Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
janex
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7842 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 20:23
> > Na 100 %. On juz rozmawial ze Skrzydlewskim . A Boniek jest we Wloszech. Wczwartek jest spotkanie zarzadu Widzewa na którym chce sie renegocjowac umowe z Bonkiem. Jest to obliczone na wkurwienie Bonka .... Jak zostawi Widzew to wtedy Ptak ma pole do popisu... Sprawa rozgrywa sie o stolki starego zarzadu. Boniek chce ich wywalic i zrobic klub jednosekcyjny , a oni maja cieplutkie posady i woleliby stary uklad.... Ptak im to zaoferowal.... U Was w Szczecinie bedzie cisz do czwartku.... Ptak czeka na to co sie stanie z Widzewem.
>
>
>
> Skad masz to info ?

ja tez sie PYTAM z kad ta informacja?? zebt znowu nie bylo jaj !! ponadto jestem za forum bo przynajmniej bedzie rejestracja i bedzie kultura!ciekw jestem jak to jutro bedzie na v.pl....czy aby redakcja zmieni zasady......obym sie mylil!!pozdrawiam WSZYSTKICH kochajacych POGON!! Groclin;POGON 1:2!!

janusz
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 20:25
> > > Czy Ptak blugza kibicow Pogońi? NIE !
> >
> > Nie zgodze sie z Tobą nazwał 250 tysięcy osób które miesięcznie odwiedzały stronę www.pogon.v.pl cwaniakami i oszustami, bo tak naprawde każdy z nas ją tworzył pisząc komentarze, biorąc udział w sondażach i konkursach, udzieljąc się na forum. Powiedział również ze to nie są kibice...
>
> Swobodne (anonimowe) komentowanie na v.pl mialo (i bedzie miec) swoj minus. 90% komantarzy tam pisanych jest debilna, ociekajaca w bluzgi i epitety. Nie sa to komentarze "cwaniakow i oszustow", ale ludzi prostych,o niskim poziomie kultury osobistej, malo zorientowanych w ortografii, sprawach sportowych i ekonomicznych (dot. utrzymania klubu m.in.). Ten, kto ma cos do przekazania innym znajdzie sposob do tego lepszy (np. to forum lub forum v.pl), niz anonimowy kretynski (najczesniej) komentarz na v.pl. Wolnosc slowa nie daje prawa do eskalacji glupoty.
>

100% racji.

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 20:26
A wiec moj ostatni post w tej sprawie :
1. Zarzad poszedl po rozum do glowy i skonczylo sie tak jak skoczylo
2. Temat chyba osiagnol rekord stron !!;)
3 Zdecyduj sie zdecyduj sie antek antek zdecydyj sie - mozna mu to zadedykowac;)

MW'03
RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 20:27
> > > Na 100 %. On juz rozmawial ze Skrzydlewskim . A Boniek jest we Wloszech. Wczwartek jest spotkanie zarzadu Widzewa na którym chce sie renegocjowac umowe z Bonkiem. Jest to obliczone na wkurwienie Bonka .... Jak zostawi Widzew to wtedy Ptak ma pole do popisu... Sprawa rozgrywa sie o stolki starego zarzadu. Boniek chce ich wywalic i zrobic klub jednosekcyjny , a oni maja cieplutkie posady i woleliby stary uklad.... Ptak im to zaoferowal.... U Was w Szczecinie bedzie cisz do czwartku.... Ptak czeka na to co sie stanie z Widzewem.
> >
> >
> >
> > Skad masz to info ?
>
> ja tez sie PYTAM z kad ta informacja?? zebt znowu nie bylo jaj !!

trzeba bylo czytac wczesniej forum :D,
w końcu chlopak jest z Łodzi , to ma o tym jakies pojęcie

ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 20:28
Dziś z udziałem przedstawicieli MKS Pogoń Szczecin SSA i redakcji strony internetowej www.pogon.v.pl odbyło się spotkanie, na którym wyjaśniono wszelkie nieporozumienia wynikłe z faktu zawieszenia działalności w/w strony.
Uzgodniono wspólne działania w trosce o przyszłość POGONI i jej dalszą obecność w piłkarskiej ekstraklasie. Kibice powinni mieć możliwość artykułowania opinii, również krytycznych, ale nie komentowania ich w sposób wulgarny, nieprawdziwy i niesprawiedliwy. Nawiązując współpracę nadal dążyć będziemy do promowania dobrego wizerunku Pogoni.
Przed nami zaplanowane są kolejne mecze ligowe i pucharowe. Najbliższy w piątek 27 sierpnia w Grodzisku Wlkp. Bądźmy tam jedną, Pogońiarską rodziną. Uzgodniono, że strona internetowa www.pogon.v.pl wznawia działalność od 25 sierpnia 2004r.

Redakcja www.pogon.v.pl

nie wiem czy juz to ktos pisal ale widze ze Ptakowi sie troszke glupio zrobilo

seeedzik
Kibic
Na forum od 8087 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 20:32
Na koniec calej tej "afery" powiem to co napisalem na oficjalce na poczatku lubudubu lubudubu ... ,szkoda tylko ze swoja opinie musialem pozostawic jako negatyw.

PS Czas plynie ,pozyjemy zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie ...

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 20:32
> Ludzie, pokuscie sie o przeczytanie wczesniejszych postow

1450 postów... powodzenia :)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
chleb
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 20:37
Mialem na mysli dzisiejsze posty ;-).

Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
darmix
Kibic
Na forum od 8364 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 20:39
tak czy siak ja ptasiorowi daje ze dwa miechy i zapierdoli nowego focha kto sie ze mna o pieniadze zalozy ? :)

SZTANY GLANY
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 20:44
Proponuję wydruk i sprzedaż jako hit sezonu :D Albo studium zadumy i rozpaczy z elementami grozy jak też zwrotami nagłymi, zaskakującymi akcji, wprawiającymi czytelnika w zachwyt, załamanie nerwowe, a przede wszystkim wiążoce nas we wspólnej idei wolności przekraczającej czasem granice dobrego tonu.
:D :D :D Helmut Polecam !!!

RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 20:49
> Proponuję wydruk i sprzedaż jako hit sezonu :D Albo studium zadumy i rozpaczy z elementami grozy jak też zwrotami nagłymi, zaskakującymi akcji, wprawiającymi czytelnika w zachwyt, załamanie nerwowe, a przede wszystkim wiążoce nas we wspólnej idei wolności przekraczającej czasem granice dobrego tonu.
> :D :D :D Helmut Polecam !!!

świetna lektura :placz: moze kiedys samemu uda mi się ją przeczytać do końca :P

Przemk0
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 21:00
.. no tak.. niby sprawa rozwiazana.. ale :

Smrod zostanie.. slow jakie padly z ust Baniaka i obu panow Ptakow nie mozna poprostu sobie zapomniec.. choc pewnie czesc kibicow zapomni w "trosce" o Pogon (bojac sie ze Ptaszek znow sie wkurwi i naprawde odleci) bo jedyne na czym i zalezy to pierwsza liga i znani grajkowie ktorzy beda ich zabawiac swoja gra w przerwach w jedzeniu Slonecznika..

Mysle ze duza czesc kibicow stracila juz resztki zaufania do panow PTAKow i trenera Baniaka.. oraz pana "za kase wszystko" Baranowskiego... wiec dobra atmosfere bedzie ciezko odbudowac.. i tu pojawia sie pytanie czy to za 2-3 mecze nie padnie a PTAK odleci przy najblizszej okazji (osobiscie nie bede plakal.. mam juz szczerze dosyc pseudo prezesow w naszym klubie)..

nie wiem... mimo zakonczenia sprawy czuje ze stoimy na kruchym lodzie..

Pogoń
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 21:01
ciekawe jak lekturka sprzedawalaby sie na rynku:D? hehehe (LoL joke;])

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 21:03
Czyli jednak miałem racje - Ptak wcale nie chciał odchodzić (choć może na przyszłość gdzieś mu takie plany chodzą tylko musi wykombinować jak tu nie stracić) myślał że nas tym zaszantażuje i podporządkujemy mu się.... a tu TAKI CHUJ! :D mogę śmiało powiedzieć że jest 1:0 dla nas :P Ale dobrze wiemy że to jeszcze nie koniec...

Wiedziałem że to się jakoś rozwiąże, takie małżeństwo co się nie kłóci nie może być dobrym małżeństwem ;) (ale pierdole!)

Ale fajnie było - przez parę dni żyłem tylko tym. Naprawdę to teraz mój ulubiony temat! Najpierw złączyli się kibice z 2 forów a potem cała Polska była z nami. Rekordy w frekwencji, rekordy we wpisach... a ja to wszystko przeczytałem ! (Helmut ale se wyjazd wybrałeś, akurat w takim czasie...). Wiele się dowiedzieliśmy, wiemy teraz że możemy na siebie liczyć, to nas połączyło... więc hasło jak najbardziej aktualne (ala MW):

PTAK NAS JEDNOCZY!! :xxrotflmao:

Pozdro dla wsztstkich biorących udział w dyskusji :)

Obrazek gif wstawiony na forum
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 21:13
Temat zostal rozwiazany pomyslnie, akcja przyniosla skutek...

wiec temat blokuje...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888197 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005