Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na piekiełku !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BTR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7672 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 10/12/2007 19:03

mateeo napisał:  
mam pytanie czy selekcja bedzie nadal na rundzie wiosennej??

Za wcześnie na te pytania. Pewnie decyzja zapadnie 5 minut przed pierwszym meczem. ;)

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Bosmaan
Kibic
Na forum od 6657 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 11/03/2008 23:15
Znowu na piekło wpadli dzieciaki i emeryci ktorzy tylko zajmowali miejsca i nic nie spiewali tylko stali jak kołki !!!

Bosmaan
Kibic
Na forum od 6657 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 11/03/2008 23:16
Ale przynajmniej było spiewane i o to chodzi heh ! zeby tyle ludzi chodził na mecze Pogoni

Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 11/03/2008 23:43
miło było zobaczyć znów tyle ludzi na twardwoskiego ehhh. Piekło się spisało dobrze.

ZAWSZE Z POGONIĄ !
mihalek
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 16/03/2008 13:27
Wg. mnie doping był całkiem niezły wczoraj ale co chwile widzialem jakies zapijaczone laski albo jakis dzieciakow niespiewajacych, duza czesc jednak dopingowala. Moim zdaniem warto jeszcze raz przemyslec ta selekcje, ja jestem za.

MKS !
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 16/03/2008 16:07

mihalek napisał:  
Wg. mnie doping był całkiem niezły wczoraj ale co chwile widzialem jakies zapijaczone laski albo jakis dzieciakow niespiewajacych, duza czesc jednak dopingowala. Moim zdaniem warto jeszcze raz przemyslec ta selekcje, ja jestem za.

Mnie jeszcze dzisiaj uszy bolą od pisku szmul za mna -.-

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
hPS
*zablokowany
Na forum od 7657 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 16/03/2008 16:56
nie widze problemu, zbierzcie sie i ogarniajcie, a nie na necie krzyczycie..

p.s. irokezow tez nie wpuszczajcie :)

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Ori
Kibic
Na forum od 7266 dni

**

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 20/03/2008 00:34
...

...SZCZECIN MOIM MIASTEM - POGOŃ MOIM ŻYCIEM...
Matovic
Kibic
Na forum od 6504 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 29/03/2008 22:34
Mnie też by to w k u r w i a ł o.

Felek
Kibic
Na forum od 6496 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 22/04/2008 00:13
psss no teraz to już raczej selekcja odpada. bo by pusto było i to dosłownie:)

arik
Kibic
Na forum od 6450 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 22/05/2008 11:21
No dziewczyny na 12 to jest masakra jakaś. Ja jak chodzę na 12 to zawsze daje z siebie max, ale chyba wole, jak siedzi koło mnie jakiś koleś, który po cichaczu je słonia, niż jakaś dziewczyna, która drze morde na jakiegos kolesia, ale przez telefon gada i sie podnieca ze zobaczyla jakiegos chlopaka. Moze poprostu zrobic dla kobiet bilety po 2 zł ? moze im sie odechce łazić dla lansu

Obrazek png wstawiony na forum
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 22/05/2008 12:05

arik napisał:  
No dziewczyny na 12 to jest masakra jakaś. Ja jak chodzę na 12 to zawsze daje z siebie max, ale chyba wole, jak siedzi koło mnie jakiś koleś, który po cichaczu je słonia, niż jakaś dziewczyna, która drze morde na jakiegos kolesia, ale przez telefon gada i sie podnieca ze zobaczyla jakiegos chlopaka. Moze poprostu zrobic dla kobiet bilety po 2 zł ? moze im sie odechce łazić dla lansu

Chyba wczoraj na meczu nie byłeś. :D

Z daleka nie będzie widać.
arik
Kibic
Na forum od 6450 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 22/05/2008 14:23

ZetPe napisał:  

arik napisał:  

Chyba wczoraj na meczu nie byłeś. :D

Owszem. Nie byłem, jestem chory, a we wtorek jade do Bordeaux i nie było takiej opcji, żeby się wyrwać na mecz. Ale nie o tym, było to widoczne choćby na meczu ze Stalą Stocznia. Masakra jakaś. Szmule stały wogóle tyłem do boiska i tylko komórka i "ty Agatka, nie zgadniesz jakiego chłopaka zobaczyłam. Mniam". Prosze was, nie mam nic przeciwko temu, ale na trybunie słonecznikarzy, a nie pod zegrarem

Rosa
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 22/05/2008 14:30
nie mozesz takiej kurwa "kobiecie" zwrócić uwagi ? jak juz to widzisz to płaczem na forum niczego nie osiągniesz

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
N.
Kibic
Na forum od 6652 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 22/05/2008 15:55
.

Ostatnio edytowany przez: N., 9 października 2008, 08:40 [2 raz(y)]

PS
arik
Kibic
Na forum od 6450 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 22/05/2008 18:25
Hmmm i co, myślisz, że mnie posłucha ? Nie mam nic przeciwko selekcji. Jeśli trzeba będzie to usiądę na krytej wśród tych zjadaczy słonecznika. Jeśli to sprawi, że doping na Pogoni będzie lepszy, nie mam nic przeciwko. A wcześniej czytałem też, że komuś tam przeszkadza, że z 12 słychać dziecięcy doping, w sensie, że dziecieńce głosy. Wytłumaczcie mi, co wam to przeszkadza ? Ja rozumiem, że mogą was denerwować dzieciaki, które przychodzą się ponapinać na policje, a jak przyjdzie co do czego to kurz po nich nawet nie zostaje, tak szybko spieprzają, ale...

Szymen
Kibic
Na forum od 6497 dni

**

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 22/05/2008 18:40

arik napisał:  
Hmmm i co, myślisz, że mnie posłucha ? Nie mam nic przeciwko selekcji. Jeśli trzeba będzie to usiądę na krytej wśród tych zjadaczy słonecznika. Jeśli to sprawi, że doping na Pogoni będzie lepszy, nie mam nic przeciwko. A wcześniej czytałem też, że komuś tam przeszkadza, że z 12 słychać dziecięcy doping, w sensie, że dziecieńce głosy. Wytłumaczcie mi, co wam to przeszkadza ? Ja rozumiem, że mogą was denerwować dzieciaki, które przychodzą się ponapinać na policje, a jak przyjdzie co do czego to kurz po nich nawet nie zostaje, tak szybko spieprzają, ale...

spokojnie :) też tego kiedyś nie rozumiałem
przyjdzie czas ze i ty to pojmiesz :) ogólnie przejrzyj cały temat to coś tam może ogarniesz.
nie mówiąc o tym żeby spytać sie jakiegoś starszego kibica z 12 :)
pozdrawiam.

arik
Kibic
Na forum od 6450 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 22/05/2008 19:19

Szymen napisał:  

przyjdzie czas ze i ty to pojmiesz :)

Może... ale teraz priorytet to baraże bo jak nie wyjdzie nam, to frekwencja z 1500 zmniejszy sie do 150

TraiN
Kibic
Na forum od 6436 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 05/06/2008 23:40

wilk napisał:  
też się cieszymy twoim szczęściem ;]
ale jest pełno małolatów którzy w dupie mają śpiewanie ;]
pomijam już laski, które wpadają tam dla szpanu...

pomijam już laski, które wpadają tam dla szpanu...

Bez kitu! Chodza tam takie zeby tylko chlopacy na nie spogladneli a i tak sa brzydkie jak konia ogon -,- ....

Sir
Kibic
Na forum od 7455 dni

**

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 06/06/2008 07:55
Czyli robimy selekcje i wpuszczamy tylko te ladne? ...chociaz to nie rozwiaze problemu spoglodywania chlopakow ;/

Patriam nostram amamus, non quia magna est, sed quia nostra.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768766005 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005