Ten drugi wydaje mi sie ewidentny. Obronce nie interesowala pilka tylko Milar. No ale po frytkach Zreszta w Lidze + gra Pogoni wygladala zajebiscie, tylko ta skutecznosc...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 14:38
No niestety,pewni piłkarze zagrali słabiusko-wiadomo którzy.Nie wykorzystać takich sytuacji...szok.Podpalali się jak junorzy.Julcimar przy pierwszej bramce i Peskocic przy drugiej -rewelacyjna pomoc ...Milar -ło matko.Wiadomo kto ustala skład...Może będzie lepiej
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 15:27
Pier...le ten wynik. Żal co prawda na ale wiadomo jaki jest cel - aby się w lidze utrzymali i to było wiadomo od dłuższego czasu jak się ma takich Szefów (czytaj speców od piłki) Sztuka dla sztuki. Kur..a ważne jest to aby nie dali dupy w Poznaniu - tego kur..a nie przeżyje aby mi frytka nawet sportowo dokopała, tam mają gryźć trawę.. Pozdrowienia dla frustratów
oj chłopcy wy oglądajcie mecz i dopingujcie a nie sie na dupki patrzycie
a co do meczu to mimo to ze przegralismy i tak bylo fajnie i juz z niecierpliwoscia czekam na nastepny;]
A właśnie, jeszcze te 2 karne na Milarze chyba ewidentne?
hahahha
"Drużynie brakuje walecznego piłkarza w środku boiska, który po utracie gola pociągnąłby zespół do walki."- no ale Olo byl nieskuteczny to OUT...juz po 2 meczach widac pierwsze skutki decyzji prezesow, i nie sa to pozytywy
- a jeżeli już, to zabrakło wzmianki o tym, że mogą nie sprawdzić się w kilku pierwszych meczach... Niby oczywista sprawa (najlepszy hokeista na trawie nie musi okazać się dobrym hokeistą na lodzie, tak samo z piłkarzami), a jednak nie wszyscy są na tyle kumaci by to zauważyć i już zaczynają dramatyzować.
A kiedy sie sprawdzą ? Wyjdzie im jeden mecz z GKS-em i ten mecz bedzie wyznacznikiem ich umiejetnosci ? Poprostu Adriano jest słaby, jedyne co potrafi to przeskakiwac nad piłka przy wolnych. Jak dla mnei jezeli kupuje sie zawodnika to po to aby był wzmocenieniem w kazdym meczu a nie zeby zagrał jeden dobry mecz. BO nie z bardzo wiem co Adriano przeszkadzało we wczorajszy meczu ? Murawa - była w dobrym stanie, pogada - wrecz wysmienita. A może za głośny doping był albo za duzo kibiców. Poprostu Adriano jest jak narazie podkrelsam jak narazie kolejnym bublem Davidka.
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 16:59
Murawa była wczoraj w dobrym stanie? Nie wiem, nie byłem na płycie, ale zachowanie piłki wskazywało na coś innego (bywały takie sytuacje, gdy przy koźle piłka odskakiwała w zupełnie niespodziewanym kierunku).
Ja tylko powtórzę - ocena zawodnika nie może być miarodajna po dwóch spotkaniach. Gdyby tak było, to Kazik, Julcimar i Pilarz pykaliby w rezerwach lub okręgówce, a Ty nawet nie wiedziałbyś o ich istnieniu. A tak, chłopaki się rozegrali - bez dwóch pierwszych trudno wyobrazić sobie dzisiejszą Pogoń, a odejście Pilarza dla części opinii publicznej było dramatem porównywalnym ze śmiercią Kurta Cobaina.
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 17:14
spiewy....trudno mowic o nich troszke cos było słychac ale jak stoje na 12 a wokol nikt nie spiewa...Plakac sie chce!A gra naszego ''najlepszego ataku w Polsce" mnie przerasta
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 17:22
Trochę z innej beczki... Obejrzałem sobie właśnie bramki i zastanowiła mnie jedna rzecz... Co zrobił Poledica przy pierwszej bramce? Wyglądało to dość dziwnie - "krył" (cudzysłów użyty celowo) Chałbińskiego, zaś w momencie gdy Aleksander przyjął piłkę najpierw się od Chałbińskiego odsunął, a potem upadł bez wyraźnego powodu...
Trochę z innej beczki... Obejrzałem sobie właśnie bramki i zastanowiła mnie jedna rzecz... Co zrobił Poledica przy pierwszej bramce? Wyglądało to dość dziwnie - "krył" (cudzysłów użyty celowo) Chałbińskiego, zaś w momencie gdy Aleksander przyjął piłkę najpierw się od Chałbińskiego odsunął, a potem upadł bez wyraźnego powodu...
Szołn z jednej powtórki widać jakby Chałbiński go szarpie, ale nie...
w tej powtórce z kamery za bramką co jest widać wyraźniej, że się sam przewraca, hmmm...
coś sugerujesz
Murawa była wczoraj w dobrym stanie? Nie wiem, nie byłem na płycie, ale zachowanie piłki wskazywało na coś innego (bywały takie sytuacje, gdy przy koźle piłka odskakiwała w zupełnie niespodziewanym kierunku).
Mi bylo dane wczoraj sie przejsc sie po murawie. Nie byla ona nawet taka zla, mysle ze spokojnie mozna bylo na niej dobrze grac. Gorzej bylo z terenem w okol murawy, w niektorych miejscach bylo niezle blotko. Zwalanie porazki na murawe to typowa wymowka, przecierz byla ona taka sama dla wszystkich...
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 17:47
Wynik wynikiem ... fakt ze smutno ale trzeba mysleć w przod i tu stoi mecz z lechem . Mogą przegrąc z GKs, Gornikiem Łęczną , Odrą Wodzisła , ale nie z pyrami !!!!!! Tak wiec dozobaczenia w poznaniu . Moze nie na temat ale ciekaw jestem czy PZPN pozwoli wejsc kibicom Pogonii bez karty chip ?
Szołn z jednej powtórki widać jakby Chałbiński go szarpie, ale nie...
w tej powtórce z kamery za bramką co jest widać wyraźniej, że się sam przewraca, hmmm...
coś sugerujesz
No cóż, trochę ta sytuacja śmierdzi... Dziwna nieskuteczność, dziwnie głupio stracone bramki i w obu przypadkach Poledica zachowuje się dziwnie... Słychać głosy, że mecz z Legią mógł być ustawiony... Z tych fragmentów powstaje dość chujowa układanka - mam nadzieję, że to tylko przypadek i Pogoń nie zmieniła się w Robin Hooda...
Co do murawy - no cóż, jeżeli mówicie, że nie była taka zła, to pewnie tak było... Nie zmienia to jednak faktu, że niewiele było meczów, w których stwarzaliśmy sobie aż tyle sytuacji strzeleckich... Szkoda tylko, że skuteczności zabrakło.
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 18:22
.[/cytat] Szołn z jednej powtórki widać jakby Chałbiński go szarpie, ale nie..
coś sugerujesz [/cytat]
Peskovic już dziala ciekawe czy byl u bukmachera czy gornik kupil
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768788764 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.