Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ptak.... wiedzialem ze tak bedzie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
W F H
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8686 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:31
> wiedzialem, ze ta konferencja to bedzie farsa, i ze chcial tylko postraszyc, ale
> bedzie zalował takich numerow, no i czekamy na te glowy, a w ptaka chuj wbijam
tez wbijam w Ptaka....

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
mietus
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:32
ja tak nie do końca w temacie, bo jako modemowiec tylko na razie zerkam. z tego co zdążyłem zauważyć to ptaszysko coś świergoli o odlocie. czekałem na to... ale kurwa niech się wstrzyma do czerwca(wbrew prwom przyrody he he) bo szkoda tak sympatycznie zapowiadającej się wiosny... niech leci, ale kurwa w czerwcu! a potem może być nawet 4 liga. A w Chojnie będzie 3 he, he... Rafał jak tam z twoim ogarnianiem ?(ja tak z troski pytam tylko...

Forever Young
leisaw
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:33
> A moja rada jest taka powiesić Go za ptaka....

No musze przyznac ze dobry tekst :D:D:D

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:38
> ja tak nie do końca w temacie, bo jako modemowiec tylko na razie zerkam. z tego
> co zdążyłem zauważyć to ptaszysko coś świergoli o odlocie. czekałem na to... ale
> kurwa niech się wstrzyma do czerwca(wbrew prwom przyrody he he) bo szkoda tak
> sympatycznie zapowiadającej się wiosny... niech leci, ale kurwa w czerwcu! a
> potem może być nawet 4 liga. A w Chojnie będzie 3 he, he... Rafał jak tam z
> twoim ogarnianiem ?(ja tak z troski pytam tylko...
o mnie nie musisz się martwić,17 dzień właśnie mija dzisiaj:D...a swoją drogą gdyby ptaszynka naprawdę odeszła teraz i zostawiła 2 ligowy zespół,ilu fanów by zostało na Twardowskiego?...5 tyś?... [Ostatnio edytowane przez Rafał_MKS: 2004-01-17 13:39]

Better dead than red!
leisaw
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:38
Ooooooo jaka "mila" sytylacja :P Widac juz pierwsze "ciecia" w klubie.
Pawel Drumlak nie jest juz zawodnikiem Pogoni :(

max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:40
Dobra narazie został ale w tej cchwili już wwiem że niemożna się podniecać i dziękować mu. Poprostu jest bo jest i ta konferencja to był pierwszy stopień tego co było np z ŁKS Łódź

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
mietus
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:42
no to trzymaj tak do wiosny to może znowu mi sie mecze zaczną podobać. bo tak to albo młodzież z wódką albo Ty z... i bądź tu zdrów stary człowieku.
sorry za prywate!!!!

Forever Young
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:43
> martwić,17 dzień właśnie mija dzisiaj:D...a swoją drogą gdyby ptaszynka naprawdę
> odeszła teraz i zostawiła 2 ligowy zespół,ilu fanów by zostało na
> Twardowskiego?...5 tyś?...
I dobra bylo by jak za GOndora a wtedy bylo lepjej z kibcowaniem niz jest teraz....

Z daleka nie będzie widać.
olo84
Kibic
Na forum od 8858 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:43
Niech Ptak stad wypierdala tak mnie dzisiaj wkurwil ze ja pierdole ta jego wypowiedz w Przegladzie ja pierdole tylko mu w zeby zajebac i kopnac w dupe na do widzenia

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8141 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:46
> no to trzymaj tak do wiosny to może znowu mi sie mecze zaczną podobać. bo tak to
> albo młodzież z wódką albo Ty z... i bądź tu zdrów stary człowieku.
sorry za
> prywate!!!!
bo te mecze są wybitnie melanżowe lub ch... nic innego nie można robić na meczach tej drużyny...pozdro

Better dead than red!
borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:46
Ja rowniez mam juz dosyc klucenia sie z Bartolliniem i jemu podobnym...kurwa czlowieku...a czy ptok sciagnie ci tutaj Zurawskiego czy chuj wie kogo tam jeszcze???Chodzi mi o to ze przyjazd ptoka do Szczecina automatycznie blokowal dzialalnosc Pogoni Nowej...A jak to zrozumiesz to juz mnie chuj obchodzi...

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:55
> > martwić,17 dzień właśnie mija dzisiaj:D...a swoją drogą gdyby ptaszynka
> naprawdę
> odeszła teraz i zostawiła 2 ligowy zespół,ilu fanów by zostało na
> Twardowskiego?...5 tyś?...
I dobra bylo by jak za GOndora a wtedy bylo lepjej z
> kibcowaniem niz jest teraz....

bo kurwa chyba łatwiej kierowac dopingiem jak jest 1000 osob normalnej ekipy (vide czasy gondora), niz jak jest 18tysiecy piknikow

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 13:58
Jak to sie dzieje ze Harlem zawsze ma racje :P:P
Bylm na kilku meczach w tamtym sezonie i caly satdion spiewal czyli wszyscy pod dachem :)

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Długi
Kibic
Na forum od 8041 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 14:00
I co,dalej wieszajcie psy na ptaku.Kurwa jego mać,chce stworzyć drużynę na miarę pierwszej Ligii a wy pierdolicie!Marudzcie dalej to wylądujecie w czwartej i nici z meczów przyjazni... smutny

Pij Króla,będziesz Wielki!
Cinek
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 14:05
> I co,dalej wieszajcie psy na ptaku.Kurwa jego mać,chce stworzyć drużynę na miarę
> pierwszej Ligii a wy pierdolicie!Marudzcie dalej to wylądujecie w czwartej i
> nici z meczów przyjazni... smutny

bo gdyby na prawde chcial zrobic druzyne na miare I Ligi to by ja zrabil a nie tylko pierdoli czego to on nie dokona, poza tym jakbys nie zauwazyl ostatnio coraz bardziej mu zalezy zeby załatwic I Lige przy zielonym stoliku niz robiac wzmocnienia i wygrywajac mecze

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 14:43
przerobilem caly watek....

wniosek 1 :

PTAK TY KURWO , dlaczego nie odeszles ?!?!
nie lubisz niepochlebnych opini w necie ? codzienie bede ci pisal ze jestes zwykla szmata
i zyzolem pierdolonym

wniosek 2 :

ludzie chcacy ogladac dobre widowiska pilkarskie za za ptakiem , ale 1 wierny kibic jest dla mnie wiecej warty niz 1000 kibicow kupionych za kase inwestora.... dlatego chuj w dupe wszystkim bartoolom i jemu podobnym ( pozdrow starego )

wniosek 3 :

Rafal - cheroiczna walka na forum chuja da ..... pewnych cech chcarakteru nie da sie nauczyc , trzeba je zdobyc ! dlatego my wiemy po co zyjemy , wiemy po co jezdzimy na jakis ptako-pogon-gowno w proszku .... a oni i tak tego nie zrozumieja

wniosek 4 :

pierdole to wszystko i tak ide to ARMI !!

wniosek 5 :

DLUGI ty materialna dziwko , chuj mnie boli ze jestes z Legii, taki z ciebie Legionista jak z koziej dupy traba !!!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
borsuk
Kibic
Na forum od 8955 dni

**

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 14:49
Maly_ps proponuje Legie Cudzoziemska...moze tez sie zapisze:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8275 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 14:55
w Legi Cudzoziemskiej robi sie na "kontrakt" a to mi nie odpowiada .....

ale jak sie uda to tez dobrze wyladuje!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 15:47
> I co,dalej wieszajcie psy na ptaku.Kurwa jego mać,chce stworzyć drużynę na miarę
> pierwszej Ligii a wy pierdolicie!Marudzcie dalej to wylądujecie w czwartej i
> nici z meczów przyjazni... smutny
Dlugi dla Ciebie numerem jeden powinny byc sprawy Legii.....jak to Maly napisal taki z ciebie Legionista jak z koziej dupy trabka i z tym sie zgodze!!!!pozdro dla normalnych! [Ostatnio edytowane przez W F H: 2004-01-17 15:51]

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
seeedzik
Kibic
Na forum od 8087 dni

Odp: ptak.... wiedzialem ze tak bedzie - 17/01/2004 16:07
hmm ciekawe ,mianowicie chcialbym zeby ktos mi wytlumaczyl jak ptak wydal na Pogoń 5 mln zlotych ,nowych zawodnikow jak na lekarstwo(drumlak ,moskalewicz ,andruszczak ,wszystko ??) inwestycji na stadionie nie widac ,dlugow zadnych nie splacal ,hmm wychodzi mi na to ze te 5 mln musi siedziec w pensjach ,a jezeli dodac do tego ok. 1 mln zlotych z biletow(tak na oko ,ale chyba tyle sie uzbieralo) i canal + jakies pieniadze powiedzmy 200 tys zlotych to wychodzi ze na Pogoń poszlo 6,2 mln zl. hmm jakos ze wzmocnien za pieniadze nie bylo ty wychodzi ze to siedzi w kontraktach ,a jako ze nie sadze zeby tyle dostawali ludzie ze starej gwardi(czyt. z piotrkowa) to wychodzi ze tyle kasy musieli dostac ci nowi ,hmm tez ciezko mi w to uwierzyc wiec moze to prezesi tyle kasy zgarniaja ?? aha i jeszcze jedno mnie zastanawia ,jesli on wydal 5 mln plus ta kasa z biletow i canal+ w jedna runde to pewnie w druga wyda podobnie ,czyli budzet klubu wynosilby 12,5 mln zlotych(poprawcie mnie jesli sie myle) a tak na marginesie powiem ze taka wisla ma budzet 20 mln zl.
to tyle odnosnie tych 5 mln :D
a tak apropo samej decyzji i osoby ptaka to mam do niego stosunek obojetny ,napocztku liczylem ze cos zrobi w tym szczecinie w koncu ale kilka jego posuniec w tym ostatnia konferencja zdecydownie moje nadzieje oslabila choc nie bede go wyzywal bo na to on jeszcze moim zdaniem nie zasluzyl

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768946044 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005