Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Matiz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8679 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 16:23

Animal. napisał:  

PS. napisał:  
Właśnie wróciłem z meczu. xD Doping miazga, aż się głupio uśmiechałem jak cały stadion śpiewał 'Marsz, marsz, marsz...'. To wypadło przezajebiście. Inne przyśpiewki też. Hymn Polski na początku meczu moja mama słyszała z domu przy placu grunwaldzkim. :) Zresztą cały mecz było u mnie w domu słychać. Zabawa była przednia aż do przesady. :D Oby tak było już zawsze!

boli głowka co nie? :D

Co tam Twoj Grunwaldzi słyszałem że u mnie na wzgórzach na Niebuszewie było słychać nasz doping ;]

Edit: jedyne czego mi zabrakło to głośnego zamanifestowania (PO RAZ KTÓRYŚ) co nam obecne władze obiecały. :]

Dokładnie GDIE NASZ NOWY STADION ! ! !

Pogoń & Legia
PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 21:28

Matiz napisał:  

Animal. napisał:  

PS. napisał:  
Właśnie wróciłem z meczu. xD Doping miazga, aż się głupio uśmiechałem jak cały stadion śpiewał 'Marsz, marsz, marsz...'. To wypadło przezajebiście. Inne przyśpiewki też. Hymn Polski na początku meczu moja mama słyszała z domu przy placu grunwaldzkim. :) Zresztą cały mecz było u mnie w domu słychać. Zabawa była przednia aż do przesady. :D Oby tak było już zawsze!

boli głowka co nie? :D

Co tam Twoj Grunwaldzi słyszałem że u mnie na wzgórzach na Niebuszewie było słychać nasz doping ;]

Edit: jedyne czego mi zabrakło to głośnego zamanifestowania (PO RAZ KTÓRYŚ) co nam obecne władze obiecały. :]

Dokładnie GDIE NASZ NOWY STADION ! ! !

Boli, boli. NOWY STADION DLA SZCZECINA!! Tylko dziwnie się czułem wracając ok. 15:00 przez Park Kasprowicza z szalem. XD

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
Roman Pigwa
Kibic
Na forum od 6216 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 09/08/2009 23:22
... i wracamy do rzeczywistości ,raczej szarej niż kolorowej... kilka tys. na stadionie a na Młynie 500 osób.( mowa o meczu z Podbeskidziem)

https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Pichu
Kibic
Na forum od 6013 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 09/08/2009 23:44
Nie ma co tu spekulowac o frekwencji. Trzeba przyjsc i dopingowac tak jak na GKSie albo jeszcze lepiej.
Czekam na plakat i sieje propagande :)

To Co Nas Łączy ! - Granatowo-Bordowa Krew
PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 10/08/2009 00:04
Plakaty będą u Lorda?

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
J.
Kibic
Na forum od 6061 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 10/08/2009 01:25

Wysoka-PS napisał:  
... i wracamy do rzeczywistości ,raczej szarej niż kolorowej... kilka tys. na stadionie a na Młynie 500 osób.( mowa o meczu z Podbeskidziem)

Jeśli twierdzisz, że ma być tak źle to nakręcaj swoich znajomych i jedziemy wszyscy na młyn. Aa

WSZYSCY W MŁYNIE NA PODBESKIDZIE!!! NAKRĘCAMY ZNAJOMYCH!!

zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 10/08/2009 12:36

Jeran napisał:  

Wysoka-PS napisał:  

Jeśli twierdzisz, że ma być tak źle to nakręcaj swoich znajomych i jedziemy wszyscy na młyn. Aa

WSZYSCY W MŁYNIE NA PODBESKIDZIE!!! NAKRĘCAMY ZNAJOMYCH!!

PROPAGANDA TRWA!!

Patrz komu ufasz!
Brodo
Kibic
Na forum od 6321 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 10/08/2009 13:56

PS. napisał:  
Plakaty będą u Lorda?

W tym sezonie pod dogadaniu się z Lordem ja zajme się plakatami więc jak coś to GG 6825921

L.
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/08/2009 17:42
Już w sobotę kolejne spotkanie, tym razem z Podbeskidziem. Niespodziewana porażka w Gorzowie za to grad emocji w Kołobrzegu, dlatego tez stawiamy sie licznie w MŁYNIE aby pomoc naszym piłkarza dopingiem w zwyciestwie !! Niech rytm nadany na GKSie Katowice będzie początkiem czegoś nowego !!

Siejcie propagandę wśród bliskich, znajomych itp WSZYSCY NA MŁYN !!!!!!!!!!

[PL: ;)]

MW'03
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 6130 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/08/2009 19:50
Przyjdź na młyn – dofinansuj oprawy

Sobotni mecz z Podbeskidziem będzie pierwszym, w którym obowiązuje nowa umowa między klubem i Stowarzyszeniem Portowcy. Na mocy jej postanowień do sprzedaży zostają wprowadzone osobne bilety na sektor 11 i 12 stadionu, tzw. „młyn”. 50% sumy ze sprzedaży biletów normalnych i 20% z biletów ulgowych, z których będzie mogła korzystać młodzież do 16. roku życia, zasili działalność kibiców. Na młyn będą miały wstęp tylko osoby, które zakupią w kasach specjalnie oznaczone bilety lub też okażą karnet. Takie rozwiązanie zarówno w zamierzeniu działaczy klubu jak i SKPS Portowcy ma doprowadzić do trwałej poprawy jakości dopingu, uatrakcyjnianiu spotkań meczowymi oprawami i budowaniu pozytywnej atmosfery. Począwszy od meczu z Podbeskidziem bilety będą do nabycia w kasach klubu oraz w wybranych punktach na terenie miasta zarówno w przedsprzedaży jak i w dzień meczu.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Fresh
Kibic
Na forum od 6021 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/08/2009 22:14
Czyli przed wejściem na młyn też będą sprawdzane bilety?
I od kiedy rusza przedsprzedaż?

maciu
Kibic
Na forum od 6094 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/08/2009 22:18
no własnie i jesli ktos jest młodym piłkarzem Pogońi i bedzie wchodził ,,na liste,, bez biletu nie bedzie mógł wejsc na młyn?;(

Kropek
Kibic
Na forum od 7034 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/08/2009 22:19
Czyli jeśli mam karnet na krytą to na młyn nie wejdę?

Łysy
Kibic
Na forum od 6136 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/08/2009 22:39
Tylko na krytej sprawdzają bilety :D. Normalnie wjedziecie na młyn :P

Byliśmy tu i zawsze będziemy , stąd jesteśmy i tu umrzemy.
Kropek
Kibic
Na forum od 7034 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/08/2009 22:53

SKPS Portowcy napisał:  

Na młyn będą miały wstęp tylko osoby, które zakupią w kasach specjalnie oznaczone bilety lub też okażą karnet.

Oczywiście, że na młynie nie sprawdzali biletów. Ale gdy to przeczytałem sam już zwątpiłem jak będzie teraz. Dlatego wolę się upewnić. Chodź tak na prawdę nie ma to większego znaczenia. Bo tak czy siak wejdę na młyn :)

MW_03
Młode Wilki
Na forum od 6134 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/08/2009 23:18

Obrazek png wstawiony na forum
Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/08/2009 23:38
rozumiem że innym niewybierającym sie na młyn moge szepnąć słówko o zakupie tego specjalnego biletu ;)

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Fresh
Kibic
Na forum od 6021 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 00:24
Od kiedy prowadzona jest przedsprzedaz?

Maxvell
Kibic
Na forum od 6061 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 02:03

Kropek napisał:  

SKPS Portowcy napisał:  

Na młyn będą miały wstęp tylko osoby, które zakupią w kasach specjalnie oznaczone bilety lub też okażą karnet.

Oczywiście, że na młynie nie sprawdzali biletów. Ale gdy to przeczytałem sam już zwątpiłem jak będzie teraz. Dlatego wolę się upewnić. Chodź tak na prawdę nie ma to większego znaczenia. Bo tak czy siak wejdę na młyn :)

czyli bez takowego biletu bądz karnetu nie ma wjazdu na młyn ?

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
MKS 78
Kibic
Na forum od 7684 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 13/08/2009 08:08

Animal. napisał:  
rozumiem że innym niewybierającym sie na młyn moge szepnąć słówko o zakupie tego specjalnego biletu ;)

no trzeba kupowac bilety na 11 i 12 nawet jak sie tam nie wybierasz przynajmniej kasa pojdze na szczytny cel:)

Fanatycy ze stolicy
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768762029 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005