Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon- Hertha << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RosSi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8155 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:46
ja też nie będę na Legii , ale za to jade na Górnik - Pogoń do Zabrza i nie ma bata :)

volve
Kibic
Na forum od 7967 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:46
hehe...gdybym ja wiedzial jak ustalalem ten wyjazd, że bedzie w tym czasie mecz legii, to napewno bym wybral inny termin:) Co do Herty to po protu myslalem, że potraktuja to jako sparing, a nie jakis powazny mecz i ze nie bedzie jakis ladnych akcji. No ale sie pomylilem:(

Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:48
mecz stal na przecietnym poziomie, chociaz Pogoń miała dobre okresy gry. bramka Grzelaka bardzo ładna, Pilarz tez dobrze bronił

Łobez zawsze z Pogonią
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:53
a ja bede na Legii i mam nadzieje ze tego nie pozaluje :D

max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:57
Matlak, Grzelak, Pilarz, Probierz SUPER!!!!!
RENATO JEST NAM KOMPLETNIE NIEPOTRZEBNY
Bugaj szkoda że stracił na waleczności szybkości a przedewszystkim skuteczności.
W 2 lidze może grać i strzelać gole ale w 1 niema szans.

Weeług mnie było widać ewideny brak Michalskiego na prawej stronie wszystkie piłki Herty były grane na prawą stronę gdzie był mauro który nic niewalczył

Aktualnie 1 skład powinien wyglądać tak :

Pilarz

Michalski Julcimar Masternak Matlak

Grzelak Probierz Batata Kaźmierczak (Giuliano - Łabędzki) a trzeba tu jakoś jeszcze Parzego wpakować...

(Moskalewicz, Terlecki)

[Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-07-24 23:01]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:01
no wlasnie ciekawe jak sie zwie ten tajemniczy napasnik...ale polecieli w kulki z nami...oj nieladnie... a i nie polecal jazdy w tramwaju ze szfabami:)oni za beznadziejni:)ale mozna ich pociupac:D

MW'03
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:06
> no wlasnie ciekawe jak sie zwie ten tajemniczy napasnik...ale polecieli w kulki
> z nami...oj nieladnie... a i nie polecal jazdy w tramwaju ze szfabami:)oni za
> beznadziejni:)ale mozna ich pociupac:D

ale manager Ptak mowil ze sprawa jest tak odlegla ze watpi ze ten tajemniczyn apastnik zawita w szczecinie.i z drugiej strony to i lepiej bo po co on nam teraz nie zgrany nie przygotowany itp.
jedno jest penwe ze potrzeba nam napastnika lecz jest za pozno trzeba liczyc na zmiennikow Ola ( Gajek Bugi :P)albo jak Olek bedzie palzowal za katrtki lub cos gorszego (czego mu nie rzycze ) to przestawai batate do napadu albo kazmierczaka bo jego pierwotna pozycja to napsatnik tylko ze teraz go przemeblowali:D

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:10
Mecz to typowy sparing. Na poczatku na trybunach i na boisku prawdziwy piknik. Sporo osob nawet nie zauwazylo, ze padl gol dla Herty.Dopiero pod koniec 2 polowy publicznosc sie troche rozkrecila a to dzieki pilkarzom. Widac jednak wieksze umiejetnosci miedzy zawodnikami Bundesligi a polskim beniaminkiem, ale szczerze myslalem, ze jest wieksza roznica. Dobry mecz Grzelaka i szegolnie w 2 polowie Pilarza, Magdon przy bramce Bobicia chyba nie wiedzial, ze mecz sie zaczal, podobnie pilarz. Ogolnie dobry sprawdzian przed liga.
A co do kibicow Herty to grupka, ktora zasiadla na 23 to byla mloda typowo ultrasowska ekipa. Przed meczem przetrzymywali ich przed brama na Twardowskiego. Byli pilnowani przez chyba 5 policjantow i 2 swoich ochroniarzy (lub 2 wyznaczonych do tego ludzi)...
Normalnie mozna bylo se przejsc obok nich. Jeden many tylko cos sie na wszystkich gapil jakby chcial jakies symy wykrecic...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:19
Mecz sredni.Atmosfera piknikowa.Baranowski jak zawsze wiocha.A te jego wypowiedzi to juz przesada.''Przypominam ze gramy z Herta".Dla mnie wygral ziomek z 10 sektora, ktory co jakis czas wykrzykiwal niezle rymowanki na temat Herty i Berlina.No i mam nadzieje, ze podczas meczu z Legia Pilarz zagra przynajmniej na takim poziomie jak dzisaj.Moim zdaniem dzisaj na wyroznienie zasluzyli Pilarz,Grzelak,Moskalewicz,Matlak no i w drugiej polowie rozkrecil sie Guliano.Na miejscu trenerow to przez caly tydzien az do meczu z Legia kazalbym zawodnikom cwiczyc wykonywanie rzutow roznych.A i jeszcze jedno gdzie te zapowiadane kilkanascie tysiecy kibicow?Bylo pewne ze na mecz przyjda w wiekszosci posiadacze karnetow.A tak swoja droga to Ptak chyba stracil na tym sparingu. [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-07-24 23:22]

VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:24
> przynajmniej na takim poziomie jak dzisaj.Moim zdaniem dzisaj na wyroznienie
> zasluzyli Pilarz,Grzelak,Moskalewicz,Matlak no i w drugiej polowie rozkrecil sie
> Guliano.Na miejscu trenerow to przez caly tydzien az do meczu z Legia kazalbym
> zawodnikom cwiczyc wykonywanie rzutow roznych.

:) jakbyś chciał m@c wiedzieć to na wczorajszym treningu Matlak bił prawie bez błednie różne a z drugiej strony równie dobrze Probierz :) a czy Moskalewicz zasłóżył na takie wyróżnienie - wiem ,że to Twój ulubiony piłkarz :D , nikt mu nie odbierze zasług ale dziś poza tym ,że dużo biegał nie pokazał tego do czego nas dawniej przyzwyczaiał

:
Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:28
Mecz był w sumie nudny. Kilka ciekawych akcji 4 bramki i nic więcej. Jak dla mnie Pilarz chyba(mniejmy taką nadzieję) się przełamał i będzie dobshe. Ogólnie Pogoń zaprezentowała kilka ciekawych akcji i mniejmy nadzieję, że te perypetie z tymi treneremi(pogubiłem się na początku) wyjdą tylko na dobre. Szkoda mi w sumie Łabędzkiego że nie gra i Trałki. 1 Liga wszystko zweryfikuje

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
chief
Kibic
Na forum od 7850 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:29
meczyk taki se. zawsze mogło być lepiej. ale zawsze wynik 2-2 z berlinska herta to juz cos nie!!.oby chłopak lepiej grali w pierwszej lidze niz dzisiaj

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:30
> > przynajmniej na takim poziomie jak dzisaj.Moim zdaniem dzisaj na wyroznienie
> zasluzyli Pilarz,Grzelak,Moskalewicz,Matlak no i w drugiej polowie rozkrecil
> sie
> Guliano.Na miejscu trenerow to przez caly tydzien az do meczu z Legia kazalbym

:) jakbyś chciał m@c wiedzieć
> to na wczorajszym treningu Matlak bił prawie bez błednie różne a z drugiej
> strony równie dobrze Probierz :) a czy Moskalewicz zasłóżył na takie wyróżnienie
> - wiem ,że to Twój ulubiony piłkarz :D , nikt mu nie odbierze zasług ale dziś
> poza tym ,że dużo biegał nie pokazał tego do czego nas dawniej przyzwyczaiał

wlasnie te wyroznienie nalezy mu sie jak zawsze za wlecznosc ....nikt inny nie biegl do pilki w kazdej sytuacji
aa i czemu nic nie piszecie o Rodrigo bo jak dla mnie to w rezerwach moze by sie teraz odnalazl spasl sie chlop i nic nie pokazla biegal za Julcimarem w srodkowej czesni mimo ze jego byla prawa manka.....

a i mile bylo ze po prawie kazdjej a przynajmnie wiekszosci udanych interwencjy Pilarza podbiegal do nie go Julcimar i "klepal go" :D i mowil mu mile slowa co dodalo Pialarzowi pewnosci siebie..........a chwilami bylo mi go zal kopie pilke a czesc "kibicow" bije brawa i sie smieje:/ a tak pozatym to noga Pilarz potrafi grac:D
[Ostatnio edytowane przez Ma$laK: 2004-07-24 23:32]

FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:32
> > przynajmniej na takim poziomie jak dzisaj.Moim zdaniem dzisaj na wyroznienie
> zasluzyli Pilarz,Grzelak,Moskalewicz,Matlak no i w drugiej polowie rozkrecil
> sie

:) jakbyś chciał m@c wiedzieć
> to na wczorajszym treningu Matlak bił prawie bez błednie różne a z drugiej
> strony równie dobrze Probierz :) a czy Moskalewicz zasłóżył na takie wyróżnienie
> - wiem ,że to Twój ulubiony piłkarz :D , nikt mu nie odbierze zasług ale dziś
> poza tym ,że dużo biegał nie pokazał tego do czego nas dawniej przyzwyczaiał

Moskalewicz jak zawsze najwiecej walczyl no i jako jeden z nielicznych nie tracil pilki, a obroncy Herty by go zatrzymac musieli faulowac.Nie mowie ze Olo zagral mecz zycia ale napewno na tle kolegow z zespolu byl jednym z wyrozniajacych sie graczy.A co mnie obchodzi jak Matlak i Probierz wykonywali rozne na treningu.Mowie tylko ze powinni potrenowac no bo te dzisiejsze rozne nie stwarzaly zadnego zagrozneia. [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-07-24 23:36]

mornel
Kibic
Na forum od 8088 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:32
> Baranowski jak zawsze wiocha.A te jego
> wypowiedzi to juz przesada.''Przypominam ze gramy z Herta".

Ja tez nie przepadam za naszym "spikerem", ale w tym musze mu przyznac racje...Ile mozna,przeciez to juz przesada-jezeli glosniej krzyczy sie bluzgi na arke,lecha,cracovie czy wisle oraz pozdrawia legie,niz dopinguje swoj klub...TYLKO POGON

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:44
Sam mecz ciekawy coraz lepiej wychodzi Pogoni sytem Baniaka grajkowie sa juz tak dobrani zeby pasować do niego, możemy byc czarnym koniem z 1 Lidze....
Na Trybunach....ech bez kometrza ;) :xxrotflmao:

Z daleka nie będzie widać.
Łabek
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:48
Ja chciałem przeprosic wszystkich z 11 i 12 sektora za ostatnie 3 minuty pierwszej połowy...:P starałem sie coś rozkręcić pukając ręką w bęben hehe może i było fatalnie ale wybaczcie to był mój pierwszy raz! dzieki dla ekipy, która za poświecenie dała mi pałke na ostatnie 2 minuty hehe POZDRO CHŁOPAKI
A co do wyniku to chyba możemy byc zadowoleni hmmm no i brawo dla Pilarza za te dwie interwencje...

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:56
Mecz extra!
Pilarz-Po za jednym błędem dobrze bronił, dzieki niemu nie stracilismy wecej bramek ;]
Mauro-Bardzo dobry wystep
Julcimar-Nie upilnowal Marcelinho i prawie ze bylo 2:0 dla Herthy
Magdoń-Mozna powiedziec ze zagral dobry mecz bo cos tam wybil ;]
Masternak-Mozna powiedziec ze zagral dobry mecz bo cos tam wybil ;]
Matlak-Musi popracowac nad wrzutkami, mogl lepiej zagrac !
Guliano-Musi popracowac nad szybkoscia i kondycja pod tym wzgledem jest beznadziejny, 70 min juz pilki nie mogl kopnac ! Dobry technicznie, mysli na boisku !
Probierz-Swietne wrzutki jak za czasów dobrej gry Bekchama, dobra gra!
Kazmierczak-Cos malo go dzisiaj bylo widac, wedlug mnie to trema, brakuje w klubie psychologa !!
Batata-Tez malo widoczny mam nadzieje ze w idze wreszcie zablysnie !!!!!!
Grzelak-Szybkosc,szybkosc i jeszcze raz szybkosc przez caly tydzien musi nad tym z Guliano popracowac !Ogolnie wystep dobry, bardzo ladna samodzielna akcja zakonczona bramka !
Moskalewicz-Duzo biegal mogl strzelil bramke tuz po bramce Herthy!
Bugaj-Nie wiem co sie z nim stalo musze to powiedziec-zagral beznadziejnie. Nie wiem co sie znim stalo :(.
Renato-Out ! Nic dodać nic ująć!
Łabędzki-Zagrał krótko ale poprawnie !
Rodrigo-Niech on sobie gra w tych rezerwach, niewiem dlaczego go trzymaja jako zmiennika Matlaka przeciez nie ma zadnej rywalizacji bo ten rodrigo jest slabiutki!

Podsumowujac w Pogoni brakuje psychologa bo widzialem u pilkarzy strach. Grzelak,Guliano musza popracowac nad szybkoscia i kondycja. Myslalem po pierwszych 20 min ze bedzie trzeba dzwonic po dobrego bramkarza ale sie mylilem bo Pilarz sie zrewanzowal !
A co do kibicow na stadionie:
-Nie potrzebne byly gwizdy na kiboli Herthy, niech sie tez pociesza troche !
-Po cholere klniecie na tego Baranowskiego ??? Dla mnie to wporzo gosc, przynajmiej nie jest sztywniakiem i sie tez myli i gada glupoty ;] i za to go lubie !
-Przestancie tylko krytykowac boto sie zbrzydza. Dzisiaj nademna siedzial ziomus co tylko jakies podanie strzal czy cos powiedzial baranowski - odrazu krytyka, np. Mowi zeby powalczyli troche(z czym sie akurat zgadzam) a zeby probowali jeden na jeden kiwnac ziomka z Herthy bo to sparing nawet jak straci pilke nic sie niestanie(tez sie z tym zgadzam) a potem Mauro kiwnal goscia i stracil pilke przy tym kiwnieciu i odrazu krytyka, qrde juz tego mialem dosyc !! Najpierw mowi zeby kiwnal a pote tylko narzeka, przez te wasze narzekania(nie wysztskich) bo sie popsuc atmosfera w klubie !!
[Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2004-07-25 09:02]

Cypek
Kibic
Na forum od 8059 dni

Odp: Pogon- Hertha - 25/07/2004 09:01
> Mecz extra!
Pilarz-Po za jednym błędem dobrze bronił, dzieki niemu nie
> przegralismy wiecej !

Bartollo, a czy my w ogóle przegraliśmy?:D

--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Pogon- Hertha - 25/07/2004 09:03
> > Mecz extra!
Pilarz-Po za jednym błędem dobrze bronił, dzieki niemu nie
> przegralismy wiecej !

Bartollo, a czy my w ogóle przegraliśmy?:D

Juz poprawilem. Chodzilo mi o to ze dzieki niemu nie strzelili nam wiecej bramek ;] Pozdro

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892340 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005