Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dary
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8613 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 11:48

NN napisał:  

Pogoń Walcząca napisał:  

Podczas spotkania Członkowie Stowarzyszenia KS Pogoń Szczecin Nowa zgłosili postulat, aby w nowej spółce nie były zatrudniane osoby wcześniej związane z SSA Antoniego Ptaka.

Czyli, żegnamy Piotra B, Marka P. i Urszulę W - ostatnie relikty piotrcovskiego śladu.

Mam nadzieję że postulat został przyjęty

Usłyszał go D. Adamczuk - wiceprezes SSA.

POGOŃ TO MY !
Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 12:23

dary napisał:  

NN napisał:  

Pogoń Walcząca napisał:  

Podczas spotkania Członkowie Stowarzyszenia KS Pogoń Szczecin Nowa zgłosili postulat, aby w nowej spółce nie były zatrudniane osoby wcześniej związane z SSA Antoniego Ptaka.

Czyli, żegnamy Piotra B, Marka P. i Urszulę W - ostatnie relikty piotrcovskiego śladu.

Mam nadzieję że postulat został przyjęty

Usłyszał go D. Adamczuk - wiceprezes SSA.

to oby D.Adamczuk wcielił go w życie.

IS
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 14:51

Lord napisał:  

a jednak to jest Polska i mamy z tym problem . Tylko do jasnej cholery nie moge zrozumiec tego uporu zezola. To ze z niego jest skurwysyn jakich malo wiem od dawna, ale myslalem ze ma chociaz troche honoru. Widze ze tego tez mu brakuje. Z tego jego APAPU i tak ostatecznie gowno wyjdzie, to po cholere jeszcze blokuje nam mozliwosc gry w 4 lidze ..
Zezol jak to czytasz, to wiedz ze jak cie kurwa dorwe kiedys w ciemnej uliczce to juz z niej nie wyjdziesz ..

Zezol mieszkał kiedyś w okolicach szczecińskiego osowa, bo go często widziałem jak samochodem przez Chopina przejezdzał :). Więc jak już to tam się ustawiaj na niego hihi

Adrian PS
Kibic
Na forum od 8953 dni

**

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 18:04
co ma byc to bedzie... "zemsty nadejdzie czas..." przy okazji, pozdrowienia z deszczowo-gownianej anglii... jebac ten kraj

Hold skladam temu miastu...
kiko
Kibic
Na forum od 7034 dni

*

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 20:38
Pogoń w IV lidze będzie miała do wydania 2,5 mln złotych.

To bardzo dużo w stosunku do innych zespołów, których budżety oscylują wokół liczby rzędu 160 - 500 tysięcy złotych. Jednak, jak podkreślają włodarze klubu, znaczna ich część pójdzie na szkolenie młodzieży.

Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Portowcy w sezonie 2007/08 grać będą w sprzęcie firmy Zina. Koszulki i spodenki będą w barwach klubowych.

Natomiast pierwszy mecz w Szczecinie (z Victorią Przecław) prawdopodobnie odbędzie się wieczorem przy jupiterach. Działacze chcą go przełożyć na środę, 8 sierpnia.

Źródło: mmszczecin.pl

Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 22:23
Klub Antoniego Ptaka nie otrzymał licencji na grę w drugiej lidze, ani także w trzeciej. Stargardzki stadion, na którym spółka miała rozgrywać mecze u siebie nie został dopuszczony do rozgrywek na tych szczeblach. Nie oznacza to jednak złożenie broni przez Antoniego Ptaka (na zdj.). Poważnie myśli on o przystąpieniu do rozgrywek IV ligi. – Jest duże prawdopodobieństwo, że tak się stanie – mówi Jan Miedziak, prezes klubu. - Musimy być członkiem PZPN-u jeszcze przez jakiś czas, a żeby nim być musimy występować w rozgrywkach. Tym samym nie będzie miejsca zrobionego przez nas dla Pogoni Nowej w IV lidze, ale podobno prezes Bednarek ma jakiś sposób, aby i ten klub grał w tej klasie rozgrywkowej. Mamy jeszcze jeden manewr, że spadkobiercą tej spółki zostanie Piotrcovia, która także jest w strukturach związku. Jest to dla nas najlepsze rozwiązanie ze względów ekonomicznych i logistycznych. Jednak na to rozwiązanie jest bardzo mało czasu. Zresztą mamy jeszcze zawodników, którzy trenują w Szczecinie. Jak ich przeniesiemy to mogą rozwiązać kontrakt z winy klubu. Decyzja zapadnie najprawdopodobniej jutro - dodaje Miedziak.

kibic83
Kibic
Na forum od 6756 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 22:27
Pogoń 4ligowa też mi coś skąd wy się urwaliscie buhahahaha i 400 osób na trybunach nieźle :)

czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cię bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS
TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 22:39
Szanowni administratorzy... dajcie mu bana proszę, bo już wkurwia:)

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 22:51
A tak w kwestii frekwencji to nie wierzcie vałce, bo na sparibgu było gdzieś z 700-800 osób ;]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
P_S
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 23:14
400 jak na 4 lige nie najgorzej. Nie wiem czego sie czepiasz pipo

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Castaway
Kibic
Na forum od 6858 dni

*

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 23:41

kibic83 napisał:  
Pogoń 4ligowa też mi coś skąd wy się urwaliscie buhahahaha i 400 osób na trybunach nieźle :)

dajcie mu bana bo wkurwia centralnie :| co do meczu to chyba powoli sie wykrystalizował podstawowy skład. Znów 2 połowa troszke zawalona..:| ale miło było zobaczyc tyle osób na sparingu :) czekamy na lige :D

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
M.J
Kibic
Na forum od 6754 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 00:10

kibic83 napisał:  

. A w podpisie ma czy wygrywasz czy nie. Super...

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 00:20

M.J napisał:  

kibic83 napisał:  

. A w podpisie ma czy wygrywasz czy nie. Super...

Pewnie jego opis dotyczy "Pogoni", a nie Pogoni ;)

Metyl
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 02:16

kibic83 napisał:  

buahahahahha :) wylewaj swoje żale ile tylko sie da :) i tak tylko ty jeden rozumiesz o co ci chodzi

anathema
Kibic
Na forum od 7189 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 08:22
Spółka Ptaka chce grać w IV lidze -no tak czego mogliśmy sie spodziewać,będziemy czuć oddech tego degenerata dłużej niż nam sie wszystkim to wydaje.jedno mnie zastanawia...o ile sie nie myle piotrkovia raczej nie lezy w naszym regionie wiec jak chce niech gra w swoim okręgu o ile ktos da mu stadion....

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 09:43

anathema napisał:  
Spółka Ptaka chce grać w IV lidze -no tak czego mogliśmy sie spodziewać,będziemy czuć oddech tego degenerata dłużej niż nam sie wszystkim to wydaje.jedno mnie zastanawia...o ile sie nie myle piotrkovia raczej nie lezy w naszym regionie wiec jak chce niech gra w swoim okręgu o ile ktos da mu stadion....

A ja bylem pewien ze tak bedzie i nie to że bym się z tego cieszył, ta kurwa chce za wszelką cene wcisnąć nam ta swoją spółke. I nie odpusci nam menda do końca....

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 10:42
Tak myslalem ze ten leb nawet zglosi twor do 4 ligi zeby tylko nam na zlosc zrobic,a dla niego pobawic sie apapem w 4 lidze to pryszcz.Zezolu zawisly zeby ci te bialko wyplynelo

,,Vi är överallt,,- POGON
g
Kibic
Na forum od 7377 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 10:43

tarpan napisał:  

anathema napisał:  

A ja bylem pewien ze tak bedzie i nie to że bym się z tego cieszył, ta kurwa chce za wszelką cene wcisnąć nam ta swoją spółke. I nie odpusci nam menda do końca....

a ja na to chuj kłade, ten zezowaty pierdolec nic nie ma, ani nazwy, ani gdzie grać, zespołu też nie ma, nie wspominając już o jakichkolwiek kibicach ( no może poza TOMKIEM I DAMIANEM :D), pozatym tylko czekać az mu sie dobiorą do dupy za wałki. Krótko mówiąc - róbmy swoje i CHWDp

- Tylko Pogoń -
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6871 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 10:54
Dlatego nie zwalniamy jeszcze należnego nam miejsca w zachodniopomorskiej IV lidze. Zaznaczam jednak, że nie jest to blokowanie miejsca przed nowo powstałą spółką Pogoń Szczecin, bo nawet bez naszej rezygnacji prezes ZZPN Jan Bednarek, z którym jestem w ciągłym kontakcie, będzie miał prawdopodobnie możliwości dokooptowania nowej drużyny do IV ligi. Sprawa naszej gry w województwie zachodniopomorskim nie jest jednak jeszcze przesądzona, gdyż istnieje alternatywa, jaką jest związek z A-klasową Piotrcovią Piotrków Trybunalski. Nie pragniemy być na siłę tam gdzie nas nie chcą. Jesteśmy za rozmowami i kompromisami. A do rozmów nie są natomiast skłonni "szczecińscy gastronomicy", którzy zamiast zaproponować nam odkupienie za symboliczną złotówkę kilku piłkarzy mających kontrakty do roku 2011, chcą ich pozyskać za darmo... hoho..rura zmiękła inna śpiewka-no prosze oni chyba sami nie spodziewali sie że my na nich wyłożymy,teraz będą zwalac wine na wszystkich tylko nie na siebie. a w 4 lidze to mogą sobie grać ale o okręgu łódzkim czy jak tam sie to zwie...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Metyl
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 27/07/2007 10:59
Ja widze dwa wyjścia z sytuacji:

1. Skoro I sekcja piłkarska ptaka nie dostała licencji ani na II ani nawet na III lige, oznacza to chyba degradacje do IV.
Ale co w tej sytuacji sie stało z jego II sekcją piłkarską [rezerwy] ? Jako że spółka nie może wystawić 2 sekcji piłkarskich w jednej lidze oznacza to chyba że jest dla nas wolne miejsce.
2. Jeśli jestem w błędzie to pozostaje wyegzekfować od rzgowa umowe podpisaną w 2003 roku. Spadek z II ligi = IV liga dla Szczecina.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768779314 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005