:O :O :O
Przecież ta drużyna reprezentuje/reprezentowała Ukraine w pucharach i mieli oni niezłą ekipe , gra tam chcociaż Ma ktoś może jakieś info o tym ?
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/10/2005 22:15
Z tym Tomasiewiczem to nie przesadzajmy, kiedys byl pierwszym bramkarzem przez kilka sezonow, jednak nie zdiwie sie, ze bardzo wiele osob ma do niego pretencje jesli chodzi o Fylkir.
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/10/2005 22:19
Przepraszam do mnie mówisz, poprostu wybraliście sobie temat dla dzieci najlepiej wsazujcie palcami kto jest najgorszy.....t5acuy z was kibice a podobno jeden za wszystkich wszyscy za jednego;/
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/10/2005 22:37
Za to, że nie potraficie docenić wysiłku ludzi, którzy grają, potraficie robić tylko jakieś głupie losowanie ence pence kto tu był najgorszy.....co to ma być za kibicowanie śmiechu warte w zespole docenia się nawet tego najmniejszego.....
Za to, że nie potraficie docenić wysiłku ludzi, którzy grają, potraficie robić tylko jakieś głupie losowanie ence pence kto tu był najgorszy.....co to ma być za kibicowanie śmiechu warte w zespole docenia się nawet tego najmniejszego.....
Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie wszystko w tym temacie .
No sorry,ale nikt nie robi jakiegoś losowania tylko wyraża (bo ma do tego prawo) swoja opinię na temat danego zawodnika,i to jego sprawa co mysli o zawodniku X a co o zawodniku Y.Tak więc podsumowania o najgorszych kibicach i losowaniach są nie na miejscu wg mnie. Tyle z mojej strony.Pozdr.
Edyt: Powiedz o jakiego członka twojej rodziny chodzi,że niby go obrażamy
Ostatnio edytowany przez: Zalayeta, 30 października 2005, 22:49 [3 raz(y)]
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/10/2005 22:46
Masz rację, każdy ma prawo wyrażać swoją opinie ale nie bawić się cudzym kosztem, nie bardzo mi sie podoba urażanie mojej rodziny i mam zamiar jej bronić !! Sport powinien być fair dlatego podsumowania mozecie sami sobie robić a nie oceniać innych
nie ma najgorszych... - 30/10/2005 22:52
któryś z twoich braci kibiców byłego bramkarza Pogońi mojego wójka .....wybacz ale nie mam zamiaru tego tak poprostu przemilczeć bo negować, karzdy potrafi gorzej z docenianiem
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/10/2005 23:03
"Czytajac dzisiejsze posty nasunela mi sie jeszcze jedna osoba...Czy pamietacie takiego bramkarza(pytam sie starszej czesci kibicow)jak moge przekrecic imie bo poza wpadkami nic w Pogoni nie zrobil Robert Wojtkowski?"prosze nie wiem który z waszych do rany przyłóż kibiców to napisał ale nie życze sobie czegoś takiego każdy ma prawo to prawda ale każdy też zasługuje na SZACUNEK tyle
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 31/10/2005 09:49
droga Maju. mam wrażenie że mylisz dwie podstawowe rzeczy. nikt tu nie mówi że Wojciech T. to zły człowiek, cham, gbur i prostak. forumowicze oceniają jedynie jego warsztat piłkarski a ten, nie okłamujmy się, nie był i nie jest zbyt wysoki...zachowujesz się tak jakby temat czyjejś dyspozycji czy umiejętności był tematem tabu.więc proponuję abyś troche przystopowała albo poprostu nie zaglądaj na to forum.
P.S starałem się to napisać w jak najgrzeczniejszej formie aby Ci znowu ciśnienie nie podskoczyło, bo po co
Mam dyslekcje i w takim razie gdzieś ortografie skoro i tak tutaj nikt nie trzyma się żadnych zasad nawet sportowych i nie mów mi że mam wyluzować bo to już słyszałam
To, ze masz dysleksje nie jest jakimkolwiek wytlumaczeniem. Oczywiscie, ze moga Ci sie zdarzyc bledy ortograficzne, ale na milosc boska nie 5 w kazdym zdaniu. Zamin wkleisz posta, wrzuc tekst do np. Worda i popraw wszelkie bledy, bedzie sie latwiej czytac.
Ostatnio edytowany przez: Marcin_, 31 października 2005, 19:25 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770238 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.