Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na Pogoni ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BTR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7673 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:21

kaska26 napisał:  

malolat_ps napisał:  

Banda Rogala nie ufa czemus co krwawi przez 5 dni i nie zdycha ....

Juz wiem chyba czemu kobiety nie wchodza, milo mi Ciebie poznac selekcjonerze :)

Zaczynam mieć wątpliwości czy 26 to Twój wiek czy iloraz inteligencji... Przez 5 stron ludzie Ci odpowiadają racjonalnie z argumentami, a Ty dalej jak przekupa na rynku. I jak tu Cie traktować poważnie? Pamiętaj że ''Banda Rogala'' na Legię Cie też nie wpuści. buhaha

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7234 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:22

kaska26 napisał:  

Ibdzia15 napisał:  
Kaśka..jestem dziewczyna kibicuje tak smao jak ty z całego serca...Daj spobie spokój! Z pewnymi zreczami tzreba sie pogodzić! Jeżeli kibicujesz z całego serca to można kibicować z każdego inne sektoru...! Też mi troche skzoda było ze nie weszłam wczoraj Patrzac jak moja kumpela z osiedla weszła z dwoma kumplami..ale tu nic nie wskurasz! A Doping naprawde sie polepszył ! Jestem jak najbardziej za selekcja! Pozdro!

Pewnych rzeczy nie mozna przemilczec, bo będą nas (kobiety) dymać nie tylko w łóżku... Ale jesli robią selekcje, i płeć piekna zakaz na 12 ma, to niech sie tyczy wszystkich dziewczyn, plus takich XXX jak młody_ps

tak tu masz racje ze jak żadnych to żadnych! ale wiesz jak to jest...
Ja sie nie obrażam ze nie mogłam wejsc... poszłam na 9 i tez było fajnie... tez kibicowałam ( co tam ze sie ludzie na mnie patrzyli ..;/ i miny strzelali ale niech sie patrza i gadaja a ja dalej bede kibicowac i wcale nie musze na 12-sce;] ...)

PS:Pozdro Selekcjonerzy! Brawo za Ograniecie ! Oby tak dalej:]

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:25
BTR - po niektórych postach, to juz mi sie odechciało 12-stki :P

Poza tym, nie otrzymałam odpowiedzi na wiele pytan, ale cóż :) tak bywa no nie? Wkoncu jestem 'tylko' kobietą...

BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:29

kaska26 napisał:  
BTR - po niektórych postach, to juz mi sie odechciało 12-stki :P

Poza tym, nie otrzymałam odpowiedzi na wiele pytan, ale cóż :) tak bywa no nie? Wkoncu jestem 'tylko' kobietą...

coraz bardziej mnie irytujesz...

loker
Kibic
Na forum od 7947 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:30
forum zmieni Twoje zycie ... hehehe ;)

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:35
PRZYJDŹ NA 12 Z NAPISEM NA CZOLE 'kaska26" CHLOPAKI CIE WPUSZCZA, HAPPY ?

V...
Kibic
Na forum od 8778 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:36
Gdzi ejest Twoje foto-bo nie widze go.... daj moze jakiegos linka;) Moze jakas znajoma twarz...

MKS
mamejas
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:41
Kasia niektóre rzeczy nie mają sensu! Zrozum, że decyzja została podjęta i bez różnicy czy jesteś za czy nie, to Twoje zdanie nic tutaj nie zmieni... Zaakceptuj to.
Popieram, że w przypadku gdy jest powiedziane nie wchodzą kobiety/dziewczyny/małolaty to musi być to poparte czynami i nie może być wyjatków. Sadzę, że wtedy też bys miała "ale" z tym, że jeden problem byłby mniej.
A tak sie nie potrzebnie spinasz. Możesz pójść na inny sektor i tam dopingować. Chyba, że uważasz, że tylko na 12 można śpiewać.

Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!

B.S.N.T.
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:46
Hmmm Kasiu widze że do Ciebie i tak nie dotrą pewne sprawy wiec proponuje Ci zamilknąć bo szybko skończysz kariere na tym forum. Kompletnie nie ogarniasz co jest 5. Argument? Widziałaś selekcje kotła na Lechu? Pytanie retoryczne.. :D Tak wiec u nas selekcja nie była robiona bez powodu. Z meczu na mecz będzie coraz wiecej ludzii a co najważniejsze nie przypadkowych. Zaś doping bedzie rowny głośny czyli taki jaki powinien być. Widać Tobie pasowała sytuacja do wczorajszej soboty.. I jebie mnie to że chodzisz od 2 ligi i jesteś chirliderką. Jak przez Ciebie ma nie spiewać 10 chłopakow tylko brechtać z twojego piania, czy bluzgania to wolę abyś zajeła miejsce w innym sektorze! Prote

Selekcja dla wszystkich! nie tylko dla kobiet. Wczoraj było kilka, ktore wyglądały bardziej konkretnie i sie na nich nie zawiodłem bo jechały rownie dobrze jak pozostali... Wiec nie mowcie o jakiejś dyskryminacji bo to świadczy o waszej głupocie i płytkim podejściem do sprawy. Pozdrawiam

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
drewniak
Kibic
Na forum od 7433 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 17:18

mamejas napisał:  
. Możesz pójść na inny sektor i tam dopingować.

Dobrze powiedziane.Kasiu,skoro juz tak bardzo chcesz,kibicowac,to idz na jakis inny sektor:)mowie tutaj o sektorze,gdzie wszysce siedza na dupskach i jedza slonecznik.zmotywuj ich swoja postawa,moze to wlasnie dzieki Tobie zaczna spiewac.a my bedziemy Tobie wdzieczni i na gwiazdke dostaniesz specjalne zaproszenie na 12 sektor,za postawe,poswiecenie i wytrwalosc:)

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 17:28
Malolat_ps juz pisal o przedmeczowej slekcji, jak uwazacie sie pokrzywdzeni, przyjdzcie pokazcie co potraficie, moze sie nadacie :P.

Jesli chodzi o selekcje to napewno byla na Lechu i byla konkretna :D
a takze w kazdym innym klubie, gdzie robi sie burdel a chca to zmienic.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Sara
Kibic
Na forum od 7194 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 17:39
Kaśka waleczna i uparta kobieta jesteś i to plus, rozumiem Cię w pełni że chcesz kibicować, to może postaraj się zorganizować akcje, Kobiety na stadion, wybierzcie sektor i zacznijcie kibicować i zróbcie drugą 12. To zawsze jakiś plan, mnie akurat pomysł ogarniecia młynu podasię i popieram w 100% bo mimo, że jestem kobietą to podobnie jak co niektórych piskliwe małolaty kłuso ubrane wkurzały. I powiem jeszcze jedno niestety żyjemy w takich czasach, że kibicujące kobiety wzburzają dziwne uczucia u płci przeciwnej bo uważają że to nie jest miejsce dla nas, być może mają racje i wiem, że w przyszłości jak będe już matką gromadki dzieci rzadziej znajde czas na pojscie na mecz, taka niestety prawda. Narazie jednak rodziny nie mam i dzięki temu mam czas nawet czasem gdzieś pojechać i pokibicować i mam nadzieje, że tego mi nikt nie zabroni. A tak wracają do tematu młyn wyglądał o wiele lepiej i było go słychać i to jest liczy bo jednak wkurzało jak stałeś na 12 śpiewałeś tak, że następnego dnia na egzaminie słowa wydusić nie mogleś a obok stała grupka małolat które patrzyły na ciebie jak na dziwadło. Nikomu nie zabraniam chodzić, jeżdzić i kibicować mamy do tego prawo ale kibicowac można wszędzie, ja na następny mecz wybieram sie na 13 i zobacze jak będzie. Jesli kto kolwiek jeszcze czuje sie urażony tym, że nie został wpuszczony na 12 to zapraszam na 13 (tylko błagam o znajomośc chociaż podstawowych piosenek) A do Kasi życze wytrwałości w walczeniu o swoje bo w życiu tak bywa bardzo często że o to co się chce trzeba walczyć i nie zawsze się wygrywa pozdrawiam :)

Greg_Haas
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 17:41
na wstepie dzieki za odp. jakie sa kryteria selekcji.

do wszystkich ktorych nie wpuszczono a uwazaja ze powinni byc wpuszczeni powiem krotko nie pierdolcie w internecie jak was skrzywdzono, tylko jak jestescie tacy zajebisci i chcecie tak mocno dopingowac to zorganizujcie sie ekipa min. 60 osob na powiedzmy 10 i tam rozpocznijcie rowniez doping. wybierzcie jednego prowadzacego i wtedy sami bedziecie robic selekcje na waszym "mlynie"

najgorsze jest to ze wszystkim przeszkadza ze "ludzie sie dziwnie patrza" na tych co dopinguja poza 12 :/ to chcesz dopingowac czy dobrze wygladac?? i zeby ludzie Cie podziwiali czy co bo nie kleje??
ja ide na mecz i nie wazne czy jestem na 12 czy np na 9 to i tak dre ryja i spiewam z 12
(sam nie spiewam chyba ze jest cisza na mlynie a mnie czy kogos z mojej ekipy zlapie faza na jakas melodie :D )
i jakby Ci wszyscy krzykacze ogarneli sie i zaczeli dobrze dopingowac rowniez poza mlynem to doping bylby jeszcze lepszy i moze w pewnym momencie naturalnie selekcja nie bylaby juz potrzebna.
zeby nie bylo niedomowien ja selekcje jak najbardziej popieram nawet jesli mialoby sie to wiazac z tym ze mojej dziewczyny (ktora swoja droga zarazila mnie Pogonia) nie wpuszcza na 12 (wtedy pojdziemy np. na 9 i dalej i tak bedziemy spiewac :D )

PS. tak troche odchodzac to jakby si ezorbanizowala ekipa gdzies obok 12 np. na 10 czy 13 to moznaby bylo spiewac cos na wzor PAO - wiecie jeden sektor spiewa do drugiego

Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 17:45
Po co tutaj ten lament ? Kto chce dopingowac, moze isc na inny sektor-wkonuc ten sam stadion,te same zespoly graja..A co do sektorow 11, 12 - kiedys na plocie przed nimi wisiala flaga - "Elita", ludzie ktorzy wprowadzaja selekcje daza do tego zeby kiedys mozna bylo tak powiedziec o tych sektorach bo z osobami ponizej 16 roku zycia i dziewczynami ktore nie pasuja do tego miejsca malo ma wspolnego ..Kasiu26 - pisalas czy w innych klubach tak jest - nie trzeba daleko szukac, w Poznaniu w ich "kotle" selekcja jest od poprzedniego sezonu.Tym sposobem wroca predzej czy pozniej osoby ktore nie chcialy przychodzic na mlyn za czasow dzieciakow.

www.sectorshop.net
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 17:48

Cytat:  
PS. tak troche odchodzac to jakby si ezorbanizowala ekipa gdzies obok 12 np. na 10 czy 13 to moznaby bylo spiewac cos na wzor PAO - wiecie jeden sektor spiewa do drugiego

jeszcze jakby obydwa "młyny" były podobne to by było super, ale narazie to marzenie - ogarnijmy na poczatek nasz 1 młyn ;) a jestesmy na dobrej drodze !

chase
Kibic
Na forum od 7820 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 18:12
Kasiu ja jestem z Pogoń.v.pl i chętnie się osobiście zajmę Tobą! Odezwij się na priv (od razu prześlij fotke, żebym wiedział co i jak). Pozdro Cool

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 18:14

eF^ napisał:  

Cytat:  

jeszcze jakby obydwa "młyny" były podobne to by było super, ale narazie to marzenie - ogarnijmy na poczatek nasz 1 młyn ;) a jestesmy na dobrej drodze !

Jeszcze lepiej by było, aby nasz młyn zasiadał na 12 i 13 sektorze. Wtedy mielibyśmy praktycznie 4 sektorowy doping (11 i 14). Ale co tam, to tylko marzenia ;)

Szczecińska albo żadna!
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 19:06
fajny ten temat. Kasia do garów.chodu

ciac prosze.

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 19:15

SISMIC napisał:  

eF^ napisał:  

Cytat:  

Jeszcze lepiej by było, aby nasz młyn zasiadał na 12 i 13 sektorze. Wtedy mielibyśmy praktycznie 4 sektorowy doping (11 i 14). Ale co tam, to tylko marzenia ;)

Nasz młyn po selekcji spokojnie mieściłby się na 1 sektorze ,a Ty wyskakujesz tu z czterama sektorami...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 19:28

Plum napisał:  

SISMIC napisał:  

eF^ napisał:  

Cytat:  

Nasz młyn po selekcji spokojnie mieściłby się na 1 sektorze ,a Ty wyskakujesz tu z czterama sektorami...

Dlatego napisałem, że to tylko marzenia :D

Szczecińska albo żadna!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768793843 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005