Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Protest kibiców << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Plum
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7868 dni

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 12:19
Wraca, ale nie oznacza to przecież zakończenia protestu. Bo to jest tylko jeden krok, może i bardzo istotny, ale jeden z wielu, na drodze, by Pogoń była Szczecińska. ;]

Dzięki Zalayeta, zjadłem "nie" i trochę głupio to zabrzmiało.

Ostatnio edytowany przez: Plum, 31 sierpnia 2006, 12:40 [2 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7542 dni

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 12:34

Plum napisał:  
Wraca, ale oznacza to przecież zakończenia protestu. Bo to jest tylko jeden krok, może i bardzo istotny, ale jeden z wielu, na drodze, by Pogoń była Szczecińska. ;]

Chciałeś chyba napisać, że nie oznacza to końca protestu :)

PS do końca życia !
Gregor
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 13:05
Niestety ale moim zdaniem protest w tej formie będzie coraz mniej odczuwalny, po powrocie drużyny do Szczecina, większość ludzi zacznie dopingować (żenujący poziom tego dopingu to inna sprawa) "ogarnięci" na to wyłożą i w rzeczywistości protest sprowadzi się do transparentów i braku flag zaś zarząd będzie mówił, że normalni kibice wspierają drużynę i ją dopingują przeciwna zaś jest tylko grupa "oszołomów" i właściwie taka sytuacja będzie im na rękę może to się skończyć podobnym samobójem do tego który swego czasu wykonali kibice Korony.

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Shivan
Kibic
Na forum od 8542 dni

**

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 13:34
Wracaja, choc jeszcze nie wrocili. Ale ja sie pytam jakim kosztem? Chca wywalic Lacznosciowca, takze klub pierwszo ligowy. A wiec znow szkaluja nazwe Pogon, bo z czym bedzie sie kojarzyc fanom szczypiorniaka i nie tylko teraz Pogon? Ano tym ze pozbawili ich klub w ktory wierza i ktoremu kibicuja, czesci dochodow, co moze spowodowac upadek pilkarek recznych a na pewno obnizyc poziom. I takie sa metody ich dzialania. Czy tego chcemy? Odpowiedzcie sobie sami.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
NLx
Kibic
Na forum od 8884 dni

**

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 15:16

Shivan napisał:  
Wracaja, choc jeszcze nie wrocili. Ale ja sie pytam jakim kosztem? Chca wywalic Lacznosciowca, takze klub pierwszo ligowy. A wiec znow szkaluja nazwe Pogon, bo z czym bedzie sie kojarzyc fanom szczypiorniaka i nie tylko teraz Pogon? Ano tym ze pozbawili ich klub w ktory wierza i ktoremu kibicuja, czesci dochodow, co moze spowodowac upadek pilkarek recznych a na pewno obnizyc poziom. I takie sa metody ich dzialania. Czy tego chcemy? Odpowiedzcie sobie sami.

racja jak ja pierdole tym bardziej ze na Lacznosciowca chodza tez kibice Pogoni

za plecami psów myśliwskich cała masa
WWP H.
Kibic
Na forum od 7108 dni

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 15:49
tak napewno nie mozna na tym zakonczyc protestu ale z drugiej strony nie potrafie sobie wyobrazic brak dopingu na meczu z Lechem!!!

Bo ja kocham ten styl życia ryk na stadionie Tych ludzi te przeżycia!
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8139 dni

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 15:53
to zacznij sobie wyobrazac

Better dead than red!
ARO
Kibic
Na forum od 7974 dni

*

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 16:52

W(L)KP napisał:  
tak napewno nie mozna na tym zakonczyc protestu ale z drugiej strony nie potrafie sobie wyobrazic brak dopingu na meczu z Lechem!!!

nasze serca stale biją i to jest najlepszy doping :) Protest jest tego przejawem.

db1948
Kibic
Na forum od 7553 dni

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 18:00
A to co przeczytałem na "V-ce" - jest to tylko fragment:

"W tym miejscu powstaje pytanie, do czego dążą władze Pogoni i czy faktycznie zależy im, aby w końcu wokół klubu zapanowała normalna sytuacja. Wobec zaistniałych faktów planowane są kolejne akcje protestacyjne, które tym razem trafiać mają bezpośrednio w zarząd klubu z pominięciem piłkarzy i sztabu szkoleniowego. Z tej racji podjęto decyzję, że na najbliższym meczu Pogoni w Szczecinie z Lechem Poznań, fani Dumy Pomorza wracają do zorganizowanego dopingu. /łk/
Źródło: Pogoń Fans "

Co to za decyzja? Co po niektórzy już wymiękają? Czy jest to prawdziwe info?
PS. chorągiewki ?

kaktus56
Kibic
Na forum od 7411 dni

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 18:31

oczko82 napisał:  
A to co przeczytałem na "V-ce" - jest to tylko fragment:

"W tym miejscu powstaje pytanie, do czego dążą władze Pogoni i czy faktycznie zależy im, aby w końcu wokół klubu zapanowała normalna sytuacja. Wobec zaistniałych faktów planowane są kolejne akcje protestacyjne, które tym razem trafiać mają bezpośrednio w zarząd klubu z pominięciem piłkarzy i sztabu szkoleniowego. Z tej racji podjęto decyzję, że na najbliższym meczu Pogoni w Szczecinie z Lechem Poznań, fani Dumy Pomorza wracają do zorganizowanego dopingu. /łk/
Źródło: Pogoń Fans "

Co to za decyzja? Co po niektórzy już wymiękają? Czy jest to prawdziwe info?
PS. chorągiewki ?

według mnie bardzo dobra decyzja. niech protest przeciwko DZIAŁACZOM Pogoni trwa nadal nie mam nic przeciwko ale nie kosztem piłkarzy i trenerów. brawo dla tych którzy podjęli tą decyzję

BARCA & POGOŃ......
BS
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 18:34
Najlepiej żeby ktoś "poinformowany" wreszcie jasno sprecyzował czego tyczy się protest. Z tego co wiadomo głównym punktem miał być powrót drużyny do Szczecina , zakończony zresztą sukcesem gdyż Pogoń na stałe ma wrócic do Szczecina tuż po meczu z Wisłą , dlatego też nie rozumiem dlaczego miałoby nie być dopingu na meczu z Lechem ??

maluch69
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 19:25
Takze z checia sie dowiem, co z dopingiem. Zaraz pewnie ktos mi napisze, ze net to nie jest miejsce na takie dyskusje. Pilkarze wroca do Szczecina (czego wszyscy bardzo chcieli). Wiec nie widze sensu by na meczu nie bylo dopingu gdyz w ten sposob tylko szkodzimy pilkarzom Pogonii. Protest ok. tylko nie w tej formie a skierowany przeciwko wlodarozm a nie polkarzom.

miejsce na Twoja reklame.
Helmut
Moderator*
Na forum od 8279 dni

Odp: Protest kibiców - 31/08/2006 19:55

don Omar napisał:  
Najlepiej żeby ktoś "poinformowany" wreszcie jasno sprecyzował czego tyczy się protest. Z tego co wiadomo głównym punktem miał być powrót drużyny do Szczecina , zakończony zresztą sukcesem gdyż Pogoń na stałe ma wrócic do Szczecina tuż po meczu z Wisłą , dlatego też nie rozumiem dlaczego miałoby nie być dopingu na meczu z Lechem ??

powrót drużyny do Szczecina NIGDY nie mial byc i nie byl glownym punktem... byl PIERWSZYM.
Czekajcie cierpliwie na szczegolowe info zamiast siac ferment, szczegoly pojawia sie wkrotce.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
LEOnek
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: Protest kibiców - 01/09/2006 20:53
Łącznościowiec jest bardziej szceciński niż teraźniiejsza Pogoń. Niech zostawia ten klub w spokoju .... Jakoś mnie nie bawi to ze tak naprawde Ptak i jego banda chcą zniszczyć kolejny klub w Szczecinie dla swojej wygody... ( pierwszym jest Pogon nie ma co sie łudzić teraz to jest wielka lipa- Pogoni jako klubu nie ma są tylko kibice którzy maja w sercu Pogoń).

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
masowo
Kibic
Na forum od 7096 dni

Odp: Protest kibiców - 01/09/2006 21:16
i co z tym dopingiem??bicz

BNY
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Protest kibiców - 01/09/2006 21:54

masowo napisał:  
i co z tym dopingiem??bicz

masz napisane na glownej...

WWP H.
Kibic
Na forum od 7108 dni

Odp: Protest kibiców - 01/09/2006 22:50
Bardzo dobra decyzja!!!!!

Bo ja kocham ten styl życia ryk na stadionie Tych ludzi te przeżycia!
maluch69
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Protest kibiców - 02/09/2006 09:01
brawa z niecierpliwoscia czekam na ogloszenie form protestu, ktore trafia bezposrednio we wlodarzy klubu.

miejsce na Twoja reklame.
Szołn
Kibic
Na forum od 7898 dni

Odp: Protest kibiców - 02/09/2006 11:15

maluch69 napisał:  
brawa z niecierpliwoscia czekam na ogloszenie form protestu, ktore trafia bezposrednio we wlodarzy klubu.

Ja też. Zawsze byłem ciekaw, ile bluzgów można pomieścić na 1 metrze transparentu :P

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Steryd
Kibic
Na forum od 8822 dni

**

Odp: Protest kibiców - 02/09/2006 12:56

Szołn napisał:  

maluch69 napisał:  

Ja też. Zawsze byłem ciekaw, ile bluzgów można pomieścić na 1 metrze transparentu :P

A kto powiedzial, ze beda tam bluzgi?

1948
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770552 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005