| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 05:57
Kto nie byl na meczu niech zaluje!!!!jesli chodzi o sam mecz to moim zdaniem stal ma srednim poziomie i Arka miala lekka przewage ale chyba najlepszym wynikiem bylby remis ktory byl w 90 minucie tak .........blisko!a co do sedziego to mial kilka kontrowersyjnych decyzji ale swoja droga Pogon mogla zagrac lepiej! a co do samego wyjazdu to zaprezentowalismy sie naprawde dobrze bo pokazaliosmy sie konkretna liczba ,doping byl momentami bardzo dobry a co do oprawy to kto byl ten widzial a reszta bedzie musiala poczekac na fotorelacje! Oprawa byla przedniej marki,SZACUNEK DLA MW i tyle w tym temacie!
OLO SZACUNEK NA ZAWSZE za to jak sie wczoraj zachowales po meczu profesjonalista w pelnym calu!
Dymek ,Mandrysz PAMIETAMY o was!
DZIEKI LEGII ZA WSPARCIE!
"ŁAPCIE KURY" 
"KURA KURA TRZYMAJ SIE"
p.s dobry byly te pociagi przejezdzajace tuz za sektorem Arki
a tak wogole padam na pysk i ide spac .
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 06:03
> No fajny wyjazd. Meczacy powrot bo podroz tam byl miła (pozdro dla Robinsona
> "Gdzie jest pietaszek?
ja rowniez sie dolaczam do pozdrowien dla Robinsona mam nadzieje ze to przeczyta! niestety szkoda ze w polowie drogi Robinson zaniemógł ale potem jeszcze odzyl
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 09:49
> > Pozdro dla pieknej pani Policjantki w ktorej zakochala sie polowa pociagu w
> drodze do Gdyni. hehe
Były trzy blondynki plus jedna z shootgunem!!Jak ja
> bym chciał aby przeładowała mi go Hehee
Trzebabylo jej to Sanbal powiedziec. pewnie chetnie by sie zabawila  
JESTESMY ZAWSZE TAM, GDZIE NASZA POGOŃ GRA!!! [Ostatnio edytowane przez kamyk: 2004-05-04 09:50]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 12:09
Przyznaję od razu, że nie byłem w Gdyni. Coż kolejna porażka 1:0 - to chyba dowód że publiczność na Twardiwskiego jest 12 zawodnikiem. Ta porażka boli zwłaszcza, że GKS wtrynił takie lanie u siebie i udowodnił że Arka to raczej słabeusz niż średniak II ligi. Przy tak pompatycznym traktowaniu Pogoni przez media i innych działczy ze Szczecina jak i z poza jako już I ligowca to taka porażka to wstyd (chodzi o prestiż bo i tak awansujemy oby tylko nie w barażach). Słowo o kibicach, którzy gościli w Gdyni w imieniu Grodu Gryfa... jeśli prawdą jest fakt iż to kibice Legii zaczęli przepychanki na stadionie to tak się zastanawiam: takie aniołki, jak coś (Jagiellonia) to prowokowani, u siebie grzeczni a nam chcą opinię popsuć ? Nie byłem na wyjeżdzie więc nie znam szczegółów ale pytanie zadaję ot tak, jakby się okazało to prawdą...
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 14:08
Najlepszy wyjazd od dawien dawna (przynajmniej dla mnie), dobry doping, chociaz w drugiiej polowie nieco oslabl, bo nie wszyscy dali rade i tylko czesc z nas spiewala. Oprawa bardzo dobra i niech nikt nie mowi, ze znow cos nie pasuje.
Co do kibicow Arki - nawet jednej smiesznej bramki nie mogli (NIE CHCIELI) rozwalic, a chyba z 10 z nia walczylo. Takiego sektora buforowego dawno nie widzialem Zero jakiejkolwiek ochrony miedzy obiema grupami. Dopiero po nieudanej probie starcia policja zabezpieczyla teren. "Ekipa" Arki za to znakomicie potrafila kamieniiami rzucac.
Niespodziewanie (bynajmniej dla Arki) pojawila sie Legia
Wyjazd podsumowac trzeba jako bardzo udany, doping kulturalny oprocz kilku przyspiewek przed meczem. Udalo sie to, na czym wielu osobom zalezalo. Jednak w dalszym ciagu sporo bylo przypadkowych osob, ktore podstawowych piosenek nie znalo.
Powrot spokojny, zarowno w autobusach, jak i w pociagu.
Co do samego meczu, to niewiele bylo widac, nie wiem nawet jak bramka padla. Widac za to bylo brak zaangazowania. Pogon nie umie grac nowym systemem na wyjazdach i mam nadzieje, ze Baniak wreszcie to pojmie i nie bedzie zganiac na to, ze kontuzje itd.
Mialem zle przeczucie, ze Dymek strzeli No i strzelil
Mam nadzieje, ze Arka nie spadnie, bo chetnie odwiedze Gdynie jeszcze raz
Hity wyjazdu to Gruby i Kury 
"Gruby tu , Gruby tam, Gruby kanapki kradnie nam"
"Mamy paprykarz, hej Gruby mamy paprykarz"
"Kura kura trzymaj sie...."
"Strzez sie koguta, hej kurwo strzez sie koguta"
|
1948
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 14:17
> Co do samego meczu, to niewiele bylo widac, nie wiem nawet jak
> bramka padla. Widac za to bylo brak zaangazowania. Pogon nie umie grac nowym
> systemem na wyjazdach i mam nadzieje, ze Baniak wreszcie to pojmie i nie bedzie
> zganiac na to, ze kontuzje itd.
> Mialem zle przeczucie, ze Dymek strzeli No i
> strzelil
> Mam nadzieje, ze Arka nie spadnie, bo chetnie odwiedze Gdynie
> jeszcze raz
Co do wartości nowego systemu na wyjazdach jestem skłonny przyznać rację - coś tu szwankuje - ale odwiedziny Arki w przyszłym sezonie jest wykluczone: I LIGA i tak czeka :-)
No tak... chyba że brać pod uwagę Zagłębie.
[Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-05-04 14:21]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 14:55
Nie ma o czym mowic :sprwawa dymka zakonczono-jest dobry i tyle strzelil nam gola trudno-szkoda tylko ze przegralismy ten mecz(tak jak chlopaki co byli w gdyni pisza)po slabej grze.
czeka nas teraz ciezki mecz z Jaga i trzeba zdobyc 3pkt-niema innego wyjscia!!
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 15:24
> Kilka osob z Bielska Bialej sie zapowiedzialo. Wie ktos czy sie pojawili ??
Nie, nie pojawili sie.
Jeszcze cos, po ch** piszecie o tym co sie dzialo? Kto byl ten widzial jak bylo, a tutaj zaraz bedzie jakas napinka or smth calkowicie niepotrzebna, w ogole nie mam pytan.
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 16:24
Początek wyjazdu faza było widać odrazu że sporo ludzi jedzie na mecz. Gruntowne przeszkuanie i wpuszczanie z 2 browarami na osobe maximum W pociągu faza na każdej stacji już poza terenami bliskimi szczecina wszyscy robili oczy jak widzieli nasz pociąg. W koszalinie był niezły bonzo próbował do całego pociągu się rzucać i fuck offy pokazywał policja podjechała to jak spieprzać zaczął ale kurde niezabrał swojego sweterka
Potem przyjazd do Gdyni i wysiadka na peronie teraz dopiero było widać ile nas przyjechało. Weszliśmy do 4 trolejbusów oczywiście 4 to za mało i śćisk był cholerny. RESPECT dla ziomka który przed odjazdem na sam stadion zabrał kibicowi szalik lecha!! Na stadionie oczywiście przed wejściem do sektora tra było postać z 30 min nobo jak inaczej... Ale dobre było "Zostaw kanapki hej gruby zostaw kanapki" i "Gruby tu gruby tam gruby kanapki kradnie nam" Weszliśmy do sektora i chociaż tam niebyło ścisku. POstaliśmy na początku z 50 min przed meczem pokrzyczeliśmy do niewielkiej grupy kibiców Arki. Wtedy dopiero się zbierali na stadionie. Przywitaliśmy piłkarzy i czekaliśmy na mecz. Potem doszli kibice Arki i było ich już sporo. Gdy zawodnicy weszli zrobiliśmy ciekawą oprawę ale dopiro to zobaczę jak ktoś wrzuci zdjęcia robione z boiska. W 30 minucie meczu dojechała spora grupa kibiców Legii i od tego zaczęła się zadyma. KIbce Arki zaczeli lecieć na nasz sektor z dwóch stron. A nasi polecieli na płot i go porwali dosłownie. Oczywiście odrazu nazbierało się kasków popsikali gazem i stali w pustym sektorze. Piłkarze ogólnie grali lipnie gdy już nas zaczeli wyprowadzać. Wsiedliśmy do autobusów i przynajmniej było ich więcej. Ale nagle psikus. SKŁAD KTÓRY NAM PRZYSŁALI NA POWRÓT OKAZAŁ SIĘ KRÓTSZY I NIEDAŁO SIĘ ZNALEŹĆ MIEJSCA!!! W KAŻDYM PRZEDZIALE SIEDZIELI A NAWET LEŻELI LUDZIE SAM MUSIAŁEM CAŁE 6 GODZIN POWROTU SIEDZIEĆ A POTEM LEŻEĆ Z 10-cioma INNYMI OSOBAMI!!!!!! W PRZERWIE MIĘDZY PRZEDZIAŁAMI TO JEST MOIM ZDANIEM SKANDAL!!!!
Jak ktośjest sprytny to już podobną wypowiedź znajdzie
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 18:57
osoby ktore byly wczoraj w Gdynii i posiadaja zdjecia, prosimy o podeslanie Pogoń@home.pl - niestety nam z przyczyn technicznych poraz kolejny nie udalo sie wykonac fotografii...
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 19:20
> > Kilka osob z Bielska Bialej sie zapowiedzialo. Wie ktos czy sie pojawili
> ??
Nie, nie pojawili sie.
Jeszcze cos, po ch** piszecie o tym co sie dzialo?
> Kto byl ten widzial jak bylo, a tutaj zaraz bedzie jakas napinka or smth
> calkowicie niepotrzebna, w ogole nie mam pytan.
A gdzie Ty widzisz napinke w moim poscie ??
|
1948
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 21:05
> > > Kilka osob z Bielska Bialej sie zapowiedzialo. Wie ktos czy sie pojawili
> ??
Nie, nie pojawili sie.
Jeszcze cos, po ch** piszecie o tym co sie dzialo?
> Kto byl ten widzial jak bylo, a tutaj zaraz bedzie jakas napinka or smth
> calkowicie niepotrzebna, w ogole nie mam pytan.
A gdzie Ty widzisz napinke w
> moim poscie ??
Zle mnie zrozumiales :>
Ty napiszesz a ktos inny to przeczyta i potem sie bedzie napinal, zreszta nie wazne.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5