Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 21:53
Ja tylko proszę trochę normalności , dałem post na temat wyjazdu autem z okolic Piły to zaraz został wykasowany. Ludzie stąd bana do Zielonej Góry nie jedzie , przynajmniej mi o tym nie wiadomo nic. Pomyślcie , nie wszyscy są ze Szczecina i mogą specjałem jechac, chociaż bardzo chciałbym jak za dawnych lat . A tu widzę ,że jest specjał , wielkie podniecenie i nikt inny już głosu miec nie może na tym forum .Wiadomka fajne ,że jest , no ale skoro szanowni moderatorzy kasują takie zwyczajne posty, bo komuś coś nie pasuje to dziwię się bardzo ,że nie kasują bardziej debilnych na temat ilosci picia piwa .
kolego to nie o to chodzi bo nie tylko ty jedziesz autem ale jak bedziesz tak rozpowiadal co gdzie jak i o ktorej to mozesz nawet z Piły nie wyjechac!!! juz kumasz??
są osoby z FC Wałcz podali namiary wiec trudno się odezwać ?? tam byś się dowiedział i byś nawet z tej Piły dojechał
co do biletów przyjedzcie na PKP na pewno nie zostaniecie w Szczecinie
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Po jaka cholere piszesz, ze jedziesz z tego miasta? Po jaka cholere piszecie co gdzie i kiedy?? Malo Wam klopotow?
Troche wiecej wyobrazni, a Wy modowie badzcie czujni i usuwajcie zbedne posty.
I jeszcze jedno. Jestem ostro ciety na alkoholizacje wyjazdowa. Drugiego Kolobrzegu, czy Torunia juz nie bedzie.
Kto nie bedzie wygladal nieodpowiednio - bedzie odpowiednio potraktowany.
Dla mnie tez ważne pytanie ponieważ nie miałem jak na listę się zapisać itd. chciałbym dostać najlepiej odpowiedz dzisiaj bo tak w ciemno walić to się nie opłaca
Nie wiem po co kasujecie te wpisy na temat tych co jadą samochodami, teraz to już nie ma znaczenia, bo kto miał pojechać "specjalem" to i tak pojedzie! Lepiej przecież choć trochę się zorganizowac i jechać w 5-10 aut, bo może dojść do takiej sytuacji, że ktoś "niekumaty" (na pewno tacy też pojadą) w podróży dostanie placki a co gorsze straci barwy, więc lepiej się ogarnąć bez przeszkód. Pozdrawiam.
To wlasnie dla tych "niekumatych" tez podstawiany jest pociag zeby uniknac takich sytuacji, a jak ktos w podrozy dostanie placki a co gorsze straci barwy to zostanie mu poprawione w Zielonej pod sektorem. Skoro ktos nie umie obronic swoich barw to po co sie wylamuje i jedzie inaczej niz wiekoszosc.
Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 31/05/2009 20:59
Wyjazd pierwsza klasa,, tylko mała pompka z nieba zwłaszcza w pierwszej połowie. Lechii w młynie 8 osób? hahaha. Druga bramka Petasza palce lizac-). Chyba w piątek z Janikowem nie przegramy, więc pierwsza liga jest!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758486 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.