Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 09/11/2004 16:27
Siemka mam pytanko do MW ... czy potrzebyjecie ludzi do pomagania przy oprawach meczu.?? MOge wam pomagac cos zanjiesc gdzies cos polozyc i takie tam !!
A melanż trwa sialalalala !!A melanż trwa sialalalala!!!
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 10/06/2005 00:16
Hop w gore...
Wszystko wisi na glownej jako info dnia - widocznie II seria vlep jest waznejsza niz kolejna porazka kopaczy
PS. W tym miejscu naleza sie wielkie podziekowania dla Lokera za swietnie wykonana robote i cierpliwosc, Batora za kilka koncepcji i wszystkich ktorzy sie jakos do tego przyczynili
Ostatnio edytowany przez: -HL, 10 czerwca 2005, 00:35 [1 raz(y)]
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 10/06/2005 00:33
Jak dla mnie nowa edycja to bomba (az sie zarejestrowalem). Fajnie ze beda na meczu z Odra - jest jakis powod zeby na ten mecz isc. Nie wiem jak wy, ale ja kupuje na wakacje 4 arkusze.
PS. Wielkie gratujacje dla twórcy(ców).
Odp: Vlepy MW - Seria 2 - 10/06/2005 00:59
No w koncu sie doczekalismy nowej serii.Vlepy bardzo dobre,tak wiec kupujcie ludziska zeby bylo gdzie naklejac podczas wyjazdow za miasto.
PS.Czy beda do kupienia jeszcze stare vlepy bo mi sie juz skonczyly?
Wcześniej, bo już w sobotę vlepki będzie można kupić w salonie sportowym Lotto oraz na stoiskach w Galaxy i Realu, a także na targowisku Turzyn.
Gorąco
Miło nam poinformować, że począwszy od niedzielnego spotkania z Odrą Wodzisław do nabycia będzie II edycja vlepek wyprodukowanych przez grupę Młode Wilki.
Cena jednego arkusza wynosić będzie podobnie jak poprzednio 2 zł. Co jednak warte podkreślenia nowa seria będzie miała dwukrotnie większy format niż poprzednia (B4), a i samych vlepek będzie więcej. Całkowity dochód z ich sprzedaży zostanie przeznaczony na sfinansowanie oprawy spotkań Portowców. Wcześniej, bo już w sobotę vlepki będzie można kupić w salonie sportowym Lotto oraz na stoiskach w Galaxy i Realu, a także na targowisku Turzyn.
Gorąco zachęcamy do zakupu vlep i przyłączenia się do manii 'vlepiania'.
wprawdzie jest na głównej ale stamtad zniknie, a tu bedzie zawsze
co do możliwości kupna poprzez poczte itp to jest taka możliwość. Wystarczy wpłacić pieniądze na żądaną ilość arkuszy na konto:
Daniel Wolniak
ING Bank Śląski - oddział Szczecin
71 1050 1559 1000 0022 8012 5788
do kwoty należy doliczyć koszty przesyłki (2zł zwykly list, lub 4zł polecony - wybor należy do was), a w tytule przelewu wpisać zamawianą ilosc arkuszy, po czym przyslac maila na adres [email protected] w celu potwierdzenia wplaty, oraz podania adresu wysylki (na przelewach adres nie zawsze dochodzi w calosci). Potem zostaje tylko czekać na vlepki
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815241 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.