Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Krzysztof Pilarz << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mks goral
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7756 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 05/02/2005 21:24
Nie będę tego robił ja i na pewno nie będziesz tego robił Ty.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 05/02/2005 21:51
widze ze jednak klimat pozostal ten sam ....

fajnie sie czasami posmiac...

Pogon nie bedzie wielka bez ptasznika?!? a myslisz ze z ptasznikiem to bedzie?!?!
czlowieku ochlon, odsapnij i przemysl sprawe, jak by ptaszor chcial zrobic tu " wielka Pogon " to by sie nie pozbywal najlepszych zawodnikow i zastepowal ich jakimis emerytami pokroju "terlecki, probierz czy inne gowno co to sie do niczego nie nadaja jak tylko do podawania recznikow" , teraz sciaga jakis innych ziepow w podeszlym wieku , jakis Doroszow czy inne padliny co sie nie sprawdzili w innych klubach, ale napewno tutaj... przy trenerze fachowcu - co z ledwoscia utrzymuje druzyny w lidze - i nigdy nie odniosl zadnego sukcesu ... tutaj napewno sie sprawdza..... ptaszor jest zalosny nie wiesz w zadne jego slowo..

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 05/02/2005 21:57
dla niektórych myślenie sprawia ból i tak tego nie pojmą...
ps. witam z powrotem bebniarz ;) ...

Better dead than red!
mks goral
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 05/02/2005 22:14
Maly_ps jeśli do mnie piszesz to chłoń i przeczytaj dokładnie co napisałem, bo chyba nie zrozumiałeś. Jeśli nie o mnie Ci chodzi to sorki.

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 05/02/2005 22:34

percutant napisał:  

Chciałbym też przypomnieć co niektórym teraz płaczącym, że ich reakcje na odmowę oddania Ptakom terenów pod inwestycje były całkiem ciekawe. Część nigdy nie zmądrzeje i za kilka/kilkanaście dni znów będzie bluzgać, że ktoś nie chce dać terenu i Pogoń nie będzie przez to wielka.

ostanie 6 slow.... chyba jednak do Ciebie....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
mks goral
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 05/02/2005 22:48
Trzeba było przeczytać całe zdanie. Dobra napiszę to inaczej. Chodzi mi o to, że nie tak dawno wiele osób było gotowych dać Ptakowi tereny. Pamiętasz te bluzgi na dziennikarzy pikietujących pod UM? Nigdzie nie napisałem, że ja widzę w nim wybawcę. Jest wręcz przeciwnie. Ale to już inna sprawa.

F G
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 05/02/2005 22:52
lol....
Maly popieram:)

fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 06/02/2005 12:56

pchela napisał:  
No według mnie to buruc jest przereklamowany najlepsza trójka bramkarska polskiej ligi jest nastepujaca
1.Radosław Majdan
2.krzysztof Pilarz
3.Marcin Cabaj
Wierze,że Peskovic sie zaaklimatyzuje i nie powinniśmy gwizdac na naszego gracza mimo ,że zastąpi krzyśka!!Krzysiek wróci z wwyporzyczenia i nadal bedzei bronil w barwach portowców!!!!!!

Chyba w cuda wierzysz, jeszcze nia znasz Ptaków?

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 07/02/2005 11:22
No i już wiadomo dlaczego Pilarz przechodzi do Bełchatowa. Czytajcie w Głosie. Pogoń na tym zarobi i Pilarz też. W sumie to trzeba było tak od razu mówić. Teraz się zgadzam na te wypożyczenie półroczne. W tej rundzie puchary raczej nam nie grożą. Jeśli się uda przez PP to super, ale szanse są raczej małe. Tak czy inaczej mam nadzieję, że w tej rundzie Pogoń zaprezentuje się na tyle dobrze, że za pół roku będzie rozpoczynać sezon z nastawieniem waliki o europuchary z Pilarzem w składzie.

Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 07/02/2005 14:26

m@riuszwie napisał:  
No i już wiadomo dlaczego Pilarz przechodzi do Bełchatowa. Czytajcie w Głosie. Pogoń na tym zarobi i Pilarz też. W sumie to trzeba było tak od razu mówić. Teraz się zgadzam na te wypożyczenie półroczne. W tej rundzie puchary raczej nam nie grożą. Jeśli się uda przez PP to super, ale szanse są raczej małe. Tak czy inaczej mam nadzieję, że w tej rundzie Pogoń zaprezentuje się na tyle dobrze, że za pół roku będzie rozpoczynać sezon z nastawieniem waliki o europuchary z Pilarzem w składzie.

Dobrze, że jednak są jakieś plusy tego posunięcia, przynajmniej tyle... Swoją drogą spore premie mają w tym Bełchatowie, nie sądziłem że ich na to stać (łatwo obliczyć, że tylko w poprzedniej rundzie wydali niemal 1,5 miliona złotych na same bonusy za wygrane, a może nawet więcej jeżeli PP też się liczy, pewnie drugie tyle wydadzą na wiosnę, w dodatku premia za awans). Wow, Krzysiek będzie latem szastał kasą...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 07/02/2005 15:11
No tak tylko że to jest półtora roku nie pół :(

Obrazek gif wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 07/02/2005 15:51

Jay-J napisał:  
No tak tylko że to jest półtora roku nie pół :(

Ja sądzę, że jest to wypożyczenie półroczne z opcją przedłużenia o kolejny rok (bądź też półtoraroczne z opcją powrotu piłkarza po każdej rundzie - jak zwał, tak zwał) i wszystko zależeć będzie od tego, jak będzie się spisywał Pesković...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 07/02/2005 17:30
a ja wam mówie że wróci do nas po pół roku bo Peskovic będzie słabo grał a Pilarz pokaże klase:]i Dawidek Ptak napewno będzie go chciał natychmiast sprowadzić:]

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
P_S
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 07/02/2005 17:59

Maly_ps napisał:  

percutant napisał:  

Chciałbym też przypomnieć co niektórym teraz płaczącym, że ich reakcje na odmowę oddania Ptakom terenów pod inwestycje były całkiem ciekawe. Część nigdy nie zmądrzeje i za kilka/kilkanaście dni znów będzie bluzgać, że ktoś nie chce dać terenu i Pogoń nie będzie przez to wielka.

ostanie 6 slow.... chyba jednak do Ciebie....

I tak i tak predzej czy pozniej ptak rozpieprzy nasz klub czy dostanie tereny czy nie.takie jest Moje zdanie.Wiec nie ma sie co przejmowac jego decyzjami.I tak to nic nie pomoze.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 07/02/2005 20:17
Gazeta wyborcza napisała.

Pilarz w Bełchatowie - komentarz Jakuba Lisowskiego

Informacja o wypożyczeniu Krzysztofa Pilarza ponownie pokazała, jak fani Pogoni odbierają większość decyzji personalnych zapadających w szczecińskim klubie. Z kilkudziesięciu wpisów internautów na stronach dotyczących Pogoni zdecydowana większość jest krytyczna. Piroman napisał "Jedno trzeba oddać Ptakowi: stawia na swoim, ma gdzieś zdanie kibiców i środowiska. Robi, jak chce i co chce, bo to w końcu jego klub".

Wiemy już z nieodległej przeszłości, że po kilku dniach sytuacja się ustabilizuje. Jeśli Pogoń będzie wygrywać w lidze, kibice zapomną o Moskalewiczu i Pilarzu, tak jak wcześniej zapomnieli o Drumlaku, Bilińskim czy Wyparle. Gorzej, jak wiosna będzie bez sukcesów. Wtedy kibice zapomną o Pogoni, jak teraz Pogoń o kibicach.

Święte słowa!!!!!!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
AS.
Kibic
Na forum od 7753 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 07/02/2005 20:27

fan57 napisał:  

Informacja o wypożyczeniu Krzysztofa Pilarza ponownie pokazała, jak fani Pogoni odbierają większość decyzji personalnych zapadających w szczecińskim klubie. Z kilkudziesięciu wpisów internautów na stronach dotyczących Pogoni zdecydowana większość jest krytyczna. Piroman napisał "Jedno trzeba oddać Ptakowi: stawia na swoim, ma gdzieś zdanie kibiców i środowiska. Robi, jak chce i co chce, bo to w końcu jego klub".

Wiemy już z nieodległej przeszłości, że po kilku dniach sytuacja się ustabilizuje. Jeśli Pogoń będzie wygrywać w lidze, kibice zapomną o Moskalewiczu i Pilarzu, tak jak wcześniej zapomnieli o Drumlaku, Bilińskim czy Wyparle. Gorzej, jak wiosna będzie bez sukcesów. Wtedy kibice zapomną o Pogoni, jak teraz Pogoń o kibicach.

Święte słowa!!!!!!!!

No no skośnooki może poraz kolejny strzelić focha. Oj niedobry dziennikarz niedobry;)

POGOŃ SZCZECIN
Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 07/02/2005 20:31

fan57 napisał:  
Gorzej, jak wiosna będzie bez sukcesów. Wtedy kibice zapomną o Pogoni, jak teraz Pogoń o kibicach.]

POGOŃ TO MY

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 07/02/2005 20:38

Sadu napisał:  

fan57 napisał:  
Gorzej, jak wiosna będzie bez sukcesów. Wtedy kibice zapomną o Pogoni, jak teraz Pogoń o kibicach.]

POGOŃ TO MY

Chuj z dzialaczami...Pogon to MY ch******* :D:D:D

Sami przeciw wszystkim!!!
Pazur
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 07/02/2005 21:03

zenuś napisał:  
Nie jarajcie sie tak!A do tego nr 1 to moze jak Boruc gdzies za granice pojedzie a Radek z dodą formę zatraci, to kto wie jesli ustabilizuje obecna forme...

Majdan jest beznadziejny!!!ja nie wiem co w nim widzicie[/cytat]

nawet tak niemow o Radku chłopczyku jak nie widziałes jak grał w Pogoni.

77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Krzysztof Pilarz - 08/02/2005 08:52

fan57 napisał:  

Święte słowa!!!!!!!!

Tylko nie wiem czy pamiętacie przez kogo Ptak zatrudnił Peskovica. Przez kibiców-internautów którzy w zdecydowanej większości na początku sezonu wypowiadali się że w Pogoni potrzeba kogoś lepszego od Pilarza! Niestety ja też do tego grona należałem. Ale Pilarz przez pierwsze mecze nie grał pewnie.
No cóż zobaczymy jak się będzie Pesković spisywał. Jeśli mu nie pójdzie to mam nadzieję, że Pilarz już latem wróci.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815321 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005