Brawo Helmut, ale stacje docelowa nie zawsze na bilecie (weekendowka...)...
Moze po tej instrukcji niektorzy przestana zadawac glupie pytania... pozdro
No widzisz chodziło mi o to samo, już mnie nudzą ciągłe gupie pytania, a jeśli chodzi o strach, to jak pamiętam moje pierwsze wyjazdy były w czasach kiedy trudno było o telefon komórkowy a internet to już był kosmos
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 19:27
Ale złodziejeee ... trudno trzeba jechać normalnym bilet chyba buli 33 z groszami szkoda ze wekeendowego nie mozna wziąść ale co tam jak jechać to jechać. Oby jak najwiecej ludzi wykombinowało wolny piątek .... pozdro dla jadących i dla kombinujących
jest jakas osoba z wyrobionym cipem, ktora nie jedzie na Legia- Pogon ? jesli tak prosilbym o kontakt na gg..pozdro
nie boj sie i tak biletu nie dostaniesz, bo koles ma i wlasnie mial mi dac i jak poszlismy sie zapisac to ona zapislaa go na liste dala mu nr i jak bedzie musial wejsc to musi pokazac chipa wiec nici z darmowki
Odp: Inauguracja Legia-Pogon - 03/03/2005 22:33
Kurwa ja czekam na tego chipa juz tydzien bo koles miał załatwic po znajomemu i wczesniaj miał byc a teraz sie okazuje ze do Legii nie zdazy i kurwa nie dosc ze straciłem na chipa kase to teraz na bilet musze kołować .... biednemu zawsze wiatr w oczy wieje pojebenee ale zrobie na złosci kurde pojadei pierdole wkurwic sie idzie tylko ehhhhhhh :/ słyszałem zen ie ma juz biletow na ten IC pozostaje tylko Terespol ?
Kurwa ja czekam na tego chipa juz tydzien bo koles miał załatwic po znajomemu i wczesniaj miał byc a teraz sie okazuje ze do Legii nie zdazy i kurwa nie dosc ze straciłem na chipa kase to teraz na bilet musze kołować .... biednemu zawsze wiatr w oczy wieje pojebenee ale zrobie na złosci kurde pojadei pierdole wkurwic sie idzie tylko ehhhhhhh :/ słyszałem zen ie ma juz biletow na ten IC pozostaje tylko Terespol ?
Z powodu dużej ilości nadsyłanych zgłoszeń rezerwacji biletów czas oczekiwania na potwierdzenie rezerwacji wydłuży sie do 12 godzin.
* miejsce siedzące (z wyłączeniem przedziałów menedżerskich) można zamówić najpóźniej na 12 godziny przed odjazdem pociągu;
* w czasie podróży należy mieć ze sobą wysłane e-mailem potwierdzenie rezerwacji;
* opłatę za przejazd wnosi się u konduktora przy odbiorze biletu - bez dodatkowych opłat za wystawienie biletu w pociągu
* opłata za bilet i miejscówkę pobierana jest według cen obowiązujących w dniu przejazdu;
* usługa dostępna jest tylko w komunikacji krajowej - pociągi EC i IC Wawel powracające z zagranicy rozumie się z przyczyn technicznych jako komunikację międzynarodową;
* odwołanie rezerwacji możliwe jest pod adresem [email protected] lub telefonicznie pod numerami (22) 94-36; 0-697-048-909
W razie nieotrzymania w ciągu dwunastu godzin potwierdzenia rezerwacji prosimy o kontakt z numerem (22) 94 36, a dla osób dzwoniących z zagranicy (+48 22) 511 60 03
jest jeszcze taka promocja na PKP, że wszystkie odoby do 26 roku życia, niezależnie od tego czy się uczą gdzieś czy nie, mają zniżkę na IC 33% - sprawdzone - załatwia się bez problemu - tylko w kasie trzeba powiedzieć na jakiej podstawie jest zniżka - wystarczy dowód
jest jeszcze taka promocja na PKP, że wszystkie odoby do 26 roku życia, niezależnie od tego czy się uczą gdzieś czy nie, mają zniżkę na IC 33% - sprawdzone - załatwia się bez problemu - tylko w kasie trzeba powiedzieć na jakiej podstawie jest zniżka - wystarczy dowód
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861431 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.