Właśnie wróciłem z meczu. xD Doping miazga, aż się głupio uśmiechałem jak cały stadion śpiewał 'Marsz, marsz, marsz...'. To wypadło przezajebiście. Inne przyśpiewki też. Hymn Polski na początku meczu moja mama słyszała z domu przy placu grunwaldzkim. Zresztą cały mecz było u mnie w domu słychać. Zabawa była przednia aż do przesady. Oby tak było już zawsze!
boli głowka co nie?
Co tam Twoj Grunwaldzi słyszałem że u mnie na wzgórzach na Niebuszewie było słychać nasz doping ;]
Edit: jedyne czego mi zabrakło to głośnego zamanifestowania (PO RAZ KTÓRYŚ) co nam obecne władze obiecały.
Dokładnie GDIE NASZ NOWY STADION ! ! !
Boli, boli. NOWY STADION DLA SZCZECINA!! Tylko dziwnie się czułem wracając ok. 15:00 przez Park Kasprowicza z szalem. XD
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
... i wracamy do rzeczywistości ,raczej szarej niż kolorowej... kilka tys. na stadionie a na Młynie 500 osób.( mowa o meczu z Podbeskidziem)
Jeśli twierdzisz, że ma być tak źle to nakręcaj swoich znajomych i jedziemy wszyscy na młyn.
WSZYSCY W MŁYNIE NA PODBESKIDZIE!!! NAKRĘCAMY ZNAJOMYCH!!
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 12/08/2009 17:42
Już w sobotę kolejne spotkanie, tym razem z Podbeskidziem. Niespodziewana porażka w Gorzowie za to grad emocji w Kołobrzegu, dlatego tez stawiamy sie licznie w MŁYNIE aby pomoc naszym piłkarza dopingiem w zwyciestwie !! Niech rytm nadany na GKSie Katowice będzie początkiem czegoś nowego !!
Siejcie propagandę wśród bliskich, znajomych itp WSZYSCY NA MŁYN !!!!!!!!!!
Sobotni mecz z Podbeskidziem będzie pierwszym, w którym obowiązuje nowa umowa między klubem i Stowarzyszeniem Portowcy. Na mocy jej postanowień do sprzedaży zostają wprowadzone osobne bilety na sektor 11 i 12 stadionu, tzw. „młyn”. 50% sumy ze sprzedaży biletów normalnych i 20% z biletów ulgowych, z których będzie mogła korzystać młodzież do 16. roku życia, zasili działalność kibiców. Na młyn będą miały wstęp tylko osoby, które zakupią w kasach specjalnie oznaczone bilety lub też okażą karnet. Takie rozwiązanie zarówno w zamierzeniu działaczy klubu jak i SKPS Portowcy ma doprowadzić do trwałej poprawy jakości dopingu, uatrakcyjnianiu spotkań meczowymi oprawami i budowaniu pozytywnej atmosfery. Począwszy od meczu z Podbeskidziem bilety będą do nabycia w kasach klubu oraz w wybranych punktach na terenie miasta zarówno w przedsprzedaży jak i w dzień meczu.
Na młyn będą miały wstęp tylko osoby, które zakupią w kasach specjalnie oznaczone bilety lub też okażą karnet.
Oczywiście, że na młynie nie sprawdzali biletów. Ale gdy to przeczytałem sam już zwątpiłem jak będzie teraz. Dlatego wolę się upewnić. Chodź tak na prawdę nie ma to większego znaczenia. Bo tak czy siak wejdę na młyn
Na młyn będą miały wstęp tylko osoby, które zakupią w kasach specjalnie oznaczone bilety lub też okażą karnet.
Oczywiście, że na młynie nie sprawdzali biletów. Ale gdy to przeczytałem sam już zwątpiłem jak będzie teraz. Dlatego wolę się upewnić. Chodź tak na prawdę nie ma to większego znaczenia. Bo tak czy siak wejdę na młyn
czyli bez takowego biletu bądz karnetu nie ma wjazdu na młyn ?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762029 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.