Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 19:02
Pewnie co bardziej wiejskim zawodnikom Astry nie podoba się, że ktoś im w tym sezonie odbierze awans. Z drugiej strony na miejscu tego ich zawodnika Wojciechowskiego, to bym uważał - przecież Astra jeszcze przyjeżdża do Szczecina i takie wyskoki moga się dla niego skończyć mocnym obiciem. Zresztą gdyby się parę osób wkurzyło to już teraz po meczu miałby ciężko. A co do policji, to chyba po prostu wysyłają na takie mecze idiotów, którzy pierwszy raz ochraniają mecz i którym pierwszy raz w życiu dali do ręki gumowca.
A co do policji, to chyba po prostu wysyłają na takie mecze idiotów, którzy pierwszy raz ochraniają mecz i którym pierwszy raz w życiu dali do ręki gumowca.
A kogo innego maja wyslac skoro w policji wszyscy sa idiotami?
Na początek trzeba będzie zmienić domyślną konfigurację połączenia aparatu cyfrowego z komputerem za pomocą portu USB tak, aby karta pamięci była widoczna jako kolejny napęd dyskowy - JAK TO ZROBIĆ??
ja miałem podobny problem ale po odinstalowaniu sterowników komputer widział wtedy tylko kartę podłączoną
Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 22:08
Jedno jest pewne. To szczecińska psiarnia do nas strzelała. W drodze powrotnej jechało chyba z 15 kabaryn przed nami. Z wyjazdu na wyjazd coraz gorzej to wygląda. W Barlinku było bardzo spokojnie. W Szczecinku się zmobilizowali i troche robili problemów ale w Ustroniu to przesadzili... co bedzie na nastpnym wyjeździe:/ ...
Jedno jest pewne. To szczecińska psiarnia do nas strzelała. W drodze powrotnej jechało chyba z 15 kabaryn przed nami. Z wyjazdu na wyjazd coraz gorzej to wygląda. W Barlinku było bardzo spokojnie. W Szczecinku się zmobilizowali i troche robili problemów ale w Ustroniu to przesadzili... co bedzie na nastpnym wyjeździe:/ ...
Między Nowogardem, a Goleniowem mijało nas dokładnie 11 kabaryn, wszystkie jechały w stronę Szczecina.
Siedzieć przez cweli nie mogę, bo dostałem z pały po udach... za co?? Chyba za to, że się spóźniłem 2minuty na drugą połowę spotkania. Chociaż to nic w porównaniu z tym, co wyprawiali koło sklepu, czy też po meczu. CHWDP!!
Nooo jeśli chodzi o następny wyjazd to obawiam sie że troche sobie poczekamy.
Psiarnia od początku chyba zawiedziona była że mało sie dzieje i widać bardzo źle im z tym było. No i łajzy zrobiły co zrobiły. Jedna wielka prowokacja za którą powinni odpowiedzieć.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770539 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.