Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 16/03/2008 13:27
Wg. mnie doping był całkiem niezły wczoraj ale co chwile widzialem jakies zapijaczone laski albo jakis dzieciakow niespiewajacych, duza czesc jednak dopingowala. Moim zdaniem warto jeszcze raz przemyslec ta selekcje, ja jestem za.
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 22/05/2008 11:21
No dziewczyny na 12 to jest masakra jakaś. Ja jak chodzę na 12 to zawsze daje z siebie max, ale chyba wole, jak siedzi koło mnie jakiś koleś, który po cichaczu je słonia, niż jakaś dziewczyna, która drze morde na jakiegos kolesia, ale przez telefon gada i sie podnieca ze zobaczyla jakiegos chlopaka. Moze poprostu zrobic dla kobiet bilety po 2 zł ? moze im sie odechce łazić dla lansu
Owszem. Nie byłem, jestem chory, a we wtorek jade do Bordeaux i nie było takiej opcji, żeby się wyrwać na mecz. Ale nie o tym, było to widoczne choćby na meczu ze Stalą Stocznia. Masakra jakaś. Szmule stały wogóle tyłem do boiska i tylko komórka i "ty Agatka, nie zgadniesz jakiego chłopaka zobaczyłam. Mniam". Prosze was, nie mam nic przeciwko temu, ale na trybunie słonecznikarzy, a nie pod zegrarem
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 22/05/2008 18:25
Hmmm i co, myślisz, że mnie posłucha ? Nie mam nic przeciwko selekcji. Jeśli trzeba będzie to usiądę na krytej wśród tych zjadaczy słonecznika. Jeśli to sprawi, że doping na Pogoni będzie lepszy, nie mam nic przeciwko. A wcześniej czytałem też, że komuś tam przeszkadza, że z 12 słychać dziecięcy doping, w sensie, że dziecieńce głosy. Wytłumaczcie mi, co wam to przeszkadza ? Ja rozumiem, że mogą was denerwować dzieciaki, które przychodzą się ponapinać na policje, a jak przyjdzie co do czego to kurz po nich nawet nie zostaje, tak szybko spieprzają, ale...
Hmmm i co, myślisz, że mnie posłucha ? Nie mam nic przeciwko selekcji. Jeśli trzeba będzie to usiądę na krytej wśród tych zjadaczy słonecznika. Jeśli to sprawi, że doping na Pogoni będzie lepszy, nie mam nic przeciwko. A wcześniej czytałem też, że komuś tam przeszkadza, że z 12 słychać dziecięcy doping, w sensie, że dziecieńce głosy. Wytłumaczcie mi, co wam to przeszkadza ? Ja rozumiem, że mogą was denerwować dzieciaki, które przychodzą się ponapinać na policje, a jak przyjdzie co do czego to kurz po nich nawet nie zostaje, tak szybko spieprzają, ale...
spokojnie też tego kiedyś nie rozumiałem
przyjdzie czas ze i ty to pojmiesz ogólnie przejrzyj cały temat to coś tam może ogarniesz.
nie mówiąc o tym żeby spytać sie jakiegoś starszego kibica z 12
pozdrawiam.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766005 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.