Sam sie zastanow,a nie probujesz tu kogos umoralniac...chyba nie rozumiesz zagadnienia...tak dla przykladu podam przyklad z Gdynii rownie nie lubianej w Szczecinie i napastnika Roberta Dymkowskiego..."Robert Dymkowski najlepszy napastnik Polski"..tyle
Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 20:40
A mi się wydaje, że jak to ktoś tu zauważył, nie trzeba Drumiego mieszać całkiem z błotem, wyzywać od k..w, ch.. itd. Może po prostu trzeba chociaż raz pokazać bez wyzwisk co się o nim sądzi? Według mnie najlepszym sposobem na danie Drumiemu do zrozumienia co o nim sądzimy jest... zignorować go. Uważam, że to najbardziej by zabolało zawodnika, który ma zapędy gwiazdorskie. Zignorowanie- jakby go nie było. Drumlak? A kto to jest Drumlak? Ale to tylko takie moje opinie jako "niekumatego".
Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 21:00
Dobra jak na moje to koniec tematu. Żarty żartami... Prawda jest taka, że tutaj na necie nikt nie zadecuduje czy i jak przywitamy Pana D. Jak to będzie naprawde to zobaczymy na meczu (a mam nadzieję, że będzie ciekawie ). Koniec moich komentarzy w tym temacie Pozdro for all
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zgadzam sie z toba i dodaj jeszcze do zoabczenia o 15 30 drmulak co Cracovia <lol2>
Odp: Przywitanie Judasza?! - 10/11/2004 12:20
Wpierw bedzie trzeba porzegnać śp. Romana Wilczka ! . On zasługuje na godne porzegnanie ! I trzeba sie nad tym zastanowic jak go porzegnać , bo według mnie kilka razy krzykniecie jego imienia i nazwiska to jest mało , jak na tak zasłuzoną osobę ! Pozdro
Odp: Przywitanie Judasza?! - 11/11/2004 09:12
Za tydzień w Szczecinie pewnie nie chciałbyś siedzieć na ławce...
- Myślę, że nie muszę tego specjalnie komentować. Wiadomo, że w Szczecinie, w Pogoni spędziłem wiele lat. Szkoda, że rozstano się ze mną w bardzo niejasnych i smutnych okolicznościach stawiając mi różne absurdalne zarzuty. Wydarzenia ostatnich miesięcy i dni pokazały wiele zabawnych, dziwnych i śmiesznych historii związanych z ludźmi, którzy teraz tam pracują. Na pewno nie żałuję, że jestem teraz tutaj w Cracovii mają tutaj świetnych kibców. Jeżeli dostanę szansę gry przeciwko Pogoni to na pewno zrobię wszystko, aby punkty przyjechały do Krakowa
Masz 1 nowe ostrzeżenie! (wszystkich ostrzeżeń: 1)
za wyzwiska w kierunku forumowiczów (od: Cobra_S)
co to kurwa ma byc?
pajace to chyba nie wyzwiasko
i ciekawe czy te pizdzielce ktore mnie tez jechaly tez maja takie ostrzezenia
Szanowny Panie HIT masz od 25.10.2004 5 (słownie 5) wpisów w różne tematy
oto 1 z nich:
ale z was pedaly
czepcie sie lepiej pawlaka zlodzieja
poprzednie przynajmniej 3 były w tej samej wersji w innych wątkach
jak widzisz pajaca tu nie ma akurat?
temat dotyczy drumlaka, a nie pawlaka
a jeśli masz coś do tej drugiej osoby to proponuje wybierz się do klubu ul. Karłowicza na I pietro i mu to powiedz prosto w oczy
a co do reakcji innych forumowiczów - Twój wpis był pierwszy (tego typu) i to była ich reakcja na to co napisałeś - od taki komentarz
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768872566 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.