Jednego dnia oddaje się hołd wielkiemu człowiekowi, a cztery dni później beszcześci się to miejsce, braaaaaawo!!!!!!!!!
Pozdrawiam normalnych kibiców!!!
Dzieki myslalem ,ze na tym forum nie znajde kogos kto mysli tak samo jak ja . Ale to pewnie ,że jesteśmy w jednym wieku . Pozdro dla fan 57
jest dużo takich dlatego dzisiaj po I polowie wyszedlem z mlyna
dobra kurwa skonczcie juz to pierdolenie bzdur, bo mi sie zygac chce. media nakrecily akcje z jakismis porozumieniami niedzielnych kibicow i teraz wszyscy beda plakac, sobotnia akcja byla tylko ku pamieci Jana Pawla II bo to byl wielki czlowiek i nalezy go szanowac, ale zycie toczy sie dalej, a wy zyjcie sobie dalej w tym bajowym swiecie. a jak cos sie niepodoba to nastepnym razem wykazcie glosno i osobiscie swoja dezaprobate tym ktorzy rozkrecaja doping a nie sie napinacie na necie.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
mecz z podbeskidziem dowiódł temu że pod zegarem siedzą same debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Zal mi Ciebie...wasze gwizdy byly zenujace...jak tak bardzo kochasz Lechie to idz sie z nia bratac...patrzac na twoj wiek powinienes znac historie potyczek Szczecinsko-Gdanskich...
Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 13/04/2005 23:22
bede sie trzymal swojego zdania: "Ojciec Święty to wielki człowiek ale nie przesadzajmy z tą miloscia". jak wam tak sie podba to bratanie to sie bratajcie, ciekawe czy wam to na dobre wyjdzie.buhahahah
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
mecz z podbeskidziem dowiódł temu że pod zegarem siedzą same debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Zal mi Ciebie...wasze gwizdy byly zenujace...jak tak bardzo kochasz Lechie to idz sie z nia bratac...patrzac na twoj wiek powinienes znac historie potyczek Szczecinsko-Gdanskich...
Jak widać śmieszny pan Mario74 też bluzga Lechie...Brak mi słów na takich przypałowych debili,w przyszłości nie przyznawaj się że jesteś z Pogoni bo wstyd...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Jak widać śmieszny pan Mario74 też bluzga Lechie...Brak mi słów na takich przypałowych debili,w przyszłości nie przyznawaj się że jesteś z Pogoni bo wstyd...
Ale, żeś wyczaił najwidoczniej odjebało na "starość" gostkowi i w "naszym" imieniu udziela się wszędzie...
Ostatnio edytowany przez: Jarasija, 14 kwietnia 2005, 09:45 [1 raz(y)]
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768856454 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.