Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 11/01/2005 18:44
u ptaków panuje zasada: " Pan Prezes każe a Ty nie skaczesz na zawołanie? Ok, twój wybór. Ale bądź gotów na to że spierdolimy Ci tak kariere że jeszcze bedziesz pokornie błagać o mozliwość odejścia ".
nie ma o czym nawet dyskutować... w sumie karnawał i ptaki się dobrze tym wszystkim bawią
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 11/01/2005 21:24
11.01.05 - 20:38
: : Moskalewicz-propozycja odrzucona...? : :
Zwykle w negocjacjach w miarę upływającego czasu stanowiska stron zbliżają się do siebie i na horyzoncie widać kompromis.
Niestety nasza propozycja rozwiązania kontraktu nie spotkała się z uznaniem O. Moskalewicza. Nie dość, że to piłkarz stoi na straconej pozycji bo ewidentnie jest podstawa do zawieszenia to jeszcze tenże piłkarz próbuje stawiać warunki finansowe Pogoni. Widzimy tu dwa oblicza piłkarza. Jedno jest takie, że w oficjalnych wypowiedziach dla mediów piłkarz mówi, że dąży do rozwiązania kontraktu bez żadnych warunków żeby uniknąć półrocznej dyskwalifikacji, a drugie jest takie, że w rozmowach z Zarządem Pogoni piłkarz żąda pieniędzy jakby miał jakieś argumenty na swoją korzyść.
Widać, że nie chodzi tu o Pogoń i grę dla niej a o wyciągnięcie z tejże Pogoni pieniędzy. Nie taka powinna być postawa "Pogoniarza".
Nieprawdą jest również, że piłkarzowi nie proponowano renegocjacji kontraktu ale i ta propozycja została odrzucona. Sądzę, że Pogoń wykazała maksimum dobrej woli by zakończyć ten konflikt. Niech teraz piłkarz sam odpowie kibicom co jeszcze chce oprócz tego, że dostaje kartę zawodniczą do ręki?
Czas się skupić na przygotowaniach do nowego sezonu bo to jest najważniejsze.
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 12/01/2005 13:02
mnie najbardziej irytuje stosowanie przez zarzad slowa "Pogoniarz".
o tym czy ktos nim jest, czy nie, decyduje postawa pilkarza, to ile lat spedzil w tym klubie, itp.
klub natomiast ten termin stosuje jako "tytul" nadawany tym ktorzy nie sprzeciwiaja sie Ptakom.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
mnie najbardziej irytuje stosowanie przez zarzad slowa "Pogoniarz".
o tym czy ktos nim jest, czy nie, decyduje postawa pilkarza, to ile lat spedzil w tym klubie, itp.
klub natomiast ten termin stosuje jako "tytul" nadawany tym ktorzy nie sprzeciwiaja sie Ptakom.
A że są toludzie przewaznie od dawna związani z Pogonią w taki czy inny sposób, potwierdza to tylko teorię o "szczecińskich akcentach"
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 12/01/2005 16:55
a o to co powiedzial kurierowi przedsdtawiciel Bosmana w sprawie jakoby Bosman protestowal ze Olo zagral w kosszulce z innymk sponsorem:
O żadnym proteście z naszej strony nie może być mowy - powiedział.- Dziwię, się że w oficjalnym oświadczeniu ukazało się takie sformułowanie. To są wewnętrzne sprawy klubu i my absolutnie nie zamierzamy w nie ingerować. Nie jesteśmy udziałowcami spółki, ale tylko sponsorami. Powtarzam jeszcze raz, że nie składaliśmy żadnego protestu, ani z nikim z zarządu na temat Moskalewicza nie rozmawialiśmy.
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 12/01/2005 20:21
Wiem ze bede bardzo krytykowany przez wielu Was, ale tu chodzi o to ze Polska jest demokracja a wiec kazdy ma prawo do wolnego slowa - a wiec napisze od razu, ze to nie Ptak jest kretaczem ( bo jest nim ) ale i tez sam Olo ( pamietacie ten datek na kosciol bez podatku ? ) - a po za tym jego umiejetnosci pilkarskie nie sa wcale zawyzone - co z tego ze jest prawdziwym Pogoniarzem ? Pierdole taki patriotyzm, ja wole ogladac w Szczecinie dobra pilke nozna a nie oglacac samych Pogońiarzy i spasc z nimi do II ligi a nastepnie do III ligi ;o Ogolnie ciesze ze w ogole Ptak do morskiego klubu wyciagnal pomocna dlon.. gdyby nie Ptak Pogon by byla w IV lidze A frekwencja Pogoni w IV lidze by wyniosla max <haha> tysiac osob Nie wiecej.. No dobra, napiszmy co by bylo gdyby nie bylo Ptaka, wy PRAWDZIWI POGONIARZE AZ DO BOLU byscie utrzymali na wlasna kieszen Pogon w IV lidze ? Smieszni jestescie, uwazacie tylko za najlepszych i jestescie najbardziej patriotyczni na calym swiecie Brawo, brawo dla Was.. ale taka szczera prawda, wiekszosc szczecinian woli ogladac dobra pilke nozna w I lidze niz beznadziejna w IV lidze. Olo ? Moze i BYL BARDZO DOBRY, ale nie sadze zeby obecnie zaslugiwal na miejsce w podstawowym skladzie.. WIADOMO ze wobec niego potraktowano CHAMSKO, to wiadomo, ale jezeli ma sie zachowac jako prawdziwy Pogoniarz to niech ODEJDZIE Z SZACUNKIEM I Z GODNOSCIA ! To go bede wtedy podziwial.. jak narazie teraz jest na rowni z Ptakiem takim samym kretaczem i tyle. I zdania nie zmienie. A pilkarsko wcale nie jest lepszy od Labedzkiego, Kazmierczaka - a co jezeli Kuchar sie okaze lepszym od niego grajkiem - pozostaje tylko sie cieszyc - a jak okaze sie slaby - to bedzie wielki pech i wtedy zmienie zdanie - ale jak narazie pozostaje tylko czekac na pierwszy mecz w rundzie wiosennej i wtedy bedzie mozna wyciagnac jakies konsekwencje
a o to co powiedzial kurierowi przedsdtawiciel Bosmana w sprawie jakoby Bosman protestowal ze Olo zagral w kosszulce z innymk sponsorem:
O żadnym proteście z naszej strony nie może być mowy - powiedział.- Dziwię, się że w oficjalnym oświadczeniu ukazało się takie sformułowanie. To są wewnętrzne sprawy klubu i my absolutnie nie zamierzamy w nie ingerować. Nie jesteśmy udziałowcami spółki, ale tylko sponsorami. Powtarzam jeszcze raz, że nie składaliśmy żadnego protestu, ani z nikim z zarządu na temat Moskalewicza nie rozmawialiśmy.
Widać jak na dłoni jak obłudny i zakłamany jest Ptak. Mam wrażenie że on sam już się w tym wszystkim zaczyna gubić.
Wiem ze bede bardzo krytykowany przez wielu Was...
Z tym to miałeś rację... Krytykuje...
... ja wole ogladac w Szczecinie dobra pilke nozna a nie oglacac samych Pogońiarzy i spasc z nimi do II ligi a nastepnie do III ligi ;o ...
Dla mnie sytuacja wygląda inaczej: mi jest obojętne w której lidze będzie nasz zespół, bo to nie jest najważniejsze. Miarą prawdziwego kibica jest wierność i przywiązanie do klubu.
wiekszosc szczecinian woli ogladac dobra pilke nozna w I lidze niz beznadziejna w IV lidze.
Tu to masz rację, ale nie zawsze ilość idzie w jakość... jak niektórym odpowiada oglądanie (teatralne) meczu, bez odpowiedniej atmosfery to ok- każdy może mieć własne zdanie... a tak poza tym "ch*j z piknikami, portowcy jestesmy z wami" (bez obrazy dla nikogo)
Wiem ze bede bardzo krytykowany przez wielu Was, ale tu chodzi o to ze Polska jest demokracja a wiec kazdy ma prawo do wolnego slowa - a wiec napisze od razu, ze to nie Ptak jest kretaczem ( bo jest nim ) ale i tez sam Olo ( pamietacie ten datek na kosciol bez podatku ? ) - a po za tym jego umiejetnosci pilkarskie nie sa wcale zawyzone - co z tego ze jest prawdziwym Pogoniarzem ? Pierdole taki patriotyzm, ja wole ogladac w Szczecinie dobra pilke nozna a nie oglacac samych Pogońiarzy i spasc z nimi do II ligi a nastepnie do III ligi ;o rundzie wiosennej i wtedy bedzie mozna wyciagnac jakies konsekwencje
Sam sobie odpowiedz na pytanie czy na boisku wolisz oglądać walczących z sercem i nieustepliwych zawodników, którzy zostawiają swoje zdrowie na boisku, dla których gra w POGONI coś znaczy (tak jak Moskalewicz), czy oglądać jak po boisku biega 11 grajków dla których najważniejsze jest aby pieniądze były na koncie zgodnie z umową
czy oglądać jak po boisku biega 11 grajków dla których najważniejsze jest aby pieniądze były na koncie zgodnie z umową
Wierz mi , w dzisiejszych czasach nie ma piłkaży którzy nie grają dla pieniędzy , a jeśli tacy są to można ich zliczyć na palcach jednej ręki ... Mogą być przywiązani do klubu , mogą bardzo lubić ten klub ale każdy grajek ucieka z tonącego okrętu albo tam gdzie dostanie więcej frutu . Piłkaż to najzwyklejszy zawód , rózni go tylko to że w swoim fachu może działać najwyżej do 36 roku życia więc przez całą kariere chce zgarnąć jak najwięcej hajsu wokół którego kręci sie piłka gdyż bez niego wogle by nie istniała....
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Wiem ze bede bardzo krytykowany przez wielu Was...
Z tym to miałeś rację... Krytykuje...
... ja wole ogladac w Szczecinie dobra pilke nozna a nie oglacac samych Pogońiarzy i spasc z nimi do II ligi a nastepnie do III ligi ;o ...
Dla mnie sytuacja wygląda inaczej: mi jest obojętne w której lidze będzie nasz zespół, bo to nie jest najważniejsze. Miarą prawdziwego kibica jest wierność i przywiązanie do klubu.
wiekszosc szczecinian woli ogladac dobra pilke nozna w I lidze niz beznadziejna w IV lidze.
Tu to masz rację, ale nie zawsze ilość idzie w jakość... jak niektórym odpowiada oglądanie (teatralne) meczu, bez odpowiedniej atmosfery to ok- każdy może mieć własne zdanie... a tak poza tym "ch*j z piknikami, portowcy jestesmy z wami" (bez obrazy dla nikogo)
Jak rzeczywiscie jestes prawdziwym kibicem to gratuluje To moze doloz dla Pogoni Nowej od siebie z kasy ?
...No dobra, napiszmy co by bylo gdyby nie bylo Ptaka, wy PRAWDZIWI POGONIARZE AZ DO BOLU byscie utrzymali na wlasna kieszen Pogon w IV lidze ? Smieszni jestescie, uwazacie tylko za najlepszych i jestescie najbardziej patriotyczni na calym swiecie Brawo, brawo dla Was..
Ej sory z jakiego sektora jesteś Nie chce mi sie nawet tego komentować SORKA i tak nie dotrze to do Ciebie
a ty kurwo jezdzisz na wyjazdy ze pierdolisz farmazon ?! co robisz w tym kierunku cieciu ?!?
EsPEraNtO daj spokój szkoda Twoich nerwów... widzisz że to jakiś... ehhh
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 13/01/2005 00:12
Leonik fajne te twoje mądrości ciekaw jestem co nam powiesz za parę ptakotygodni
Esperanto luzik nikt tu nie jest kurwą, poza tym to widzę że Leona raczej Ci nie bedzie brakowało na wyjazdach
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
WIADOMO ze wobec niego potraktowano CHAMSKO, to wiadomo, ale jezeli ma sie zachowac jako prawdziwy Pogoniarz to niech ODEJDZIE Z SZACUNKIEM I Z GODNOSCIA ! To go bede wtedy podziwial.. jak narazie teraz jest na rowni z Ptakiem takim samym kretaczem i tyle
A co to za szacunek i godność dać się zgnoić PtakowiJestem ciekawa czy Ty będąc w jego sytuacji odszedłbyś w momencie,kiedy facet przypisuje Ciróżne niestworzone rzeczy....Bo ja bym nie odeszła, wlaczyłabym do końca o swoje tym bardziej jeśli miałabym racje!! Jakiś idiota podpisał z nim taki a nie inny kontrakt, trzech kolejnych "idiotów" widziało go w podstawowym składzie w każdym meczu, jakiś idiota zaproponował mu takie warunki.Potraktujmy sprawe bardzo rzeczowo....Pogoń, jak podkreśla Ptak to firma, OLO jest jej pracownikiem. Gdyby ktoś podpisał z Tobą taka umowę o pracę z własnej i nie przymuszonej woli.Jestem przekonana , że też chiałbyś aby została ona respektowana....Więc nie pieprz farmazonów o podziwianiu, tym bardziej o braku honoru lub szacunku, bo w tym momencie o braku honoru może mówić Ptactwo ich świta....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768941886 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.