| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:46
hehe...gdybym ja wiedzial jak ustalalem ten wyjazd, że bedzie w tym czasie mecz legii, to napewno bym wybral inny termin Co do Herty to po protu myslalem, że potraktuja to jako sparing, a nie jakis powazny mecz i ze nie bedzie jakis ladnych akcji. No ale sie pomylilem
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:48
mecz stal na przecietnym poziomie, chociaz Pogoń miała dobre okresy gry. bramka Grzelaka bardzo ładna, Pilarz tez dobrze bronił
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:57
Matlak, Grzelak, Pilarz, Probierz SUPER!!!!!
RENATO JEST NAM KOMPLETNIE NIEPOTRZEBNY
Bugaj szkoda że stracił na waleczności szybkości a przedewszystkim skuteczności.
W 2 lidze może grać i strzelać gole ale w 1 niema szans.
Weeług mnie było widać ewideny brak Michalskiego na prawej stronie wszystkie piłki Herty były grane na prawą stronę gdzie był mauro który nic niewalczył
Aktualnie 1 skład powinien wyglądać tak :
Pilarz
Michalski Julcimar Masternak Matlak
Grzelak Probierz Batata Kaźmierczak (Giuliano - Łabędzki) a trzeba tu jakoś jeszcze Parzego wpakować...
(Moskalewicz, Terlecki)
[Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-07-24 23:01]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:01
no wlasnie ciekawe jak sie zwie ten tajemniczy napasnik...ale polecieli w kulki z nami...oj nieladnie... a i nie polecal jazdy w tramwaju ze szfabami oni za beznadziejni ale mozna ich pociupac
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:06
> no wlasnie ciekawe jak sie zwie ten tajemniczy napasnik...ale polecieli w kulki
> z nami...oj nieladnie... a i nie polecal jazdy w tramwaju ze szfabami oni za
> beznadziejni ale mozna ich pociupac
ale manager Ptak mowil ze sprawa jest tak odlegla ze watpi ze ten tajemniczyn apastnik zawita w szczecinie.i z drugiej strony to i lepiej bo po co on nam teraz nie zgrany nie przygotowany itp.
jedno jest penwe ze potrzeba nam napastnika lecz jest za pozno trzeba liczyc na zmiennikow Ola ( Gajek Bugi )albo jak Olek bedzie palzowal za katrtki lub cos gorszego (czego mu nie rzycze ) to przestawai batate do napadu albo kazmierczaka bo jego pierwotna pozycja to napsatnik tylko ze teraz go przemeblowali
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:10
Mecz to typowy sparing. Na poczatku na trybunach i na boisku prawdziwy piknik. Sporo osob nawet nie zauwazylo, ze padl gol dla Herty.Dopiero pod koniec 2 polowy publicznosc sie troche rozkrecila a to dzieki pilkarzom. Widac jednak wieksze umiejetnosci miedzy zawodnikami Bundesligi a polskim beniaminkiem, ale szczerze myslalem, ze jest wieksza roznica. Dobry mecz Grzelaka i szegolnie w 2 polowie Pilarza, Magdon przy bramce Bobicia chyba nie wiedzial, ze mecz sie zaczal, podobnie pilarz. Ogolnie dobry sprawdzian przed liga.
A co do kibicow Herty to grupka, ktora zasiadla na 23 to byla mloda typowo ultrasowska ekipa. Przed meczem przetrzymywali ich przed brama na Twardowskiego. Byli pilnowani przez chyba 5 policjantow i 2 swoich ochroniarzy (lub 2 wyznaczonych do tego ludzi)...
Normalnie mozna bylo se przejsc obok nich. Jeden many tylko cos sie na wszystkich gapil jakby chcial jakies symy wykrecic...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:19
Mecz sredni.Atmosfera piknikowa.Baranowski jak zawsze wiocha.A te jego wypowiedzi to juz przesada.''Przypominam ze gramy z Herta".Dla mnie wygral ziomek z 10 sektora, ktory co jakis czas wykrzykiwal niezle rymowanki na temat Herty i Berlina.No i mam nadzieje, ze podczas meczu z Legia Pilarz zagra przynajmniej na takim poziomie jak dzisaj.Moim zdaniem dzisaj na wyroznienie zasluzyli Pilarz,Grzelak,Moskalewicz,Matlak no i w drugiej polowie rozkrecil sie Guliano.Na miejscu trenerow to przez caly tydzien az do meczu z Legia kazalbym zawodnikom cwiczyc wykonywanie rzutow roznych.A i jeszcze jedno gdzie te zapowiadane kilkanascie tysiecy kibicow?Bylo pewne ze na mecz przyjda w wiekszosci posiadacze karnetow.A tak swoja droga to Ptak chyba stracil na tym sparingu. [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-07-24 23:22]
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:24
> przynajmniej na takim poziomie jak dzisaj.Moim zdaniem dzisaj na wyroznienie
> zasluzyli Pilarz,Grzelak,Moskalewicz,Matlak no i w drugiej polowie rozkrecil sie
> Guliano.Na miejscu trenerow to przez caly tydzien az do meczu z Legia kazalbym
> zawodnikom cwiczyc wykonywanie rzutow roznych.
jakbyś chciał m@c wiedzieć to na wczorajszym treningu Matlak bił prawie bez błednie różne a z drugiej strony równie dobrze Probierz a czy Moskalewicz zasłóżył na takie wyróżnienie - wiem ,że to Twój ulubiony piłkarz , nikt mu nie odbierze zasług ale dziś poza tym ,że dużo biegał nie pokazał tego do czego nas dawniej przyzwyczaiał
|
:
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:28
Mecz był w sumie nudny. Kilka ciekawych akcji 4 bramki i nic więcej. Jak dla mnie Pilarz chyba(mniejmy taką nadzieję) się przełamał i będzie dobshe. Ogólnie Pogoń zaprezentowała kilka ciekawych akcji i mniejmy nadzieję, że te perypetie z tymi treneremi(pogubiłem się na początku) wyjdą tylko na dobre. Szkoda mi w sumie Łabędzkiego że nie gra i Trałki. 1 Liga wszystko zweryfikuje
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:29
meczyk taki se. zawsze mogło być lepiej. ale zawsze wynik 2-2 z berlinska herta to juz cos nie!!.oby chłopak lepiej grali w pierwszej lidze niz dzisiaj
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:30
> > przynajmniej na takim poziomie jak dzisaj.Moim zdaniem dzisaj na wyroznienie
> zasluzyli Pilarz,Grzelak,Moskalewicz,Matlak no i w drugiej polowie rozkrecil
> sie
> Guliano.Na miejscu trenerow to przez caly tydzien az do meczu z Legia kazalbym
jakbyś chciał m@c wiedzieć
> to na wczorajszym treningu Matlak bił prawie bez błednie różne a z drugiej
> strony równie dobrze Probierz a czy Moskalewicz zasłóżył na takie wyróżnienie
> - wiem ,że to Twój ulubiony piłkarz , nikt mu nie odbierze zasług ale dziś
> poza tym ,że dużo biegał nie pokazał tego do czego nas dawniej przyzwyczaiał
wlasnie te wyroznienie nalezy mu sie jak zawsze za wlecznosc ....nikt inny nie biegl do pilki w kazdej sytuacji
aa i czemu nic nie piszecie o Rodrigo bo jak dla mnie to w rezerwach moze by sie teraz odnalazl spasl sie chlop i nic nie pokazla biegal za Julcimarem w srodkowej czesni mimo ze jego byla prawa manka.....
a i mile bylo ze po prawie kazdjej a przynajmnie wiekszosci udanych interwencjy Pilarza podbiegal do nie go Julcimar i "klepal go" i mowil mu mile slowa co dodalo Pialarzowi pewnosci siebie..........a chwilami bylo mi go zal kopie pilke a czesc "kibicow" bije brawa i sie smieje:/ a tak pozatym to noga Pilarz potrafi grac
[Ostatnio edytowane przez Ma$laK: 2004-07-24 23:32]
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:32
> > przynajmniej na takim poziomie jak dzisaj.Moim zdaniem dzisaj na wyroznienie
> zasluzyli Pilarz,Grzelak,Moskalewicz,Matlak no i w drugiej polowie rozkrecil
> sie
jakbyś chciał m@c wiedzieć
> to na wczorajszym treningu Matlak bił prawie bez błednie różne a z drugiej
> strony równie dobrze Probierz a czy Moskalewicz zasłóżył na takie wyróżnienie
> - wiem ,że to Twój ulubiony piłkarz , nikt mu nie odbierze zasług ale dziś
> poza tym ,że dużo biegał nie pokazał tego do czego nas dawniej przyzwyczaiał
Moskalewicz jak zawsze najwiecej walczyl no i jako jeden z nielicznych nie tracil pilki, a obroncy Herty by go zatrzymac musieli faulowac.Nie mowie ze Olo zagral mecz zycia ale napewno na tle kolegow z zespolu byl jednym z wyrozniajacych sie graczy.A co mnie obchodzi jak Matlak i Probierz wykonywali rozne na treningu.Mowie tylko ze powinni potrenowac no bo te dzisiejsze rozne nie stwarzaly zadnego zagrozneia. [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-07-24 23:36]
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:32
> Baranowski jak zawsze wiocha.A te jego
> wypowiedzi to juz przesada.''Przypominam ze gramy z Herta".
Ja tez nie przepadam za naszym "spikerem", ale w tym musze mu przyznac racje...Ile mozna,przeciez to juz przesada-jezeli glosniej krzyczy sie bluzgi na arke,lecha,cracovie czy wisle oraz pozdrawia legie,niz dopinguje swoj klub...TYLKO POGON
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:44
Sam mecz ciekawy coraz lepiej wychodzi Pogoni sytem Baniaka grajkowie sa juz tak dobrani zeby pasować do niego, możemy byc czarnym koniem z 1 Lidze....
Na Trybunach....ech bez kometrza :xxrotflmao:
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:48
Ja chciałem przeprosic wszystkich z 11 i 12 sektora za ostatnie 3 minuty pierwszej połowy... starałem sie coś rozkręcić pukając ręką w bęben hehe może i było fatalnie ale wybaczcie to był mój pierwszy raz! dzieki dla ekipy, która za poświecenie dała mi pałke na ostatnie 2 minuty hehe POZDRO CHŁOPAKI
A co do wyniku to chyba możemy byc zadowoleni hmmm no i brawo dla Pilarza za te dwie interwencje...
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 23:56
Mecz extra!
Pilarz-Po za jednym błędem dobrze bronił, dzieki niemu nie stracilismy wecej bramek ;]
Mauro-Bardzo dobry wystep
Julcimar-Nie upilnowal Marcelinho i prawie ze bylo 2:0 dla Herthy
Magdoń-Mozna powiedziec ze zagral dobry mecz bo cos tam wybil ;]
Masternak-Mozna powiedziec ze zagral dobry mecz bo cos tam wybil ;]
Matlak-Musi popracowac nad wrzutkami, mogl lepiej zagrac !
Guliano-Musi popracowac nad szybkoscia i kondycja pod tym wzgledem jest beznadziejny, 70 min juz pilki nie mogl kopnac ! Dobry technicznie, mysli na boisku !
Probierz-Swietne wrzutki jak za czasów dobrej gry Bekchama, dobra gra!
Kazmierczak-Cos malo go dzisiaj bylo widac, wedlug mnie to trema, brakuje w klubie psychologa !!
Batata-Tez malo widoczny mam nadzieje ze w idze wreszcie zablysnie !!!!!!
Grzelak-Szybkosc,szybkosc i jeszcze raz szybkosc przez caly tydzien musi nad tym z Guliano popracowac !Ogolnie wystep dobry, bardzo ladna samodzielna akcja zakonczona bramka !
Moskalewicz-Duzo biegal mogl strzelil bramke tuz po bramce Herthy!
Bugaj-Nie wiem co sie z nim stalo musze to powiedziec-zagral beznadziejnie. Nie wiem co sie znim stalo .
Renato-Out ! Nic dodać nic ująć!
Łabędzki-Zagrał krótko ale poprawnie !
Rodrigo-Niech on sobie gra w tych rezerwach, niewiem dlaczego go trzymaja jako zmiennika Matlaka przeciez nie ma zadnej rywalizacji bo ten rodrigo jest slabiutki!
Podsumowujac w Pogoni brakuje psychologa bo widzialem u pilkarzy strach. Grzelak,Guliano musza popracowac nad szybkoscia i kondycja. Myslalem po pierwszych 20 min ze bedzie trzeba dzwonic po dobrego bramkarza ale sie mylilem bo Pilarz sie zrewanzowal !
A co do kibicow na stadionie:
-Nie potrzebne byly gwizdy na kiboli Herthy, niech sie tez pociesza troche !
-Po cholere klniecie na tego Baranowskiego Dla mnie to wporzo gosc, przynajmiej nie jest sztywniakiem i sie tez myli i gada glupoty ;] i za to go lubie !
-Przestancie tylko krytykowac boto sie zbrzydza. Dzisiaj nademna siedzial ziomus co tylko jakies podanie strzal czy cos powiedzial baranowski - odrazu krytyka, np. Mowi zeby powalczyli troche(z czym sie akurat zgadzam) a zeby probowali jeden na jeden kiwnac ziomka z Herthy bo to sparing nawet jak straci pilke nic sie niestanie(tez sie z tym zgadzam) a potem Mauro kiwnal goscia i stracil pilke przy tym kiwnieciu i odrazu krytyka, qrde juz tego mialem dosyc !! Najpierw mowi zeby kiwnal a pote tylko narzeka, przez te wasze narzekania(nie wysztskich) bo sie popsuc atmosfera w klubie !!
[Ostatnio edytowane przez bartollo2002: 2004-07-25 09:02]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 25/07/2004 09:03
> > Mecz extra!
Pilarz-Po za jednym błędem dobrze bronił, dzieki niemu nie
> przegralismy wiecej !
Bartollo, a czy my w ogóle przegraliśmy?
Juz poprawilem. Chodzilo mi o to ze dzieki niemu nie strzelili nam wiecej bramek ;] Pozdro
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8