Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Święty
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7484 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 04/09/2006 15:01
A ja mam jakoś wrażenie, że ktoś sobie najzwyczajneij w świecie jaja robi i tyle..

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
1973
Kibic
Na forum od 7824 dni

*

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 04/09/2006 19:21

kibol-pogoni napisał:  

NR napisał:  

Steryd napisał:  
Sporo osob nawet nie wie, po co nosi te koszulki. Wiele osob kupilo je dla lansowania sie. Co mozna myslec o typach, ktorzy ubrani w te wlasnie koszulki dopingowali na Koronie? Takiemu to powinno sie blaszke sprzedac, ale lepiej sie powstrzymac, zeby pozniej nie bylo lamentu, ze na trybunach jest przemoc.

pewnie nie jednego nosilo jak piknikowcy dawali, najlepsze jest to ze jak byl doping normalnie to oni zazwyczaj nie dopingowali,chyba nigdy nie zrozumiem takich ludzi.

ej ale co ten napis oznacza wogule??PLz Odp.mi jak najszybciej bo nie wiem czy si ę na ową koszuleczkę zdecedyować...JEŚLI KTOŚ WIE CO OZNACZ TEN NAPIS NIECH MI ODPISZE...

z góry dzięki :]??? bicz

...cos mi ten twoj rok urodzenia nijak pasuje do poziomu tego co prezentujesz w tych marnych bazgraninach oczy

oiram123
Kibic
Na forum od 7365 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 04/09/2006 19:47
ale smiechy skad on sie tu wzial jak nie wie o co tu chodzi ;] jaki przymul hihi a wiecie moze czy sa juz te koszuleczki na turzynie !!! POZDRO POGOŃ TO MY !!!

POGOŃ TO MY !!!!!!
wilk
Kibic
Na forum od 7075 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 06/09/2006 11:31
koszulki i naklejki są dostępne w jakiś sklepach?? czy tylko na meczach można je dostać . jestem zainteresowany

Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 06/09/2006 11:51

wilk napisał:  
koszulki i naklejki są dostępne w jakiś sklepach?? czy tylko na meczach można je dostać . jestem zainteresowany

przejrzałbyś pierwszą strone i byś wiedział.. dostępne są na turzynie, stymże wątpie żeby jakieś koszulki sie uchowały..

Obrazek jpg wstawiony na forum
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 06/09/2006 13:12
na dniach dowieziona zostanie nastepna partia koszulek, rowniez na dniach trafia na allegro. cierpliwosci

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Jo
Kibic
Na forum od 7261 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 09/09/2006 23:58
Mam nadzieje ze niedlugo wszystko sie ułoży i bedzie tak jak kiedyś POGOŃ SZCECIŃSKA !!!!!!!!!!!!!

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 10/09/2006 17:39
jak wiecie jaki jest link na allegro na koszulki to podajcie mi link :) z gory dzieki !!

Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 10/09/2006 21:39

misiek 33 napisał:  
jak wiecie jaki jest link na allegro na koszulki to podajcie mi link :) z gory dzieki !!

jutro wystawie na allegro... mialybyc wczoraj ale nie wyrabiam na zakretach ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 10/09/2006 22:17

Helmut napisał:  

misiek 33 napisał:  

ok :D po 30 dyszki ?

Kuba L.
Kibic
Na forum od 7528 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 11/09/2006 14:36

misiek 33 napisał:  

Helmut napisał:  

misiek 33 napisał:  

ok :D po 30 dyszki ?

jak dla Ciebie to moze byc i po 30 dyszki...
normalna cena na Turzynie to 20 zł

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
kondzik
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 12/09/2006 16:13

Helmut napisał:  

misiek 33 napisał:  

Chyba dalej masz problemy z wyrobieniem na zakrecie ?? Dobrze prawie ?? ;)

Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 12/09/2006 21:23
dobrze, problemy natury technicznej ;)

Ostatnio edytowany przez: Helmut, 13 września 2006, 08:14 [1 raz(y)]

kondzik
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 13/09/2006 21:44

Helmut napisał:  
dobrze, problemy natury technicznej ;)

Miala byc godzina.a beda dni,tygodnie ? naprawde nie mozesz znajsc godzinki ?

Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 13/09/2006 22:47
marudzicie :P

KOSZULKI: S || M || L || XL || XXL || XXXL

ostatnie 100 sztuk (plus kilkadziesiąt na Turzynie)... kto pierwszy ten lepszy ;)

przy okazji:

VLEPKI POGONI: SERIA 1 || SERIA 2 || SERIA 3

WSZYSTKIE AUKCJE MW

na zdrowie ;)

PS. Adminów prosiłbym o stosowny artykuł na stronie głównej serwisu

chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 13/09/2006 23:07
Nie żebym się czepiał, ale w opisach aukcji koszulek jest mały błąd.;)

Cytat:  

Całkowity zysk ze sprzedaży nalepek zostanie...

Jeszcze nie ma ofert więc można zmienić;)

..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 14/09/2006 15:24

chrisxx napisał:  
Nie żebym się czepiał, ale w opisach aukcji koszulek jest mały błąd.;)

Cytat:  

Całkowity zysk ze sprzedaży nalepek zostanie...

Jeszcze nie ma ofert więc można zmienić;)

z nalepek i koszulek też chyba co nie !! :D a tak poza tym to każdy wie !!

OsToL007
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 19/09/2006 21:17
moze mi ktos tylko powiedziec czy te koszulki jeszcze sa na turzynie??:) bo niewiem czy oplaca mi sie tam jechac:) dzieki z gory

..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 21/09/2006 18:31
Zamówiłem na allegro koszulke tydzień temu i jak dotąd nie przyszła.Coś nie tak :/

kondzik
Kibic
Na forum od 7620 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 21/09/2006 21:33

misiek 33 napisał:  
Zamówiłem na allegro koszulke tydzień temu i jak dotąd nie przyszła.Coś nie tak :/

W aukcjach pisze dokładnie że towar zostaje wysłany w ciągu 5 dni od wpłaty na konto !!

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784088 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005