Jednego qrwa nie moge zrozumieć, gleba zmarznięta na dwa metry, czy na 65 cm, jaka to różnica ? Cz nie można było tych pieprzonych rurek zasypać ziemią i włączyć ogrzewanie zamiast taczkami wywozić śnieg?
Przecież już wszystko chyba jest pod kontrolą to po co się ciśniesz? We wtorek będzie trawa i do wtorku ziemia będzie rozsypana na 99%.
Przecież tą ziemie równie dobrze można było rozsypać w grudniu, włączyć ogrzewanie jaden pies, i sam bez ciśnienia czekałbyś na inauguracje. A tak pieprzysz bez sensu. Sory taka prawda. Czy to jest pod kontrolą? Chyba że dasz jutro na tace, to miołosierny się postara
jezeli macie jakies fotki aktualne z murawy, i jestescie moze codziennie przejazdem kolo stadionu i zawitacie tam to pstryknijcie pare fotek i podeslijcie do nas...
o ktorej we wtorek ma ta trawa byc ?
JuN podaj mi swojego maila to ci podesle kilka fotek z dzisiaj
jezeli macie jakies fotki aktualne z murawy, i jestescie moze codziennie przejazdem kolo stadionu i zawitacie tam to pstryknijcie pare fotek i podeslijcie do nas...
o ktorej we wtorek ma ta trawa byc ?
JuN podaj mi swojego maila to ci podesle kilka fotek z dzisiaj
Ktoś wie co sie dzieje na stadionie z murawą?Chłopaki pracują czy świętują niedziele.Ktoś może był na stadionie albo się wybiera?
o 18 na stadionie, ani widu, ani slychu piachem jest pokryte jakies 2/3 plyty
A co sie im kurwa dziwic ty bys zapierdalal w niedziele za 5 albo 4 zlote na godz
a te chuje z tej jebanej architektury wzieli taki szmal a przy plycie pracuje 5 osob
Ktoś wie co sie dzieje na stadionie z murawą?Chłopaki pracują czy świętują niedziele.Ktoś może był na stadionie albo się wybiera?
A co sie im kurwa dziwic ty bys zapierdalal w niedziele za 5 albo 4 zlote na godz
a te chuje z tej jebanej architektury wzieli taki szmal a przy plycie pracuje 5 osob
wez sie kurwa nie cisnieniuj bo ci zylka peknie...zapytal sie chlopak czy cos sie dzieje to mu odpisalem ze nie, a czy ja mowilem ze w niedziele tez maja zapierdalac? najpierw przeczytaj 2x, pozniej sie zastanow ze 2x, a pozniej pisz...
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
wez sie kurwa nie cisnieniuj bo ci zylka peknie...zapytal sie chlopak czy cos sie dzieje to mu odpisalem ze nie, a czy ja mowilem ze w niedziele tez maja zapierdalac? najpierw przeczytaj 2x, pozniej sie zastanow ze 2x, a pozniej pisz...
Jakie cisnienie- to chyba u ciebie to ty przeczytaj 2x i troche zwolnij z bajera bo nie to mialem na mysli jak ty wywnioskowales
A co sie im kurwa dziwic ty bys zapierdalal w niedziele za 5 albo 4 zlote na godz...
po przeczytaniu tego odnioslem wrazenie ze jest to atak na mnie, dlatego ze napisalem ze nikogo na stadionie nie ma... Jesli nie to OK. zawracam honor.
Patrzac z drugiej strony, wiele ludzi zapierdala za grosze w niedziele i nie tylko, nadgodzin nie maja placonych, a pracuja bo musza...
A po drugie to w niedziele placone sa setki A po trzecie gdyby Z.A. zalezalo na skonczeniu, to zatrudnili by wiecej ludzi, placili im wiecej i robili nawet w niedziele, dlatego nie zrozumialem Twojego oburzenia. Pzdr.
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
A co sie im kurwa dziwic ty bys zapierdalal w niedziele za 5 albo 4 zlote na godz...
po przeczytaniu tego odnioslem wrazenie ze jest to atak na mnie, dlatego ze napisalem ze nikogo na stadionie nie ma... Jesli nie to OK. zawracam honor.
Patrzac z drugiej strony, wiele ludzi zapierdala za grosze w niedziele i nie tylko, nadgodzin nie maja placonych, a pracuja bo musza...
A po drugie to w niedziele placone sa setki A po trzecie gdyby Z.A. zalezalo na skonczeniu, to zatrudnili by wiecej ludzi, placili im wiecej i robili nawet w niedziele, dlatego nie zrozumialem Twojego oburzenia. Pzdr.
Ja tez pozdrawiam i zapewniam ze nie byl to atak na ciebie
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 19/02/2006 22:58
No to Panowie zostało 2 tygodnie, musimy byc dobrej mysli ze wszystko sie ułozy, ze takie rarytaski jakimi niewatpliwie sa 2 mecze pod rząd u siebie, dojda do skutku!!! Ja mam taka nadzieje !!! Pozdro
No to Panowie zostało 2 tygodnie, musimy byc dobrej mysli ze wszystko sie ułozy, ze takie rarytaski jakimi niewatpliwie sa 2 mecze pod rząd u siebie, dojda do skutku!!! Ja mam taka nadzieje !!! Pozdro
mi sie wydaje ze nie ma sensu na wariata wszystkiego teraz robic. ZA zjebala, do meczu zostaly 2 tygodnie niecale a robota daleko w polu. jutro trawa ma przyjechac to zanim ja rozloza (znajac ich tempo) to tez troche czasu minie. i na ukorzenienie zostanie tydzien z hakiem. a to z deka za malo jest. natury nie oszukasz mozna probowac ale jest wysokie prawdopodobienstwo ze pilkarze ta trawe na butach wyniosa a jak ktos dobry wslizg zrobi to moze sie nawet do rurek dokopie a boisko bedzie wygladalo jak pole minowe i trzeba bedzie jak nie od nowa robic to chociaz jakies kawalki nowe ukladac. i bedziemy mieli patchwork(czy jakos tak to sie pisze) taki z trawy - sensu to nie ma. powinni dac jej odpowiednia ilosc czasu na ukorzenienie a samemu zaczac kminic co tu zrobic zeby dobrze bylo ciezka sprawa
EDIT:
wlasnie wrocilem ze stadionu. akumulatorki od aparatu mi na mrozie siadly takze zdjec ode mnie dzis nie bedzie mozna powiedziec ze stan jest praktycznie taki sam jak na focie Ryśka z soboty:
moze troche wiecej. ale niewiele. po godzinie 12 na murawie pracowalo 5 osob + koparka i zasypywali row wzdluz linii bocznej przy niskiej trybunie od strony łuku. takze niezbyt to ciekawie wyglada.
foty beda jutro -> akumulatorki naladuje
Ostatnio edytowany przez: tribu, 20 lutego 2006, 13:04 [3 raz(y)]
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 20/02/2006 13:43
Jesli boisko wygląda tak jak na zdjeciu czyli nie skończyli jeszcze z pierwszą warstwą ziemi to faktycznie zakończenie prac w tym tygodniu jest nie możliwe oj żeby tylko zdążyli na mecz a Wisłą
-Murawe położymy już w tym tygodniu. Podstawowy problem to to, jak szybko trawa zwiąże się z podłożem. Postaramy się zrobic tak, by nieco oszukac rośliny i spowodowac, by szybciej zapuszczały korzenie. Chcemy dotrzymac terminów.
Nie znam się na trawie ale jakos nie bardzo sobie wyobrazam jak oni to chcą zrobic...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815318 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.