To byl tylko sparing z silniejszym przeciwnikiem - nie oszukujmy się ten skład to tylko na 4 lige na 3 nie wystarczy - potrzebne bedą wzmocnienia i tak należy sie cieszyc że w tak krótkim czasie zmontowano ekipe do gry . Jednak w 4 powinni sobie poradzić nie zapominajmy że nie ma już tutaj amatorów pogrywających raz w niedziele przy piwku - trzeba będzie walczyć .... zobaczymy kto u nas ma do tego serce ;-D
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 02/01/2008 20:42
Już w najbliższy weekend odbędzie się turniej w przygranicznym Schwedt z udziałem min. Pogoni i mam pytanko,czy możesz ktoś jedzie?Ja bym pojechał z koleszką,ale nie mamy transportu i w ogóle.Organizuje ktoś,coś to byśmy się pisali na to?
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 03/01/2008 17:29
ogólnie bilety do niemiec sa drogie i trzeba liczyć okolo 10 euro na osobę ale można kupic taki w rodzaju weekendowego który zezwala na przejazd 5 osobom i bilet jest ważny cały dzień także można jechać w obie strony i kosztuje około 25 euro
Bo ja kocham ten styl życia ryk na stadionie Tych ludzi te przeżycia!
Kurna to drogo...idzie tam dojechać w jakiś inny sposób?
rowerami
Dorożką będzie bardziej dostojnie
Dzięki...wiedziałem, że na was można liczyć
A teraz na poważnie - jest ktoś kto zna na 100% ceny biletów na pociąg do tej niemieckiej wioski? Albo zna jakiś alternatywny rodzaj transportu (poza rowerem i dorożką)?
Kurna to drogo...idzie tam dojechać w jakiś inny sposób?
rowerami
Dorożką będzie bardziej dostojnie
Dzięki...wiedziałem, że na was można liczyć
A teraz na poważnie - jest ktoś kto zna na 100% ceny biletów na pociąg do tej niemieckiej wioski? Albo zna jakiś alternatywny rodzaj transportu (poza rowerem i dorożką)?
bilet dla 5 osob kupiony w polsce na PKP 109 zl, kupiony w Niemczech 28 Euro. Od poniedzialku do piatku jest wazny od 9 do 3 w nocy nastepnego dnia, w soboty, niedziele i swieta od godz. 00 do 3 nastepnego dnia. moze tez na nim jechac mniej niz 5 osob. Dla ciekawostki mozna na nim dojechac do Berlina i jezdzic tam komunikacja miejska - dzisiaj bylem tam nawet sprawdzany
ps. mam za niewielka oplata do odstapienia 2 vouchery wazne jeszcze dwa dni do kilkunastu muzeow w Berlinie, w tym do tych najwazniejszych. zainteresowany proszony o podanie kontaktu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.