Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Legia Warszawa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kuruszi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7237 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 23:07

...:::LORD:::... napisał:  
dobra zgadzam sie. Selekcja jest potrzebna. Tylko nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego ja nie zostalem wpuszczony, pomimo tego ze z kazdego meczu wracam ze zdartym gardlem, na mlyn (nie ze rozpaczam bo poszedlem na 10 pod plot i tez bylo fajnie), a widzialem na mlynie jakiegos gowniarza w koszulce Pogoni ktory tylko stal i luskal slonecznik... Zero dopingu, zero niczego... nie wiem czy zostal wuszczony tylko dlatego ze oprocz szalika mial tez koszulke czy z innego powodu... I uwazam ze na kazdym sektorze powinni byc jacys delegaci z MW i obserwowac czy jest tam ktos kto by sie nadawal. i jakby ktos mu sie spodobal to dostawalby krteczke czy cos i wtedy by mogl normalnie wejsc na mlyn. Mysle ze dzieki temu bylo by mniej takich niesprawiedliwych sytuacji... PZDR :P

O, to moze "delegaci z MW" powinni chodzic po gimnazjach na lekcje muzyki i stamtad wyłapywac młode talenty ?

mocny koleś :D:D

mks1948
Kibic
Na forum od 7571 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 23:22
Żeś dojebał …. pierwszorzędnie mistrzu gratuluje pomysłu…eh...
A tu cos ode mnie.. 3 filmiki nie zbyt najlepsze ale zawsze cos :
race
Od Szczecina..
barwy

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 15/10/2006 23:23

...:::LORD:::... napisał:  
. i jakby ktos mu sie spodobal to dostawalby krteczke czy cos i wtedy by mogl normalnie wejsc na mlyn. Mysle ze dzieki temu bylo by mniej takich niesprawiedliwych sytuacji... PZDR :P

Karteczki to sa na obiad w szkole : ) i nei ebde sie do tego wypowiadal bo chyba to pisales zartobliwie?
Niestety ludzie wpuszczajacy nie moga oceniac jak kto spiewa, wiec wpuszczaja tych ktorzy nie wygladaja na dzieci/gimnazjalna mlodziez ( lol )

Co do meczu.. zenada... Dobrze ze Kibicowsko cos pokazalismy bo zasnalbym.. byelm z kuzynem i razem stwierdzilismy, ze mecz stal na pograniczu nudy/wieeelkiej nuuuudyyy..flaki z olejami..
"gdy listkiewicz skonczy w pace to na stadion wrócą race" : ]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 16/10/2006 08:20
Pogon prezentowala sie przez wiekszosc meczu lepiej niz grajaca beznadziejnie Legia, ale tak jak z Lechem zabraklo szczescia. Z tym ze z Lechem mielismy sytuacje, ktorych nie potrafilismy ich wykorzystac, a tu Legia miala jedna sytuacje i ja wykorzystala, zas nam nie bylo to dane. Bolesny jest powrot po tak dobrym meczu reprzentacji do ligowej pilki. Mecz bardzo slaby, malo sytuacji, duzo gry szarpanej, malo skladnosci. Legia jest za slaba by znow powalczyc o mistrzostwo albo nawet o puchary. Nam czegos brakuje... umiejetnosci prowadzenia gry, ataku pozycyjnego, czy kontrataku. Bo fajnie wyglada jak Anderson Pedro czyu Daniel Cruz woza Legionistow zwodami tylko co z tego jak albo z tego nic nie wynika (Anderson) albo wiaze sie tez to z czestymi stratami (Cruz). I najwieksze nieporozumienie meczu - Anderson da Silva... zle sie ustawial, zawalil bramke, niepewny, slaby w powietrzu i latwy do miniecia. Dlaczego nie gra Ze Roberto?! Nie wiem, jest pilkarzem duzo lepszym od Andersona Silvy. No i nasi najlepsi pilkarze jak zwykle - Edi i Amaral. Oni bez wzgledu na wiek powinni grac za granica w jakims duzo lepszym klubie niz Pogon.

Majdan 6 - Tavares 6, Anderson da Silva 4, Julcimar 6, Cruz 7 - Lilo 7, Labedzki 5, Amaral 8, Anderson Pedro 6 - Edi 8, Elton 6.

Obrazek gif wstawiony na forum
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 16/10/2006 10:45
Tak nudnego i stojącego na żenującym poziomie meczu dawno nie widziałem.
Gra Pogoni- tragedia. Brak rozgrywającego!!! Edi z przodu to brak rozegrania, mnóstwo prostych strat piłek, bezmyślne podania i dryblingi. Generalnie- brak pomysłu na grę i brak ofensywnej gry.
Po co Kuras robił zmianę w 91 minucie meczu???

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 16/10/2006 11:10
Mam w domu małą flagę ze zdjęciem i przepasaną kirem, która była na meczu i wisiała pomiędzy 12 a 13 a póżniej na gnieździe. Właściciela lub osobę, która ma z nim kontakt proszę o wpis z namiarami

M.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 16/10/2006 17:22

NN napisał:  
Mam w domu małą flagę ze zdjęciem i przepasaną kirem, która była na meczu i wisiała pomiędzy 12 a 13 a póżniej na gnieździe. Właściciela lub osobę, która ma z nim kontakt proszę o wpis z namiarami

B. z nim stal i gadal i wygladalo na to ze sie znaja wiec zapytaj :]

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 16/10/2006 18:37

kl@Nu napisał:  

jarooo napisał:  
Z dopingiem to chyba przesada wiekszosc stadionu czula sie jak w Warszawie to chyba dziwne ze zapomina sie dopingowac wlasna druzyne...

To chyba na innym meczu bylismy.

Takie opinie podziela również częsć piłkarzy Pogoni...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
mlodylegia
Kibic
Na forum od 7696 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 16/10/2006 19:35
Dzięki bracia za super gościnę i zajebistą atmosferę na meczu. Wspólny doping to coś pieknego. Pozdrawiam i do zobaczenia w Warszawie!

Czy wygrywasz czy nie! Ja i tak kocham Cię! W moim sercu Legia! I na dobre i na złe
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 16/10/2006 19:42

Plum napisał:  

kl@Nu napisał:  

jarooo napisał:  
Z dopingiem to chyba przesada wiekszosc stadionu czula sie jak w Warszawie to chyba dziwne ze zapomina sie dopingowac wlasna druzyne...

aaha

Better dead than red!
Kropek
Kibic
Na forum od 7035 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 16/10/2006 20:03

Wytrawny Melanżownik napisał:  

Plum napisał:  

kl@Nu napisał:  

jarooo napisał:  

aaha

Mi to akurat nie przeszkadzalo ,ze doping byl skierowany tez do (L)egionistow, wkoncu jestesmy w przyjazni, ale nie ktorzy wkurzali sie kolo mnie i sami probowali doping prowadzic....

Ale mi osobscie doping sie podobal!!

emaies
Kibic
Na forum od 7034 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 17/10/2006 00:45
Nie bylem dawno na mlynie, w ogole w Szczecnie nie bylo ;p
ale sie wrocilo na stare smiecie : )

mam takie pytanie, jak jest selekcja, to idzie zauwazyc ze sa rowni i rowniejsi, ale mniejsza z tym.

stali przede mna kolesie w czarynch bluzach z napisem Pogoń. i co ? tez doping od nich byl slaby zeby nie powiedizec ze go nie bylo.

selekcje powinniscie tez zaczac od siebie.

a ogolnie pomysl dobry : )

p.s.

Flaga z Tofikiem o co chodzilo ?
Pozdrownia do wiezienia ? dobrze slyszalem ?

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 17/10/2006 11:05

emaies napisał:  

mam takie pytanie, jak jest selekcja, to idzie zauwazyc ze sa rowni i rowniejsi, ale mniejsza z tym.

stali przede mna kolesie w czarynch bluzach z napisem Pogoń. i co ? tez doping od nich byl slaby zeby nie powiedizec ze go nie bylo.

p.s.

widac ze cie dawno w Szczecinie nie bylo....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
emaies
Kibic
Na forum od 7034 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 17/10/2006 15:38

Randall McMurphy napisał:  

emaies napisał:  

p.s.

widac ze cie dawno w Szczecinie nie bylo....

dawno mnie nie bylo, dlatego chcialem sie dowiedizec...

JuStyNa
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 17/10/2006 15:46
Nie ma co ukrywać, ale doping wcale nie był dobry. Na początku a i owszem nie można powiedzieć - wszyscy z chęcią i motywacją zdzierali gardła. Z coraz nudniejszą grą na boisku - doping słabł. Na meczu z Górnikiem (!Mimo o wiele mniejszej frekfencji!!!) było głośniej i jednoliciej. Co wyszło najlepiej - z pewnością "race". Imponujące racowisko, zachęta dla reszty stadionu i pokazanie, że "POGOŃ TO MY" czego niestety zabrakło. Ogólnie +-

Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 17/10/2006 16:26
Do postu Lorda i nizej.

O co wam chodzi? zapewne jest młody i mowi ze swojego punktu widzenia, przynajmniej ma jakis pomysl, chce mu sie spiewac i robil to z tego co pisze wedlug zalecen czyli na sektorze 10. Lord napewno nie wszedles na mlyn bo miales za malo na sobie gadzetow Pogoni, kryteria sa troszke inne, poki co rob co mozesz i zdzieraj gardlo ile wlezie, to samo tyczy sie innych ktorzy nie weszli na mlyn, wkoncu z czasem na niego wejdziecie wiec wypadaloby miec jakies doswiadczenie i cos soba reprezentowac na młynie.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768789104 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005