Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 04:26
niektórzy dali tu popis napinki internetowej.... ludzie hamujcie się.
jesli chodzi o ptakofanow. to myśle, że wiekszość która tu pisze jest jemu przeciwna.
Ekstraklasa niewazne za jaka cene? To wytlumacz jak chcesz to zrobic bo skoro nie podoba ci sie polityka wlasciciela a mimo wszystko chcesz ekstraklasy? A po wylocie ptaszyska co zrobisz?
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 09:15
Co wy chcecie od tego Baranowskiego? Jakos nikt nie byl zazenowany czy zawstydzonym tym co on mowil, wszyscy sie smiali i bluzgali na Wisle,moze popil w przerwie i podczas 2 polowy i na koniec go ponioslo ale akcja na +
Podczas meczu pojawily sie 2 grupki na sektorach 1 ta interwencyjna a 2 na sektorze 6 ktora bluzgala Wisle ktorys z znajomych powiedzial ``szczurki`` i na to wygladalo. Co do meczu gra mi sie naweet podobala szczegolnie ten Marcelo i Edi,dawno nie bylo takich emocji i wynik uwazam za slaby, prowadzic przez wiekszosc czesc meczu i na koncu dac sobie wjebac i malo mnie to interesuje ze jest jakis postep w grze czy w porownaniu do meczu z Wisla Plock graja o klase lepiej,kolejny raz traca bramke w koncowce! z jednej strony fajnie jakby ograli Wisle a z drugiej strony chcialbym zeby przejebali....Kiedy sie skonczy ten kurwa cyrk.
... ja tam z bramki zdobytej przez Polaka i to urodzonego w naszym miescie cieszylem sie jak najbardziej ....
i nie macie co sie tak spinac na akcje anty-ptak bo puzniej sie naczytaja forum i pisza w gazetach ze Pogon Nowa szczuje kibicow i robi jakies podzialy.... czy chcecie czy nie wlascicielem Pogoni puki co jest Ptak i jezeli cieszy was to ze kazdy nas leje to raczej jest to smutne .... oni sa lapanka z plazy a mieli szanse wygrac z vice mistrzami , i ten mecz byl by ich meczem rundy ....
a w kwestii baranowskiego to moze sobie wyknol przed meczem jak za dawnych poczciwych lat i go poniosly emocje , jednak akcja na +
cóż , racja w 100%. Myślę że każdy napinający się tu dzieciak powinien przeczytać ten post.
Dziwne że wszyscy jadą po Baranowskim a jakoś teksty Brożka i tego chuja z 33 co machał witkami do kibiców , przechodzą bez echa....
A co do incydentu po dachem to siedziałem tam i zapewniam że nikomu ze śpiewających " cracovia" nie przeszła przez gardło
...po 2. "interwencja" szumnie nazwana polegala na tym, ze wpadlo na sektor paru napakowanych kolesi pokrzyczalo, ponadymalo sie i sobie poszli - po co to tylko oni wiedza - szkoda ze nie interweniuja wtedy kiedy trzeba bylo (wszyscy wiedza kiedy)
widac ze masz troche plytkie pojecie skoro nie wiesz dlaczego przyszli... prosze Cie nie komentuj wiecej takich kwesti...
gdyby mieli choc troche racji moze miala bym wieksze zrozumienie i "glebsze" pojecie o tym
no nie mow i tak nie dociera. Nie bedzie takie cos tolerowane nawet jezeli tam bylo Pogon spiewane bo to nie jest kurwa Krakow aby tak spiewac , wielka napinke dostali i tak zaczeli spiewac , pomysl troche...
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 10:06
Co do bramki to powody to radosci powinnismy miec bo brameczke strzelil Celeban a nie jakis tam leandro I,II,III czy tam IV, a co do Baranowskiego to nie wiem czy chcial byc zabawny jesli tak to mu wyszlo ,a jesli to mialo byc co innego to nie wiem co to bylo...hehe a widac ze Baniak determinuje Brazylijczykow, z kazdym meczem coraz wiecej sie dzieje wczesniej Majdan latal po boisku a teraz prawie ciut brakowalo a by sie zaczela niezla ustawka na boisku. Na nastepnym meczu u nas powinni wyjsc od razu w rekawicach bokserskich...
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 10:28
Hahahahhaha
A Julicmar znów płacze, że go skrzywdzili i całą Pogoń, jeszcze ta fotka na głównej online jakby miał się zaraz popłakać
"Tuż po meczu jeden z braci Brożków krzyczał w kierunku szczecińskich kibiców: - Dymam Twoją starą cw..u! Wypier....j!"
"Moment chwilę "klasę" pokazał drugi trener - Kazimierz Moskal. Krzyczał do Piorta Baranowskiego: ładnie to załatwiłeś! Frajerze!."
Raczej był to Paweł Brożek, nie chcę go w żaden sposób usprawiedliwać bo nie powinien się zachować, ale była to odpowiedź na okrzyki naszych kibiców w jego stronę(na takim samym poziomie)... ale to nie zmienia fakt, że większości piłkarzom po tym meczu puszczaly nerwy, no może poza Majdanem i Głowackim z Wisły. W tunelu przecież nasz sztab trenerski musiał trzymac Gu i Diego żeby nie rzucili się z pięściami do piłkarzy Wisły, a i tak doszło do niezłego zamieszania.
Julcimar znowu został gdzieś tam skrzywdzony przez sędziów, a też znowu są głosy, że przy każdym faulo mocno przeaktorzył. Groszek czeka i się nie może doczekać na bramkę, ale widocznie tzreba się bardziej przykładać na treningach.
No właśnie wychodzi to, że połowa stadionu to kibice sukcesu, gdy prowadzimy z Wisłą to już nie ważne, kto, po co gra i zapominają o co się tutaj na prawdę walczy... bo na pewno nie o 3 punkty w tabeli. Zresztą obstawiałem x2 i jakby Wisła przegrała to by mi kuponik nie wszedł, a tak może coś wpadnie i tak po cichu liczyłem na bramkę... ;] A z takimi piłkarzami i taką grą Marcelo np to trudno utrzymać jakikolwiek wynik
Ostatnio edytowany przez: Plum, 15 kwietnia 2007, 11:04 [2 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 11:04
Ogólnie chyba najciekawszy mecz tej rundy szkoda straconej bramki bo mogło być tak pięknie Baranowski też dał popis aczkolwiek tego niepopieram... ale darł się nieźle co do manych którzy weszli pod dach i zaczeli coś drzeć się że wszyscy śpiewali że cracovia rządzi w krakowie to bez komentarza bo niewiem jak można takie coś usłyszeć jak ludzie se śpiewali że Pogoń rządzi w krakowie ale najważniejsze to pokazać że to oni są władcami i albo jesteś posłuszny albo wypierdalaj i tylko się doszukują ciągle jakiś problemów... zobaczymy jak będzie w Poznaniu może w końcu szczęście się uśmiechnie i będzie komplet punktów
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 11:10
śmieczna była reakcja starych pierdów z 4, po wejściu z tym śpiewaniem " to się nazywa Pogoń Nowa i chcą nam zabrać ekstraklasę"
a czy ja powiedzialam, ze chce taka Pogon? to nie o to chodzi... kazdy z nas inaczej to sobie wyobrazal na poczatku, wiadomo, ze nie tak mialo byc itp. ale to nie znaczy, ze nie mozna przyznac ze mecz byl dobry, ze cos nas cieszy, bo po to chyba chodze na mecz, zeby obejrzec dobra pilke?
co do baranowskiego-kazdy wie, ze on jest glupi co nie oznacza ze nie smieszny...
a poziom? co ma do tego poziom inteligencji? czy ja powiedzialam, ze odrazu sie trzeba z nim utozsamiac...
zreszta zeby znizyc sie do jego poziomu trzeba by bolesnie spasc w dol...
w tym poście odpowiedziałaś sama sobie po co chodzisz na Pogoń, w którymś z kolejnych dodałaś, że ważne że gra drużyna z "wyższej półki"... A gdzie tradycja, poszanowanie barw i cala reszta? Czy Ty wiesz co znaczy kochać klub? dla Ciebie ważna jest tylko I liga i nic więcej, co z tego ze grają jak grają (a trudno w tej chwili powiedzieć o dobrej piłce), co z tego, że gra kto gra... A Pogoń w tym wszystkim jest najmmniej ważna.... Całe szczęście są ludzie, którzy myślą inaczej....
kazdy ma swoje racje ja do swoich nie bede przekonywac... ja nie chce to ptaka, nie chce brazyliany ale chce zeby byla extraklasa, bo sie duzo ludzi narobilo, zebysmy w niej byli i tak teraz oddamy ja bo nam sie nie podoba wlasciliel klubu i jego polityka... nie tedy droga nie sadzisz?
Ekstraklasa niewazne za jaka cene? To wytlumacz jak chcesz to zrobic bo skoro nie podoba ci sie polityka wlasciciela a mimo wszystko chcesz ekstraklasy? A po wylocie ptaszyska co zrobisz?
normalnie? Pogon jest do kupienia, ktos to moze kupic, ale nie jesli taka jest atmosfera wsrod kibicow... zawsze sa jakies wyjscia, tylkoe, ze niektorzy sobie utarli schemat myslenia "Tylko Pogon Nowa" i juz zadne inne wyjscie nie jest do pomyslenia nie?
"Nie mozliwa rzecza jest zeby KOBIETA kochala tak pilke nozna" a ja kocham POGON i pojde za nia zawsze i wszedzie...
...po 2. "interwencja" szumnie nazwana polegala na tym, ze wpadlo na sektor paru napakowanych kolesi pokrzyczalo, ponadymalo sie i sobie poszli - po co to tylko oni wiedza - szkoda ze nie interweniuja wtedy kiedy trzeba bylo (wszyscy wiedza kiedy)
widac ze masz troche plytkie pojecie skoro nie wiesz dlaczego przyszli... prosze Cie nie komentuj wiecej takich kwesti...
gdyby mieli choc troche racji moze miala bym wieksze zrozumienie i "glebsze" pojecie o tym
no nie mow i tak nie dociera. Nie bedzie takie cos tolerowane nawet jezeli tam bylo Pogon spiewane bo to nie jest kurwa Krakow aby tak spiewac , wielka napinke dostali i tak zaczeli spiewac , pomysl troche...
okej okej juz mi ktos wytlumaczyl dobitniej czemu miala sluzyc ta "akcja" tylko moim zdaniem sluszniej by bylo ja przeprowadzac w momencie, gdy na prawde jest cos nie tak, a nie wlaza na sektor i ustawiaja bogu ducha winnych ludzi. tyle...
"Nie mozliwa rzecza jest zeby KOBIETA kochala tak pilke nozna" a ja kocham POGON i pojde za nia zawsze i wszedzie...
normalnie? Pogon jest do kupienia, ktos to moze kupic, ale nie jesli taka jest atmosfera wsrod kibicow... zawsze sa jakies wyjscia, tylkoe, ze niektorzy sobie utarli schemat myslenia "Tylko Pogon Nowa" i juz zadne inne wyjscie nie jest do pomyslenia nie?
oczywiscie ze tak!
ale najważniejsze to pokazać że to oni są władcami i albo jesteś posłuszny albo wypierdalaj i tylko się doszukują ciągle jakiś problemów...
ty tez masz racje
a teraz do ksiazek jutro szkola i zamknac grzecznie buzki
pozdrawiam serdecznie
temat juz wyczerpany mozna zamykac
Poraz kolejny okazało sie ze polowa stadionu to typowe chorągiewki. Wystarczyło ze bambusom udało strzelić sie bramke i fartownie zremisować a ptakofani popadli w euforie!Nikt juz nie pamiętał o kurewskich zagrywkach ptaszystka , o tym ze w dupie ma dobre imie Pogoni , dla nich liczy się tylko Ekstraklasa! Nikt tez nie odwazy sie sprzeciwic polityce antka , bo przeciez gotów on sie jeszcze obrazić i zabrać swoje gwiazdy! Dla naszych fanów sukcesów bylby to ogromny cios. Dlatego lepiej byc gamoniem i udawać ze wszystko jest ok.
Ale już za tydzien dostana wrzutke w Łęcznej i znowu będzie psioczenie na murzynów.
Żenada do potęgi! Tak samo jak stary żul Baran który mało sie nie poplakał kiedy Wisła strzeliła gola.Jego zachowania po meczu nawet nie ma sensu komentować.Obraz nędzy i rozpaczy tak jak cała SSA!
Jak ktoś się cieszy z bramki dla Pogoni, to jest ptakofanem? Bez przesady... Po co ludzie mają chodzić na mecze, jeśli nie po to, by dopingować swoją drużynę i cieszyć się z Jej bramek? Zaraz może powiecie, że to źle, że Pogoń strzela bramki?
Spojrz na zachowanie tych samych kibicow, ktorzy tak sie swietnie cieszyli i teraz sa w euforii po remisie z Wisla, gdy Pogon dostanie baty od jakiegos innego zespolu.
Po jednym lepszym meczu juz jest wszystko cacy?
I liga, nic wiecej sie nie liczy?
Nie wazne jak, wazne ze I liga bedzie w Szczecinie?
eM 100% poparcia.
...zbyt wielkich nadziei nie ma co pokładać, im wyżej wejdziesz tym dłużej będziesz spadać...
oczywiscie ze tak!
ale najważniejsze to pokazać że to oni są władcami i albo jesteś posłuszny albo wypierdalaj i tylko się doszukują ciągle jakiś problemów...
ty tez masz racje
pozdrawiam serdecznie
ehh długo myslałeś żeby ten tekst z książkami wymyśleć...? ojciec z małym synem siedzi mówi spokojnie ze źle usłsyzeli że po co te nerwy a oni do niego żeby zamkną mordę bo zaraz synek go niepozna... troche się robi już przesada...
oczywiscie ze tak!
ty tez masz racje
pozdrawiam serdecznie
ehh długo myslałeś żeby ten tekst z książkami wymyśleć...? ojciec z małym synem siedzi mówi spokojnie ze źle usłsyzeli że po co te nerwy a oni do niego żeby zamkną mordę bo zaraz synek go niepozna... troche się robi już przesada...
zycie
a prawda jest taka ze mieliscie w ostatnich latach za mocno popuszczone i sie towarzystwo rozbestwilo a teraz wraca wszystko do normy
oczywiscie ze tak!
ty tez masz racje
pozdrawiam serdecznie
zycie
a prawda jest taka ze mieliscie w ostatnich latach za mocno popuszczone i sie towarzystwo rozbestwilo a teraz wraca wszystko do normy
No jak to jest normalność że dziecko będzie się bało iść z tatą obejrzeć mecz no to ok
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775421 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.