Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour: Wyjazd do Zielonej Góry! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Lemur
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7370 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 21:51
Podbijam, bo też chciałbym kupić. I na mecz i na pociąg.

Jacck
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 21:53
Ja tylko proszę trochę normalności , dałem post na temat wyjazdu autem z okolic Piły to zaraz został wykasowany. Ludzie stąd bana do Zielonej Góry nie jedzie:P , przynajmniej mi o tym nie wiadomo nic. Pomyślcie , nie wszyscy są ze Szczecina i mogą specjałem jechac, chociaż bardzo chciałbym jak za dawnych lat . A tu widzę ,że jest specjał , wielkie podniecenie i nikt inny już głosu miec nie może na tym forum .Wiadomka fajne ,że jest , no ale skoro szanowni moderatorzy kasują takie zwyczajne posty, bo komuś coś nie pasuje to dziwię się bardzo ,że nie kasują bardziej debilnych na temat ilosci picia piwa :P.

Wielkopolska zawsze wierna Pogoni....
dziki
Kibic
Na forum od 8533 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 22:24

Jacck napisał:  
Ja tylko proszę trochę normalności , dałem post na temat wyjazdu autem z okolic Piły to zaraz został wykasowany. Ludzie stąd bana do Zielonej Góry nie jedzie:P , przynajmniej mi o tym nie wiadomo nic. Pomyślcie , nie wszyscy są ze Szczecina i mogą specjałem jechac, chociaż bardzo chciałbym jak za dawnych lat . A tu widzę ,że jest specjał , wielkie podniecenie i nikt inny już głosu miec nie może na tym forum .Wiadomka fajne ,że jest , no ale skoro szanowni moderatorzy kasują takie zwyczajne posty, bo komuś coś nie pasuje to dziwię się bardzo ,że nie kasują bardziej debilnych na temat ilosci picia piwa :P.

kolego to nie o to chodzi bo nie tylko ty jedziesz autem ale jak bedziesz tak rozpowiadal co gdzie jak i o ktorej to mozesz nawet z Piły nie wyjechac!!! juz kumasz??

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
Promocja
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 22:27

Jacck napisał:  

są osoby z FC Wałcz podali namiary wiec trudno się odezwać ?? tam byś się dowiedział i byś nawet z tej Piły dojechał

co do biletów przyjedzcie na PKP na pewno nie zostaniecie w Szczecinie

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
Husker
Kibic
Na forum od 6077 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 22:36
O bardziej szczególowe informacje dotyczace wyjazdu nalezy sie dowiadywac prywatnie (chocby zagadujac na GG do odpowiednich osob), a nie na forum.

Po jaka cholere piszesz, ze jedziesz z tego miasta? Po jaka cholere piszecie co gdzie i kiedy?? Malo Wam klopotow?
Troche wiecej wyobrazni, a Wy modowie badzcie czujni i usuwajcie zbedne posty.

I jeszcze jedno. Jestem ostro ciety na alkoholizacje wyjazdowa. Drugiego Kolobrzegu, czy Torunia juz nie bedzie.
Kto nie bedzie wygladal nieodpowiednio - bedzie odpowiednio potraktowany.

Bandzior
Kibic
Na forum od 7479 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 22:37

grzes1948 napisał:  
mam pytanie, czy kupie jutro bilet?(na dworcu)

Dla mnie tez ważne pytanie ponieważ nie miałem jak na listę się zapisać itd. chciałbym dostać najlepiej odpowiedz dzisiaj bo tak w ciemno walić to się nie opłaca

Jacck
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 22:42

dziki napisał:  

Jacck napisał:  

kolego to nie o to chodzi bo nie tylko ty jedziesz autem ale jak bedziesz tak rozpowiadal co gdzie jak i o ktorej to mozesz nawet z Piły nie wyjechac!!! juz kumasz??

nikt nie pisał co , gdzie i jak-) . Z racji okolic moich kumam jak mało kto pozdroo.. a dojechac dojadę

Bandzior
Kibic
Na forum od 7479 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 23:00
Nadal czekam na odpowiedz bo nie mam ani biletu na mecz ani na pociąg !

Bartas
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 23:23
Jak będziesz chciał kupć bilet to kupisz. Ma być nas jak najwięcej więc się zmieścisz

Bandzior
Kibic
Na forum od 7479 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 23:26
Czyli zapłacę odpowiednim osoba za przejazd w ta i z powrotem

[PL: Podobne pytanie juz padlo w tym temacie i padla takze odpowiedz. Zanim cos napiszecie przejrzycie ost strony tematu.]

....
Kibic
Na forum od 6116 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 23:29

Bandzior napisał:  
Czyli zapłacę odpowiednim osoba za przejazd w ta i z powrotem

Czytaj ze zrozumieniem... Kojot wyżej Ci napisał, że jak przyjedziesz na PKP to pojedziesz! Czytajcie dokładnie i nie róbcie zamieszania.

PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 31/05/2009 00:10

Jaronton napisał:  
Nie wiem po co kasujecie te wpisy na temat tych co jadą samochodami, teraz to już nie ma znaczenia, bo kto miał pojechać "specjalem" to i tak pojedzie! Lepiej przecież choć trochę się zorganizowac i jechać w 5-10 aut, bo może dojść do takiej sytuacji, że ktoś "niekumaty" (na pewno tacy też pojadą) w podróży dostanie placki a co gorsze straci barwy, więc lepiej się ogarnąć bez przeszkód. Pozdrawiam.

To wlasnie dla tych "niekumatych" tez podstawiany jest pociag zeby uniknac takich sytuacji, a jak ktos w podrozy dostanie placki a co gorsze straci barwy to zostanie mu poprawione w Zielonej pod sektorem. Skoro ktos nie umie obronic swoich barw to po co sie wylamuje i jedzie inaczej niz wiekoszosc.

BTR
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 31/05/2009 10:43

PL napisał:  
Skoro ktos nie umie obronic swoich barw to po co sie wylamuje i jedzie inaczej niz wiekoszosc.

Amen.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
yamal
Kibic
Na forum od 6504 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 31/05/2009 15:28
prosba.......
dla nas emigrantów zdajcie rzeczowa relacje!!!!z przejazdu i samego meczu-pozdrawiam serdecznie wyjazdowiczów!!!!!

WESOŁEGO ALLELUJA ,A ZAGŁEBIU W DUPE CHUJA !!!!!
zegar
Kibic
Na forum od 8752 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 31/05/2009 20:04

yamal napisał:  
prosba.......
dla nas emigrantów zdajcie rzeczowa relacje!!!!z przejazdu i samego meczu-pozdrawiam serdecznie wyjazdowiczów!!!!!

Lechia-Pogoń 0-2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zegar
Jacck
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 31/05/2009 20:59
Wyjazd pierwsza klasa,, tylko mała pompka z nieba zwłaszcza w pierwszej połowie. Lechii w młynie 8 osób?:P hahaha. Druga bramka Petasza palce lizac-). Chyba w piątek z Janikowem nie przegramy, więc pierwsza liga jest!

Cinek KSF
Kibic
Na forum od 6280 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 31/05/2009 21:23
a spodziewałeś się, że w ZG jest więcej fanów Lechii ??? Spodobały się Wam też podobno Nasze przyśpiewki, gratulacje awansu i dobrej zabawy na trybunach.

Obrazek jpg wstawiony na forum

P.S.

ejaaaaaaaaaaaaa ejaaaaaaaaaaa RYCERZE SPEEDWAYA

Ostatnio edytowany przez: Cinek KSF, 31 maja 2009, 21:30 [1 raz(y)]

Falubaz 1961 Zielona Góra
Msz..
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 31/05/2009 23:36
zajebiście byłooo kto nie pojechał niech żałuje ...dawno nie było tak dobrze

PRAWOBRZEŻE !!!
Safe
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 00:30
Zajebiemy grilla! ;)
co z ta nowa przyspiewka, bo zapowiada sie fajnie? ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
....
Kibic
Na forum od 6116 dni

Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 01/06/2009 00:32
Jednym słowem - ŚWIETNY wyjazd! Doping do 30 minuty fantastyczny, potem trochę gorzej, ale też dobrze. I świetnie pod koniec meczu. HEJA MKS!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768758486 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005