Odp: Manifestacja - 07/10/2005 17:38
Ptak juz tak ma ..zmienia te miasta jak rękawiczki zobaczmy na Łódz i eŁKSe zostawił ten klub i tułaja sie po 2 lidze..a przenosimy Piotrkowa do Szczecina..i zanosi sie na co..na to,że Ptak znów chce się wynieść i co oczywsicie wziasc... swocih grajkow..zostawiajac Szczecin..
P.S jeśłi nie znajdziemy dobrego sponsora to krucho to widze.ale jestem optymista TYLKO POGOŃ!
Odp: Manifestacja - 07/10/2005 18:07
Chcialbym, zeby stowarzyszenie MKS Pogoń Szczecin zaczelo od IV ligi.Bez dlugow, na zdrowych zasadach, ze starym herbem takim jaki jest na proporczykach). Po wejsciu do II lub I ligi sekcja pilki noznej powinna byc przeksztalcona w SSA, w ktorej wiekszosc udzialow mialby MKS. Zapobiegloby to wselkiemu wycofywaniu sie z finansowania itd. Tereny jakie Pogon powinna miec, to:
-obecny stadion
-miejsce po dawnej gieldzie samochodowej oraz ruiny basenu.
W miejscu basenu moznaby zbudowac (tylko za czyje pieniadze?) aquapark, lub po prostu odnowic basen (jesli daloby sie). Nie wiem czy miasto poinno miec udzialy w spolce. Ogolnie rzecz biorac nigdy nie robili czegos szczegolnego oprucz ytch oplat targowych dla ptaszora (co uwazam za poprost popierdolony pomysl). Powinno sie wieksza wartosc przywiazywac do szkolenia mlodzierzy (graja na 2 lichych boiskach trawiastych, i na 2 piaskowych). Rezerwy powinny byc zlozone glownie z wychowankow, ktorzy by sie ogrywali przed wyspami w pierwszej druzynie. Powinni byc zatrudnieni indywidualni trenerzy, poszukiwacze talentow itp. Po pewnym czasie przyniosloby to efekty. W ten sposob mozna walczyc o dobre miejsca w tabeli.
i masz 13 Lat dzisiaj podlaczyli ci neta a w szkole kumpel powiedizal o forum i postanowiles wejść na nie !!!!!!!!!!!!!!! i posta se zrobić !!!!!!!!!!!! ............pozdro
ja chce manifestacje i pójde na nią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i rozróbe sie zrobi!!!!!!!!
prosze cie zebys zmienil ten nick... bo on juz byl keidys i nie podszywaj sie pod inna osobe...
ja chce manifestacje i pójde na nią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i rozróbe sie zrobi!!!!!!!!
M@asło znajomy nick M@sełko reaktywacja !?
Podejrzewam ze tak bo juz go dawno nie widziałem pod tamtym nickiem
spokojnie ja jestem tu, a tam to niewiem kto to jest :/.. i napewno niebedzie reaktywacji...bo sie zmienilem....
ps. prosba do adminow o wystawienie ostrzezenia tej osobie zeby zminila nicka. bo pozniej bedzie ze to ja jakies bzdury wypisuje i niepotrzebne problemy bede mial przez jakas osobe:/
Ostatnio edytowany przez: Jey - M, 8 października 2005, 09:19 [1 raz(y)]
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: Manifestacja - 08/10/2005 09:27
manifestacja to na bank zadyma jak wtedy ktos zapoda ""brama portowa"" i tlum ruszy.moze warto by sie zastanowic nad interwencja w warszawie w ministerstwie sportu, pzpn-ie tam zrobic mala pikiete,moze trzeba nowo wybranych posłów i senatorow właczyc do akcji,oflagowac urzad miasta i siedziby partii radnych np SLD nie dlugo beda wybory samorzadowe.....moze kazdy z nas wysle meila do jurczyka pomysl prosty ale jak mu codziennie serwer zajebiemy to przynajmniej bedzie o nas pamietal...
NIE WIEM GLOSNO MYSLE ,TYLU CO KIBICOW POGONI TYLE POMYSŁOW NA TA SYTUACJE ALE WYDAJE MI SIE ZE POMYSLY CHOC NIE NOWATORSKIE TO PRZYNAJMNIEJ JAKOS BYSMY SIE POKAZALI BO NARAZIE TYLKO GADAMY NA FORUM JAK ZACZNIEMY DZIALAC ZARAZ SIE POJAWIA LEPSZE PROPOZYCJE.....NAJGORSZA JEST BEZCZYNNOSC NIE MOZE BYC TAK ZE ROZEJDZIE SIE TO PO KOSCIACH A TAK PEWNIE MYSLA W UM!!
PS. do trzech razy sztuka begdas, gondor,ptak---co dalej?...............
PZDR CHLOPAKI
manifestacja to na bank zadyma jak wtedy ktos zapoda ""brama portowa"" i tlum ruszy.moze warto by sie zastanowic nad interwencja w warszawie w ministerstwie sportu, pzpn-ie tam zrobic mala pikiete,moze trzeba nowo wybranych posłów i senatorow właczyc do akcji,oflagowac urzad miasta i siedziby partii radnych np SLD nie dlugo beda wybory samorzadowe.....moze kazdy z nas wysle meila do jurczyka pomysl prosty ale jak mu codziennie serwer zajebiemy to przynajmniej bedzie o nas pamietal...
NIE WIEM GLOSNO MYSLE ,TYLU CO KIBICOW POGONI TYLE POMYSŁOW NA TA SYTUACJE ALE WYDAJE MI SIE ZE POMYSLY CHOC NIE NOWATORSKIE TO PRZYNAJMNIEJ JAKOS BYSMY SIE POKAZALI BO NARAZIE TYLKO GADAMY NA FORUM JAK ZACZNIEMY DZIALAC ZARAZ SIE POJAWIA LEPSZE PROPOZYCJE.....NAJGORSZA JEST BEZCZYNNOSC NIE MOZE BYC TAK ZE ROZEJDZIE SIE TO PO KOSCIACH A TAK PEWNIE MYSLA W UM!!
PS. do trzech razy sztuka begdas, gondor,ptak---co dalej?...............
PZDR CHLOPAKI
Manifestacja to chyba nie najlepszy na dzien dzisiejszy pomysl. Obecnie to sugerowal Antonio w liscie, a tego demagoga nie bede sluchac, ktory nieumiejetnie wykorzystuje tanie chwyty (ktore- o zgrozo- niektorzy polkneli jak starego robaka na haczyku). Zreszta tlum + niezadowolenie/frutracja = LEPIEJ NIE ZASTANAWIAĆ SIĘ, CO BEDZIE...
Mozna o manifie myslec, ale jak Ptak juz poleci na Pd Pl krecic swoje "uczciwe" interesy , a my zaczniemy walczyc jak sosnowiczanie czy gdanszczanie... Moze to brzmi romantycznie, ale skoro innym sie udalo... ??
PS... mam taka cicha nadzieje ze po prostu znalazl sie ktos z solidna lapowka i jest juz na miejsce Antonia zaklepny z terenami... ale to tylko takie marzenie s.f.... chociaz w naszym miescie cuda sie nie raz zdarzyly ................................................
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
I jestem ZA demonstracją przed meczem, np Cracovii bo gdy będzie o nas głośniej w kraju przez to, te lumpy wystraszą się gazet, mediów, które patrząc im na ręce może zmuszą do uczciwego grania w otwarte karty. Może to złudzenie ale na to liczę
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
prosze cie zebys zmienil ten nick... bo on juz byl keidys i nie podszywaj sie pod inna osobe...
M@asło znajomy nick M@sełko reaktywacja !?
Podejrzewam ze tak bo juz go dawno nie widziałem pod tamtym nickiem
spokojnie ja jestem tu, a tam to niewiem kto to jest :/.. i napewno niebedzie reaktywacji...bo sie zmienilem....
ps. prosba do adminow o wystawienie ostrzezenia tej osobie zeby zminila nicka. bo pozniej bedzie ze to ja jakies bzdury wypisuje i niepotrzebne problemy bede mial przez jakas osobe:/
Odp: Manifestacja - 10/10/2005 16:06
Jaka manifestacja, o czym Wy mowicie? Wiekszosc z tych, ktorzy sie tutaj udzielaja, chuuja ma do powiedzenia na stadionie (zreszta ja tez hihi). Jak ptaszor chce, niech spierdala, plakac nie bede. Nie zauwazacie tego, ze on klamie, ze chce tego, czego i tak nie dostanie, ze sklada obietnice bez pokrycia? Nie mozecie tego zauwazyc? Nawet bym sie cieszyl jakbysmy rozpoczeli wszystko on nowa jak Lechia, czy Gieksa. Jednynie jestem ciekaw ilu zapalencow skorych do wsparcia Pogoni by sie znalazlo...
Odp: Manifestacja - 10/10/2005 16:49
juz widze ta wasza badne na manifestacji.... zgraja 15 latkow z laptopami w rekach wypisujace relacje na zywo z manifestacji....
zadnej manifestacji nie bedzie - tyle w temacie
Mysle ze co po niektorych ponosi mlodziencza wyobraznia wiec proponuje zejsc na ziemie .....
DEMONSTRACJA?! - 17/10/2005 16:31
siemacie wszyscy!
do dzisiejszego dnia nie bylem zalogowany na forum bo nie czulem potrzeby wypowiadania sie na nim, lecz widzac co sie dzieje w okół Pogoni postanowilem sie zalogowac i wyrzucic co nie co!
chyba przyszla kolej na nas - kibiców - trzeba przeprowadzic kolejna demonstracje na miescie! moim zdaniem lepiej jest zrobic ja wczesniej niz za pozno poki ptak jeszcze nie zwial, ale wydaje mi sie ze jak nic sie nie zmieni to w przerwie zimowej bedziemy bez...POGONI! proponuje aby ludzie dzialajacy w klubie sposrod kibicow (np. mw'03) ustalili termin i miejsce, dopelnili wszystkich formalnosci, a strony Pogońonline.pl i v.pl winny dorzucic cos od siebie i żetelnie informowac o tym co sie w zwiazku z tym dzieje! nie pozwólmy kurwa znowu rozjebać naszej kochanej POGONI! w tym miescie tylko markety sie rozwijaja wiec moze gdyby ptak zrobil jeszcze jeden (obojetnie gdzie), ktory by mial finansowac klub, nie bylo by tak najgorzej.. pomyslcie o tym wszyscy i pamietajcie ze nie mamy zbyt duzo czasu...!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768827921 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.