Pięknie widać jak daleko wszędzie jest ze Szczecina Dla mnie czyli z Warszawy to mapka zmienia się o 360 stopni i najdalszy wyjazd mamy do.... Świnoujścia
chyba o 180
w sumie to masz racje
Pięknie widać jak daleko wszędzie jest ze Szczecina Dla mnie czyli z Warszawy to mapka zmienia się o 360 stopni i najdalszy wyjazd mamy do.... Świnoujścia
Denerwujesz ludzi!
ale za to mamy 8 wyjazdow w promoeniu 250 km od Wawy na Slask 350, a najblizszy moj,, wyjazd ,, to przejscie z domu przez park na stadion Znicza
a tak na marginesie kiedy bedzie terminarz rozgrywek I ligi?
ciężko powiedzieć skoro nawet nie wiadomo kto w tej I lidze będzie grał...
Ps. Z tymi Ząbkami to nie będzie wesoło, jak walną mecz w środku tygodnia to z 2 godziny w korku będziemy stać
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 27/06/2009 18:01
Jesli to ma byc pocieszeniem , to Flota ma jeszcze dalej , a swoją drogą to może byc jeszcze dalej jak po apelacjach przywrócą ekstraklasę ŁKs-owi a spadnie Cracovia
Szwedzka firma bukmacherska Unibet będzie sponsorem tytularnym I ligi piłkarskiej - poinformował w sobotę prezes PZPN Grzegorz Lato.
Umowa ma zostać podpisana w najbliższych dniach, a w jej ramach firma otrzyma szeroki pakiet reklamowy na dwa sezony.
- Cieszymy się z możliwości sponsorowania Piłkarskiej Ligi Polskiej. Mamy nadzieję, że firma Unibet, jako sponsor tytularny ligi, przyczyni się istotnie do rozwoju polskiej piłki - zaznacza szefowa marketingu Unibet w Polsce Katarzyna Davies.
Szwedzka firma bukmacherska Unibet będzie sponsorem tytularnym I ligi piłkarskiej - poinformował w sobotę prezes PZPN Grzegorz Lato.
Umowa ma zostać podpisana w najbliższych dniach, a w jej ramach firma otrzyma szeroki pakiet reklamowy na dwa sezony.
- Cieszymy się z możliwości sponsorowania Piłkarskiej Ligi Polskiej. Mamy nadzieję, że firma Unibet, jako sponsor tytularny ligi, przyczyni się istotnie do rozwoju polskiej piłki - zaznacza szefowa marketingu Unibet w Polsce Katarzyna Davies.
źródło: sport.tvp.pl
Dobra wiadomość im więcej kasy od sponsorów tym lepiej wiadomo nie od dzisiaj że w wielu klubach się nie przelewa. Ciekawi mnie tylko jaka kwota będzie do podziału ?
Dobra wiadomość im więcej kasy od sponsorów tym lepiej wiadomo nie od dzisiaj że w wielu klubach się nie przelewa. Ciekawi mnie tylko jaka kwota będzie do podziału ?
Jak podzielą 5 milionów na wszystkie drużyny 1 ligi, to na Niedzielana starczy...
jak zgodzi się na znaczną obniżkę bo teraz zarabia 200 tysięcy ale EURO.
Nie sadze, aby Pogon byla w stanie przebic finansowo oferte Gornika, choc jesli to co mowi menadzer Wtorka jest prawda, to oferta Gornika zostala odrzucona, a z nami wciaz negocjuja. Oj, niedobrze to wyglada
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/06/2009 19:36
widze że tu niektórym magia nazwiska Niedzielan wyostrzyła wyobraźnie. A co on takiego gra od jakiegoś czasu? zamiast niego życzyłbym sobie ze dwóch solidnych grajków z ambicjami,niekonieczNie z "nazwiskiem". bo "gwieździe trzeba będzie bulić,nawet w przypadku,gdy bedziemy go widywać zamiast na murawie to w jakiś elitte itp. takich już tu mieliśmy.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 29/06/2009 12:49
Na początku przyszłego tygodnia Wydział Gier PZPN ogłosi terminarze I i II ligi na sezon 2009/10. - Na razie jest zbyt wiele niewiadomych - mówi przewodniczący Wydziału Gier Wojciech Jugo.
Czy późny termin ogłoszenia terminarzy nie skomplikuje życia klubom?
- Nie. Kluby wiedzą, że liga rusza 25 lipca, więc są do tego przygotowane - kończy Jugo.
Obrońcy: Tomasz Hajto, Marcin Adamski, Wojciech Mordzakowski, Nerijus Radžius, Dejan Ognjanović, Georgas Freidgeimas, Artur Gieraga, Josef Petřík (GKP Gorzów Wielkopolski), Kamil Cyran (Stal Niewiadów), Szymon Salski (Młoda Ekstraklasa).
Pomocnicy: Tomasz Ostalczyk, Mladen Kašćelan, Jakub Biskup.
Napastnicy: Rafał Kujawa, Adrian Świątek, Adam Czerkas.
Na zgrupowanie dojedzie Bogusław Wyparło oraz najprawdopodobniej kilku nowych zawodników, którym będzie się przyglądał trener ŁKS-u - Grzegorz Wesołowski.
Trochę ich mało , Kascelan, Adamski, Hajto i.... to tyle
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 30/06/2009 09:37
A my nie mamy czym postraszyć? Może nie jest "tych" graczy więcej ale są... Skrzypek, Biliński, Chi-Fon, Moskalewicz, Niedzielan? Nie są to może Galacticos ale wygląda o niebo lepiej niż w znacznej większości drużyn... Nie ma co patrzeć na innych. "Mamy swą drużynę, która..."
A ja się zastanawiam, jak to się ma do "naszego prawa". Reklamować oni się mogą, to legalne ale grać u internetowego booka już nie.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
A ja się zastanawiam, jak to się ma do "naszego prawa". Reklamować oni się mogą, to legalne ale grać u internetowego booka już nie.
zakłady nie zawierasz w Polsce, ale na Malcie, etc.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.