Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Maxvell
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5676 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/06/2012 00:10

Cywil napisał:  
A tak na marginesie był tam ktoś ciekawy z Radzionkowa do wyciągnięcia, kto mógłby pójść w pakiecie za trenerem?

Bartosz Kopacz - 33 mecze, 3 bramki obrońca, rocznik 92 - strzelił nam bramkę tam na 1:0

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
KAM
Kibic
Na forum od 5267 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/06/2012 00:27
jestem przeciwny i wkurwiony że jakiś siusiek przychodzi ale już szukając jakiś pozytywów to..napewno lepiej taki Skowronek niż jak był Stolarz. On to coś potrenował na zapleczu ligi, z niezłym skutkiem, a nie Stolarz miał jakis trampkarzy i został trenerem. właśnie, każdy kiedyś zaczął i może jakoś mu się uda, pojawi się nowe nazwisko w lidze a nie w koło te same..jeszcze to ślązak, a zespoły śląskie czy slązaków to zawsze miały charakter, charyzmę. śmieszne to że teraz Pogoń ma stawiać na młodych..awansując do ekstraklasy stawiamy na młodych, polski Ajax..trzeba było młodych ogrywać, grać nimi w 1 lidze, a nie na głęboką wodę i nie wiem, chcą budować zespół od nowa? oby rozsądnie to wymieszali i miał kto to dobrze wymieszać(Skowronek)(szkoda że nie Skowrońska :D)

Dandi
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/06/2012 00:29
Moim zdaniem to nie zda egzaminu bo po prostu naszych graczy trzeba złapać mocno za jaja i kazac zapieprzac a taki człowiek z nikąd jak Skowronek nie będzie miał tam poważania. Obawiam sie ,że pare kolejek i znowu bedziemy miliony nazwisk podawać do zmiany trenera.
Wiadomo,że kazdy kiedyś zaczynał, każdy trener był kiedyś młody, tylko po pierwsze dlaczego musi uczyc sie akurat u nas ;p a po drugie Skowronek jest jeszcze zbyt malo doswiadczony jak na ekstraklase, na niego jeszcze przyjdzie czas ale nie teraz.

culé
Kibic
Na forum od 4758 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/06/2012 00:37
Jak dla mnie wszystko ok, nie przeszkadza mi, że trener nie jest z tzw. 'najwyższej medialnej półki', jedyne 'ale' to wiek...30 lat, sytuacja rzadko spotykana na takim poziomie, żeby trener był młodszy w zasadzie od wszystkich zawodników z trzonu zespołu, ale skoro już go zatrudnili to nie ma co od poczatku rzucać kłód pod nogi. Jezeli jest dobry to sie obroni wynikami.

P.1948.S
Kibic
Na forum od 7286 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/06/2012 13:22

Dandi napisał:  
Moim zdaniem to nie zda egzaminu bo po prostu naszych graczy trzeba złapać mocno za jaja i kazac zapieprzac a taki człowiek z nikąd jak Skowronek nie będzie miał tam poważania. Obawiam sie ,że pare kolejek i znowu bedziemy miliony nazwisk podawać do zmiany trenera.
Wiadomo,że kazdy kiedyś zaczynał, każdy trener był kiedyś młody, tylko po pierwsze dlaczego musi uczyc sie akurat u nas ;p a po drugie Skowronek jest jeszcze zbyt malo doswiadczony jak na ekstraklase, na niego jeszcze przyjdzie czas ale nie teraz.

Przestan człowieku kocopoły pisac....Ojrzyński trener z '' nikąd '' a widziałeś co Korona robiła w ostatnim sezonie ? No właśnie.Zrozumcie niektórzy,że dobry trener to nie tylko taki co ma parcie na szkło i jest widywany na każdym kroku w mediach jak Michniewicz polski Mourinho co 2 miesiące szukający klubu i w międzyczasie ''ekspert telewizyjny''.Guardiola też nie miał żadnego doświadczenia a poradził sobie z presją prowadzenia najlepszego klubu świata gdzie trzeba wszystko wygrywac i mu się to udało wiec argument,ze ktos jest za mało doswiadczony jest z dupy.

Czeko
Kibic
Na forum od 5858 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/06/2012 13:37
Nie Oceniaj Z góry, w przyszłym sezonie sie okaże czy gra Pogoni zmieniła sie na lepsze czy nie nawet jak wyniki bedą słabe to bedę zadowolony jak bedą Walczyć Do KOŃCA :)

Durex1985
Kibic
Na forum od 4690 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/06/2012 15:03
Oby tylko mocno zawodników w ryzach trzymał i kazał im zapierdalać tym mnie kupi... a na początek powodzenia mu życzę.

Nowy stadion dla Szczecina!!!
Plum
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/06/2012 16:35

Cywil napisał:  
A tak na marginesie był tam ktoś ciekawy z Radzionkowa do wyciągnięcia, kto mógłby pójść w pakiecie za trenerem?

Padło takie pytanie na konferencji. Raczej nikt, bo jak sam Skowronek stwierdził niektórzy nawet na pierwszą ligę byli tam za słabi.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5265 dni

*

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 13/06/2012 12:16

Plm napisał:  

Cywil napisał:  

Padło takie pytanie na konferencji. Raczej nikt, bo jak sam Skowronek stwierdził niektórzy nawet na pierwszą ligę byli tam za słabi.

UFFFF mam nadzieje że nikt z nich nie pofrunie razem z ptaszkiem do Pogon (kurwa ptaszek źle mi się kojarzy )i

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.15 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005