Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 09/06/2007 09:32
- We środę rozwiązaliśmy umowę z panem Baniakiem - mówi Jan Miedziak, prezes Sportowej Spółki Akcyjnej Pogoń. - Skorzystaliśmy ze specjalnego zapisu w kontrakcie, który dawał nam taką możliwość. Od połowy tygodnia trener nie jest zatem pracownikiem Pogoni.
- Oczywiście, że mam ważny kontrakt - stwierdził po chwili. - Dlatego wraz ze współpracownikami jestem codziennie w klubie. Trenujemy razem ze szczecińskimi wychowankami. Nikt się ze mną nie kontaktował w związku z rzekomym rozwiązaniem kontraktu, więc na jakiej niby podstawie mogło do tego dojść? Na pewno nie za porozumieniem stron, bo nic mi o tym nie wiadomo. A jeśli nie tak, to w jaki sposób? - pyta trener
Rozgrywki sie zakończyły a cyrk trwa nadal. Cała Polska sie śmieje z wyjątkiem Szczecina oczywiście. Brak słów aby skomentować to co dzieje sie w SSA. Jakie to jest kurwa żałosne
Ostatnio edytowany przez: Metyl, 9 czerwca 2007, 09:47 [1 raz(y)]
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 09/06/2007 14:05
Rozgrywki sie zakończyły a cyrk trwa nadal. Cała Polska sie śmieje z wyjątkiem Szczecina oczywiście. Brak słów aby skomentować to co dzieje sie w SSA. Jakie to jest kurwa żałosne[/cytat]
Cała Polska to nam współczuje , a nie się śmieje .
To jest normalnie wykładnia moich poglądów na temat SSA. Gratuluje rzeczowej i dobrej wypowiedzi nic dodać nic ująć. Mam tylko nadzieje że PN sie rozwinie bo ludzie ją tworzący robią wspaniały klimat.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 03/07/2007 17:38
Konferencja prasowa odbyła się na bocznym boisku, Smolny i Kałużny gadali dość przekonywująco zapewnili razem z Jarmolińskim (czy jak on tam się nazywa), że dalej będą kontynuować pracę z Pogonią (tą czwartoligową).
Nie dziwi mnie też zachowanie waszaka, kiedy ktoś zadał mu pytanie to nawet ust nie otworzył.
Pewnie kolejnego odcinka komedio telenoweli związanej z naszą Pogonią już na dniach.
coś tam przebąkiwali, że może jednak od 3 ligi zaczną, ale to chyba mało realne.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 3 lipca 2007, 17:49 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.