| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 18:49
> Oświadczenie
>
>
> Dziś z udziałem przedstawicieli MKS Pogoń Szczecin SSA i redakcji strony internetowej www.pogon.v.pl odbyło się spotkanie, na którym wyjaśniono wszelkie nieporozumienia wynikłe z faktu zawieszenia działalności w/w strony.
> Uzgodniono wspólne działania w trosce o przyszłość POGONI i jej dalszą obecność w piłkarskiej ekstraklasie. Kibice powinni mieć możliwość artykułowania opinii, również krytycznych, ale nie komentowania ich w sposób wulgarny, nieprawdziwy i niesprawiedliwy. Nawiązując współpracę nadal dążyć będziemy do promowania dobrego wizerunku Pogoni.
> Przed nami zaplanowane są kolejne mecze ligowe i pucharowe. Najbliższy w piątek 27 sierpnia w Grodzisku Wlkp. Bądźmy tam jedną, Pogońiarską rodziną. Uzgodniono, że strona internetowa www.pogon.v.pl wznawia działalność od 25 sierpnia 2004r.
>
>
> Redakcja www.pogon.v.pl
>
>
>
>
Ciekawe...oby tak dalej...
|
Vivat imperator!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 18:49
>
> i po co było to wszystko ?, Ptak chyba nie spodziewał się że jedna prywatna strona może wywołąć taką burzę, a za dużo kasy włożył żeby się wycofać, dobrze się stało, wracamy wreszcie do normalności...
tylko ciekawe kiedy zacznie robic nowe fochy i grozic odejsciem
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 18:50
Czy wraca strona czy nie... to już Ptaszysko przelał czarę goryczy... takiego durnia z siebie zrobił że szkoda gadać. Dla mnie i tak winowajcą tego zajścia będzie Baranowski Nie Rób Wioski. To jest jedyna na tyle głupia osoba która mogłaby takie tesksty uwielbienia dla Ptaka pisać. Szkoda że P.B którego aż miło było oglądać... wieki temu w TVP... jak podniecał się wszystkim co z Pogonią był związane... stał się antykibicem. Ptak!!! Wypierdol tego alkoholika... I nie rób siebie na Boga... bo Pogoń to MY kibice... nie TY... Ciekawe czy jak Czesny skończy swoje przekręty w UM Ty też się zawiniesz... I ja Cię błagam, proszę... Ptak... nie bądź świnia... i WYPIERDOL TEGO ALKOHOLIKA!!
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 18:52
>
> >
> > i po co było to wszystko ?, Ptak chyba nie spodziewał się że jedna prywatna strona może wywołąć taką burzę, a za dużo kasy włożył żeby się wycofać, dobrze się stało, wracamy wreszcie do normalności...
>
> tylko ciekawe kiedy zacznie robic nowe fochy i grozic odejsciem
>
>
Przynajmniej pokazalismy Ptakowi. ze jego grozby mamy gdzies i jak odejdzie to przezyjemy, watpie wiec czy odwazy sie znowu stawias ultimatum (choc z szalencem nigdy nie wiadomo)
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 18:53
> Czy wraca strona czy nie... to już Ptaszysko przelał czarę goryczy... takiego durnia z siebie zrobił że szkoda gadać. Dla mnie i tak winowajcą tego zajścia będzie Baranowski Nie Rób Wioski. To jest jedyna na tyle głupia osoba która mogłaby takie tesksty uwielbienia dla Ptaka pisać. Szkoda że P.B którego aż miło było oglądać... wieki temu w TVP... jak podniecał się wszystkim co z Pogonią był związane... stał się antykibicem. Ptak!!! Wypierdol tego alkoholika... I nie rób siebie na Boga... bo Pogoń to MY kibice... nie TY... Ciekawe czy jak Czesny skończy swoje przekręty w UM Ty też się zawiniesz... I ja Cię błagam, proszę... Ptak... nie bądź świnia... i WYPIERDOL TEGO ALKOHOLIKA!!
dla mnie Baranowski moze zostac....tylko zeby przestał wlazic wszystkim w dupy.....jest alkoholikiem ale moze zostac....przynajmniej dla mnie .....
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 18:57
Ladnie to zostalo zalatwione. Jak rozumiem po cichu. Ale dla oczyszczenia atmosfery mysle, ze nie obejdzie sie bez odpowiedniego oswiadczenia ze strony Ptaka. Choc haslo "wspólnego działania w trosce o przyszłość POGONI" brzmi obiecujaco. Zobaczymy, co bedzie w praniu.
|
Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 18:58
Jak to nie prawda to wpierdolić d'Alquen-owi... 
Jedno zasadnicze pytanie: Czy jeżeli (odpukać) za 2 miesiące Pogoń będzie ostatnia to możemy narzekać, czy sir Ptak znowu zagrozi odejściem ??!!
Wg. mnie to trzeba sie rozglądać za poważnym człowiekiem - sponsorem
pozdro 4@ll
|
***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 19:00
> zamocne z Was typy... 3 dni mnie nie było... i kiedy ja to przeczytam? 
> może mi ktoś po krótce streścić? 
Mysle ze mala cwiarteczka i do polowy dojdziesz ale czy warto? 
a co do tematu to po ch* bylo to wszystko... mimo tego zdanie na temat tego dobroczyncy... pozostaje bez zmian.
Pozdro
|
W Jedności Siła...
|
|
|
|
|
|
|
|
|