Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon-Gks Katowice 4:2! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
fan57
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8183 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 11:15
> > 1-0 skormnie... Moskal albo Maciuś vel "Pączuś" ;)
>
> Jebne jak Maciuś vel "Kebab" strzeli bramke i mecz się skończy na 1:0 Hehe ale życze mu powodzenia :D

Jebłeś już?????

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Safe
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 12:17
> > Czas ocen ... [1-10]
> > Grzanka - 1 wystep w Ekstraklasie w POGONI napewno lekka trema mial 4 2 wyja wory trudno ... obojetne cze obok reki czy pod poprzeke czy wory (w tej sytuacji) sam bronie wiec cos wiem moim zdaniem [9-]
> > Julcimar - nie do przejscia. [8+]
> > Rodrigo - troche nie pewnie w niektorych sytuacjach, ale nie przeszedl by przejsc kolejny mecz... [7]
> > Michalski - widoczny iw ataku i w obronie chodz troche widac brakow [7-]
> > Masternak - gol, dyrygowal obrona, nie zabarklo niestety bledow [7+]
> > Terlecki - Za duzo kebabow ? lepiej niz zawsze ale niec wiecej no 1,2 dobrze podal ale to za malo ... [5]
> > Kazmierczak - Zyl meczem i rozdawal ladne pily [8+]
> > Labedzki - ladnie zagral... mogl lepiej, stac go na to lecz i tak wyrozniejacy sie [8+]
> > Moskalewicz - zal straconej szansy pod koneic meczu... ale waleczny no to juz nie ten olo co kiedys ... [6]
> > Bugaj - czyzby czym starszy tym lepszy ?!?!? w sumie i tak sie troszke gubil ale zasluguje na pozadne [8]
> > Milar - Co tu duzo mowic ? ktos w kapciach na oczach by zauwazyl .... [10]
> > Parzy - 45 minut, ale poprawne [5]
> > Guliano, Magdon - grali zbyt krotko ...
> > Sedziowie - [5]
> > Doping [8-]
> > W sumie gram troszke lat w pile i wiem jak jestem oceniany i co brac pod uwage .... moze niektorzy sie >nie zgodza ale kazdy ma swoje zdanie ...
> > Jeszcze moim zdaniem lepiej jak jest 20tys(50% piknikow) niz 10tys(1%piknikow) poniewaz jest wtedy >przynajmniej caly stadion i to dodaje ochoty do gry a piknik zawsze cos podspiewa .. wiec nie jest tak >zle Pozdro!
>
> Stary nie chce Cie posądzać ale po przeczytaniu postów....twoje oceny są PLAGIATEM ocen MaUego.....
> Jak ktoś uważa ze sie czepiam to przeczytajcie wypowiedź z ocenami MaUego :D
>
>

Zgazam sie ale po samym meczyq nie byem jeszcze za bardzo ... skopiowalem to i lekko zmienilem co znaczy ze w weikszosc sie zgadzam z MaUm .... skopiowalem i sie z nim zgadzam ... ( w wiekszosci) nie chcialo mi sie pisac (nie widzailem literek :P ) wiec skopiowalem ..... a jak naruszylem cie MaUy to sry ....

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 13:02
> > > 1-0 skormnie... Moskal albo Maciuś vel "Pączuś" ;)
> >
> > Jebne jak Maciuś vel "Kebab" strzeli bramke i mecz się skończy na 1:0 Hehe ale życze mu powodzenia :D
>
> Jebłeś już?????
>
>
>

Nie hehe ale i tak wierze w Maćka bo ostatnio moim zdaniem gra coraz lepiej (co nie zmienia faktu, że nadal jest za wolny):D. Pozdro...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 13:27
Było to pierwsze zwycięstwo Pogoni nad GKS od pięciu lat.

leisaw
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 13:30
Pierwsze zdjecia z oprawy...

Obrazek jpg wstawiony na forum

Cinek02
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 13:46
Bardzo fajne fotki..:P
Mam pytanie.. Gdzie mozna sciagnac bramki Pogońi???

....::::MKS POGOŃ SZCZCIN::::....
ArP
Kibic
Na forum od 8283 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 13:50
fotki wypas, pozdro :D

Pogoń Szczecin MKS!
RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 13:54
> > P.S. 2: Odjebcie się od Terleckiego, to już się robi żałosne. Nie jego wina, że jest wpychany na siłę do składu. Jak przepracuje ostro okres zimowy i wróci do przyzwoitej formy fizycznej, będziemy mieli kawał rozgrywającego. Lepszy przegląd pola w lidze ma chyba tylko Szymkowiak.
>
> jak dla mnie Szymkowiak ... ma gorszy przegląd pola... i to o wiele... Terlecki potrafi zagrac piłe jak mało kto w Polskiej lidze.. brakuje mu woli walki i szybkosci...moim zdaniem sobie odpuszcza.. ale gracz jak dla mnie z niego dobry :)

buahahahaha szymkowiak wogole nie ma przegladu pola

Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 14:10

>
> Wulakaniki fajne. Ja z niepokojem patrzylem czy przez przypadek flagi nam niepodpala :) Ale widac doswiadczenie chlopakow z MW i FP gora. :)
>

Mógłbys mi wytłumaczyć ostatnie zdanie? :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8557 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 14:12
a tak na marginesie widzial ktos jaka Dymkowski brame dał z przewrotki :) ? szkoda że niby był spalony.. ale nie spodziewalem sie tego po Dymku :) kiedys jak coś takiego próbował to podajże ręke połamał choć moge sie mylic:)

Po życia kres!
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 14:28
> a tak na marginesie widzial ktos jaka Dymkowski brame dał z przewrotki :) ? szkoda że niby był spalony.. ale nie spodziewalem sie tego po Dymku :) kiedys jak coś takiego próbował to podajże ręke połamał choć moge sie mylic:)

Nie widzialem/widzielismy...
Moglbys dac link do tej bramki? :D

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 14:54
odnosnie oprawy to powiem tylko ze wulkaniki i stroboskopy "full wypas" zajebiscie wyszly! Doping tez byl dobry i na nawet niezle udalo sie prawie 5 minut ciagnac Pooooggoonn Szczzecccinnssskkkaa

a co do meczu to cieszy to ze Pogoń w ciagu ostatniego tygodnia strzelila az 15 bramek w trzech meczach co niezaleznie do przeciwnikow jest bardzo dobrym rezulttatem natomiat martwi to ze stracili tych bramek tez nie malo bo az 6 oby Matlak sie wykurowal jak najszybciej bo wtedy nie bedzie luki z lewej strony bo poki co Rodrigo wogole mnie nie przekonuje jako lewy obronca. no to teraz juz powinni zdobywac coraz wiecej punktow bo juz zostaly teoretycznie latwiejsze mecze. no i chyba ten mecz ostatecznie pokazal wartosc Millara w obecnej sytuacji jest niezastapiony .

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Czapla
Kibic
Na forum od 7802 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 15:04
> bylo zajebi9scie ziomek ko omnie zural pare razy!!!!no iwynik jest dobry!!!a juz myslalem ze bedzie 2:2

no zajebiscie bylo, ozygali cie buahaha gdzie sie ukrywales ty maly pulpeciku, ze cie nie widzialem

wierni i oddani hóligani na arkonskim wychowani
CHWDP
Muay Thai
D'alessandro co tam?
loker
Kibic
Na forum od 7948 dni

*

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 15:28
ha to slabo szukales , ja widzialem jak massseUko podszedl do tego kolesia co cos chcial i stal na dole przy bramie - trener bramkarzy czy ktos tam :P

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 17:11
Mecz na szczęście wygrany ,choć przy stanie 2-2 miałem lekko chwile zwątpienia odnośnie wygranej ale na szczęście wszystko wyszło ok. Odnośnie oprawy i dopingu:oprawa bardzo ciekawa, a stroboskopy i wylkany extraklasa. doping też dobrze z tym, że trzeba jeszcze ciągnąć tą Pogoooooońńńńńń Szczecinskaaaaaaaa alej.... przez dłuzszy czs bo wygląda to naprawde zajebiście.

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 17:20
> Mecz na szczęście wygrany ,choć przy stanie 2-2 miałem lekko chwile zwątpienia odnośnie wygranej ale na szczęście wszystko wyszło ok. Odnośnie oprawy i dopingu:oprawa bardzo ciekawa, a stroboskopy i wylkany extraklasa. doping też dobrze z tym, że trzeba jeszcze ciągnąć tą Pogoooooońńńńńń Szczecinskaaaaaaaa alej.... przez dłuzszy czs bo wygląda to naprawde zajebiście.

Masz racje Mati, ja to wczesniej zauwazylem bez przeciagania nie ma tak zajebistego efektu.
DLatego jeszcze raz polecam wejsc na www.legialive.pl i posluchac jak tam przeciagaja i jaki jet tego efekt.Pozdro all

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8557 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 17:24
> > a tak na marginesie widzial ktos jaka Dymkowski brame dał z przewrotki :) ? szkoda że niby był spalony.. ale nie spodziewalem sie tego po Dymku :) kiedys jak coś takiego próbował to podajże ręke połamał choć moge sie mylic:)
>
> Nie widzialem/widzielismy...
> Moglbys dac link do tej bramki? :D
>

no nie zbyt :) :D jakbym mial to bym dał ;) ogladalem na c+

Po życia kres!
loker
Kibic
Na forum od 7948 dni

*

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 18:11
> >
> DLatego jeszcze raz polecam wejsc na www.legialive.pl i posluchac jak tam przeciagaja i jaki jet tego efekt.Pozdro all
>

No trza przyznac ze ladnie to brzmi ..ja chcialbym uslyszec na stadionie im. Floriana Krygiera jak kryta to z mlynem spiewa bo wiadomo co ten daszek potrafi zrobic z dzwiekiem :D a co to bedzie jak nam caly obiekt zadasza ... :P he

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7787 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 18:44
Marzyciel...

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 20:44
mecz jak i oprawa na tym samym poziomie 7/10, ale jestem oczywiscie zadowolony :)

PS: szkoda ze przez te jebane chipy nie wpuscili gieksy :(

Na zawsze Pogoń
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768880316 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005