Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Inauguracja Legia-Pogon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 8129 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 08:38
A co jesli mecz jest w miejscu gdzie pociagi niedojezdzaja:P:P:P.....Dobra zartuje - zajebista robota Helmucie :)....moznaby to przykleic :D:D:D

Sami przeciw wszystkim!!!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 10:15

Helmut napisał:  

15) przez okno cały czas wypatrujesz stacji docelowej - uważaj żebyś jej nie ominął
16) kiedy pociąg zatrzyma się na stacji którą wybrałeś jako docelową (masz ją wypisaną na bilecie - chyba że go nie kupiłeś) wysiadasz z niego

Brawo Helmut, ale stacje docelowa nie zawsze na bilecie (weekendowka...)... ;)
Moze po tej instrukcji niektorzy przestana zadawac glupie pytania... pozdro

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 10:22

antyC napisał:  

tarpan napisał:  

bryku napisał:  
ile was przyjedzie? dużo rusza o 23 w czwartek ze Stargardu? Pozdro

Tak dużo i bedziemy tak pijani ze w Poznaniu nie bedziemy mieli siły się bronić:/

Już dziś sie boisz...jak tak bardzo to po prostu nie jedź :)

Proszę Was...albo to ja sie tak zestarzałem i taka ogromna zmiana pokoleń,albo nie wiem co. Bo raczej durniem nie jestem :P
Po prostu wiadasz i jedziesz.Czy to ważne kto, ile ... kto ma jechać... pojedzie. PEŁEN SPONTAN :)

No widzisz chodziło mi o to samo, już mnie nudzą ciągłe gupie pytania, a jeśli chodzi o strach, to jak pamiętam moje pierwsze wyjazdy były w czasach kiedy trudno było o telefon komórkowy a internet to już był kosmos;)

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 14:09

Patyk84 napisał:  
A co jesli mecz jest w miejscu gdzie pociagi niedojezdzaja:P:P:P.....Dobra zartuje - zajebista robota Helmucie :)....moznaby to przykleic :D:D:D

Narazie intrukcja na Wawke jest... po Wawce pomyśle nad instrukcją obsługi wyjazdów samochodowych, mieszanych i innych :P

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 16:38
słyszeliscie o tej promocji pociągu inter city za 36 zł w jedną strone :D:D:P

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 17:01

Łysy napisał:  

Za pkp.pl:

Promocja obowiązuje od 1 marca do 28 kwietnia 2005 r.

Na każdy z ponad stu krajowych pociągów Ex i IC wyznaczony jest kontyngent Super Biletów.

Tych biletów jest tylko kilka na skład.

Pogoń to My
Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 17:59

Łysy napisał:  

biletów brak na IC już.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 18:13

Mati. napisał:  

Łysy napisał:  

biletów brak na IC już.

Na 2 klase...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
caruso
Kibic
Na forum od 7633 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 18:42
na 1 klase tez juz nie ma,biletów promocyjnych

tifo clan
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 19:27
Ale złodziejeee ... trudno trzeba jechać normalnym bilet chyba buli 33 z groszami szkoda ze wekeendowego nie mozna wziąść :( ale co tam jak jechać to jechać. Oby jak najwiecej ludzi wykombinowało wolny piątek .... pozdro dla jadących i dla kombinujących

Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 21:02
jest jakas osoba z wyrobionym cipem, ktora nie jedzie na Legia- Pogon ? jesli tak prosilbym o kontakt na gg..pozdro

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
ZDR
Kibic
Na forum od 8394 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 21:22

Harlem napisał:  
jest jakas osoba z wyrobionym cipem, ktora nie jedzie na Legia- Pogon ? jesli tak prosilbym o kontakt na gg..pozdro

nie boj sie i tak biletu nie dostaniesz, bo koles ma i wlasnie mial mi dac i jak poszlismy sie zapisac to ona zapislaa go na liste dala mu nr i jak bedzie musial wejsc to musi pokazac chipa wiec nici z darmowki

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 22:33
Kurwa ja czekam na tego chipa juz tydzien bo koles miał załatwic po znajomemu i wczesniaj miał byc a teraz sie okazuje ze do Legii nie zdazy :(:(:(:(:(:(:(:(:( i kurwa nie dosc ze straciłem na chipa kase to teraz na bilet musze kołować .... biednemu zawsze wiatr w oczy wieje pojebenee ale zrobie na złosci kurde pojadei pierdole wkurwic sie idzie tylko ehhhhhhh :/ słyszałem zen ie ma juz biletow na ten IC pozostaje tylko Terespol ?

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 04/03/2005 07:37

Łysy napisał:  
Kurwa ja czekam na tego chipa juz tydzien bo koles miał załatwic po znajomemu i wczesniaj miał byc a teraz sie okazuje ze do Legii nie zdazy :(:(:(:(:(:(:(:(:( i kurwa nie dosc ze straciłem na chipa kase to teraz na bilet musze kołować .... biednemu zawsze wiatr w oczy wieje pojebenee ale zrobie na złosci kurde pojadei pierdole wkurwic sie idzie tylko ehhhhhhh :/ słyszałem zen ie ma juz biletow na ten IC pozostaje tylko Terespol ?

Nie, jest jeszcze teleport...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 04/03/2005 08:06

Łysy napisał:  
:/ słyszałem zen ie ma juz biletow na ten IC pozostaje tylko Terespol ?

Ktoś coś kiedyś pisał o banach?

Pogoń to My
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 04/03/2005 08:40

Poinformowany napisał:  

Łysy napisał:  
:/ słyszałem zen ie ma juz biletow na ten IC pozostaje tylko Terespol ?

Ktoś coś kiedyś pisał o banach?

Chyba bedzie trzeba zaczac wprowadzac....akurat od jakiegos czasu "lekcje z kibicowania" sa tu prowadzone i trzeba juz przestac tolerowac glupote...

Sami przeciw wszystkim!!!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 04/03/2005 13:54
czy kosztuje cos rezerwacja biletu ?? oraz czy placi sie odrazu przy rezerwac czy w dniu na kiedy jest przejazd ?

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 04/03/2005 14:08
Internetowa rezerwacja miejsc

Zasady rezewacji:

Z powodu dużej ilości nadsyłanych zgłoszeń rezerwacji biletów czas oczekiwania na potwierdzenie rezerwacji wydłuży sie do 12 godzin.

* miejsce siedzące (z wyłączeniem przedziałów menedżerskich) można zamówić najpóźniej na 12 godziny przed odjazdem pociągu;
* w czasie podróży należy mieć ze sobą wysłane e-mailem potwierdzenie rezerwacji;
* opłatę za przejazd wnosi się u konduktora przy odbiorze biletu - bez dodatkowych opłat za wystawienie biletu w pociągu
* opłata za bilet i miejscówkę pobierana jest według cen obowiązujących w dniu przejazdu;
* usługa dostępna jest tylko w komunikacji krajowej - pociągi EC i IC Wawel powracające z zagranicy rozumie się z przyczyn technicznych jako komunikację międzynarodową;
* odwołanie rezerwacji możliwe jest pod adresem [email protected] lub telefonicznie pod numerami (22) 94-36; 0-697-048-909

W razie nieotrzymania w ciągu dwunastu godzin potwierdzenia rezerwacji prosimy o kontakt z numerem (22) 94 36, a dla osób dzwoniących z zagranicy (+48 22) 511 60 03

Pogoń to My
katharsis
Kibic
Na forum od 8002 dni

**

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 05/03/2005 08:55
dla niepoinformowanych;P

jest jeszcze taka promocja na PKP, że wszystkie odoby do 26 roku życia, niezależnie od tego czy się uczą gdzieś czy nie, mają zniżkę na IC 33% - sprawdzone - załatwia się bez problemu - tylko w kasie trzeba powiedzieć na jakiej podstawie jest zniżka - wystarczy dowód

ligowiec.net team
Slim
Kibic
Na forum od 8387 dni

Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 05/03/2005 14:13

katharsis napisał:  
dla niepoinformowanych;P

jest jeszcze taka promocja na PKP, że wszystkie odoby do 26 roku życia, niezależnie od tego czy się uczą gdzieś czy nie, mają zniżkę na IC 33% - sprawdzone - załatwia się bez problemu - tylko w kasie trzeba powiedzieć na jakiej podstawie jest zniżka - wystarczy dowód

A wiesz ile kosztuje IC w 2 klasie??

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861431 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005