Zaczynam mieć wątpliwości czy 26 to Twój wiek czy iloraz inteligencji... Przez 5 stron ludzie Ci odpowiadają racjonalnie z argumentami, a Ty dalej jak przekupa na rynku. I jak tu Cie traktować poważnie? Pamiętaj że ''Banda Rogala'' na Legię Cie też nie wpuści.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Kaśka..jestem dziewczyna kibicuje tak smao jak ty z całego serca...Daj spobie spokój! Z pewnymi zreczami tzreba sie pogodzić! Jeżeli kibicujesz z całego serca to można kibicować z każdego inne sektoru...! Też mi troche skzoda było ze nie weszłam wczoraj Patrzac jak moja kumpela z osiedla weszła z dwoma kumplami..ale tu nic nie wskurasz! A Doping naprawde sie polepszył ! Jestem jak najbardziej za selekcja! Pozdro!
Pewnych rzeczy nie mozna przemilczec, bo będą nas (kobiety) dymać nie tylko w łóżku... Ale jesli robią selekcje, i płeć piekna zakaz na 12 ma, to niech sie tyczy wszystkich dziewczyn, plus takich XXX jak młody_ps
tak tu masz racje ze jak żadnych to żadnych! ale wiesz jak to jest...
Ja sie nie obrażam ze nie mogłam wejsc... poszłam na 9 i tez było fajnie... tez kibicowałam ( co tam ze sie ludzie na mnie patrzyli ..;/ i miny strzelali ale niech sie patrza i gadaja a ja dalej bede kibicowac i wcale nie musze na 12-sce;] ...)
PSozdro Selekcjonerzy! Brawo za Ograniecie ! Oby tak dalej
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...! "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:41
Kasia niektóre rzeczy nie mają sensu! Zrozum, że decyzja została podjęta i bez różnicy czy jesteś za czy nie, to Twoje zdanie nic tutaj nie zmieni... Zaakceptuj to.
Popieram, że w przypadku gdy jest powiedziane nie wchodzą kobiety/dziewczyny/małolaty to musi być to poparte czynami i nie może być wyjatków. Sadzę, że wtedy też bys miała "ale" z tym, że jeden problem byłby mniej.
A tak sie nie potrzebnie spinasz. Możesz pójść na inny sektor i tam dopingować. Chyba, że uważasz, że tylko na 12 można śpiewać.
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:46
Hmmm Kasiu widze że do Ciebie i tak nie dotrą pewne sprawy wiec proponuje Ci zamilknąć bo szybko skończysz kariere na tym forum. Kompletnie nie ogarniasz co jest 5. Argument? Widziałaś selekcje kotła na Lechu? Pytanie retoryczne.. Tak wiec u nas selekcja nie była robiona bez powodu. Z meczu na mecz będzie coraz wiecej ludzii a co najważniejsze nie przypadkowych. Zaś doping bedzie rowny głośny czyli taki jaki powinien być. Widać Tobie pasowała sytuacja do wczorajszej soboty.. I jebie mnie to że chodzisz od 2 ligi i jesteś chirliderką. Jak przez Ciebie ma nie spiewać 10 chłopakow tylko brechtać z twojego piania, czy bluzgania to wolę abyś zajeła miejsce w innym sektorze! Prote
Selekcja dla wszystkich! nie tylko dla kobiet. Wczoraj było kilka, ktore wyglądały bardziej konkretnie i sie na nich nie zawiodłem bo jechały rownie dobrze jak pozostali... Wiec nie mowcie o jakiejś dyskryminacji bo to świadczy o waszej głupocie i płytkim podejściem do sprawy. Pozdrawiam
Dobrze powiedziane.Kasiu,skoro juz tak bardzo chcesz,kibicowac,to idz na jakis inny sektormowie tutaj o sektorze,gdzie wszysce siedza na dupskach i jedza slonecznik.zmotywuj ich swoja postawa,moze to wlasnie dzieki Tobie zaczna spiewac.a my bedziemy Tobie wdzieczni i na gwiazdke dostaniesz specjalne zaproszenie na 12 sektor,za postawe,poswiecenie i wytrwalosc
Jesli chodzi o selekcje to napewno byla na Lechu i byla konkretna
a takze w kazdym innym klubie, gdzie robi sie burdel a chca to zmienic.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 17:39
Kaśka waleczna i uparta kobieta jesteś i to plus, rozumiem Cię w pełni że chcesz kibicować, to może postaraj się zorganizować akcje, Kobiety na stadion, wybierzcie sektor i zacznijcie kibicować i zróbcie drugą 12. To zawsze jakiś plan, mnie akurat pomysł ogarniecia młynu podasię i popieram w 100% bo mimo, że jestem kobietą to podobnie jak co niektórych piskliwe małolaty kłuso ubrane wkurzały. I powiem jeszcze jedno niestety żyjemy w takich czasach, że kibicujące kobiety wzburzają dziwne uczucia u płci przeciwnej bo uważają że to nie jest miejsce dla nas, być może mają racje i wiem, że w przyszłości jak będe już matką gromadki dzieci rzadziej znajde czas na pojscie na mecz, taka niestety prawda. Narazie jednak rodziny nie mam i dzięki temu mam czas nawet czasem gdzieś pojechać i pokibicować i mam nadzieje, że tego mi nikt nie zabroni. A tak wracają do tematu młyn wyglądał o wiele lepiej i było go słychać i to jest liczy bo jednak wkurzało jak stałeś na 12 śpiewałeś tak, że następnego dnia na egzaminie słowa wydusić nie mogleś a obok stała grupka małolat które patrzyły na ciebie jak na dziwadło. Nikomu nie zabraniam chodzić, jeżdzić i kibicować mamy do tego prawo ale kibicowac można wszędzie, ja na następny mecz wybieram sie na 13 i zobacze jak będzie. Jesli kto kolwiek jeszcze czuje sie urażony tym, że nie został wpuszczony na 12 to zapraszam na 13 (tylko błagam o znajomośc chociaż podstawowych piosenek) A do Kasi życze wytrwałości w walczeniu o swoje bo w życiu tak bywa bardzo często że o to co się chce trzeba walczyć i nie zawsze się wygrywa pozdrawiam
do wszystkich ktorych nie wpuszczono a uwazaja ze powinni byc wpuszczeni powiem krotko nie pierdolcie w internecie jak was skrzywdzono, tylko jak jestescie tacy zajebisci i chcecie tak mocno dopingowac to zorganizujcie sie ekipa min. 60 osob na powiedzmy 10 i tam rozpocznijcie rowniez doping. wybierzcie jednego prowadzacego i wtedy sami bedziecie robic selekcje na waszym "mlynie"
najgorsze jest to ze wszystkim przeszkadza ze "ludzie sie dziwnie patrza" na tych co dopinguja poza 12 :/ to chcesz dopingowac czy dobrze wygladac?? i zeby ludzie Cie podziwiali czy co bo nie kleje??
ja ide na mecz i nie wazne czy jestem na 12 czy np na 9 to i tak dre ryja i spiewam z 12
(sam nie spiewam chyba ze jest cisza na mlynie a mnie czy kogos z mojej ekipy zlapie faza na jakas melodie )
i jakby Ci wszyscy krzykacze ogarneli sie i zaczeli dobrze dopingowac rowniez poza mlynem to doping bylby jeszcze lepszy i moze w pewnym momencie naturalnie selekcja nie bylaby juz potrzebna.
zeby nie bylo niedomowien ja selekcje jak najbardziej popieram nawet jesli mialoby sie to wiazac z tym ze mojej dziewczyny (ktora swoja droga zarazila mnie Pogonia) nie wpuszcza na 12 (wtedy pojdziemy np. na 9 i dalej i tak bedziemy spiewac )
PS. tak troche odchodzac to jakby si ezorbanizowala ekipa gdzies obok 12 np. na 10 czy 13 to moznaby bylo spiewac cos na wzor PAO - wiecie jeden sektor spiewa do drugiego
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 17:45
Po co tutaj ten lament ? Kto chce dopingowac, moze isc na inny sektor-wkonuc ten sam stadion,te same zespoly graja..A co do sektorow 11, 12 - kiedys na plocie przed nimi wisiala flaga - "Elita", ludzie ktorzy wprowadzaja selekcje daza do tego zeby kiedys mozna bylo tak powiedziec o tych sektorach bo z osobami ponizej 16 roku zycia i dziewczynami ktore nie pasuja do tego miejsca malo ma wspolnego ..Kasiu26 - pisalas czy w innych klubach tak jest - nie trzeba daleko szukac, w Poznaniu w ich "kotle" selekcja jest od poprzedniego sezonu.Tym sposobem wroca predzej czy pozniej osoby ktore nie chcialy przychodzic na mlyn za czasow dzieciakow.
PS. tak troche odchodzac to jakby si ezorbanizowala ekipa gdzies obok 12 np. na 10 czy 13 to moznaby bylo spiewac cos na wzor PAO - wiecie jeden sektor spiewa do drugiego
jeszcze jakby obydwa "młyny" były podobne to by było super, ale narazie to marzenie - ogarnijmy na poczatek nasz 1 młyn a jestesmy na dobrej drodze !
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 18:12
Kasiu ja jestem z Pogoń.v.pl i chętnie się osobiście zajmę Tobą! Odezwij się na priv (od razu prześlij fotke, żebym wiedział co i jak). Pozdro
jeszcze jakby obydwa "młyny" były podobne to by było super, ale narazie to marzenie - ogarnijmy na poczatek nasz 1 młyn a jestesmy na dobrej drodze !
Jeszcze lepiej by było, aby nasz młyn zasiadał na 12 i 13 sektorze. Wtedy mielibyśmy praktycznie 4 sektorowy doping (11 i 14). Ale co tam, to tylko marzenia
Jeszcze lepiej by było, aby nasz młyn zasiadał na 12 i 13 sektorze. Wtedy mielibyśmy praktycznie 4 sektorowy doping (11 i 14). Ale co tam, to tylko marzenia
Nasz młyn po selekcji spokojnie mieściłby się na 1 sektorze ,a Ty wyskakujesz tu z czterama sektorami...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nasz młyn po selekcji spokojnie mieściłby się na 1 sektorze ,a Ty wyskakujesz tu z czterama sektorami...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793843 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.