna!
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 14:34

MKSfaza napisał:  

Szamil napisał:  

Szamil napisał:  
A i jeszcze jedno!
POOOOOOOOGOOOOOOOOOOOŃ!

Chwilowo zrownany z ziemia :D

Kto nie pije ten donosi....
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 15:09

Szamil napisał:  
A i jeszcze jedno!
POOOOOOOOGOOOOOOOOOOOŃ!

Weź se koło i jebnij się w czoło :D:D:D:D

fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 15:20

..::Krzysiek::.. napisał:  

Szamil napisał:  
A i jeszcze jedno!
POOOOOOOOGOOOOOOOOOOOŃ!

Weź se koło i jebnij się w czoło :D:D:D:D

Ty weź dwa!!!!!!!!!!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815254 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005