Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Przywitanie judasza?! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 8129 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 12:59

Maiden napisał:  
A ja lubie drumlaka nie wiem co do niego macie jak zdobyl z Pogońia wice mistrza kraju to go kochaliscie teraz go wyzywacie nie kumam tego!!! ja jak lubie jakiegos pilkarza Pogońi a on odejdzie to ja sprawdzam jak mu idzie w nowym klubie i zycze mu sukcesow a wy normalnie kto nie z Pogońi to wy***** lepiej sie zastanowcie!!

Sam sie zastanow,a nie probujesz tu kogos umoralniac...chyba nie rozumiesz zagadnienia...tak dla przykladu podam przyklad z Gdynii rownie nie lubianej w Szczecinie i napastnika Roberta Dymkowskiego..."Robert Dymkowski najlepszy napastnik Polski"..tyle

Sami przeciw wszystkim!!!
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 13:12
no to na meczu chyba bedzie ciekawie tylko zeby jak najwiweciej osob przyszlo

Łobez zawsze z Pogonią
dziki
Kibic
Na forum od 8535 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 14:15
maiden najpierw zobacz gdzie judasz przeszedl pozniej przeczytaj swojego posta ,zastanow sie co napisales i okarz skruche

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 14:37
maiden facet pluje ci w twarz a ty dalej sobie wieszaj jego plakaty na ścianie

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 15:29
Może Baranowski będzie nam kazał podziekowac Drumlakowi :D Baran jest do wszystkiego zdolny, trzeba go bedzie wtedy o cos poprosic...

Drumlakowi musi sie odechciec grac w tym meczu. Za błędy trzeba placic.

F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 18:45

Maiden napisał:  
A ja lubie drumlaka nie wiem co do niego macie jak zdobyl z Pogońia wice mistrza kraju to go kochaliscie teraz go wyzywacie nie kumam tego!!! ja jak lubie jakiegos pilkarza Pogońi a on odejdzie to ja sprawdzam jak mu idzie w nowym klubie i zycze mu sukcesow a wy normalnie kto nie z Pogońi to wy***** lepiej sie zastanowcie!!

Ogarnij swoje wypowiedzi i mysli - tyle powiem

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 19:55
wnioskuje o zablokowanie tego tematu gdyz zostal on wyczerpany. poza tym luz !!! ludzie luz!!!
ahh w kółko o jednym...:

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 20:40
A mi się wydaje, że jak to ktoś tu zauważył, nie trzeba Drumiego mieszać całkiem z błotem, wyzywać od k..w, ch.. itd. Może po prostu trzeba chociaż raz pokazać bez wyzwisk co się o nim sądzi? Według mnie najlepszym sposobem na danie Drumiemu do zrozumienia co o nim sądzimy jest... zignorować go. Uważam, że to najbardziej by zabolało zawodnika, który ma zapędy gwiazdorskie. Zignorowanie- jakby go nie było. Drumlak? A kto to jest Drumlak? Ale to tylko takie moje opinie jako "niekumatego".

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 21:00
Dobra jak na moje to koniec tematu. Żarty żartami... Prawda jest taka, że tutaj na necie nikt nie zadecuduje czy i jak przywitamy Pana D. Jak to będzie naprawde to zobaczymy na meczu (a mam nadzieję, że będzie ciekawie :D). Koniec moich komentarzy w tym temacie ;P Pozdro for all :D

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
pit18
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 21:30

mem napisał:  
Dobra jak na moje to koniec tematu. Żarty żartami... Prawda jest taka, że tutaj na necie nikt nie zadecuduje czy i jak przywitamy Pana D. Jak to będzie naprawde to zobaczymy na meczu (a mam nadzieję, że będzie ciekawie :D). Koniec moich komentarzy w tym temacie ;P Pozdro for all :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zgadzam sie z toba i dodaj jeszcze do zoabczenia o 15 30 :) drmulak co Cracovia <lol2>

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 21:41

Wuju napisał:  
Może Baranowski będzie nam kazał podziekowac Drumlakowi :D Baran jest do wszystkiego zdolny, trzeba go bedzie wtedy o cos poprosic...

NIe ma co jechac z czlowiekiem tek po prostu z przyzwyczajenia...a zeby nie bylo pan Baranaowski zostanie poinstruowany co mu wypada a co nie :)

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 10/11/2004 11:19

Wuju napisał:  

Drumlakowi musi sie odechciec grac w tym meczu. Za błędy trzeba placic.

AMEN ;)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7977 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 10/11/2004 12:20
Wpierw bedzie trzeba porzegnać śp. Romana Wilczka ! . On zasługuje na godne porzegnanie ! I trzeba sie nad tym zastanowic jak go porzegnać , bo według mnie kilka razy krzykniecie jego imienia i nazwiska to jest mało , jak na tak zasłuzoną osobę ! Pozdro

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 10/11/2004 12:50

Beton_Ziom napisał:  
Wpierw bedzie trzeba porzegnać śp. Romana Wilczka ! . On zasługuje na godne porzegnanie ! I trzeba sie nad tym zastanowic jak go porzegnać , bo według mnie kilka razy krzykniecie jego imienia i nazwiska to jest mało , jak na tak zasłuzoną osobę ! Pozdro

To nie msyl na necie tylko cos zrob samemu....Masz az 3 dni

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7977 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 10/11/2004 13:07
Właśnie myśle nad tym. Samemu pewnie nic mi nie wyjdzie ! Ale zawsze można sprubować .

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 10/11/2004 13:17

Beton_Ziom napisał:  
Właśnie myśle nad tym. Samemu pewnie nic mi nie wyjdzie ! Ale zawsze można sprubować .

Tylko z kims to skonsultuj,zeby BETON nie wyszedl :)

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7977 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 10/11/2004 13:36

Patyk84 napisał:  

Beton_Ziom napisał:  

hehe :D

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 10/11/2004 13:48

Beton_Ziom napisał:  

Patyk84 napisał:  

Beton_Ziom napisał:  

hehe :D

NIe takie hehe....powazna sprawa

Pogon Szczecin Mks
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 11/11/2004 09:12
Za tydzień w Szczecinie pewnie nie chciałbyś siedzieć na ławce...
- Myślę, że nie muszę tego specjalnie komentować. Wiadomo, że w Szczecinie, w Pogoni spędziłem wiele lat. Szkoda, że rozstano się ze mną w bardzo niejasnych i smutnych okolicznościach stawiając mi różne absurdalne zarzuty. Wydarzenia ostatnich miesięcy i dni pokazały wiele zabawnych, dziwnych i śmiesznych historii związanych z ludźmi, którzy teraz tam pracują. Na pewno nie żałuję, że jestem teraz tutaj w Cracovii mają tutaj świetnych kibców. Jeżeli dostanę szansę gry przeciwko Pogoni to na pewno zrobię wszystko, aby punkty przyjechały do Krakowa

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Przywitanie Judasza?! - 11/11/2004 09:51

HIT napisał:  
Masz 1 nowe ostrzeżenie! (wszystkich ostrzeżeń: 1)

za wyzwiska w kierunku forumowiczów (od: Cobra_S)

co to kurwa ma byc?
pajace to chyba nie wyzwiasko
i ciekawe czy te pizdzielce ktore mnie tez jechaly tez maja takie ostrzezenia

Szanowny Panie HIT masz od 25.10.2004 5 (słownie 5) wpisów w różne tematy
oto 1 z nich:

ale z was pedaly
czepcie sie lepiej pawlaka zlodzieja

poprzednie przynajmniej 3 były w tej samej wersji w innych wątkach
jak widzisz pajaca tu nie ma akurat?
temat dotyczy drumlaka, a nie pawlaka
a jeśli masz coś do tej drugiej osoby to proponuje wybierz się do klubu ul. Karłowicza na I pietro i mu to powiedz prosto w oczy
a co do reakcji innych forumowiczów - Twój wpis był pierwszy (tego typu) i to była ich reakcja na to co napisałeś - od taki komentarz

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768872566 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005