podsumowując sprawę
skoro już tak ustalasz kto jest lamusem, a kto nie, to przy okazji jakiegoś meczu podbij do mnie to wtedy ja ustale czy ty lamus, czy nie lamus
ps komentarze nie są potrzebne- koniec tej sprawy
Ostatnio edytowany przez: BzM, 8 marca 2007, 11:12 [1 raz(y)]
...Byłem z Toba chyba za szczery w pierwszym poście czego niedoceniłeś więc spadaj lamusie... ...juz wszyscy wiemy ze jeżdzisz na wyjazdy i kumasz dzisiejsze realia a inni moga ich niekumać ...
specjalnie dla ciebie i o takich jak ty, utwór: Mor.w.a.- Hermetyk (koło 3 minuty)
No tak twoja ksywa ...
podsumowując sprawę
skoro już tak ustalasz kto jest lamusem, a kto nie, to przy okazji jakiegoś meczu podbij do mnie to wtedy ja ustale czy ty lamus, czy nie lamus
Raczej wiadomo kto lamus.Przecież tłumaczy się chłopak i z pokorą schyla głowę,że gdyby wiedział,że w iternecie to Ty, a w realu to Ty , a gdzie indziej to kto inny... i magia internetu.
Jak dla mnie post roku: "No tak twoja ksywa z tego forum nic mi niemówiła (teraz już troche więcej mi mówi, ale nie ta którą używasz na forum rzecz jasna - zreszta to jest magia internetu że niewiadomo kto jest kim - pewnie sami sie zastanawiacie kim ja jestem ) zresztą od pół roku napisałem tutaj może z 15 postów i żadko tu zaglądam bo niemam czasu na to ( to tak apropo internetowej działalności którą mi zarzucił jeden z forumowiczów ) więc niekojarze wszystkich. Oczywiście musze być tutaj sprawiedliwy i zwrócić Tobie honor lamusem na pewno nie jesteś natomiast swoje zdanie co do tego że w którymś z postów powtórzyłeś w jakiejś tam części to co ja napisałem (co jest troche nonsensowne i co niepotrzebnie wywołało zgrzyty ) podtrzymuje. Mam nadzieje że sprawa w tej chwili jest jak najbardziej wyjaśniona - przynajmniej z mojej strony" - by narodowiec.
...Byłem z Toba chyba za szczery w pierwszym poście czego niedoceniłeś więc spadaj lamusie... ...juz wszyscy wiemy ze jeżdzisz na wyjazdy i kumasz dzisiejsze realia a inni moga ich niekumać ...
specjalnie dla ciebie i o takich jak ty, utwór: Mor.w.a.- Hermetyk (koło 3 minuty)
No tak twoja ksywa ...
podsumowując sprawę
haha... żeby cokolwiek ustalić trzeba wiedzieć, ja nie wiedziałm, a już wiem kim Ty jesteś (stąd ten wcześniejszy post), Ty nie wiesz kim ja jestem i się raczej tego niedowiesz chyba że z telewizji jak ci koledzy powiedzą kto to - a niektórzy Twoi koledzy wiedzą, ale niechcą powiedzieć, bo nie mogą haha ...ale to zagmatwane prawda? kolejny post roku napisałem ...i niech tak zostanie lepiej Jak coś to możemy o tym na privie porozmawiać, bo ja tu niemam zamiaru pisać swojego życiorysu i nie mam kompletnie czasu na zaglądanie tutaj tak samo jak na dalszą polemikę
Ostatnio edytowany przez: IS, 12 marca 2007, 15:43 [5 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 08/03/2007 09:16
narodowiec, ty się po polsku (chyba, żeś nie polski) najpierw naucz pisać, bo żadko (między innymi) te Twoje posty roku wyglądają, podobnie jak tok Twojego rozumowania,
bez odbioru
Ostatnio edytowany przez: n, 8 marca 2007, 09:22 [1 raz(y)]
narodowiec, ty się po polsku (chyba, żeś nie polski) najpierw naucz pisać, bo żadko (między innymi) te Twoje posty roku wyglądają, podobnie jak tok Twojego rozumowania,
bez odbioru
Za to o Tobie wszystko mówi flaga pod nickiem... gdybym tylko chciał każdemu wypominać błędy ortograficzne i gdyby każdy nawzajem tak chcia ł je sobie wypominać to nie wiem co by było. Jak niemasz nic ciekawego do napisania w temacie to się nieloguj specjalnie tutaj
bez odbioru
zmien ten herb bo w oczy kuje.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 09/03/2007 18:00
zesrajcie sie wszyscy... ty zmien herb, ty flage, ty nie bluzgaj a ty sie naucz pisac.... co to kurwa przedszkole? tak dla przypomnienia: temat o meczu z LKSem...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784104 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.